2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363296 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

olayın aslını bilmiyorsun muharrem.

Ömer'i bonservisiyle,Kerim'i 6 aylık kiralık önermişiz.

Sıkıntı kerim gitmek istemiyor ingiltere'ye gitmek istiyormuş.

Eğer kerim'i ikna edebilsek hemen transfer gerçekleşicek.

Lick'tv nin haberi.

Transferi engelleyen Kerim.

Kulübün menfaatleri söz konusuysa hicbir oyuncunun "ben gitmem" deme hakki yoktur.

Eger diyorsa da haddini bildirmek gerekir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Transferi engelleyen Kerim.

Kulübün menfaatleri söz konusuysa hicbir oyuncunun "ben gitmem" deme hakki yoktur.

Eger diyorsa da haddini bildirmek gerekir.

Gitme zorunluluğu mu var istemediği takıma.

Sizin mantıktan o zaman şu çıkıyor eto ben Beşiktaş'a gitmek istemiyorum diyor klübü gideceksin diyor.

Biz eto'dan ne kadar verim alabiliriz ?

Çevrimdışı Bishamon

Maybe so maybe not. Cat Power'dan 'maybe not' şarkısını dinleyeyim en iyisi.

Bir an şunu diyeceksin zannetim   :D

Çevrimdışı GÖRKEM

Gitme zorunluluğu mu var istemediği takıma.

Sizin mantıktan o zaman şu çıkıyor eto ben Beşiktaş'a gitmek istemiyorum diyor klübü gideceksin diyor.

Biz eto'dan ne kadar verim alabiliriz ?

Gitme zorunlulugu yok ama Takimi Sampiyonluktan etme ihtimali var.

Oyuncunun keyfi Kulübün menfaatlerinden önemli degildir.

Sezon sonuna kadar 18'e giremeyecegini anlasin da bak gidiyormu gitmiyormu.

Adam 18'e giremeceğini biliyor zaten bu yüzden ingiltere premier lig'ine gitmek istiyor.

Dile getiriyor futbolcunun seçme hakkı vardır.

Siz nerenin diktatörüsünüz acaba dediğim dedik diyorsunuz.

Çevrimdışı GÖRKEM

Mesele Oyuncu'ya laf gecirmek degil.

Mesele Oyuncunun Sampiyonluk yarisinda sana faydali olmayacagini bilerek boyun egmek.

Sonra "biz Oyuncularimiza cok önem veriyoruz" gibi demecler. Oyuncular seni cok mu düsünüyor?

Kendi cesaretsizliginin ve tutarsizliginin üstünü örtmek'tir bu. Dürüstlük falan degil.

Çevrimdışı Mahmut

Adamın elinde kapı gibi kontrat var hiçbirşey de yapamazsın.
Adamdan istersin kiralık gitmeni isteriz, çok oynamayacaktır çünkü kabul ederse eder etmezse etmez.
İnsan beyler bunlar, kulüp dediğiniz şeyler insan için var.
Böyle ahlaksız yollarla şampiyon olmayalım zaten.

Adamdan istersin kiralık gitmeni isteriz, çok oynamayacaktır çünkü kabul ederse eder etmezse etmez.

Anlatamazsın mahmut boşuna kendini kasma.

Çevrimdışı atalay

Scorsese, Mou Gaan Dou'nun ekmeğini nasıl yedi ama!? Gerçi halen yiyenler var. @Bishamon   
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2017, 22:31:39 atalay ]

Çevrimdışı underworld

Ne Eto ne başkası. Şenol Güneş, Taliscayı daha da etkili hale getirecek oyunu oynatmalı. Elimizde gol atma becerisi yüksek bir yetenek var. Şimdiden 20 milyon euro biriktirmeye başlayalım. Eğer bir sakatlık falan olmazsa Talisca 2. yarı 15 gol atar.Sezonu 20+ da kapatır.
kiralık bir oyuncuya göre bütün her şeyi mi değiştirecez ?

Çevrimdışı GÖRKEM

Oyuncuya Kulübün menfaatleri geregi gitmesinin cok önemli oldugunu izah etmenin nesi ahlaksizlik?

Bu zihniyetle birak Sampiyonlugu küme bile düsersin.

Çevrimdışı Yalçın

Hemen yuklenmeyin; profesyonelce dusunmeye calisiyor Gorkem.

Fakat sunu gozardi ediyor kanimca. Kerim "beni alin lutfen" turunden bir basvuru sonucu alinan topcu degil. Biz adami istemisiz. Ve bunun karsiliginda birtakim vaatlerde ve imkan sozlerinde bulunmusuz. Yazili olarak. Bunun kurallarina uymak gerekiyor. Ya topcuyu ikna edecegiz ya da sozlesmesinin sonuna kadar (istedigimiz sartlarda top oynamasina musaade edip ya da goz yumup) bekleyecegiz.

Sonuc olarak "isine gelirse" diyemeyecegimiz bir durum soz konusu.

Elbette zorlama yapilabilir. Fakat bu da kulubun ve yonetimin "Efendi" konseptine ne kadar uygun olur gerisini siz dusunun.

O yuzden. Topcuyu alirken iyi gonderirken zorlamak. Bu mantikli olmaz.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Mavi Tuna

İş gelip Kerim de kilitleniyor ise Kerim de büyük sorun var derim. Sonuçta kiralık gideceksin, zaten oyun anlamında eksiklerin var. Rıza Hoca seni istiyor ve bu açıkları kapatıp sürekli oynama alışkanlığı kazanmak gibi bir durum var.  Esasınsa burada en karlı çıkacak kişilerden bir tanesi Kerim olacaktır. Tabi oyuncunun kontratı var ama sırf bu sebepten gitmez ise yarın bir gün basın Kerim'i taraftarın önüne atarsa ve kötü bir durum ortaya çıkarsa istenmeyen adam olmak gibi bir durum ile de karşılaşabilir.  En nihayetinde 2018 kontratın bitiyor. Bu şekilde oynamaya devam ederse zaten Anadolu takımlarının yolunu tutar. Kerim, kendini ben oldum olarak mı görüyor acaba öyle ise sıkıntı onun için daha büyük.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2017, 22:40:28 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı Mahmut

Oyuncuya Kulübün menfaatleri geregi gitmesinin cok önemli oldugunu izah etmenin nesi ahlaksizlik?

Bu zihniyetle birak Sampiyonlugu küme bile düsersin.

Böyle oyuncuya mal gibi davranmak kulüp menfaati getiriyorsa, ben istemiyorum öyle menfaati.

Çevrimdışı kyiv

kiralık bir oyuncuya göre bütün her şeyi mi değiştirecez ?

Herşeyi değil Talisanın özelliklerini ön plana çıkaracağız. Cenk ve Aboubakara kaldığımızda skor üretmekte zorlandığımız ortadayken bol atma şansı, beceresi, balı vs. daha yüksek olduğu oynadığı maçlarda ortaya çıkan Taliscayı daha etkili nasıl kullanırız bunun üzerinde durmaktan bahsediyorum. Talisca en uçta oynasın falan da demiyorum.İleri uçta dönen topları tamamlama, uzaktan şut gibi şu anda forvet hattımızdaki arkadaşlarda eksik olan özellikler yani.Tolgayda ve Oğuzhanda olmayan da diyebiliriz. Talisca ile birlikte Aboubakar bile ummadığımız şekilde performans olarak yükselişe geçebilir.

Çevrimdışı Yalçın

Eto'o bitmeli. Baskan bu transferi bitirmeli. Bildigimiz adam bilmedigimiz adamdan iyidir. Eto'o cok faydali olur. Gol vurusu eksikligimize deva olur. Bu transfer bitmeli.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı alimm

belki okuyanlar tanıyanlar olmuştur... matej'e dair bir scout değerlendirmesi...

http://trscouts.com/matej-mitrovic/
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı GÖRKEM

Böyle oyuncuya mal gibi davranmak kulüp menfaati getiriyorsa, ben istemiyorum öyle menfaati.

Duygusallikla Tutarliligi birlestirmek imkansiza yakin bir sey.

Kendini sütten cikmis ak kasik sananlar Ersan'in gitmesi icin herkesin burada haftalarca hatta aylarca baski yaptigini ya görmediler ya da unuttular.

Çevrimdışı GÖRKEM

Kerim 3,5 yildir bu Takimda ve bu sürede kendini hemen hemen gelistiremedi. 11'e girecegi zaten yok.

Böyle bir oyuncunun 6 ayligina kiralik gitmek istemedigi icin belki de Sampiyonlugu getirecek Transfer'i sonuclandirmani engellemesi cok net söylüyorum Kulübe ihanettir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kerim Frei Eto'o nun gelmesini engeller ve taraftarı kızdırırsa Vodafone Arena da büyük tepki görür...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

"Aboubakar aslında iyi topçu"

Çevrimdışı GÖRKEM

Kerim Frei Eto'o nun gelmesini engeller ve taraftarı kızdırırsa Vodafone Arena da büyük tepki görür...

Sadece Arena'da degil. Baska yerde de görür.

Çevrimdışı 38life

"Talisca forvet oynar mı?"

Çevrimdışı 38life

"Cenk gol kralı."

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
20 Aralık 2016, 09:38:08 »
Nikola Vlasic. Remember this name.

O pazara girmişken sezon sonu Hajduk'tan Vlašić'i yoklamak lazım.
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2017, 04:06:50 atalay ]

Etiketler: