2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12383095 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Binaenaleyh Beşiktaş'ın transfere ihtiyacı yoktur. Zira Beşiktaş'ın her türlü problemi transfer üzerinden çözme kolaycılığını bırakması gerek.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2017, 18:04:36 atalay ]

Çevrimdışı Culpable

Gece oldu simdi @Necmi Abi gelir  yonetimi elestiren mesajlari bulup cimbiz ile ceker uzun uzun cevaplar yazar :)
Necmi abi madem profesyonel olarak yonetiliyor  diyorsun
hic bilancolara bakiyormusun ??
50 binden 500bine giderken gelir egrisi ile maliyet egrisini kiyasliyormusun hic ?

yapilan transferler icin yonetim kotu demiyorum mali acidan yonetim kotu diyorum

bak en son burda sunu yazmistim yonetimin yerinde olsam ben tum borclarimi $yada euro degil  yen olarak degistiririm dedim  o mesaji cimbiz ile bulabilirsin :)
artik bu sekilde degistirmek  yada hedgelemek  bir saniyeni bile almiyor

e peki ben yazdigim zamanda  borclarini usd degilde yen bazinda degisiklige gitmis olsa idi ne olurdu

gelirin usd  borclarin yen olsa idi suan en az borclarin %15 azalmisti
gelirin tl  borcun yen olmus olsa idi suan borclarin en az %8-10 azalmisti 
bu azalmalar sadece kurdan kaynaklanan kazanclardi
bu  devirde %10-15 yok yere var edebilmek buyuk basaridir
3 gun oncede su sekilde yazdim yonetimin  yerinde olsam ben euro borclanmam  cunku  ECB den gelicek  bir haberde  euro dolara gore daha hizli  yukselir diye
bak bugun $ tl karsisinda %1 deger kazanmis iken  euro tl karsisinda %2 deger kazaniyor bu esnada dogal olarak euro da dolar karsisinda %1 deger kazaniyor
yani artik  bir cok buyuk sirket yukarida yazdigimi zaten yapiyor  tabi bunlari yaparken  profesyonel olarak yapmayip baliklamaya atlayip zarar eden sirketlerde cok 

bir baska ornek vereyim

yonetimin vizyonu yok  daha once  bir iki  kisi ile gorustuk  anlatinca adamlarin gobegi dusmustu  ama bu sahislar malum yonetimde degil  dogal olarakda boyle birseyleri  muhalefet olduklari yonetimde  yapilmasini istemediler  tas koydular
kulup icerisinde yapilicak kucuk bir calisma ve organizyon ile ben  gelirlerine senelik minimum 10milyon$ gibi bir rakami havadan katarim ki bu geliri saglamak icin kulubun kasasindan 1 kurus bile cikmasina gerek yok
mesela  bunu ben gorebiliyorsam onlarin cokdan gormus olmalari lazim

ben  yabanci bir cok firmaya danismanlik yaptim

1 kere turk bir firma ile calisma imkani olustu
adamlarin[bir urununden ] aylik yaptigi ciro 460.000 tl idi  maliyet 60.000 di

normalde kar 400.000 olmasi gerekirken sacma reklam  ve maliyetler ile karlari dusuyordu

adamlara sunu soyledim  6 ay sure verin  ciroyu sirketin kasasindan 1 kurus cikmadan  6 ayin sonunda 3 e katlarim ama yapilan ve bunu   burada sabitlerim dedim
ama sartim su idi   10 yillik sozlesme istedim  ve her  yil yapilan cironun %15 ini  kendime istedim
7 sefer yonetim kuruluna cagirdilar beni
7. toplanti sonucunda  bana su teklifi yaptilar hersey iyi guzel ama %15 cok degilmi ? soyle yapalim ilk 5 yil icin  sana cironun %3 unu verelim  diger 5 yil icinse %2 verelim dediler  ben  hayirli isler dedim masadan kalktim

simdi bu sirketin sahibi sen olsan ben sana cironu masrafsiz 3 e katlama garantisi versem[olacak butun masraflar benim cebimden cikacak]  ve cirodan %15 istesem vermezmisin ?
bak bu dedigim sirket  TR nin cok buyuk bir holdinginin alt sirketi idi ve pro yonetildigini soyluyorlardi

simdi bu teklifi kabul etmeyen  yonetim kurulu profesyonel bir yonetim kurulumu

Besiktas mali acidan cok iyi yonetilirse o zaman taslar yerinden oynar bunuda 10-15 gun once bir mesajda yazdim

suan bjk hisseleri 4 lira civarinda sayet guzel bir mali yonetim olursa  bu hisse fiyatlari 44 liralari bile bulurki  iste o zaman  taslar yerinden oynar

Çevrimiçi Savaş

Eto'o transferinin yarın biteceğini düşünüyorum. İkinci yarı kadromuz aşağıdaki gibi olacak muhtemelen.

Ayrıca kimi alırsak alalım ikinci yarıdaki en net transferimiz Talisca olacak. Babel'den de ayrıca bi umutluyum.

Fabri

Gökhan Marcelo Mitrovic Adriano

Atiba      Oğuzhan

Quaresma    Talisca       Babel

Eto'o

Allah Atiba'ya sağlık kuvvet sabır sıhhat versin :D:D
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2017, 03:56:11 Savaş ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Eto'o transferinin yarın biteceğini düşünüyorum. İkinci yarı kadromuz aşağıdaki gibi olacak muhtemelen.

Ayrıca kimi alırsak alalım ikinci yarıdaki en net transferimiz Talisca olacak. Babel'den de ayrıca bi umutluyum.

Fabri

Gökhan Marcelo Mitrovic Adriano

Atiba      Oğuzhan

Quaresma    Talisca       Babel

Eto'o

Allah Atiba'ya sağlık kuvvet sabır sıhhat versin :D:D

Benim kadro :)

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Eto'nun açıklandığı bir gün olsun.  Herkese Günaydın ve Hayırlı cumalar.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı 38life

Rhodolfo zu Antalya

Rhodolfo'nun gidebilecegi haberleri çıktığından beri ve Kerimin gitmek istemediğini söylediğinden beri bu opsiyonu düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2017, 08:34:53 38life ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim kadro :)
Atiba yı öldürme planı yapsanız daha iyi. Atiba'nın suçu ne

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Oo en sonunda eto bitmis. Besiktas formasi ike gorecegiz adami sonunda. Insallah basarili olur. Gollerine ve sahadaki pozitif elektrigine cok ihtiyacimiz var.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oo en sonunda eto bitmis. Besiktas formasi ike gorecegiz adami sonunda. Insallah basarili olur. Gollerine ve sahadaki pozitif elektrigine cok ihtiyacimiz var.
kaç bin forması satılır  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

kaç bin forması satılır  :evillol:
Forvet transferinin gonullerde taht kurmasi icin ilk macta gol atmasi lazim @Mehmet Ali C. Etojan osmanlispor macinda gol atarsa 100bin forma satar turkiye genelinde.

60 dakika oynasin yeter. Seneye de 45 dakika oynar.

Havaalanina karsilamaya kac kisi gidecek onu merak ediyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

"Bu kontratı uzatalım ve 6 aylığına git"

Samuel Eto'o transferi için Antalya'da tıkanan görüşmelerin kaynağı olarak gösterilen takasta kullanılmak istenen Kerim Frei'in isteksizliği Başkan ve yıldız oyuncu arasında yeniden bir görüşme yapılmasına neden oldu...

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı takımın Antalya’da yaptığı kampa önceki gün dahil olurken hemen kolları sıvayıp çalışmalara da başladı. Kartal’ın 1 numarasının ilk icraatlarından biri, ara transferde ismi takas dedikodularında geçen Kerim Frei ile görüşme yapmak oldu.

FİKRET Orman, 23 yaşındaki oyuncuyla gerçekleştirdiği toplantıda “Senin ya da bu takımdaki herhangi bir oyuncu hakkında istemeyeceğiniz kararlar asla almayız. Ancak her birinizin de oynamasını en az sizler kadar bizler de istiyoruz. Antalya  ve Trabzonspor seni kadrolarında görmek istiyor” dedi.

KERİM SÜRE İSTEDİ

KERİM ise buna karşılık olarak “Sürekli olarak forma giymeyi elbette ki ben de çok istiyorum. Transfer teklifleri almak güzel ama ben şu an Antalya ya da Trabzonspor’a gitmek istemiyorum” yanıtını verdi.

BAŞKAN ise bunun üzerine “Açıkça söylemek gerekirse biz de seni kaybetmek istemeyiz. Ancak düzenli olarak forma giyip kendini geliştirmen önemli. Bizim önemli oyuncularımızdansın. Mukavelen 2018’de bitiyor. Şimdi bu kontratı uzatalım ve 6 aylığına oynayabileceğin bir takıma seni kiralayalım. Böylece hem kendini geliştirme şansı bulursun hem de Beşiktaş seni, sen de Beşiktaş’ı kaybetmemiş olursun” teklifini sundu.

KERİM ise bu teklifi düşünmek için Orman’dan süre istedi.

Kaynak : Vatan
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2017, 09:25:18
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

KERİM SÜRE İSTEDİ

KERİM ise buna karşılık olarak “Sürekli olarak forma giymeyi elbette ki ben de çok istiyorum. Transfer teklifleri almak güzel ama ben şu an Antalya ya da Trabzonspor’a gitmek istemiyorum” yanıtını verdi.

BAŞKAN ise bunun üzerine “Açıkça söylemek gerekirse biz de seni kaybetmek istemeyiz. Ancak düzenli olarak forma giyip kendini geliştirmen önemli. Bizim önemli oyuncularımızdansın. Mukavelen 2018’de bitiyor. Şimdi bu kontratı uzatalım ve 6 aylığına oynayabileceğin bir takıma seni kiralayalım. Böylece hem kendini geliştirme şansı bulursun hem de Beşiktaş seni, sen de Beşiktaş’ı kaybetmemiş olursun” teklifini sundu.

KERİM ise bu teklifi düşünmek için Orman’dan süre istedi.

Kaynak : Vatan

Bence Başkanımız gayet güzel ve mantıklı bir açıklama yapmış.
Hem kendini geliştirme imkanı olacak, hemde Etoo ile şampiyonluk yolumuz daha açılacak.
1 taşla 2 kuş.  :claps:

Çevrimdışı Koa_lAA

çocuk hodor tiplemesi gibi görev adamı. "hold the door"

bunlar hep spoiler... tehlikeli, linç ederler adamı... :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Adriano'yu satarsak sobol transferi iptal değil.

BİLGİ l Adriano için bi Çin kulübü yıllık 8 ml € önerdi.

Yıllık 8 milyonu Adriano'ya önermiştir, bize ne kadar önerdi peki?

Asıl önemli olan o.

Çevrimdışı mylife1903

Asıl önemli olan o.
Daha taksidi bitmedi yahu

Çevrimdışı tuncaboylu

Rhodolfo zu Antalya

Rhodolfo'nun gidebilecegi haberleri çıktığından beri ve Kerimin gitmek istemediğini söylediğinden beri bu opsiyonu düşünüyorum.

Rhodolfo'nun maaşı 1.5 milyon euro.

Adamlar bunu üstlenmek istemeyceklerdir, Rhodolfo'dan aldıkları katkıyı senede 400-500 bin euro alan adamdan temin edebilirler.

Çevrimdışı tangaz

günaydın efendiler  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sarp

Asıl önemli olan o.

Twitter'da 5 milyon euro lafı vardı ustad.

Çevrimdışı mylife1903

günaydın efendiler  :bandit:
Gunaydin reis, kulagini kabartmissin

Çevrimdışı tangaz

Gunaydin reis, kulagini kabartmissin

evet reis dayanamadım bi ajan soktum otele dün aradı patron içerdeyim dedi  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Twitter'da 5 milyon euro lafı vardı ustad.

5 milyon fena teklif değil aslında.

Çevrimdışı tuncaboylu

evet reis dayanamadım bi ajan soktum otele dün aradı patron içerdeyim dedi  :icool:

Akıllıca.  :ok:

Çevrimdışı federo

5 milyon fena teklif değil aslında.
Sağlam bir solbek almadan Adrianoyu satmak pek mantıklı olmaz. Sağlam bir sol bek için zaten 5 milyon eurodan az vermeyiz. Bence sene sonu Canerin dönüşünü bekleyip o şekilde hamle yapmak lazım..

Çevrimdışı tuncaboylu

Sağlam bir solbek almadan Adrianoyu satmak pek mantıklı olmaz. Sağlam bir sol bek için zaten 5 milyon eurodan az vermeyiz. Bence sene sonu Canerin dönüşünü bekleyip o şekilde hamle yapmak lazım..

Çok sağlam bir sol beke gerek olmayabilir.

Sobol'u kirala, Beck'i sol bekte ilk 11 oynat, çok zorda kalırsan Tosiç'i çek, sene sonudna da Caner'i al.

5 milyon euro da cepte.  :money: :money:

Çevrimdışı mylife1903

Çok sağlam bir sol beke gerek olmayabilir.

Sobol'u kirala, Beck'i sol bekte ilk 11 oynat, çok zorda kalırsan Tosiç'i çek, sene sonudna da Caner'i al.

5 milyon euro da cepte.  :money: :money:
Aynen, kiz takiminin sagbeki de oynayabilir eto gelirse. Topu kaleye sokmaya basladigimizda hangi bek oynamis cok da muhim degil. Yilda 5 sefer bindirip 3 orta kesse yeter. Ismaille sampiyon oldu buntakim yahu solbek ters kademesini yapiyorsa, adamini tutuyorsa, basit hata yapmiyorsa yeterlidir.
Biz topu kaleye sokalim hele sonrasini dusunuruz.

Etiketler: