2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12386649 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sobol transferi İPTAL...
Nitrovic alınınca Tosic i sola çektik o zaman  :uyucam: Adriano ya Allah sakatlık vermesin....

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı alimm

Sobol transferi İPTAL...
gömücülüten duyumculuğa geçişş var sankii...  :D :D :D :tabe:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tangaz

Nitrovic alınınca Tosic i sola çektik o zaman  :uyucam: Adriano ya Allah sakatlık vermesin....

biz opsiyonsuz düşük bedelle 6 aylığına kiralamak istemişiz şaktar 2 yıllık kiralamak istemiş biz sene sonu canerin bonservisi alacağımız için kabul etmemişiz. konunun aslı budur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

gömücülüten duyumculuğa geçişş var sankii...  :D :D :D :tabe:

kimseyi gömmedik yahu bakar hakkında  birkaç gerçek yazdım adımız gömücüye çıktı. sizlerle tek farkımız ben ilk maç 10.dk.da bazı şeyleri gördüm ekürüm @mylife1903 daha gelmeden gördü, diğer üyeler 15.haftayı beklediler  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Anıl1903

Eto'o ya da başka transfer haberi var mı @tangaz abi?

Çevrimdışı Kalyoncu

Sobol transferi İPTAL...
Yabancı kontenjanını açamıyoruz ondanmı iptal acaba.

Çevrimdışı tangaz

Eto'o ya da başka transfer haberi var mı @tangaz abi?

@Anıl1903 abicim Eto'o yu yazdım o iş tamam. otelde görüşmeler tümüyle ona odaklanılmış durumda son pürüzler hallediliyor masada başka isim yok. sobol iptal onu da yazdım. başka bir detay ulaşmadı.

ödeme falan konusunda da bir bilgi daha vereyim. biz her yıl devre arası kampını isim vermeyeyim X ve Y isimli 2 oteli seçerek yaparken sizce neden bu sene antalya başkanının ailesine ait olan regnum carya otelde yapıyoruz  :money:

Çevrimdışı klubnika01

ama bunun dövmesi yok bu şekilde çok parlak durmuş  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Anıl1903

@Anıl1903 abicim Eto'o yu yazdım o iş tamam. otelde görüşmeler tümüyle ona odaklanılmış durumda son pürüzler hallediliyor masada başka isim yok. sobol iptal onu da yazdım. başka bir detay ulaşmadı.

ödeme falan konusunda da bir bilgi daha vereyim. biz her yıl devre arası kampını isim vermeyeyim X ve Y isimli 2 oteli seçerek yaparken sizce neden bu sene antalya başkanının ailesine ait olan regnum carya otelde yapıyoruz  :money:
Tamamdır abi bilgiler için teşekkürler :ok:

Çevrimdışı tangaz

Yabancı kontenjanını açamıyoruz ondanmı iptal acaba.

@Kalyoncu yok abicim biz 6 aylık onlar 2 yıllık kiralık denmiş biz kabul etmemişiz.

Çevrimdışı tangaz

Tamamdır abi bilgiler için teşekkürler :ok:

rica ederim Anılcım

Çevrimdışı alimm

kimseyi gömmedik yahu bakar hakkında  birkaç gerçek yazdım adımız gömücüye çıktı. sizlerle tek farkımız ben ilk maç 10.dk.da bazı şeyleri gördüm ekürüm @mylife1903 daha gelmeden gördü, diğer üyeler 15.haftayı beklediler  :bandit:
ama hakkını vermek lazım gömücülük size yakışıyorrr  :D

Çevrimdışı Kalyoncu

@Kalyoncu yok abicim biz 6 aylık onlar 2 yıllık kiralık denmiş biz kabul etmemişiz.
Tamam abi o zaman iyiki kabul etmemişiz.Transferi kapattık dağılabilirsiniz mi diyorsun sen şimdi? Babel'e verilen yıllık ücret dışında güzel bir transfer dönemiydi hızlı olması güzel oldu. Rhodolfo,Veli,Kerim,Ömer kiraya verilirse daha güzel kapatabiliriz Kerim gitmek istemiyorsa bu isim Aras'ta olabilir.

Çevrimdışı saricasi

Tamam abi o zaman iyiki kabul etmemişiz.Transferi kapattık dağılabilirsiniz mi diyorsun sen şimdi? Babel'e verilen yıllık ücret dışında güzel bir transfer dönemiydi hızlı olması güzel oldu. Rhodolfo,Veli,Kerim,Ömer kiraya verilirse daha güzel kapatabiliriz Kerim gitmek istemiyorsa bu isim Aras'ta olabilir.
Kerim ve arastan biri gitmemeli.kanatta alternatif kalmiyor.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı alimm

zaten bunu öğrendiğimde oktay derelioğlu'nun haklı olduğunu düşünmüştüm  :lol: :lol:

Çevrimdışı ardiles

ben şenol hocanın röportajını canlı dinledim ligtv'de dinlemesek inandırcanız yani :)

Şenol hoca eto'yu istiyor ona göre sistem yaparız diyor :)

Şenol hocanın klasik 9 numara istediğini herkes biliyor Eto onun tercihi değil ama transfer edilirse de "noter onayı zorunluluğundan" kabul etmek zorunda kalıyor. Kendi sistemini değiştirip herşeyi Eto nun gol atma oyununa çevireceğini söylüyor. İyi dinleyememişsiniz veya hocanın dilinden anlamıyorsunuz. 
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2017, 00:14:23 ardiles ]

Çevrimdışı tuncaboylu

biz opsiyonsuz düşük bedelle 6 aylığına kiralamak istemişiz şaktar 2 yıllık kiralamak istemiş biz sene sonu canerin bonservisi alacağımız için kabul etmemişiz. konunun aslı budur...
Demek ki Adriano ayrılmak istiyor haberleri asılsız çıktı.

Sobol anlamsız bir hamle olacaktı cidden.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

Kerim ve arastan biri gitmemeli.kanatta alternatif kalmiyor.
Zaten ikisinden biri kalsın dedim. Kerim gitmek istemiyorsa Aras kiraya verilebilir dedim. Aras yabancı kontenjanını açacağı içinde düşünülebilir. Seneye sağ kanatta bir şişkinlik olacağıda aşikar q7, Gökhan Töre,Aras.

Çevrimdışı sametbagan

Hayırlı olsun üstad @tangaz duyumculuk işine de el atmışsın ellerine sağlık inşallah diğer duyumcular gibi boşa düşmezsin biz de Yen'i bir duyumcu kazanmış oluruz

Çevrimdışı cursedofdragon

Adriano'yu satarsak sobol transferi iptal değil.

BİLGİ l Adriano için bi Çin kulübü yıllık 8 ml € önerdi.

Çevrimdışı mellfred

ama bunun dövmesi yok bu şekilde çok parlak durmuş  :evillol: :evillol:
çocuk hodor tiplemesi gibi görev adamı. "hold the door"

Çevrimdışı MUSTAFA_

Güzel paraya satarsak o zaman daha iyi birini almak lazım. Sobol ancak yedek olur...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Hayırlı olsun üstad @tangaz duyumculuk işine de el atmışsın ellerine sağlık inşallah diğer duyumcular gibi boşa düşmezsin biz de Yen'i bir duyumcu kazanmış oluruz

şuan bir arkadaşım regnum carya otelde ve elinden geldiğince dirsek temasında benim duyumculuğum bu kanaldan dönemsel bir şey yani, asli ünvanımızı bırakmıyoruz yani  :naughty:

Çevrimdışı tangaz

Güzel paraya satarsak o zaman daha iyi birini almak lazım. Sobol ancak yedek olur...

devre arası iyi bi solbek bulmak olanaksıza yakın

Çevrimdışı Bishamon

Böyle bir teklif gerçek olsa başkan düşünmeden kabul eder.

Etiketler: