2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367796 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı anilsevim

adriano ve rodolfo belki yanlarında da marcelo ilk ikisi neredeyse kesin yolcularmış marceloda kaçabilirmiş. adamların aileleride şuan oteldeler antalyadalar ailelerini gözlerinin önünden ayırmak istemiyorlarmış. huzursuzluk zirveye çıkmış yabancılarda...

Hocam nolur inanmayın bu haberlere
Hiç duyuyomusun fb ya da gs de bu haberleri
Nerden vuracaklarını şaşırdılar
Daha bugun poz verdi adamlar çoluk cocuk kartal pozu
Adriano sırf bu haberler için yarın veya cuma 14:00 da basın toplantısı düzenliyo
Nolur buraya da taşıyıp alevlendirmeyelim
Kökü yalan kökü
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı anilsevim

Bugun antalyada çekildi bu foto
Rhodo performansla alakalı gider gitmez ona bişey diyemem
Diğer meseleler kuyruklu sabotaj

Çevrimdışı sosyalkartal

Kardeşim akşam zaten Eto Beşiktaşta diye haberi verdim ben cuma felan da kap yok yarın kap var burdayım yarın akşama tebrikleri alacağım bu btd felan alayı yalan dolan internet taraması yapıp haber verip ve peşine ergen tayfayı takınan yığın  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ekrembaser

adriano ve rodolfo belki yanlarında da marcelo ilk ikisi neredeyse kesin yolcularmış marceloda kaçabilirmiş. adamların aileleride şuan oteldeler antalyadalar ailelerini gözlerinin önünden ayırmak istemiyorlarmış. huzursuzluk zirveye çıkmış yabancılarda...

Abi sen yapma bari sen aklı başında adamsın. Herkes takımında mutlu bi bizim takımdaki yabancılar mı arıza yapıyo benim izlenimim takımın en neşeli iki adamından biri marcelo inanmayın abi şöyle haberlere

Çevrimdışı anilsevim

Kardeşim akşam zaten Eto Beşiktaşta diye haberi verdim ben cuma felan da kap yok yarın kap var burdayım yarın akşama tebrikleri alacağım bu btd felan alayı yalan dolan internet taraması yapıp haber verip ve peşine ergen tayfayı takınan yığın  :)

Be yarın kap ı ya
Yarın kap yoksa ne yapacaksın
Onu yaz da bilelim
Boş yapma ?
Be olacak kap yoksa yarın ?

Çevrimdışı sosyalkartal

Hırvat ta tek stoper transferimiz değil çünkü rhodolfo gidecek ve böyle bonkörleşmemizin sebebi
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı tuncaboylu

Bugun antalyada çekildi bu foto
Rhodo performansla alakalı gider gitmez ona bişey diyemem
Diğer meseleler kuyruklu sabotaj
Hoşçakalın işareti yapıyorlar, ikisi de gidiyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı Orhan

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi sozkul

".........
Talisca'da 22 yaşında 25 milyon €'ya satmamış benfica......

Bu bilgiye inanmıyorum @cursedofdragon ? Kaynak?

Çevrimdışı 38life

Dudu ile ilgilendiğimizi nerden çıkardın onu diyorum işte :)

tamam dostum en iyisin sen.

Çevrimdışı sosyalkartal

Guangzhou Evergrande Taobao FC ve 7 milyon euro daha da bişey demeyecem iyi geceler  :)

Çevrimdışı Dr.Zeck

kono içinde aynı seyleri diyordun sonra kayboldun gittin zaten bi transfer donemi acıldıgı zaman ortaya cıkıyorsun ondada sallayıp sallayıp duruyorsun tutmayınca kaybolup gidiyorsun

Onların haberlerine dogru demiyorum ama seninkilerde yalan.

Çevrimdışı anilsevim

Guangzhou Evergrande Taobao FC ve 7 milyon euro daha da bişey demeyecem iyi geceler  :)

Senin boru burda ötmüyo, hesap açıp twitter face falan dene. Burası çok bilinçli kaldı sana :)
Hakkaten daha da bişey deme
İyi geceler sosyal

Çevrimdışı Orhan

o mesaj troll amaçlı...
O zaman iyi yedirdiler mesalayı

Çevrimdışı Orhan

Çevrimdışı cursedofdragon

inmedi mi bizim oyuncunun uçağı.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Başkan'ın keyif yerinde  :icool:
https://twitter.com/futbolarena/status/816739608322928641
adamın dibi haluk abi. sevenler aglarmış şarkısından keşke beste yapıp stadda söylesek, cok güzel olurdu, cok seviyorum o parcayı
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı doganay

ucaga ne oldu millet, inmisti sozde. Kaybolmasin bizim futbolcu  :lol:

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

indi  ind.. eli  kulaginda birazdan  duser  ajanslara arabanin icinde fotolu  "mitrovic istanbul'da"  manseti 
Yorgo

Çevrimdışı cursedofdragon

indi  ind.. eli  kulaginda birazdan  duser  ajanslara arabanin icinde fotolu  "mitrovic istanbul'da"  manseti

yok  :alala:

Çevrimdışı Orhan

adamın dibi haluk abi. sevenler aglarmış şarkısından keşke beste yapıp stadda söylesek, cok güzel olurdu, cok seviyorum o parcayı
Bende şampiyonluk bestesi isterdim Haluk Levent'ten.Muthıs besteleri var.  :)

Etiketler: