2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360322 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bosver at sen biz izleriz ne kaa video okaaa analiz

Videolara gore yorum yapıyoruz işte

Ben Elemani baya begendim sadece Duran toplarda zamanlama ve pozisyon alma sikintisi var gibi görünüyor hayırlısı olsun bakalim
Yutupta 90 dakikalari var

Çevrimdışı Çağatay

Neyseki mitrovic bizimle kamp yiyecek
Bence basarili olur kamp yedikten sonra
Kamp yemek onemli
Bakin boykoya
Bi kamp yemesini bekledik adamin
İyi olsun diye
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Neyseki mitrovic bizimle kamp yiyecek
Bence basarili olur kamp yedikten sonra
Kamp yemek onemli
Bakin boykoya
Bi kamp yemesini bekledik adamin
İyi olsun diye
Bikmadan usanmadan hergun ayni mesaji atıyorsun sanirim bir 10 sene daha yürürsün sen bu konu üzerinden :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

bi başka video.

Çevrimdışı mellfred

ekici transferi için tolgay'ın adının geçmesi rahatsızlık verici. nereye gidiyorsa varsın selametle

Çevrimdışı mylife1903

Bence oldukca kotu bir transfer yaptik. Oyuncuyu tanimiyorum, ama transfer degerlendirirken 4 kritere bakarim ben:

1 dogru maliyet (bonservis bedeli, maas, kontrat suresi)
2 dogru mevki (takimin ihtiyacina gore)
3 dogru oyuncu karakteri (mevkiye gore dogru oyuncu tiplemesi mi)
4 dogru oyuncu profili (yas, tercube, geldigi takim, geldigi lig vs)

Simdi bana gore kafadan stoper ihtiyacimiz su an yok zaten.
Marcelo-Tosic bana gore iyi bir uyum yakaladi ve ikisi de iyi performans sergiledi.
Ha, eger ki sampiyonlar ligi seviyesinde dusunuyorsak ve takimin level atmasini dusunuyorsak bu takima ust duzey, kaliteli, tecrubeli bir stopere hayir demem (Ujfalusi, Zago, Skrtel, Kjaer profilinde ve kalitesinde bir oyuncu).
Ama boyle bir oyuncuyu alacak paramiz yok iste. Hem transfer butcemiz kisitli hem gelir/gider kisitlamamiz var. Bence boyle bir transfer gerekli ve yapilmasi gereken zaman
onumuzdeki yaz kesinlikle. Lig ve Avrupa ligi icin Marcelo-Tosic ve yedekte Rhodolfo-Atinc kesinlikle yeterli, ki Marcelo ve Tosic zirt pirt sakatlanip cok mac kaciran oyuncular da degil.
Bu eleman simdi CL'de tek bir maca cikmamis, profesyonel kariyerinde sadece 1 yildir ust duzey performans sergileyen, kendi milli takiminda bile sureklilik yakalayamamis bir eleman. Iyi oyuncu olabilir, potansiyelli olabilir, ama aradigimiz adam degil iste. Milosevic icin de ayni seyleri soylemistim. Potansiyelli olabilir ama Lescott dururken almak sacmalik. Lescott'u alamadiysan hic almam, cunku kadroyu sisirmekten baska birsey yapmiyorsun. Ki Milosevic'in maliyeti cok degildi, ama bu elemana 4 milyon euro yatirdik. Bana gore ihtiyacimiz olmayan (simdilik) ve dogru profili saglamayan oyuncu icin cok cok buyuk para. Bana gore bu eleman Tosic ve Marcelo'yu kesemez ve yedek kalir. Seneye de ust duzey bir stoper alir miyiz bilemeyiz, ama alsak bile 4. stopere kayar ve mac yapamayan, kenarda bekleyen, gelismeyen nur topu gibi 4 milyon euro'luk kazigimiz olur.

Takimda hala gol vurusu iyi, kaliteli bir forvet eksikligi kabak gibi ortadayken ve takimda bu kadar net bir solbek eksigi varken cok gereksiz oldu bir transfer, hele ki butceden 4 milyon euro yedigini dusunursek. Adriano yasi ve son senelerdeki Barcelona'daki rolu itibariyle gozu kapali 20 mac oynar ikinci yarida (Beck gibi) diyebilecegin bir oyuncu degil. Adam sakatlansa veya ciddi form dusuklugu yasasa alternatif yok iste. Beck solbek degil, Tosic solbekte felaket. Tosic-Marcelo ikilisini bozmayip solbeke ucuz kiralik bir alternatif bakip (mesela buraya Mitrovic profilinde kiralik oyuncu giderdi) parayi forvete gomecegimize sacma sapan is yaptik. Ki elimizde hala guvenebilecegin bir forvet yok. Gecen sene guvenilir, saglam bir forvetin bizi nereye getirebilecegini gormusken ve bu sene Aboubakar'la neler yapabilecegimizi gormusken forvete parayi gommemek buyuk hata. Umarim yanilirim.

Ne okuz adamim cocuk gurbette benim turkiyede ogrendigimden daha guzel turkce ogrenmis,ne guzel anlatiyor. Okuzluk bende herhalde. Cok guzel anlatilmis ben de oyuncunun eldekilerden iyi olmasina ragmen acil ihtiyac olmadigini belirtmeye calismistim.
Simdi ayakkabin yok gidip kendine pahali bir patek fatek saat aliyorsun gibi birsey, abu transferini hatirlatti bana.

Çevrimdışı sağduyu

bi başka video.

Bu video ya göre iyi. Artık BJK formasıyla nasıl oynayacak, ona bakacağız.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı ozankarakoc

'Sol ayaklı hızlı stoper' aradığımız yazılıyordu, 'sağ ayaklı ağır' stoper aldık. 'Neden Sakho alınmadı', 'hani Rakitskiy gelecekti' gibi yorumlar yapmanın anlamı yok. Şartlar belli.

Yalnız tek bir temennim var... Umarım Rakitskiy, Vida ve Massias olmadığı için panikleyip ilk bulduğumuz adama saldırmamışızdır da, önceden biraz izlemişizdir. Zira kalbim bir Alexis Delgado'yu, bir Gordon Schieldenfeld'i, bir Pedro Franco'yu, bir Milosevic'i daha kaldırmayacak.

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Tunay Torun Zu Başakşehir

Su adami biz alaydik iyiydi ya Alternatif olurdu kanatta..

Bu arada Başakşehir baya akillica hamleler yapiyor

Irfancan - Egemen - Tunay..

Çevrimdışı tuncaboylu

Ikinci maci actim suan @tuncaboylu 6-7 tane bira iciyorum sikintidan. Cok kotu bir lig kor dovusu resmen maclar. Bizim ikinci lig seviyesinde zeminoer berbat. Daha sert oynasalar ben severim boyle futbolu ama yumusak oynuyorlar ara afa tekmeler basliyor sonra yatisiyorlar.

Ortasahada kor dovusu hirvat ligi
Bizim lig çok mu farklı abi?

Antep maçının ilk 3 dakikasının 1 dakikası Antep kalecisinin atış yapması için harcandı.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu arada ben Mehmet Ekici olayını hiç anlamadım... Bu adamı neden ve kimin yerine?

Atiba'nın yanında oynayacak türde bir oyuncu değil. Kanat oyuncusu da değil. Talisca'yı mı kesecek, Talisca'nın yedeği mi olacak? Kesecekse nasıl kesecek? Yedek kalacaksa o kadar para vermeye ya da Tolgay gibi, Olcay gibi adamları torbaya koyup teslim etmeye değecek mi?

Ünlü Türk düşünürü Serdar Ortaç'ın da dediği gibi, 'kafamda deli sorular'...

Benim mitrovic ile ilgili şahsi fikrim wyscout'tan izlediğim kadarıyla.

Hamleleri gayet yerinde.

Hava topu hakimiyeti fena değil.

Uzun top ve smart pasları iyi yapıyor.

Sol da oynatıcaz büyük ihtimalle orda ne vericek görücez.

Gözlemlediğim tek kötü yanı biraz ağır kalıyor gibi.

Çevrimdışı alimm

Bu arada ben Mehmet Ekici olayını hiç anlamadım... Bu adamı neden ve kimin yerine?

Atiba'nın yanında oynayacak türde bir oyuncu değil. Kanat oyuncusu da değil. Talisca'yı mı kesecek, Talisca'nın yedeği mi olacak? Kesecekse nasıl kesecek? Yedek kalacaksa o kadar para vermeye ya da Tolgay gibi, Olcay gibi adamları torbaya koyup teslim etmeye değecek mi?

Ünlü Türk düşünürü Serdar Ortaç'ın da dediği gibi, 'kafamda deli sorular'...
gelirse geçen sene ki sosa'nın yerinde oynamaya gelir...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı kyiv

23 yaşına kadar Almanlar keşfetmemiş, İtalyanlar keşfetmemiş biz 23 ünde keşfettik.Alman ve İtalyanlar Hırvatistanı didik didik ederken sizce böyle bir genç oyuncuyu pas geçerler miydi?Hadi 19,20 yaşında olsa biz kaptık diyelim ama yaşı da çok küçük değil .Kabul edelim çok yetenekli bir futbolcu olsa Rijeka'dan çoktan uçmuştu. Umalım hiç değilse eskilerden Galatasaray ve Fenerbahçede oynamış bir Thomas etkisi yapsın.

Çevrimdışı eski inönü

Boyko'yu aldıgımız dönem ilgilendigimiz Hırvat kaleci Lovre Kalinic 3 milyon euroya Gent'e transfer olmuş.

Çevrimdışı ozankarakoc

gelirse geçen sene ki sosa'nın yerinde oynamaya gelir...
İşte ben de onu diyorum. Geçen seneki Sosa'nın yeri, bu seneki Talisca'nın yeri. Bizim sistemde Talisca ile Sosa'yı (veya Talisca ile Mehmet Ekici'yi) yan yana oynatamazsın. Oynatacaksan Atiba'yı yalnız bırakıp 4-1-4-1'e geçmen gerekir. Geçersen, ileriye dönük orta saha oyuncularının defans özelliği olmadığı için (kanatların geri dönmemesini saymıyorum bile), Atiba'nın da yanında yardımcısı kalmadığı için savunmada çok ciddi açık verirsin.

Çevrimdışı Çağatay

Bikmadan usanmadan hergun ayni mesaji atıyorsun sanirim bir 10 sene daha yürürsün sen bu konu üzerinden :)

Haksiz miyim
Hope for the Best, Plan for the Worst

23 yaşına kadar Almanlar keşfetmemiş, İtalyanlar keşfetmemiş biz 23 ünde keşfettik.Alman ve İtalyanlar Hırvatistanı didik didik ederken sizce böyle bir genç oyuncuyu pas geçerler miydi?Hadi 19,20 yaşında olsa biz kaptık diyelim ama yaşı da çok küçük değil .Kabul edelim çok yetenekli bir futbolcu olsa Rijeka'dan çoktan uçmuştu. Umalım hiç değilse eskilerden Galatasaray ve Fenerbahçede oynamış bir Thomas etkisi yapsın.
Bu cok aşırı on yargıli bir yaklaşım yalniz

En son Fabride ve Atibada boyle yapmistik sonuc ortada bekleyip göreceğiz hep beraber

istemediklerini nerden biliyorsunuz ?

Sizde sadece laf var icraat yok.

Talisca'da 22 yaşında 25 milyon €'ya satmamış benfica.

Biz 2 yıllık kiraladık herkes şaşırmış nasıl yaptı bunu Beşiktaş diye ?

Belki Mitrovic'e de teklif geldi klübü kabul etmedi para az diye.

Biz'e her gelen teklifi kabul ediyormuyuz biz ?

Çevrimdışı alimm

İşte ben de onu diyorum. Geçen seneki Sosa'nın yeri, bu seneki Talisca'nın yeri. Bizim sistemde Talisca ile Sosa'yı (veya Talisca ile Mehmet Ekici'yi) yan yana oynatamazsın. Oynatacaksan Atiba'yı yalnız bırakıp 4-1-4-1'e geçmen gerekir. Geçersen, ileriye dönük orta saha oyuncularının defans özelliği olmadığı için (kanatların geri dönmemesini saymıyorum bile), Atiba'nın da yanında yardımcısı kalmadığı için savunmada çok ciddi açık verirsin.

talisca ati ozzy ile orta üçlüyü kaldıramıyorr çok yumuşak kalıyoorrr... ati ozzy ekici olursa talisca sağ önde oynarr...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Eto'o

Babel.        Talisca.      Aboubakar

Ozi.     Atiba

Herkes fit mi ?

Çevrimdışı ozeratalay

Sene başı Glik peşinde koşmuştuk baya sanki genç versiyonunu almışız gibi geldi bana

Haksiz miyim
Degilsin tabiki lakin hergun dile getirip sulandirmaninda bir anlami yok bence.

Eto'o

Babel.        Talisca.      Aboubakar

Ozi.     Atiba

Herkes fit mi ?

Quaresma'yı naptın :)

Etiketler: