2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12365255 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı KUMANOVALI

Matej Mitrovic'i ben de tanımıyorum. Geçen hafta sadece güvendiğim Sırp bir arkadaşıma sordum. Olumlu referans verdi. Kulüp çok istiyordu.
Güçlü bir karakter olduğunu, havadan iyi, dengeli, top ile ilişkisi iyi olduğunu söyledi. Lig farkı kalitesi hakkında daha iyi bilgi verecek
Pozisyon bilgisi ve konsantrasyon seviyelerini görmek için, biraz zaman lazım diye görüş bildirdi.

Ben bu transfer hamlesine olumlu bakıyorum, kulüp araştırmış scout etmiş ve potansiyeline güvendiği bir oyuncuya yatırım yapmıştır.

via twitter Umut Gültekin
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tuncaboylu

wyscouta göre 1v1 defansta %60 mücadeleyi kaybetmiş

Diğer stoperler nasıl, mesela Rakitskiy, Vida, MArcelo, Rhodolfo ve Tosiç?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya, @Necmi abi'yle dünkü atışmanızda seni haklı buluyordum da, kardeşim sen de her şeyi eleştiriyorsun gerçekten.  :lol: :lol:

Babel'e 2.1 veriliyor, ücret dengeleri bozulur diyorsun.

Mitroviç'e 1.3 veriliyor, NBA örneği veriyorsun.

Seni mutlu etmek çok zor, allah müstakbel eşine sabır versin.  :D :D
yok genel durumdan bahsediyorum bizim takım için söylemiyorum, yoksa benim param değil istedikleri ücretleri versinler. 11 tane adama 1.7 milyon euro verirsen  kemiksiz zaten ciddi bir yükün altına giriyorsun, rakitskiy i gibi bir adam gelir bu ücretler verilir ama kendi şehrinden bile dışarı çıkmamış adamlara bu paraları vermek ülke futbolunun genel sorunu, bunu sadece ülkeye gelmeleri için bu paraları vermek zorundayız kisvesi altında gizleyemeyiz..
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2017, 16:07:28 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Mitrovic'in hızı açısından fikir vermesi için:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Rhodolfo yerine düşünüldüyse olumlu bir transfer bence, Avrupa futbolununun içinden bir adam alınmasını güney amerikaya yeğlerim. Rhodolfo'nun da sakatlıktan sağlam çıkamayacağını düşünüyordum dediğim gibi oldu, 30 yaşında zaten hali hazırda hantal ve fizikli bir adam böyle bir sakatlık yaşarsa futbolu geriler ki geriledi, sanırım seneye bambaşka bir ikili ile çıkacağız defansta..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Bu arkadaş milli takımda sağ stoper oynuyor,nasıl olacak bu iş

İnşallah yazın stoper aramaya başlamayız...

Çevrimdışı tangaz

seneye tandemimiz mitroviç miloseviç oluyormuş birde  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Eyvah eyvah..

İçim ürperdi bir an...:((

Çevrimdışı federo

Scout ekibinin araştırdığı ve düşük maliyetli genç oyunculara ılımlı bakmalıyız ama uzun bir dönemdir stoper arayışları alınan genç oyuncuların katkı sağlanmaması ve scout ekibine olan güvensizlik risk ve soru işaretleri bırakmakta. Umarım Mitroviç diğerlerinden daha farklı olur. Sabrederek şans vererek izlemek lazım. Ama şuan için direk 11 e girecek ve defansı toparlayacak dersek abartmış oluruz.
Marcelo Tosiç hala as stoperler görünüyor. Mitroviç- Rhodolfo- Atınç ise arka planda forma bekleyecekler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hocanın tanımına uymuyor zaten. İnşallah birini daha alacağızdır.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı fatih e.

Mitrovic hakkında hiç bir fikrim yok. Yalnız kendisi için hamleli, hızlı diyorlardı. Videolarda ağır görünüyor sanki.

Çevrimdışı 38life

Bu arkadaş milli takımda sağ stoper oynuyor,nasıl olacak bu iş

İnşallah yazın stoper aramaya başlamayız...

Milli takımına niye baktın ki? Kulübünde de sağ stoper oynuyor zaten. Sağ ayak sağ stoper ve çakılı stoper. Aradığımız profilin birebir zıttı.

Çevrimdışı tangaz

Rhodolfo yerine düşünüldüyse olumlu bir transfer bence, Avrupa futbolununun içinden bir adam alınmasını güney amerikaya yeğlerim. Rhodolfo'nun da sakatlıktan sağlam çıkamayacağını düşünüyordum dediğim gibi oldu, 30 yaşında zaten hali hazırda hantal ve fizikli bir adam böyle bir sakatlık yaşarsa futbolu geriler ki geriledi, sanırım seneye bambaşka bir ikili ile çıkacağız defansta..

ben hocanın yaz aylarında marcelo ile uzatılması fikrine de çok sıcak bakmadığına dair şeyleri güvenilir kaynaklardan duymuştum yönetim hocaya rağmen opsiyonu kullanıp almış şeklinde.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Renton

Diğer stoperler nasıl, mesela Rakitskiy, Vida, MArcelo, Rhodolfo ve Tosiç?
Rakitskiy %62 kayıp
Vida aynı şekilde %62 kayıp
Marcelo %53 kayıp
See you in another life,brother.

Çevrimdışı tuncaboylu

yok genel durumdan bahsediyorum bizim takım için söylemiyorum, yoksa benim param değil istedikleri ücretleri versinler. 11 tane adama 1.7 milyon euro verirsen  kemiksiz zaten ciddi bir yükün altına giriyorsun, rakitskiy i gibi bir adam gelir bu ücretler verilir ama kendi şehrinden bile dışarı çıkmamış adamlara bu paraları vermek ülke futbolunun genel sorunu, bunu sadece ülkeye gelmeleri için bu paraları vermek zorundayız kisvesi altında gizleyemeyiz..

Rakitskiy de kendi şehrinden çıkmadı pek yalnız.  :D

Çevrimdışı 38life

Yönetimin yaz transfer dönemindeki "transfer fiyaskosu" devre arasında da tam gaz devam ediyor.

Herkesin görüşüne saygım var ben böyle düşünüyorum...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tosic ile devam

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı OrhanAker

Tam tersi olacak bence "out or blocked %60"

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

seneye tandemimiz mitroviç miloseviç oluyormuş birde  :icool:
olamaz mı olabilir  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben hocanın yaz aylarında marcelo ile uzatılması fikrine de çok sıcak bakmadığına dair şeyleri güvenilir kaynaklardan duymuştum yönetim hocaya rağmen opsiyonu kullanıp almış şeklinde.
Marcelo şu oyun yapısı ile bence bizim takımın oyuncusu değil, geçen seneki oyun sisteminde iş yapabilirdi ama şu haliyle her topu kaleciye oynayan bir defans oyuncusuna dönüştü Allah'tan kalede fabri var yırtıyoruz yoksa başımıza büyük iş açardı Marcelo Tolga olsaydı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı FARUK

bu mitrovic degil sag da ki mitrovic 15 giyen

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Rakitskiy de kendi şehrinden çıkmadı pek yalnız.  :D
ikisinin arasında dağlar var bi tarafta şampiyonlar liginin gediklisi uluslararası bir takım ve ukrayna milli takımının değişilmez oyuncusu öbür tarafta toy bir çocuk..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Mitrovic KAP geldi

Çevrimdışı Nouma7

Yeni Milosevic hayırlı olsun. Rakitsky, Vida derken yeni bir kaos oyuncumuz daha oldu. Yönetim transferde net yine sınıfta kalmıştır. Golcü diye gidip Diatta'yı falan getirmeseler bari. Göz göre göre şampiyonluk gidecek.

Çevrimdışı anilsevim

Scout falan demeyin arkadaşlar
Scoutluk transfer değil bu. 23 yasında hırvat milli adamı scout mu bulurmuş.
Bunun ve vidanın menejeri aynı adam
Vida için 6,5 tan aşağı inmiyor kiev ve transfer kapanıyor. Menejer bunu öneriyor. Referanslara sorup olumlu görüş alınca bunu alıyo bizimkiler.
Ben destek olma taraftarıyım. Destekleyelim bu genç adamı.
Herkes gibi düşünüyorum. Rhodolfo yerine alındıysa iyi.
Badstuberi kiralarsak o zman olur.
Marcelo-badstuber
Mitroviç-tosiç
Bu rotasyon tamamdır.
Ama başka adam alınmayacaksa işimiz zor.
Bu çocuk artık bizim oyuncumuz. Maç oynamadan eleştiremem
Bu sezon tüm maçlarda 90 dk oynamış.
Pazar günü oynar inş antalya maçında da izleriz.
Oynamadan görmeden yağdırmayalım arkadaşlar.
Belki uzun yıllar takıma hizmet edecek sağlam bi çocuk geldi, bilemeyiz
Bekleyip görelim
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Etiketler: