2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363250 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı KUMANOVALI

yeni transferimizin son maçı

90dk

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tuncaboylu

Gs ye de 10 snejder'den 7 Podolski'den geliyor, parayı iyi kullanırlarsa tehlikeli olabilirler.

Sneijder'in sözleşmesinde 7.5 milyona serbest kalır maddesi var, Podolski'ye de en fazla 6 teklif geliyor.

Stoperleri yok, santraforları yok. Üstüne takımın 2 bel kemiğini gönderdikten sonra, 12-13 milyon euro'yla hangi deliği dolduracaklar? Gelen adamlar katkı verecek mi?

Galatasaray o ikisini satarsa, 3-4 hafta içinde yarıştan kopar.

Çevrimdışı OrhanAker

yeni transferimizin son maçı

90dk

Eyvallah abi hazır boşken izleyelim biraz :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

olabilir, basının önünde ne diyecek tam bir maldı kaç tane maç sakata geldi falan mı diyecek  :evillol:
Bence daha komik olurdu :) İsmaaayeeel'in Fenerbahçe'ye gidişiyle birlikte Fener'in büyük güç kaybettiğini düşünüyorum dese gülerek mesela :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Mitrovic "çakılı stoper"dir. Ben alınacak asıl stoperin Mitrovic olmadığını düşünüyorum, böyle düşünmek istiyorum.

Çevrimdışı 38life

Şenol Hoca 2 yıldır çakılı stoperin yanında oynayacak süpürücü stoper istiyor. Eğer Yönetim bu çocuğu Marcelo'nun yanına sol stoper aldıysa yönetim Şenol Hocayla dalga geçiyor demektir.

Çevrimdışı canU

Mitrovic hamlesk hosuma gitti valla gecn oyuncu aslinlar boyle azicik cok yaslanicaz yoksa. Ancak adam sag ayakli bizim sol ayakliya ihtiyacimiz vardi anlamadim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mitrovic "çakılı stoper"dir. Ben alınacak asıl stoperin Mitrovic olmadığını düşünüyorum, böyle düşünmek istiyorum.

Bir stoper daha alınacağını mı düşünüyorsun?  :alala: :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol Hoca 2 yıldır çakılı stoperin yanında oynayacak süpürücü stoper istiyor. Eğer Yönetim bu çocuğu Marcelo'nun yanına sol stoper aldıysa yönetim Şenol Hocayla dalga geçiyor demektir.
Şeye benziyor bu Elma bulamadık pazarda Armut aldık, Elmalı Turtayı armutla yap sen hocam :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben başkanın geçen gün yaptığı açıklamalarla bu transferi birleştirince sezon sonu Rakitsky gelebilir diyorum. Hele Şenol hocanın dünkü stoper tanımından sonra bu çocuk Rhodolfo yerine alınmış gibi duruyor...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben başkanın geçen gün yaptığı açıklamalarla bu transferi birleştirince sezon sonu Rakitsky gelebilir diyorum. Hele Şenol hocanın dünkü stoper tanımından sonra bu çocuk Rhodolfo yerine alınmış gibi duruyor...
Umarım bu bağlamda yapılmış bir transferdir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Bir stoper daha alınacağını mı düşünüyorsun?  :alala: :alala:

Düşünmek istiyorum, düşünmek zorunda hissediyorum kendimi...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Maaş skalaları konusunda cidden çok komik bir anlayışımız var, 23 yaşında hırvatistan dışında bir yerde oynamamış büyük ihtimalle kendi takımında senelik 100-200 bin euroya oynayan adama tam 1,5 milyon euro para vereceğiz eğer haberler doğruysa ve bunun sebebi de takımdaki maaş dengesini sağlamak, NBA'de tüm oyuncuların aynı parayı aldığını düşünsenize? Cidden şu maaş ayarlamalarını kim yapıyor ve neden böyle cidden merak ediyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Düşünmek istiyorum, düşünmek zorunda hissediyorum kendimi...

Anladım, wishful think yapıyorsun yani.

Ama gerçekçi olma zamanı, Rhodolfo'yu satamazsak (ki çok zor) yeni bir stoper daha almamız imkansız.

1 hafta içinde Sobol ve Eto'o da gelir, transfer biter.

Gerçi Beşiktaş'ta transfer bitmez, ama aslında biter.  :)

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Maaş skalaları konusunda cidden çok komik bir anlayışımız var, 23 yaşında hırvatistan dışında bir yerde oynamamış büyük ihtimalle kendi takımında senelik 100-200 bin euroya oynayan adama tam 1,5 milyon euro para vereceğiz eğer haberler doğruysa ve bunun sebebi de takımdaki maaş dengesini sağlamak, NBA'de tüm oyuncuların aynı parayı aldığını düşünsenize? Cidden şu maaş ayarlamalarını kim yapıyor ve neden böyle cidden merak ediyorum..

1,3

ilk 11 için alınan bi oyunu için normal.

Çevrimdışı tuncaboylu

Nerede okudun, bonservisi ne kadarmış?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1,3

ilk 11 için alınan bi oyunu için normal.
Bence değil işte, her ilk 11 oynayana bu paraları vereceksek işimiz var, NBA'den örnek verdim ilk beşte başlayan oyunculardan senelik 40 milyon dolara oynayan da var 10 milyon dolara oynayanda, herkes aynı parayı alacaksa o işte bir yanlışlık var demektir. Bu doğru yöntem değil..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Nerede okudun, bonservisi ne kadarmış?
Hırvatistan kaynaklı bir haberde okudum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Şu dakikalarda Şenol hoca:

Çevrimdışı gladio

Baskılanan herşey olması gerektiğinden daha fazla reaksiyon gösterir, Etoo gelirse fişek gibi oynayacaktır.

Çevrimdışı Renton

wyscouta göre 1v1 defansta %60 mücadeleyi kaybetmiş
See you in another life,brother.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bence değil işte, her ilk 11 oynayana bu paraları vereceksek işimiz var, NBA'den örnek verdim ilk beşte başlayan oyunculardan senelik 40 milyon dolara oynayan da var 10 milyon dolara oynayanda, herkes aynı parayı alacaksa o işte bir yanlışlık var demektir. Bu doğru yöntem değil..

@Serhat Akkaya, @Necmi abi'yle dünkü atışmanızda seni haklı buluyordum da, kardeşim sen de her şeyi eleştiriyorsun gerçekten.  :lol: :lol:

Babel'e 2.1 veriliyor, ücret dengeleri bozulur diyorsun.

Mitroviç'e 1.3 veriliyor, NBA örneği veriyorsun.

Seni mutlu etmek çok zor, allah müstakbel eşine sabır versin.  :D :D

Çevrimdışı 38life

kaç versinler? 700 bin euro mu?

geçti o günler...

Etiketler: