2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360937 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Satmak istemem ama adam gerçekten ayrılmak istiyorsa önüne geçilmemeli.Verdiğimiz bonservis+maaşı verene direk verilmeli.
sene sonunda satalım şurada 4 4.5 ay kaldı beklesin ya da Çin'e 10 m euroya satalım  :D

Çevrimdışı tangaz

Oğuzhan'dan inciler:

"sosa ve gomezin kaliteleri tartışılmaz. umutmayınki töre ve isonun da katkıları vardı."

isonun şampiyonluk kutlamaları dışında ne katkısı varmış  :alala: kusura bakmasın ama futbol aklından şüphe duymaya başladım...

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eto'o bizim idmani izlemiş :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Orhan_

Mitrovic'i almışız =)? Yasaklı sitenin yalancısıyım.

Çevrimdışı 38life

Alevli Top Yasaklı site Mitrovic.

Hayırlısı olsun. Umarım Rhodolfo'nun yerinedir. Umarım Sol stoper için başka bir stoper alınacaktır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mitrovic hayırlı olsun...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Mitrovic bitmiş...Hadi bakalım.Hayırlı olsun.

Çevrimdışı 38life

Profil fotoğrafımı kaldırmıyorum...

Çevrimdışı Kalyoncu

Mitrovic hayırlı olsun yönetimi tebrik ediyorum. Yaş ortalamamız içinde çok güzel bir hamle.

Çevrimdışı Berat

Mitrovic ihtiyaçlarımızı karşılabileyecek düzeyde mi bilmiyorum. Seri, sol ayaklı ve topu oyuna sokabilen birisi gerek. Biliyorum bu adam Rakitsky :D

Çevrimdışı eaglekartal

mitroviç için güzel yorumlar duydum futbolu iyi takip eden araştırmacı blog yazarlarından.iyi bir hamle olduğunu düşünüyorum inşallah uyum sorunu yaşamaz.

Çevrimdışı tangaz

mitroviçi şekerbegoviç abimiz ikna etmiş. ne sol ayaktı be müthüş topçuydu kendisi. :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yalçın

Eksi'de okuduguma gore Hirvat spor yazarinin teki diger Hirvat Vida'dan daha iyi demis bu genc arkadas icin. Gorecegiz. Utandir bizi kardesim. Hosgeldin.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mitrovic ihtiyaçlarımızı karşılabileyecek düzeyde mi bilmiyorum. Seri, sol ayaklı ve topu oyuna sokabilen birisi gerek. Biliyorum bu adam Rakitsky :D
Bu o tiplimeye uymuyormuş. Ancak latin amerikalı birindense her zaman avrupadan bir stoper tercih edilir. Bu çocuk Rhodolfo nun ilk geldiği zamandan bir tık daha hızlıymış. Defansı toplar diyorlar ama aradığımız profile uymuyor...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Potansiyel aralığı geniş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Potansiyel aralığı geniş
Uzun süredir böyle transfer yapmıyorduk. En son böyle Pedro Franco gelmişti.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Renton

Mitrovic inşallah beşiktaşıma hayırlı olur hiç izleme imkanım olmadı kendisini göreceğiz
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

Uzun süredir böyle transfer yapmıyorduk. En son böyle Pedro Franco gelmişti.
Milosevic
See you in another life,brother.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mitroviç oldu sanırım, hayırlı olsun.

Umarım fazla bir para ödenmemiştir bonservisine.

Takım yaşlandı diye şikayet ediyorduk, Sobol Mitroviç falan alınmaay başlandı.

Amaç gençleştirme ise devre arasında değil, sezon sonunda yapılmalıydı bence.

Yine de hayırlı olsun bakalım.

Çevrimdışı Berat

Bakalım Rhodo nereye gidecek? Dağ gibi adam yıkıldı sakatlıkla.

Çevrimdışı Alper1903

Kim bu adam 3,5 - 5 arası fiyatı var diyorlar o kadar iyi mi?  :alala:

Çevrimiçi sozkul

yerli kaliteni yükseltmek zorundasın iyi olanı alacaksın şampiyonluk yerli oyuncuların kalitesinden geçer
bizim on numara eksiğimiz var yerli on numara iyidir. ekicide kaliteli bir oyuncu son haline bakmak yanıltır ts de
birbuçuk yıldır zaten sorunlu feneri kesinlikle ihya eder sadece güçlenme değil sezon sonuna kadar mücadele edeceğin
rakip yaratırsın bu yoklukta fenere ikram etmiş olursun al kendini kurtar dersin siz hala durumu anlayamadınız.
adamlar bitti gerçek anlamda bitti bırakmazsan transfer yapamaz kadrosuna çöp doldurur. bu durumdayken
kaliteli yerli oyuncu bırakmak onlara resmen nefes aldırmaktır. can çekişen adama su veriyoruz hem atıftan kurtaracaksın
hem on numara sorununu çözeceksin eldeki az miktarda parayıda başka transferde kullanma şansı tanıyorsun
adamlar forumlarında Beşiktaş bize bırakmaz diye ağlıyor.

Gs ye de 10 snejder'den 7 Podolski'den geliyor, parayı iyi kullanırlarsa tehlikeli olabilirler.

Çevrimdışı 38life

Mitrovic'i Bilic'in önerdiği söyleniyor. "Vidayı alacağınıza bunu alın daha çok faydası dokunur" demiş.  :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kankilerinden bir tanesiydi İso ondan demiştir.
olabilir, basının önünde ne diyecek tam bir maldı kaç tane maç sakata geldi falan mı diyecek  :evillol:

Etiketler: