2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367205 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

matej mitroviçin bugün ist.a geleceği iddiası var.
İşimize yarayacak profilde bir oyuncu değil. Yedek olarak alıyorsak gelsin. Bu arada max yabancı oyuncu sayısını geçmedik hala  :alala: Birilerini göndermemiz lazım alabilmemiz için diye hatırlıyorum  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı eaglekartal

stoper hemen gelip takımla antremana başlamalı.
ekici kesinlikle şampiyonluktaki rakibine kaptırılmamalı.olcay verilebilir.az bişeyde para üstüne ok.ama tolgay kalsın(bu arada oğuzhan tolgay olmuyor olmamalı aynı anda sahada ama ekici fark yaratabilir
eto bitirilmeli uzamadan.bu üç transferle sağlam gireriz.birde solbek sobol mutlaka alınmalı adriano yedeklenmeli.

Çevrimiçi Necmi

matej mitroviçin bugün ist.a geleceği iddiası var.
yabancı kontenjanımız yok nereye alıyorlar onun için boşaltmaları gerekiyor

Çevrimdışı tangaz

yabancı kontenjanımız yok nereye alıyorlar onun için boşaltmaları gerekiyor

aras gider bir iki güne, son anda rodolfoyu da kiralık falan elden çıkarırız bir yerlere.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Günü idare edeceğide meçhul. Asistlerini izleyeyim dedim hepsi korner. Fener alırsa çok seviye atlar beyler tolgay+Olcay+oğuzhan+Marcelo hepsini verip almalıyız. Akan oyundada al at dediği pası yok.
Allah aşkına ts nin gol atacak oyuncusu var mı bi kere?
Ndoye feat Sung ...

Çevrimdışı Orhan_

Adriano ayrılmak mı istiyormuş?

Çevrimiçi Necmi

mesela etoo yu alacağız diye ödleri patlıyor ts alsın diye totem yapıyorlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adriano Correia, Türkiye'de yaşanan terör olaylarından dolayı Beşiktaş'tan ayrılmak istiyor. (Mundo Deportivo)  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı underworld

Rakip güçlenmesin diye ihtiyacın olmayan futbolcu almak aklıma Ali Şen'i getiriyor.
O başlatmıştı bu taktiği.
Bizim işimize yaramiyacagini kim söylüyor ?

Çevrimdışı ekrembaser

El mundo deportivo haber yapmış adriano terör yüzünden ayrılmak istiyo diye

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin: Tunay Torun ile yeni sözleşme imzalayacağız. Beşiktaş'tan da Tunay Torun için teklif almadık.

Bir futbolcunun üzerini daha çizebiliriz  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin: Tunay Torun ile yeni sözleşme imzalayacağız. Beşiktaş'tan da Tunay Torun için teklif almadık.

Bir futbolcunun üzerini daha çizebiliriz  :bandit:
bize satmaya çalışıyorlar gündem yaratma haraketleri bunlar

Çevrimdışı tangaz

Adriano Correia, Türkiye'de yaşanan terör olaylarından dolayı Beşiktaş'tan ayrılmak istiyor. (Mundo Deportivo)  :alala:

ihtimal dahilinde, bunlar şaşırtmasın kimseyi doğal şeyler bunlar, maç bitimi stadın yanında bomba patladı. bakın son reina olayında lübnanlı! bir kız vefat etti babası ist.a gitme die çok dil döktüm beni dinlemedi diyor. bakın dikkat çekiyorum lübnanlı bir baba diyor bunu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aman olmasın öyle bir şey  :bandit:

Çevrimdışı Orhan_

aman olmasın öyle bir şey  :bandit:

Çıkan haberler bu yönde ama gerçekliği muamma tabi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ihtimal dahilinde, bunlar şaşırtmasın kimseyi doğal şeyler bunlar, maç bitimi stadın yanında bomba patladı. bakın son reina olayında lübnanlı! bir kız vefat etti babası ist.a gitme die çok dil döktüm beni dinlemedi diyor. bakın dikkat çekiyorum lübnanlı bir baba diyor bunu...
sene sonuna kadar kalsın en azından sonra ayrılsın şuan patlarız :D

Çevrimdışı gladio

Kaliteli 2 stoper şart, olsaydı her iki Kiev maçını da alırdık. İngiltere'den kendini ispatlamış stoper alacaksın.

Çevrimdışı atalay

Hırvatistan 23 yaş altı stoper havuzunda takip ettiğim ve daha önce önerdiğim dört isim vardı: Jozo Simunovic, Duje Caleta–Car, Filip Benkovic ve Matej Mitrovic. Jozo'yu €7,5 M karşılığında Celtic aldı. Duje'nin Leipzig yapması, Benkovic'in satış bedelinin ise en kötü Jozo fiyatına olması sürpriz olmaz. 1,5 senedir ise Matej için İtalya'dan ciddi talipler vardı.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2017, 03:27:20 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

ekiciyi fener bitirdi galiba

Çevrimdışı MUSTAFA_

bize satmaya çalışıyorlar gündem yaratma haraketleri bunlar
Bizden başka alabilecek olan klüp mü var Türkiye'de  :evillol: Ama işte bizde de Fikret Orman gerçeği var  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

ekiciyi fener bitirdi galiba
Hayırlı olsun  :icool: Ben taksın saçma olduğunu düşünüyordum zaten  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Stoper Mitrovic için kulübü Beşiktaş'tan 5 m Euro istiyor. Beşiktaş 3 m Euro veriyor. Görüşmeler devam ediyor. (via Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Ekici iyidir. Mutlaka alınmalı.
Her zaman bu ligin anahtarının kaliteli yerlileri toplamak olduğu söylenmiştir. Rakibine kaptırmayacaksın...

Bu dediklerinin aynısını 1.5 sene önce Fenerbahçe forumlarında yazdıklarından eminim.

Ekici yerine Ozan Tufan koy, tarihi de 2015 Ağustos'a getir.

Oldu sana Fenerbahçe forumu.

Atiba'nın yedeği yok, Ozan'ı alamazlarsa biterler vs.

Bu tarz mentaliteyle yapılan transferler hüsranla sonuçlanıyor.

Ekici transferinde de benzer tehlikeyi görüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

@Çağrı yı foruma taşımaya devam ediyoruz  :D  Mitrovic yorumu  :)

Olur mu olmaz mı bilmem ama madem bu kadar denk geldi yazalım. Sene başından beri Hırvat ligini özellikle Rijeka'yı izliyorum. Mitrovic Rijeka'nın göbek taşı desek yeridir. Takım savunmasını çok iyi uygulayan takımın arkadaki en güvenilir oyuncusu. Rijeka 2 sezonda toplam bir elim parmakları kadar maç kaybetmedi. Çoğu maçta gol yemedi, birden fazla gol yediği maç sayısı neredeyse yok. Zagreb'in 13 sezonluk hegemonyasını kırmak üzere olan Rijeka bu oyuncuyu satmaz bence satarsa da 5 milyon Euro'dan aşağı olmayacaktır.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Doğru olabilir.

Sobol'la boşuna ilgilenmiyormuşuz demek ki.

"Bu saldırılar Avrupa'da da oluyor" falan diyin de vazgeçsin.  :bandit:

Etiketler: