2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367108 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

skeç de hazır siz polyanlar iyi polis biz kötü polis oluruz  :D
Ikinci gunun safaginda beni fetocu diye ispikler bunlar. Eli cok agir, falakada cok acimasiz, babam bile boyle dovmuyordu, tamam dovuyor ama gazete kagidini anlamadim eski ikinci subeci herhalde

Çevrimdışı MUSTAFA_

altyapıda ne cevherler var. gençlerin önünü açmak lazım  :icool:
Daha gençsiniz. Kaç genci cebinizden çıkarırsınız. Ruhunuz genç

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ikinci gunun safaginda beni fetocu diye ispikler bunlar. Eli cok agir, falakada cok acimasiz, babam bile boyle dovmuyordu, tamam dovuyor ama gazete kagidini anlamadim eski ikinci subeci herhalde

reis bi arge yaparız tahrip edici ama iz bırakmayan usullerden bir potpori hazırlarız gol pozisyonuna giren topa vuracağı zaman gözünde canlanır bişeyler sonra Allah ne verdiyse gömer öle kız gibi topa vuran kimsecikler kalmaz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu arada yılda ortalama kişi başı 7 trilyon kazanan 25 kişilik insan topluluğunun öyle komedyene ihtiyacı falan olmasa gerek. hayat onlara güzel...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağatay

diyosun da forum yaşlanıyor
bak mesela
tangaz 41
mylife 38
tuncaboylu 36
ben 33 yaşındayım
necmi abiye filan girmiyom hiç zaten :D
3 sene daha forumda kalsak yaşlar iyice ayyuka cıkıyor :D
gençleştirmek lazım forumu
besiktasarena da transfer bitmez
devre arası da olsa gençleri katmak lazım foruma
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu arada yılda ortalama kişi başı 7 trilyon kazanan 25 kişilik insan topluluğunun öyle komedyene ihtiyacı falan olmasa gerek. hayat onlara güzel...
Para mutluluk getirmiyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

amerika da yapılan bir araştırmaya göre 23 yaşında bu cümleyi kuran her 10 kişiden 9u 41 yaşına gelince aksini söylüyor. gerçi ben 23ümde de aynıydım 10 dk.da topçudan anlardım  :bandit:

Çevrimiçi sozkul

Galiba buranın en zengini sensin.  :)
Neden mutsuzsun anlat bakalım, derdini anlatmayan derman bulamaz, çare bulursak foruma sıfır server alırsın ama, biraz yavaş çünkü..  :icool:

Çevrimdışı Kalyoncu

Ekici'yi gözünüzde olduğundan fazla büyütüyorsunuz Mehmet Ali. Topsuz oyunda olmayan , oyun içinde konsantrasyonunu kaybeden ve oyundan kopan , sıkça tercih hataları yapan kırılgan bir oyuncu Ekici. Takıma seviye atlattıracak bir oyuncu lazım bize , günü idare edecek bir oyuncu değil.
Günü idare edeceğide meçhul. Asistlerini izleyeyim dedim hepsi korner. Fener alırsa çok seviye atlar beyler tolgay+Olcay+oğuzhan+Marcelo hepsini verip almalıyız. Akan oyundada al at dediği pası yok.

Çevrimiçi Necmi

Neden mutsuzsun anlat bakalım, derdini anlatmayan derman bulamaz, çare bulursak foruma sıfır server alırsın ama, biraz yavaş çünkü..  :icool:
yavaşlık bizden değil internetin içine ettiler daha yeni değiştirdik sunucuyu @sozkul

Çevrimiçi sozkul

Rakip güçlenmesin diye ihtiyacın olmayan futbolcu almak aklıma Ali Şen'i getiriyor.
O başlatmıştı bu taktiği.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yok be zengin kim biz kim  :D Daha işim bile yok  :D Çevremde çok parası olup çok mutsuz olan çok insan gördüm bugüne kadar. Rahmetli Sakıp Sabancı "Keşke bu kadar param olmasaydı da çocuğuma bir çift ayakkabı alabilseydim." diyor mesela. Bir de şöyle bir şey var :

Gençken boş zaman çok, enerji çok ama para yoktur.
Orta yaşta para çok, enerji çok ama boş zaman yoktur.
İleri yaşta para çok, boş zaman çok ama enerji yoktur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Yok be zengin kim biz kim  :D Daha işim bile yok  :D Çevremde çok parası olup çok mutsuz olan çok insan gördüm bugüne kadar. Rahmetli Sakıp Sabancı "Keşke bu kadar param olmasaydı da çocuğuma bir çift ayakkabı alabilseydim." diyor mesela. Bir de şöyle bir şey var :

Gençken boş zaman çok, enerji çok ama para yoktur.
Orta yaşta para çok, enerji çok ama boş zaman yoktur.
İleri yaşta para çok, boş zaman çok ama enerji yoktur.

paran varsa yancıkta die başlayan bir atasözü var... devamını yazmayım @Necmi abi ağzımıza biber sürer.

Çevrimdışı MUSTAFA_

paran varsa yancıkta die başlayan bir atasözü var... devamını yazmayım @Necmi abi ağzımıza biber sürer.
Paran yoksa yancıkta, hıyar bulamazsın cacıkta  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Rakip güçlenmesin diye ihtiyacın olmayan futbolcu almak aklıma Ali Şen'i getiriyor.
O başlatmıştı bu taktiği.
yerli kaliteni yükseltmek zorundasın iyi olanı alacaksın şampiyonluk yerli oyuncuların kalitesinden geçer
bizim on numara eksiğimiz var yerli on numara iyidir. ekicide kaliteli bir oyuncu son haline bakmak yanıltır ts de
birbuçuk yıldır zaten sorunlu feneri kesinlikle ihya eder sadece güçlenme değil sezon sonuna kadar mücadele edeceğin
rakip yaratırsın bu yoklukta fenere ikram etmiş olursun al kendini kurtar dersin siz hala durumu anlayamadınız.
adamlar bitti gerçek anlamda bitti bırakmazsan transfer yapamaz kadrosuna çöp doldurur. bu durumdayken
kaliteli yerli oyuncu bırakmak onlara resmen nefes aldırmaktır. can çekişen adama su veriyoruz hem atıftan kurtaracaksın
hem on numara sorununu çözeceksin eldeki az miktarda parayıda başka transferde kullanma şansı tanıyorsun
adamlar forumlarında Beşiktaş bize bırakmaz diye ağlıyor.

Çevrimdışı tangaz

yerli kaliteni yükseltmek zorundasın iyi olanı alacaksın şampiyonluk yerli oyuncuların kalitesinden geçer
bizim on numara eksiğimiz var yerli on numara iyidir. ekicide kaliteli bir oyuncu son haline bakmak yanıltır ts de
birbuçuk yıldır zaten sorunlu feneri kesinlikle ihya eder sadece güçlenme değil sezon sonuna kadar mücadele edeceğin
rakip yaratırsın bu yoklukta fenere ikram etmiş olursun al kendini kurtar dersin siz hala durumu anlayamadınız.
adamlar bitti gerçek anlamda bitti bırakmazsan transfer yapamaz kadrosuna çöp doldurur. bu durumdayken
kaliteli yerli oyuncu bırakmak onlara resmen nefes aldırmaktır. can çekişen adama su veriyoruz hem atıftan kurtaracaksın
hem on numara sorununu çözeceksin eldeki az miktarda parayıda başka transferde kullanma şansı tanıyorsun
adamlar forumlarında Beşiktaş bize bırakmaz diye ağlıyor.

hangi renkli forumunu takip ediyorsun  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar gerçekten unutmuşsunuz büyük takım taraftarı olmayı :D
küçük hesaplar peşinde gidiyorsunuz. iki renkli gelirlerini toplasa bizim gelirimize
ulaşamaz kulüp önümüzdeki üç dört seneyi domine etme hesabında siz 4 M yi bir oyuncuyu
hesap ediyorsunuz. biz ligin patronluğuna soyunuyoruz tek büyük var burda diyoruz
böyle olunca bazen vermeyide bileceksin. Farkında değilmisiniz köşelerine sinmişler gıkları çıkmıyor
neymiş federasyondaki Beşiktaşlıları kovacaklarmış bizle değilde federasyonla uğraşıyorlar bizim
önümüzü kesmek için teslim olmanın ucuna gelmişler adamlara patlatacaksın kıpırdanmasınlar
nefes aldırmayacaksın bunlar toparlanmadan bizim küpü doldurmamız lazım
büyük düşünün planlar bu ana göre değil geleceğe göre yapılır.

Çevrimiçi Necmi

hangi renkli forumunu takip ediyorsun  :bandit:
Ben gelmesini cok isterim. Ama Aziz "baskan" Atif-Ekici takasi gibi akilci bir hamle asla yapmaz.

Kesin tepesi atip son dakika vazgectik diyecek. Ekici de bugun tekrar TS hazirlik kampina katilmis‚ bu da hayra alamet bir gelisme degil.

Bjk becerdi. Belki almayacak ama bize de aldirmayacak. Biliyorlar er ya da gec Azizin pire icin yorgan yakacagini.

Keske bu takas olsa ama medyadaki haberlerin aksine ben Aziz Yildirim faktorunden dolayi pek umutlu degilim.

bak ne düşünüyorlar

Çevrimiçi Necmi

Ekici iyidir. Mutlaka alınmalı.
Her zaman bu ligin anahtarının kaliteli yerlileri toplamak olduğu söylenmiştir. Rakibine kaptırmayacaksın...

Çevrimiçi Necmi

Ne zaman FB tarafinin ekseriyetle istedigi bir oyuncu olsa o oyuncuyu almayiz!

Çevrimiçi Necmi

alacaklarını sanıyorlar aldığın anda bitirirsin bunları
psikolojik olarak çökerler

Çevrimdışı 38life

5 tane Ekici verseler 1 tane Tolgay vermem. Ama 1 Ekiciye 1 Olcay veririm.

Çevrimdışı tangaz

matej mitroviçin bugün ist.a geleceği iddiası var.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

matej mitroviçin bugün ist.a geleceği iddiası var.
dün bittiği söyleniyordu Murat abi, gelsin başlasın  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

alacaklarını sanıyorlar aldığın anda bitirirsin bunları
psikolojik olarak çökerler
aynen Necmi abi Allah'ın Hakkı üçtür. Gg, Caner'den sağlam gol yediler, bir de ekiciden yerlerse iflah olmazlar  :D

Etiketler: