2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12370708 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

@Çağrı dan Ekici takasına yorum geldi  :bandit:

Ekici için Tolgay ve Olcay'ı bir arada vermek bir yana, herhangi birini teke tek takasa bile sokmam.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Gelsin abi biz parlatiriz onu. Musayi da alsin gelsin. Azicik fizikli sert oyuncu izleyelim. Topa vurdugu zaman ses cikartan oyuncu olsun. Kiz takimi gibi olduk, boyle ayak ustuyle top surmeler falan filan. Azicik boyle herifli takim olalim. Kadro siskinligi de takas ile azalirsa cok da guzel olur.

katılıyorum reis böle kodu mu oturtmalı büyük takım oyuncusu. bu okay var ya doğru llerde işlensin mehmet topalı donunda sallar  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Ekici için Tolgay ve Olcay'ı bir arada vermek bir yana, herhangi birini teke tek takasa bile sokmam.

sor bakalım kendisi forumdan niye kaçmış  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

sor bakalım kendisi forumdan niye kaçmış  :bandit:
Huzur bulmuş twitterda heralde

Beşiktaş Tarihi
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Çağrı doğru demiş. Topsuz oyunda olmayan kırılgan yapıda bir futbolcudan büyük takım futbolcusu olmaz . Defoları tahmin edildiğinden fazla.

Çevrimiçi sozkul

Bize transferden çok, Şenol Güneş'in kafa karışıklarının giderilmesi lazım.
Mesela tam Gökhan İnler forma girmişti sonrasında yedek kaldı.
Yılın en önemli maçı dediği maçta bu yıl hiç güvenmediği Olcay'ı oynattı.
Atiba Ozzy Tolgay hiç olmadı ama inadına devam etti ve bu inat bize pahalıya patladı.
Vs vs. Önce bu kafa karışıklığının giderilmesi lazım.

Banada çok kötü oynadığımız maçlara Kerim'i  85-88 inci dakikalarda oyuna alması garip geliyordu.
Kerim, benide çileden çıkarıyor ama takım bu kadar tıkanmışken, q7 top ezmeye başlamışken, Cenk kanatda verimsizken (Benfica maçı hariç) bu kadar mı şans verilmez Kerim'e.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gelsin abi biz parlatiriz onu. Musayi da alsin gelsin. Azicik fizikli sert oyuncu izleyelim. Topa vurdugu zaman ses cikartan oyuncu olsun. Kiz takimi gibi olduk, boyle ayak ustuyle top surmeler falan filan. Azicik boyle herifli takim olalim. Kadro siskinligi de takas ile azalirsa cok da guzel olur.
herifli takım ne demek yahu  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çağrı doğru demiş. Topsuz oyunda olmayan kırılgan yapıda bir futbolcudan büyük takım futbolcusu olmaz . Defoları tahmin edildiğinden fazla.
Bir de herkes takıma maçtaki katkısına bakıyor. Bir de Olcay takımın neşe kaynağı bunu kimse söylemedi henüz. Bu açıdan da değerlendirmek lazım...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vida transferi de zora girmiş , Kiev fiyat yükseltmiş

Btd yazmış
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yinede Türkiye liginde fazlasıyla iş yapacaktır, Onur abi Olcay ve Tolgay'ın verilmesine karşıyım ama Ekiciyi kadroda görmek isterim.

Çevrimdışı tangaz

herifli takım ne demek yahu  :evillol: :evillol:

aaa öyle deme Mehmet Ali, herif içinde özel anlamlar barındırır. ben aldım mesajı  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Btd yazmış
Kimin geleceği gelene kadar belli olmaz. Beşiktaş da transfer bitmez

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağatay

öyle bi yazmışın ki @Çağrı ruhani liderimizmiş gibi  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aaa öyle deme Mehmet Ali, herif içinde özel anlamlar barındırır. ben aldım mesajı  :bandit:
  :D :D Murat abi Okay'ı almak lazım sezon sonunda 3 4 ne isterlerse verip almak lazım, Tolgay'da gidebilir o zaman...

Çevrimdışı tuncaboylu

Btd yazmış

Şu klişeye de hastayım ha:

X fiyat yükseltti, transfer zora girdi.

Neden fiyat yükseltiyorlar abi, ben de bunu anlamıyorum. Pazarlıkta olacak şey değil normalde.

Şu transfer pazarlıkları nasıl yapılıyor, cidden çok merak ediyorum.

- Skrevchuk Bey, Vida kaça olur?
+ 5 milyon euro bonservis belirledik efendim.
- Tamam bizim teklifimiz şöyle olacak: 3.5 milyon euro + seneye 1 milyon euro daha. Cevabınızı bekliyoruz.
+ Biz bonservisi 6 milyon euro'ya yükseltmeye karar verdik efendim, yeni teklifiniz nedir?

Çevrimdışı mylife1903

Bir de herkes takıma maçtaki katkısına bakıyor. Bir de Olcay takımın neşe kaynağı bunu kimse söylemedi henüz. Bu açıdan da değerlendirmek lazım...
Yilmaz erdogAn besiktasli eskiden antremanlara ciktigi oluyordu onu transfer etsinler, mukremin abi olarak gelsin ama

Çevrimdışı mylife1903

Şu klişeye de hastayım ha:

X fiyat yükseltti, transfer zora girdi.

Neden fiyat yükseltiyorlar abi, ben de bunu anlamıyorum. Pazarlıkta olacak şey değil normalde.

Şu transfer pazarlıkları nasıl yapılıyor, cidden çok merak ediyorum.

- Skrevchuk Bey, Vida kaça olur?
+ 5 milyon euro bonservis belirledik efendim.
- Tamam bizim teklifimiz şöyle olacak: 3.5 milyon euro + seneye 1 milyon euro daha. Cevabınızı bekliyoruz.
+ Biz bonservisi 6 milyon euro'ya yükseltmeye karar verdik efendim, yeni teklifiniz nedir?
Cavcav acikladi yahu nasil oldugunu pazarligin.

Ben de yaparim pis aliciyla oyle pazarlik
5000$
Oha 3000$ veririm
Hayatta satmam 5000$ veriyorsan ver, vermiyorsan yarin geldiginde 8000$ a da alamazsin

Ha kendim alirken fikret orman taktigi
3000$ veririm onu da simdi veremem

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ayrıca sahada profil olarak eksik duran oyuncu tanımına en fazla uyan , formda olduğunda sahada eksiklerin giderilmesine katkıda bulunacak oyuncu da Olcay Şahan. Kanatta bireysel ağırlıklı oyuncu isteyen de muhtemelen Hocaydı . Ne Hoca ne de yönetim konularına tam hakim değiller derken bunu da kastediyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yilmaz erdogAn besiktasli eskiden antremanlara ciktigi oluyordu onu transfer etsinler, mukremin abi olarak gelsin ama

Ona da gerek yok, @Necmi, ben, @tangaz katılırız antrenmanlara, sen de skype'la iştirak edersin.

Malzeme bittiğinde @Serhat Akkaya'yı çağırırız, o da küreğini kapar gelir.

Güldürmek kolay futbolcuları.

Çevrimdışı tangaz

yemin ediyorum ruh ikizimsin. aynı şeyi pascal numa ile düşündüm bende yanında kadir çöpdemiride getirsin aragaz programını ümraniye nevzat demirden yapsınlar :) bugün güzel bir espri yaptı gene. kadir çöpdemir eskilerden anlatıyor. bir kızla tanışmak için arkadaşla mesaj göndermeler not kağıdı yazıp kızın eline sıkıştırmalar falan filan eski usullerden bir demet tiyatro örnekleri veriyordu. pascal cevabı yapıştırdı. "siz türkler bu şekilde tanıştınız, ürediniz, çoğaldınız, diyecek söz bulamıyorum. büyük toplumsunuz bi şey olmaz size"  :kop:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

yinede Türkiye liginde fazlasıyla iş yapacaktır, Onur abi Olcay ve Tolgay'ın verilmesine karşıyım ama Ekiciyi kadroda görmek isterim.
Ekici'yi gözünüzde olduğundan fazla büyütüyorsunuz Mehmet Ali. Topsuz oyunda olmayan , oyun içinde konsantrasyonunu kaybeden ve oyundan kopan , sıkça tercih hataları yapan kırılgan bir oyuncu Ekici. Takıma seviye atlattıracak bir oyuncu lazım bize , günü idare edecek bir oyuncu değil.

Çevrimdışı tangaz

Ona da gerek yok, @Necmi, ben, @tangaz katılırız antrenmanlara, sen de skype'la iştirak edersin.

Malzeme bittiğinde @Serhat Akkaya'yı çağırırız, o da küreğini kapar gelir.

Güldürmek kolay futbolcuları.

skeç de hazır siz polyanlar iyi polis biz kötü polis oluruz  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

skeç de hazır siz polyanlar iyi polis biz kötü polis oluruz  :D
O zaman formu kim güldürecek Bonservisiniz bizde bırakmayız

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

O zaman formu kim güldürecek Bonservisiniz bizde bırakmayız

altyapıda ne cevherler var. gençlerin önünü açmak lazım  :icool:

Etiketler: