2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372259 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

bilmem boykoyu nasıl teklif edecekler opsiyonlu kirada

Yahu adamın opsiyonu 6.5 milyon euro.

Malaga bir manyaklık yapıp alırsa, Boyko yerine 4 milyon euro verirsin Shakhtar'a.

Çevrimdışı tangaz

Guzel olur abi
Karijmayi cine veririz, karijmadan geleni boykoyu ve holoskodan kalani akhmetova veririz, olcay ile tolgayi tsye veririz, kerim ile omeri antalyaya veririz, milosevic ile francoyu basaksehire veririz, aras ile mustafa pektemek ve veliyi osmanlispora veririz, fbye de basi veririz, dost camia

bu takastan en karlı fener çıkar  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu aron hunt ismini görüyorum da 2 gündür piyasa da gene aklıma önder özenin listesi geliyor, manoeller falanlar filanlar. sahi şef skat ne iş yapıyor bu süreçte özenin şortlisti ısıtmak dışında  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Guzel olur abi
Karijmayi cine veririz, karijmadan geleni boykoyu ve holoskodan kalani akhmetova veririz, olcay ile tolgayi tsye veririz, kerim ile omeri antalyaya veririz, milosevic ile francoyu basaksehire veririz, aras ile mustafa pektemek ve veliyi osmanlispora veririz, fbye de basi veririz, dost camia

FB'ye başı vermedik mi zaten, Köybaşı?  :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bilmem boykoyu nasıl teklif edecekler opsiyonlu kirada
bir şey değiştirmez, Necmi abi boykonun opsiyonunu kullanma ihtimalleri %0.000000000000001  :D :D

Çevrimdışı tuncaboylu

bu aron hunt ismini görüyorum da 2 gündür piyasa da gene aklıma önder özenin listesi geliyor, manoeller falanlar filanlar. sahi şef skat ne iş yapıyor bu süreçte özenin şortlisti ısıtmak dışında  :alala:

Doğru.

Bu Önder Özen'den sportif direktör olmadı, bari scout yapsınlar.  :tabe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Doğru.

Hatır gönül ayağına birilerini bir pozisyona getiriyorlar sonra o da böyle işlere kalkışıyor. Keşke kurumsallık, profesyonelleşme Ağrı'da bir köy ismi olmasaydı sadece :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gazetelerde Veli Kavlak güzellemeleri başlamış yine :) Bomba gibi dönüyor, muhteşem çalışıyor diye.. 2 senedir futbol oynamıyor adam bu kadar süre Messi uzak kalsa Eibar kategorisinde futbolcu olur biz halen Veli'den medet umuyoruz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Doğru.

aman de dostum eksik kalsın. tottenhamda brezilyalı bir ön libero vardu paulinhomuydu neydi gereksizin tekiydi. bize ön lebero aranırken arada bu adamın ismini de zikredip ön libero dedin mi benim aklıma paulinho gelir gerisi traştır falan demişliği war, herif sonra çine mine gitti bi halt olamadı. transferden çok da anladığı söylenemez. bırakalım tv yorumcusu olarak kalsın süslü cümleler kurmayı iyi beceriyor, iyi becerdiği şeyi şeyetsin sadece  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

bu arada sezon sonu alacağımız golcüyü açıklıyorum DEMBA BA :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada sezon sonu alacağımız golcüyü açıklıyorum DEMBA BA :bandit:
sağlıklı bir BA :ok:  :claps:

Çevrimdışı Orhan_

Transfer dönemlerini 1 gün yapacaksın. Sonra oturup kaosu izleyeceksin. Böyle sıkıcı oluyor.

Çevrimdışı gladio

Bize transferden çok, Şenol Güneş'in kafa karışıklarının giderilmesi lazım.
Mesela tam Gökhan İnler forma girmişti sonrasında yedek kaldı.
Yılın en önemli maçı dediği maçta bu yıl hiç güvenmediği Olcay'ı oynattı.
Atiba Ozzy Tolgay hiç olmadı ama inadına devam etti ve bu inat bize pahalıya patladı.
Vs vs. Önce bu kafa karışıklığının giderilmesi lazım.

Çevrimdışı alimm

iide boyko'yu isteyen hoca malaga'dan kovuldu.. O iş iptal :D
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı MUSTAFA_

iide boyko'yu isteyen hoca malaga'dan kovuldu.. O iş iptal :D
Boyko elimizde kalmaz da gönderirken baya zorlanacağız zarar etmemek için.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dört Büyük Kulüp şu anda toplam ne kadar yıllık ücret ödüyor(net ücret,prim,vergi vs.)

Fenerbahçe----73 milyon Euro
Galatasaray----60 milyon Euro
Beşiktaş-------51 milyon Euro
Trabzonspor----26 milyon Euro

Bir Menkul sitesinin araştırmasından alınmıştır.

Bu iste bir yanlışlık var gibi :alala:

Gs ile bizim aramizda 9 milyonluk fark olamaz Sadece Snaijder ve Musleraya 10 milyona yakin yillik ucret ödüyorlar :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Dört Büyük Kulüp şu anda toplam ne kadar yıllık ücret ödüyor(net ücret,prim,vergi vs.)

Fenerbahçe----73 milyon Euro
Galatasaray----60 milyon Euro
Beşiktaş-------51 milyon Euro
Trabzonspor----26 milyon Euro

Bir Menkul sitesinin araştırmasından alınmıştır.

Bu iste bir yanlışlık var gibi :alala:

Gs ile bizim aramizda 9 milyonluk fark olamaz Sadece Snaijder ve Musleraya 10 milyona yakin yillik ucret ödüyorlar :alala:

Şampiyonluk ve Şampiyonlar ligi primleri sayılıyorsa normal.

Adamlar geçen sene hiç prim vermediler neredeyse.  :lol:

Çevrimiçi sozkul

hayal kurma derim ben olcayın kabul ettiğini duydum tolgayı bilmiyorum

Tolgay, Trabzon'un 2.5 u yerine paradan önemli şeyler var pederle kavga edip 1.5 a bize gelmişti.
Şimdi niye gitsin ki, biliyorki GS ve FB her zaman kucak açar ona, kesinlikle gitmez.
Ayrıca Tolgay'ı bir tek Okay için veririm ben, üzerine 1 milyonda veririm.

Çevrimdışı mylife1903

Tolgay, Trabzon'un 2.5 u yerine paradan önemli şeyler var pederle kavga edip 1.5 a bize gelmişti.
Şimdi niye gitsin ki, biliyorki GS ve FB her zaman kucak açar ona, kesinlikle gitmez.
@sozkul abi zaten bu tsde disimize gore iki adam var. okay ve ekici. Okay fbye gitse uzulmem ama ekici fbye guc katar. Olcay+tolgay istiyorsa ts yaninda 3 milyon yuro da versib ekicinin. Ama okay dahil olursa omeri de kerimi de verseler agzimi acmam. Olcay+tolgay+omeri verip okay ve ekiciyi alip gelecek senenin transferinde ilk secme hakkini da bize verirlerse olur bu is huzur icinde cozulur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bende böyle düşünüyorum Okay en iyi oyuncuları @sozkul abi Musa Çağıran ya da Okay'dan birini seneye almak lazım.

Çevrimdışı mylife1903

bende böyle düşünüyorum Okay en iyi oyuncuları @sozkul abi Musa Çağıran ya da Okay'dan birini seneye almak lazım.
Ikisini de almak lazim. Bu irfancana falan hic uzulmedim buyuk takimda fark yaratacak oyuncu degil hem o hem de o cengiz. Ama okay ve musaya cok uzulurum. Keserim ulan kendimi, benZin dokup yakarim

Çevrimdışı tangaz

Ikisini de almak lazim. Bu irfancana falan hic uzulmedim buyuk takimda fark yaratacak oyuncu degil hem o hem de o cengiz. Ama okay ve musaya cok uzulurum. Keserim ulan kendimi, benZin dokup yakarim

okay doğru ellerde bir elmas gibi parıldayacak potansiyelde bir çocuk ama doğru el tr.de var mı? orası meçhul...

Çevrimdışı mylife1903

okay doğru ellerde bir elmas gibi parıldayacak potansiyelde bir çocuk ama doğru el tr.de var mı? orası meçhul...
Gelsin abi biz parlatiriz onu. Musayi da alsin gelsin. Azicik fizikli sert oyuncu izleyelim. Topa vurdugu zaman ses cikartan oyuncu olsun. Kiz takimi gibi olduk, boyle ayak ustuyle top surmeler falan filan. Azicik boyle herifli takim olalim. Kadro siskinligi de takas ile azalirsa cok da guzel olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şenol Güneş var  :icool:

Çevrimdışı Renton

Başkan antalya'ya iniş yapmış.Etoo ve Ekici transferleri sonuçlanır 1-2 güne herhalde iki takımda antalya'da kampta zaten
See you in another life,brother.

Etiketler: