2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358462 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Canerin erken ve sağlıklı dönmesi, iyi bir takım oyunumuz hiç önemli değil olcay bile takımın golcüsü olsa kabülümdür, bu sene 3. yıldızı alalım mümkünse başakşehir 2. olsun, taliscanın bonservisi alınsın, ufuk sarıca ile ivmelenen basketbolda salon inşaatı başlasın...2017 den beklentilerim ve dileklerim bunlar.

Herkese iyi, sağlıklı mutlu bir yıl dilerim.

2017 Beşiktaşın yılı olsun tıpkı 2016 da olduğu gibi...
çok tevazu göstermişsin :D

Çevrimdışı levitate

Yeni yıla gireli daha 2 saat oldu olaya bak ya
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

iyi seneler arkadaşlar, az transferli 4 kupalı (fitbol) bir yıl diliyorum  :biggrinking:

4 olmuşken 5 olsun yav. 2 Süper Kupayla birlikte :)

Çevrimdışı Çağatay

Kafa anca aciliyor herkese iyi seneler
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Herkese iyi ve sağlıklı seneler ihsallah bu senede şampiyonuz

Sizce 2017'de transfelere (bonservis sadece) kaç para harcarız bide bu sene gider dediğiniz oyuncular kimler?

tahminim şampiyon olursak 20-25 milyon euro arası harcama yaparız olamazsak 10-15

Ömer,Aboubakar,Olcay,Veli,Tolga, icimden bir ses atiba'da lig sonunda gitmek ister gibi geliyor ülkesine veya mls gidebilir
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Kafa anca aciliyor herkese iyi seneler

ayılcak birşey yok abi herşey kaldıgı yerden aynı devam ediyor.

Çevrimiçi Necmi

Herkese iyi ve sağlıklı seneler ihsallah bu senede şampiyonuz

Sizce 2017'de transfelere (bonservis sadece) kaç para harcarız bide bu sene gider dediğiniz oyuncular kimler?

tahminim şampiyon olursak 20-25 milyon euro arası harcama yaparız olamazsak 10-15

Ömer,Aboubakar,Olcay,Veli,Tolga, icimden bir ses atiba'da lig sonunda gitmek ister gibi geliyor ülkesine veya mls gidebilir
bence harcamayız kiralıkların bonservisi alınır. kadromuz doluyor :D
yabancı kontenjanı yok yerlide alacak oyuncu yok seneye yaza gerinerek geziniriz. Gidecek oyuncu olmazsa :evillol:

Çevrimiçi Necmi

gerçi Başkan satacak birilerini bulur illaki :evillol:
al sat yapmazsa sıkılır :D
şuraya bakın iki kesin 3-4 transfer yapacağız diyor birde yaptı 5
aha takımın yarısı gene değişiyor :bandit:

Çevrimdışı tangaz

4 olmuşken 5 olsun yav. 2 Süper Kupayla birlikte :)

hee yaw bak ben 2.süperi unutmuştum  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu arada 1 ocakta çalışanlara da selam olsun  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yine terör saldırısı olmuş. Millemizin başı sağolsun...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Aleyküm selam abi

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Counter strike olmus ulke oha, sabah sabah moralim bozuldu. Rus tvsinde 15 tane de yabanci uyruklu insanin hayatini kaybettigi soyleniyor.  Bu sartlar altinda birak transferi kadroyu korumak bile bir basaridir.
Ayrica sike tapeleri yayinlanmis yutupta. Dinlerken utandim, koca koca adamlar abuk sabuk konusmalar.

2017ye gelmeyin dedim ama ben. Stalinin istatistigi aklima geldi, azicik daha kassak katliamdan cikacak olay, istatistige girecek.

Igrenc

Çevrimdışı mylife1903

Gun kavrami bile kayboldu bende ayin dordune kadar da toparlanmaz. Sonra yeniden basla herseye. Hayat zaten bir kisir dongu

Çevrimdışı tangaz

Counter strike olmus ulke oha, sabah sabah moralim bozuldu. Rus tvsinde 15 tane de yabanci uyruklu insanin hayatini kaybettigi soyleniyor.  Bu sartlar altinda birak transferi kadroyu korumak bile bir basaridir.
Ayrica sike tapeleri yayinlanmis yutupta. Dinlerken utandim, koca koca adamlar abuk sabuk konusmalar.

2017ye gelmeyin dedim ama ben. Stalinin istatistigi aklima geldi, azicik daha kassak katliamdan cikacak olay, istatistige girecek.

Igrenc

16sı yabancı 39 kişi ex oldu abi 4ü ağır 65 yaralı var terörist 1 kişi ve elini kolunu sallayarak kaçmış gitmiş. güvenliğe bak abi. ben yabancı olsam değil çalışmaya turistik gezi için bile gelmem.

Çevrimdışı mylife1903

16sı yabancı 39 kişi ex oldu abi 4ü ağır 65 yaralı var terörist 1 kişi ve elini kolunu sallayarak kaçmış gitmiş. güvenliğe bak abi. ben yabancı olsam değil çalışmaya turistik gezi için bile gelmem.
Fazla bir bilgi de yok. Onun teroristi bunun teroristi muamelesi yapildikca bu eylemlerin sayisi artar. Terorist ise basarili bir eylem gerceklestirdi, buyuk kayip verdirdi, yakalanmadi ve terorun bir numarali amaci olan korkuyu insanlarin uzerine saldi.
Cok uzuldum, insan uzakta da olsa uzluyor. Ne desek bos, hayatini kaybedenlere allahtan rahmet, yakinlarina ise sabir diliyorum.
Yazip yazip, siliyorum yazip yazip siliyorum. Caresizlik cok kotu sey

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yeni yılda değişen bir şey yok yine hüsran....

Çevrimdışı mylife1903

Aslinda telasa gerek yok boyle eylemler dunyanin her yerinde oluyor.

Mesela abd bile terorle yuzlesti, koskocaman iki binasi gitti adamlarin
Fransada kamyonlu saldiri oldu
Norvecte de olmustu galiba, cocuk makineli ile herkesi taramisti.
Ukraynada ic savas var
Almanyada da oldu boyle saldirilar
Ortadoguda zaten hergun bir bomba patliyor
Terorle yasamaya alismak lazim.

Bu cografyanin fitratinda var teror. Eyyy terorist sen kimsin ya, sen kimsin bizim yasam hakkimiza sulaniyorsun. Bunlarin bitini kanlandiranlar asil suclu.

Ukraynadan falan bile zor oyuncu aliriz su durumda. En iyisi terorle yasama aliskanligi olan ulkelere yonelelim mesela israil, afganistan, irak, pakistan, lubnan gibi ulkelerden futbolcu transfer edersek, ulkemiz guvenlidir, diyebiliriz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aslinda telasa gerek yok boyle eylemler dunyanin her yerinde oluyor.

Mesela abd bile terorle yuzlesti, koskocaman iki binasi gitti adamlarin
Fransada kamyonlu saldiri oldu
Norvecte de olmustu galiba, cocuk makineli ile herkesi taramisti.
Ukraynada ic savas var
Almanyada da oldu boyle saldirilar
Ortadoguda zaten hergun bir bomba patliyor
Terorle yasamaya alismak lazim.

Bu cografyanin fitratinda var teror. Eyyy terorist sen kimsin ya, sen kimsin bizim yasam hakkimiza sulaniyorsun. Bunlarin bitini kanlandiranlar asil suclu.

Ukraynadan falan bile zor oyuncu aliriz su durumda. En iyisi terorle yasama aliskanligi olan ulkelere yonelelim mesela israil, afganistan, irak, pakistan, lubnan gibi ulkelerden futbolcu transfer edersek, ulkemiz guvenlidir, diyebiliriz.
Adamlarda az oluyor saldırı bizde çok fazla saldırı oluyor, birkaç kere olan bir şey değilki bu o yüzden transfere gerek yok

Çevrimdışı mylife1903

Adamlarda az oluyor saldırı bizde çok fazla saldırı oluyor, birkaç kere olan bir şey değilki bu o yüzden transfere gerek yok
Benim anlamadigim neden kimse istifa etmiyor. Istanbul valisi, emniyet mudur falan bu insanlar neden sorumlulugu ustune alip, ben beceremiyorum arkadas, beceren gelsin, demiyor.

Valisini de emniyet mudurunu de tanimam, adini bile bilmem ama bazi devlet gelenekleri vardir.
Milli egitim bakani ogretmen, saglik bakani doktor, ic isleri bakani eski polis olmalidir gibi.

Hic bir vatandasimiz boyle bilgisayar oyunu gibi oldurulmeyi hak etmiyor. Sanal ortamda bu saldirilari alkislayan beyinsizler var. bugun reynayi basan yarin cuma namazi sonrasi cami tarar, bugun tepki vermeyenin o gun de tepki verme hakki yoktur.

Yersen parlayan yildiz guclu ulke, yerse

Çevrimdışı ekrembaser

Benim anlamadigim neden kimse istifa etmiyor. Istanbul valisi, emniyet mudur falan bu insanlar neden sorumlulugu ustune alip, ben beceremiyorum arkadas, beceren gelsin, demiyor.

Valisini de emniyet mudurunu de tanimam, adini bile bilmem ama bazi devlet gelenekleri vardir.
Milli egitim bakani ogretmen, saglik bakani doktor, ic isleri bakani eski polis olmalidir gibi.

Hic bir vatandasimiz boyle bilgisayar oyunu gibi oldurulmeyi hak etmiyor. Sanal ortamda bu saldirilari alkislayan beyinsizler var. bugun reynayi basan yarin cuma namazi sonrasi cami tarar, bugun tepki vermeyenin o gun de tepki verme hakki yoktur.

Yersen parlayan yildiz guclu ulke, yerse

Abi şaka mı yapıyosun son 1 haftadır en büyük düşmanı Noel baba olan ülkemizden bahsediyosun ne istifası

Çevrimdışı mylife1903

Bu isin matematigi de onemli bence. Yilda bir bomba patladi terorist eylem olabilir, ayda bir bomba patladi terorist eylem olsun ama kardesim hergun ulkenin bir yerinde masum insanlar oluyorsa bunun adi artik teror eylemi degildir. Hergun ama hergun insanlar pisipisine oluyor. Dilim tutuldu, sabahtan beri moralim bozuk, cocuk tvden duymus ne oldu baba istanbulda, diyor.

Lanetleyelim su teroru. Sabrimizi da tasirmasinlar.

Ulke savas halinde resmen, teror falan denilemez artik buna.

Neyse tarih tekerrurden ibarettir, su surda dursun

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.

Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakru zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu isin matematigi de onemli bence. Yilda bir bomba patladi terorist eylem olabilir, ayda bir bomba patladi terorist eylem olsun ama kardesim hergun ulkenin bir yerinde masum insanlar oluyorsa bunun adi artik teror eylemi degildir. Hergun ama hergun insanlar pisipisine oluyor. Dilim tutuldu, sabahtan beri moralim bozuk, cocuk tvden duymus ne oldu baba istanbulda, diyor.

Lanetleyelim su teroru. Sabrimizi da tasirmasinlar.

Ulke savas halinde resmen, teror falan denilemez artik buna.

Neyse tarih tekerrurden ibarettir, su surda dursun

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.

Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakru zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
..............

Çevrimdışı mylife1903

Abi şaka mı yapıyosun son 1 haftadır en büyük düşmanı Noel baba olan ülkemizden bahsediyosun ne istifası
Noel baba neden dusman olsun yahu benim bildigim kendisi bir anadolu insani, aziz nikola yanlis hatirlamiyorsam antalyali. Anadolunun gayrimusluminden bize zarar gelmez. Rus kiliselerinde de ikonu vardir kendisinin. Saygi duyulan bir insan herhalde.

Noel baba, dusman falan bi calinmadik cocuklarin hayalleri kaldi.

Turkiyede ayku testi yapsak ortalama ne cikar acaba, bi gugil reise soram

Çevrimdışı mellfred

2017 ile  Ortadoğu'ya girmiş olduk

Etiketler: