2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12365624 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Evet belki futbolcular burayi takip etmiyor olabilir ama BASIN ve YÖNETİM tarafından ciddi sekilde takip ediliyor burası

Buna burada Defalarca Şahit olduk , Ozellikle stadyum inşaatı döneminde siz Eski üye olduğunuz icin bilmezsiniz ama biz cok iyi biliyoruz

Burada Paylasilan her bilgi Aninda Haber sitelerine düştü , BeşiktaşArena Logolu fotograflar boy boy haber sitelerinde yayınlandı

Burada eleştirdigimiz ve begenmedigimiz hersey tam burada istediğimiz sekilde yeniden yaptırıldı Yönetim tarafından

Catal merdiven ilk burada eleştirildi ve tepki gosterildi ve yönetim tarafından değiştirildi

Catidaki Beşiktaş arması burada dile getirildi ve istendi ilk once alelcele Branda şeklinde yapıldı sonrada Juvedeki gibi Guzel bir Amblem yaptırıldı yonetim tarafindan

Stad disindaki Beşiktaş yazilari Burada dile getirildi ve istendi Ve bunlar yonetim tarafindan tek tek yapildi Ustelik bunlar Planda yoktu ? Tum bunlar tesaduf olabilir mi ?

Ustelik bu yazdigim konular buradan baska hicbir sosyal platformda dile getirilmedi...

Ceza konusuna gelince burada benim kadar Ceza alan uye yoktur , Benden sonra en fazla Ceza alan kisi bile Benim yarim kadar Ceza almamıştır , bunu @Necmi @Tolga @Çağrı da teyit edebilir

Üstelik ben forum Yönetiminin kemik kadrosunu taniyan ve onlarla Beraber Mac izlemis-izleyen kisiyim , Buna ragmen en fazla ceza alan kisiyim , Yani buarada kimseye ayricalik yok herkese esit davranılıyor neden bu kadar aliniyorsunuz ??

Fikirler çakışabilir ama küstüm oynamıyorum gibi davranışları yakistiramiyorum ben Sizlere Ustelik bu konuda Sikinti cikaran kisiler hep belli bir yas üstü kisiler :alala:

Normalde tam tersi gencler boyle olur ama burada tam tersi belli bir yas ustu kisiler boyle :alala:
Forum da en çok ceza alanların başında geliyor @Yunus Emre Dökmeci  :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Herkesin yeni yılını da kutlarım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ekici transferine girmişiz ama Trabzon Olcayı istiyormuş  :)
Yerli portföyümüzde görmek istediğim bir isim. Yerli kalitemizi arttırır. En azından rakibimize gitmesin. Adamların UEFA kıskacı önümüzdeki yıllarda daha da daralacak. Nefes yollarını her türlü daraltmak lazım.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

Devre arası ne yapıp ne edip @7 yi alternatif olarak kullanmak lazım.Tıpkı milli takımda olduğu gibi konuşup ikna etmek lazım
Gerekirse 2 yıl makul bedelle uzatıp seni alternatif olarak 18 e alacağım diyeceksin.Yoksa hücumdaki kısırlık aynı şekilde devam eder

@7 kim oluyor :alala:

Çevrimdışı sametbagan

@7 kim oluyor :alala:
Kuzenim yazmış abi  :D
Sift tuşu yerine altgr tuşuna basmışım yanlışlıkla
Mutlu Yılla Abi :icool:

Çevrimdışı cursedofdragon

Vay arkadaş eto'yu istiyoruz kerim + ömer + necip istiyorlar :D

Ekiciye talip oluyoruz kerim + ömer'i istiyorlar neymiş bu arkadaş :D

Çevrimdışı Mavi Tuna

Vay arkadaş eto'yu istiyoruz kerim + ömer + necip istiyorlar :D

Ekiciye talip oluyoruz kerim + ömer'i istiyorlar neymiş bu arkadaş :D
Adamlar da daha iyileri olmayınca bizim yedekleri istiyor ama Kerim gitmeye hiç sıcak bakmıyormuş.

Stoper ve leblebici sorununu çözelim önce diğerlerini düşünürüz. Ara transfer de iyi oyuncu bulmak zaten zor. Bakalım ne olacak.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

ömeri zaten verdik heralde birisine. bolu maçında kafası sürekli yerdeydi. golü attıktan sonrada mutsız gibiydi

ömeri zaten verdik heralde birisine. bolu maçında kafası sürekli yerdeydi. golü attıktan sonrada mutsız gibiydi

birine vermedik de.

Adam pota'da olduğunu biliyor ömer takas'ta ilk onu istiyorlar çünkü :)

Mario Gomez: "2013'te Bayern Münih ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadım ancak Beşiktaş'la yaşadığım şampiyonluk efsaneydi."

Niye gittin gomez niye  :s20:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

birine vermedik de.

Adam pota'da olduğunu biliyor ömer takas'ta ilk onu istiyorlar çünkü :)
aslında iyi beşiktaşlı ömer kalmasını istiyorum ama forvet rotasyonu için çok yetersiz. fernandao fb nin 3. forveti mesela. bizim 3. forvetimiz ömer. fernandao bizde 11 oynar şu an

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Mario Gomez: "2013'te Bayern Münih ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadım ancak Beşiktaş'la yaşadığım şampiyonluk efsaneydi."

o da çok pişman ama yapacak bişey yok. karısı yüzünden gitti. sosa da öyle. ikisi de kılıbık çıktı. düşünsenize bu takımın üstüne sosa ve mario gomez olacaktı.   :s20:

Çevrimdışı Mavi Tuna

Burada kraldı gitti kendine etti. Hazır kurulu düzenin vardı. Şimdi güzellemeler yapsan da nafile. Yalnız kıl olduğum bir durum da var. Beşiktaş'ı yedekte tutuyor gibi sürekli geri dönme konusunda ümit vari durumlar oluşuyor.  Yenilen yemekte yine yıl sonu görüşelim tarzında bir şeyler geçmiş. Wolsburg Avrupa kupalarına katılamaz ise bonservis olmayacak galiba. Artık yeter ya hu iyisin hoşsun, seviyoruz da ama bu kadar da olmaz. Yönetimin de net bir tavır içine girmesi gerekiyor, koca bir yazı Mario bekleyerek geçirdik sonun da bize kala kala Abou kaldı. Önümüzdeki yazı da Mario bekleyerek geçirmeyelim. Gelecekse gelsin gelmiyor ise gösteririm ama vermen durumuna sokmasın burada milleti.

[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2016, 20:47:38 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı Kutay

Ersan Gülüm bir röportajında söyledi yanlış hatırlamıyorsamkarısı patlamalardan korktuğu için gitmiş patlamalar sık yaşanmasa kalırdı bence yönetimlik bir durum yok
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Ersan Gülüm bir röportajında söyledi yanlış hatırlamıyorsamkarısı patlamalardan korktuğu için gitmiş patlamalar sık yaşanmasa kalırdı bence yönetimlik bir durum yok

ooo darbe olmasaydı bence yine gelicekti.

Malum kanalda 1 yıllık daha kiralandı haber'i çıkmıştı o gün ama darbe şeysi oldu.

Yattı iş.

Çevrimdışı Gokhan-

Sol bek için Frank Fabra dedikodusu dolanıyor.Sanırım stoper almayacağız, bana göre doğru olanda bu şu an da hem paramız yok hem de Rakitsky'den başka stoper yok doğru dürüst.Tosic'i stoper mevkisinden kaydırmamak için sol bek alıyoruz bu yüzden.

Sağlam defans yapıyor denilen Başakşehir'in yediği gol 11, Fb'nin yediği gol 12, Defansı ve stoperleri cacık denilen Beşiktaş'ın yediği gol 13.

Üstelik biz bu 2 takımdan daha riskli, daha açık futbol oynuyoruz.

Sene sonu istediğimiz bonservisi verip sağlam bir stoper almak daha mantıklı, istatistiklere baktığımız zaman attığımız gol oranı çok düşük kaldı bunun için hücumu güçlendirmek daha mantıklı hamle olur.

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı underworld

Eto'o -Ekici gelsin okeyim

Sol bek için Frank Fabra dedikodusu dolanıyor.Sanırım stoper almayacağız, bana göre doğru olanda bu şu an da hem paramız yok hem de Rakitsky'den başka stoper yok doğru dürüst.Tosic'i stoper mevkisinden kaydırmamak için sol bek alıyoruz bu yüzden.

Sağlam defans yapıyor denilen Başakşehir'in yediği gol 11, Fb'nin yediği gol 12, Defansı ve stoperleri cacık denilen Beşiktaş'ın yediği gol 13.

Üstelik biz bu 2 takımdan daha riskli, daha açık futbol oynuyoruz.

Sene sonu istediğimiz bonservisi verip sağlam bir stoper almak daha mantıklı, istatistiklere baktığımız zaman attığımız gol oranı çok düşük kaldı bunun için hücumu güçlendirmek daha mantıklı hamle olur.

fabra değil sobol ismi geçiyor.

Beşiktaş, Eduard Sobol ve kulübü Shaktar ile anlaştı. Oyuncunun 2 Ocak'taki Antalya kampına katılması bekleniyor. (NTV Spor)

Gomez'in oynadığı wolfsburg takımı ile anlaşması varmış.

Woflsburg avrupaya gidemezse free kalıyormuş gomez.

Şu ülkede ki olaylar azalsada adam geri gelse sezon sonu.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Gomez'in oynadığı wolfsburg takımı ile anlaşması varmış.

Woflsburg avrupaya gidemezse free kalıyormuş gomez.

Şu ülkede ki olaylar azalsada adam geri gelse sezon sonu.
Benim anladığım ve okuduğum kadarıyla ne kadar doğru bilmiyorum bu konuda sene sonu görüşelim demiş. Bu saatten sonra Woflsburg Avrupa ya gidemez zaten. Bakalım bekleyip göreceğiz.

Benim anladığım ve okuduğum kadarıyla ne kadar doğru bilmiyorum bu konuda sene sonu görüşelim demiş. Bu saatten sonra Woflsburg Avrupa ya gidemez zaten. Bakalım bekleyip göreceğiz.

bende okudum onu sene sonu görüşelim demiş :)

Çevrimdışı Karabay

Herkese mutlu seneler.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Forum da en çok ceza alanların başında geliyor @Yunus Emre Dökmeci  :evillol:
Basindami geliyorum :alala:

Acik ara liderim , Tek basina iktidarim bu konuda :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

2017den selamlar. Mumkunse gelmeyin 2017ye bi yenilik yok. Bekledim bekledim degisen birsey yok. Besiktas sampiyon olsun baska bisi istemiyorum

Etiketler: