2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390236 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

gereği yok etmez bence.
büyük düşünmüyorsunuz hiç Ekici kaliteli bir oyuncu. Böyle bir oyuncu boşa çıkıyorsa
rakibine kaptırmayacaksın Rakibine gider ve tutarsa adamların on numarasını yerli yapıyorsun ve bir
6 sene huzur veriyorsun. Büyük takım rakiplerine oyuncu bırakmamalı iyi bir oyuncu varsa alacaksın
gs ye giderse selçuk katkısı verir. Fenere ilaç olur bunu onlara bırakmak çok yanlış bir şey. Senin
rakibine level atlatıyorsa yolunu keseceksin yıllardır bunu bize uygulamadılarmı. Tabi çer çöple
yapmayacaksın ama gerçekten iyi olan oyuncuyu bırakmayacaksın bırakıyorsanda fiyatını iyice yükseltip öyle
bırakacaksın yönetim bunu iyi yapıyor.

Çevrimdışı alimm

büyük düşünmüyorsunuz hiç Ekici kaliteli bir oyuncu. Böyle bir oyuncu boşa çıkıyorsa
rakibine kaptırmayacaksın Rakibine gider ve tutarsa adamların on numarasını yerli yapıyorsun ve bir
6 sene huzur veriyorsun. Büyük takım rakiplerine oyuncu bırakmamalı iyi bir oyuncu varsa alacaksın
gs ye giderse selçuk katkısı verir. Fenere ilaç olur bunu onlara bırakmak çok yanlış bir şey. Senin
rakibine level atlatıyorsa yolunu keseceksin yıllardır bunu bize uygulamadılarmı. Tabi çer çöple
yapmayacaksın ama gerçekten iyi olan oyuncuyu bırakmayacaksın bırakıyorsanda fiyatını iyice yükseltip öyle

m.usta ile ilişkilerimizi kullanarak ts de kalmak istemeyen m.ekici yi takasla bi şekilde kadoya katmak her türlü + yazar...
iki gün sonra ozzyveya tolgay gittiğinde ortasahay transfer araycağız... şimdiden m.ekici ile yerli rotasyonunu sağlamlaştırmış oluyoruzzz...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Çağatay

ekici şu anki tolgaydan fazla katkı verir
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tuncaboylu

Senelik 2.5 verilmesi hata olur abi, takımda yıllardır as santrafordan başka kimse 1.8'den fazla almıyor.

Rakibin alacaksa da alsın, kimleri almadılar ki.

Bu adam Avrupa'da yerli statüsünde bile sayılmıyor ayrıca.

Çevrimdışı alimm

m.ekici gs'ye giti gidiyoooorrr!!! sezonu bittii....
şimdi m.ekici fb'ye gidiyor  sezonuuu  :lol:

bakalım bu olayın sonu nereye bağlanacakkk...  :photo:

Çevrimdışı alimm

Senelik 2.5 verilmesi hata olur abi, takımda yıllardır as santrafordan başka kimse 1.8'den fazla almıyor.

Rakibin alacaksa da alsın, kimleri almadılar ki.

Bu adam Avrupa'da yerli statüsünde bile sayılmıyor ayrıca.
2,5 verileceğini zannetmiyorumm... oluru 1,5-1,8 ocakta satılırsa kimse 2,5 vermez zatenn ama haziran'a kalırsa imza parası altında ödeme olabilir...

Çevrimdışı ekrembaser

Ekiciyi fener almış diyolar zaten biz adam gibi bi stoper alalım başka bişey istemiyorum stopere yama yapılmasından bıktım taş gibi bir stoper alırsak oyunumuzu genel olarak çok yukarıya taşıyacağımızı düşünüyorum

Çevrimiçi Necmi

m.ekici gs'ye giti gidiyoooorrr!!! sezonu bittii....
şimdi m.ekici fb'ye gidiyor  sezonuuu  :lol:

bakalım bu olayın sonu nereye bağlanacakkk...  :photo:
bizim formayı giydirmemize kadar gider gibime geliyor iş. :D

Çevrimdışı ekrembaser

bizim formayı giydirmemize kadar gider gibime geliyor iş. :D

Abi üstüme stoper atın rhodolfoyu Antep maçında izleyince tüylerim ürperdi düzgün bir stoper oyun içi arızalarımızın büyük bir kısmını örtecek

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SON DAKİKA | Trabzonspor, Mehmet Ekici karşılığında Fenerbahçe'den Aatıf ve Stoch satın alma opsiyonlu kiraladı. (via @Crowleey61 /Furkan Bölük) :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

SON DAKİKA | Trabzonspor, Mehmet Ekici karşılığında Fenerbahçe'den Aatıf ve Stoch satın alma opsiyonlu kiraladı. (via @Crowleey61 /Furkan Bölük) :bandit:

Doğruysa, iyi olmuş.

Elde patlama ihtimali yüksek olsa da, Ben Arfa'yı falan kiralamalarından iyidir bence. Mehmet Ekici'nin çapı belli.

SICAK GELİŞME- Ersun Yanal şans verirse Mehmet Ekici bu akşam Kızılcabölükspor karşısında son kez Trabzonspor forması giyecek.

Mehmet Ekici rest çekti ve "Beni şuan satıp para kazanmanızı isterim ama satmıyorsanız sezon sonu bedava giderim"dedi.

Çevrimdışı tuncaboylu

SICAK GELİŞME- Ersun Yanal şans verirse Mehmet Ekici bu akşam Kızılcabölükspor karşısında son kez Trabzonspor forması giyecek.

Mehmet Ekici rest çekti ve "Beni şuan satıp para kazanmanızı isterim ama satmıyorsanız sezon sonu bedava giderim"dedi.

Bu karakterdeki bir adamı almak da tehlikeli.  :tabe:

Çevrimdışı underworld

Ekici uygun şartlarda takımda bulunmalı.

Çevrimdışı levitate

Çok sakatlanıyor bence almayalım
bipbipbupbup

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Doğruysa, iyi olmuş.

Elde patlama ihtimali yüksek olsa da, Ben Arfa'yı falan kiralamalarından iyidir bence. Mehmet Ekici'nin çapı belli.
o da olumlu diyorsun yani  :evillol: 

Çevrimdışı cursedofdragon

ekiciyi napıcaz beyler yeniden sıfırdan takım mı kuruyoruz ? :)

Çevrimdışı sozkul

Bizim taraftar Raketciye de bir kulp bulur

Bknz: Ya bu nasil stoper sürekli orta sahada dolaşıyor Rakip ceza sahasından çıkmıyor :biggrinking:

şişko bide  :)

Ulan bu Can cin conlar Tecez icin kulubune 9 milyon $

Tevezede yillik 40 milyon $ vermiş

Gelin 15 milyon $ da Q7 ye verin hayrini gorun :bandit:

Çevrimdışı smyrna1903

ekici fenere gitmez.bize gelebilir ama fener işi olmaz bence.bize gelirse sezon sonu veli,tolgay postalarız, ekici iyi olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ekici fenere gitmez.bize gelebilir ama fener işi olmaz bence.bize gelirse sezon sonu veli,tolgay postalarız, ekici iyi olur.
bayraklı'da mı oturuyorsun, Ekici'de yeterli değil bence büyük takımlarda iyi performans göstereceğini pek sanmıyorum.

Çevrimdışı Alper1903

Ulan bu Can cin conlar Tecez icin kulubune 9 milyon $

Tevezede yillik 40 milyon $ vermiş

Gelin 15 milyon $ da Q7 ye verin hayrini gorun :bandit:

Ben daha bunu yeni görüyorum. Oyuncunun kendisine 40 milyon ne yav? Bu çinliler hesaplamayı ters yapmışlar herhalde.

Çevrimdışı smyrna1903

bayraklı'da mı oturuyorsun, Ekici'de yeterli değil bence büyük takımlarda iyi performans göstereceğini pek sanmıyorum.
yok bayraklıda oturmuyorum izmir'in eski adı diye yazdım.ekici tolgay yerine dursun kadroda zararı olmaz hiç olmazsa arada şut atar gol atar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basın bazen çok güldürüyor  :kop: Anthony Martial ı kiralayacağımızı yazmışlar şimdi de  :kop:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

ekici iyi bir yedek olur. Necip duracağına ekici dursun kulübede.

Etiketler: