2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390133 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

shaktar rakitsky için 30 milyon € istemiş doğruysa.
Bir sıfır eksik :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı LuceGel

Duran top dedin mi orda Talisca herkese dur der  :bandit: Mehmet Tolgay veya Oğuzhan ı sene sonu satacaksak iyi olur ama aksi halde düşünürüm  :tabe: Tabi Talisca nın kaldığını varsayıyorum  :iblush:
Taliscanın tarzı farklı Ekici uzaktan etkili vuruyor kesiyor,hem tolgay Oğuzhan 10 numarada olmuyor Taliscayıda forvete atabiliriz.Zaten sene sonu Tolgay muhtemelen gidecek Taliscada belirsiz.Ekici 27 yaşında ts da etrafıdaki oyunculara göre oynuyor bizde farklı olur hem fener hem gs saldırıyor rakibine gitmesinide engellemiş olursun.
       Babel  Abu Talisca                  Abu   x
               Ekici                               Talisca
            Ozzie   Atiba                  Ozzie  Ekici
                                                     Atiba

Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı alimm

Elimizde o bolgede oynayan Tolgay - Inler - Ozi - Talisca varken Israftan baska bisey olmaz Ekici transferi Vasat oyuncu tek artisi Sut ve Frikik baska hicbir özelliği yok
bu dediğin hiçte önemsenmeyecek özellikler olduğunu düşünmüyorummm...  malum takımımızda kiralık talisca haricinde bu özellikler kimsede yokkk... ayrıca herşeyin öncesinde bizim takımda 10 numara yokkk...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu dediğin hiçte önemsenmeyecek özellikler olduğunu düşünmüyorummm...  malum takımımızda kiralık talisca haricinde bu özellikler kimsede yokkk... ayrıca herşeyin öncesinde bizim takımda 10 numara yokkk...
Evet En buyuk eksikliklerimizden biri ŞUTÖR oyuncumuzun olmamasiydi bunu bende cok kez dile getirdim burada zaten :tabe:

Ama Artik Talisca döndüğüne gore ve Babel de geldigine gore bu eksigimizi de kapattik , Ekici safi zarar yani gereksiz bir transfer olur bence :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sametbagan

Kimdir necidir bilmem. Ben bu metin albayraktan iyi elektrik almiyorum. Gecen sezondan beri elestiriyorum. Vodafone arenanin acilis zamanlarinda guvenlik odasinin medya lansmaninda kendisini izlemistim. Dogru duZgun konusamayan, aciklayamayan bir basin sozcsuydu. Bu sene skat oldu.

Hatta sert tepki gostermistim kendisinin yanina sef skat vasfi yazilinca.

Bugun kulubun icini bilen eski yoneticilerimizden birinden de bazi aciklamalar gelmis.

Kimdir bu metin albayrak gercekten cok merak ediyorum. Kendisi isterse buraya uye olsun, aciklasin.

Aciklamalar soyle,

Beşiktaş Kulübü Eski Yöneticisi Sinan Vardar, Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Metin Albayrak hakkında sosyal medyada çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Vardar sosyal medyadan yaptığı açıklamada;
" Futbol dünyasında türlü acayip uygulama gördüm. Tam bundan daha saçma iş olmaz dediğimde beni tekrar şaşırtacak yeni bir şey yaşanıyor. Misal Metin Albayrak. Önce Kartal Yuvalarından sorumluydu. Tekstil işinde tecrübeli, halen özel dikim terzi dükkanı var. Mantıklı tercihti. Arkasında akıbeti belirsiz kayıp ürünler, dava edilen bir profesyonel gibi 'basit' konular bırakarak genel sekreterliğe terfi etti. Orada da bir krize sebep olup haftalarca kulübe uğramadı. Rutin işler dahi yapılamadı. Kulüp sayesinde kilitlendi. Başkana tavır koydu. Tam kovulurken araya girip Başkandan ricacı olundu. Paçayı kurtardı. Bu kez medyanın başına geçti. Erdoğan Aktaş'ın gitmesine sebep oldu. Daha sonra Bülent Ülgen'e, Rıdvan Akar'a musallat oldu. Sanırım Candaş Tolga ile de tatsız olaylar yaşadı. Ancak yine mükafat aldı ve hem yönetim kurulu sözcüsü oldu hem de altyapı ve scout ekibinin başına geçti. Sen neymişsin be abi diye sormadan edemiyor insan. Başkan futbolu kendine bağlamıştı. Scout başkanı, altyapı başkanı, medya başkanı  Metin Albayrak'ı nereye bağlayacak merak ediyorum! Belki de Kartal Yuvaları, genel sekreterlik, medya, scouting ve altyapı derken artık ikinci başkan olmasının vakti gelmiştir." diyerek Albayrak'ı eleştirdi.
Al birini vur ötekine bu vardar da aynı b..kun fıstığı yeşili sana bu kadar söyleyeyim.

Çevrimdışı LuceGel

Adam üstüne 15 maç 41 kilit pas vermiş Tolgay yerine oynasa +6 puan yazardık. :bandit:

Çevrimdışı alimm

Evet En buyuk eksikliklerimizden biri ŞUTÖR oyuncumuzun olmamasiydi bunu bende cok kez dile getirdim burada zaten :tabe:

Ama Artik Talisca döndüğüne gore ve Babel de geldigine gore bu eksigimizi de kapattik , Ekici safi zarar yani gereksiz bir transfer olur bence :)

10 numaramız yok nasıl gereksiz bi transfer diyebilirsinn... ilk yarının bu kadar kısır geçmesinin en buyuk sebebidirr 10 numarsızlıkkk.....

Çevrimiçi Necmi

aslında bu özelliklere sahip oyuncu bolluğu yaşıyoruz :) inler talisca caner adriano şimdi babel quaresma var
sorun elde oyuncu olmaması değil vurmamaları. Buda sanırım hoca kaynaklı yoksa neden bu oyuncular şut çekmesin
süperligde bizdeki kadar şut özelliği olan oyuncu kimin kadrosunda var :alala:

Çevrimdışı alimm

Adam üstüne 15 maç 41 kilit pas vermiş Tolgay yerine oynasa +6 puan yazardık. :bandit:
uygun fiyata kesinlikle gelmesini isterimmm... bizde bu tarz bi isim yokk.. siyah beyazlı formayla çok iş yapacaktırr...

10 numaramız yok nasıl gereksiz bi transfer diyebilirsinn... ilk yarının bu kadar kısır geçmesinin en buyuk sebebidirr 10 numarsızlıkkk.....
Mehmet Ekici mi bizim 10 numaramiz olacak ?

Vasat bir oyuncu Omere karsilik alınabilir ama Para verilmemeli Cok fazla sure alacagini da zannetmiyorum gerçi..

Talisca sakatlanmadigi surece kolay kolay forma giyemez

Elimizde Tolgay - Ozi - Talisca - Inler varken gereksiz bir hamle olacağı görüşündeyim.

Çevrimdışı mylife1903

aslında bu özelliklere sahip oyuncu bolluğu yaşıyoruz :) inler talisca caner adriano şimdi babel quaresma var
sorun elde oyuncu olmaması değil vurmamaları. Buda sanırım hoca kaynaklı yoksa neden bu oyuncular şut çekmesin
Yapma @Necmi abi karijma dogru ayak ve dogru vurusta kaleyi nezaman tutturmus en son. Canerin sutlar hizli ve sert gidiyor ama daga tasa. Adriano azicik vuruyor en iyi vuran inler. Baska da yok sut cekip gol atacak adam. Hepsi yumusacik cocuklar. Kiz gibi topa vuruyorlar.

Taliskayonda iyice izleriz, zarganaya benziyor adam o fizikle nasil futbolcu olmus ilginc.

Yav abi bende anlamıyorum bunu

Inler ne Goller atiyordu Napolide uzaktan keza Q7 de öyle bize gelmeden once Portoda attığı Gollerin cogu uzaktan suttu adam burada sut atmıyor atsada ya daga tasa vuruyor yada 1 metreden atamiyor :alala:

Çevrimiçi Necmi

aslında bu tamamen yanlış bir düşünce ts de yapmış olması bizde yapacağı anlamına gelmez
terside yapamadıklarınıda bizdede yapamayacağı anlamına gelmez her takımın kendi gerçekleri
vardır. Bir on numaranın takıma oturması alışması için bir süre gerekiyor biz sosadan mesela gelir gelmez
verim aldıkmı. dembabayla sosanın daha verimli olması lazımdı. Anca geçen sene ikinci yarıdan sonra verimli oldu katkı verdi
Mantık da öyle diyor elimizde Ekici özelliklerinde oyuncu yok takıma uyar ama kağıt üzerinde
Ben olsam alır riske girerim yerli katagoride iyi bir seçenek yaşı genç uygun fiyatada gelir
yerli kadronun kalitesini yükseltir. Tutarsa 4-5 sene minimum mevkiyi kapatır.
Yerli kalitesini yükseltmek gerekiyor bu önemli.

Çevrimdışı alimm

iide abi saydığın isimlerden caner adriano sol bek kaç maçta bir şut çekme imkanları olabiliyor ki...
diğer taraftan inler'i  sahada görmekte zorlanıyoruz ve bu yüzden şut çekmesini sadece darıca bolu maçlarında görebiliyoruzzz...
quaresma  :alala:
ekici'nin mevkiisinden dolayı şutörlüğü kullanılabilir oluyorr....

Çevrimiçi Necmi

Yav abi bende anlamıyorum bunu

Inler ne Goller atiyordu Napolide uzaktan keza Q7 de öyle bize gelmeden once Portoda attığı Gollerin cogu uzaktan suttu adam burada sut atmıyor atsada ya daga tasa vuruyor yada 1 metreden atamiyor :alala:
demekki hocanın sisteminde şut yok. yoksa ozide toplara iyi vurur tolgayda iyi vurur.
hiç gördünüzmü bu sene şut attıklarını bizim takımın yarısı şutör oyuncu. şut sayımız yerlerde sürünüyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Necmi abi iyi söylüyorsun da hoca neden şut çekilmesini istemesin  :alala: pozisyon bitirmede ve bulmada sıkıntı yaşarken şut önemli bir silah.

Çevrimdışı mylife1903

demekki hocanın sisteminde şut yok. yoksa ozide toplara iyi vurur tolgayda iyi vurur.
hiç gördünüzmü bu sene şut attıklarını bizim takımın yarısı şutör oyuncu. şut sayımız yerlerde sürünüyor.
Senol gunes de hakli oguzhanin osuruh gibi sutlarini gorunce, sun vurma ulan sakin vurma, demis olabilir.

Ya da herzamanki gibi taraftar suclu. Vurma ismael mevzusundan sonra oyuncularin cekincesi vardir, diye beni linc edebilirsiniz.

Çevrimdışı Bishamon

Ekici 2.5 Milyon net istiyor bunun üstüne maç başılar ve prmiler vb var.Aranızda herhangi biri Ekici buna değer diyebilir mi?

Çevrimiçi Necmi

iide abi saydığın isimlerden caner adriano sol bek kaç maçta bir şut çekme imkanları olabiliyor ki...
diğer taraftan inler'i  sahada görmekte zorlanıyoruz ve bu yüzden şut çekmesini sadece darıca bolu maçlarında görebiliyoruzzz...
quaresma  :alala:
ekici'nin mevkiisinden dolayı şutörlüğü kullanılabilir oluyorr....
zaten sorunda bu şutu çekmesi gereken oyuncular bekler 6 numara en fazla 8 numaradır.
10 numaranın işi şut çekmek değil o da şut çekmeye kalkarsa forvtleri oyundan düşürür.
kanatlar ve forvet arkası şut çekme olayını fazla kullanmaması lazım

Çevrimdışı alimm

Mehmet Ekici mi bizim 10 numaramiz olacak ?

Vasat bir oyuncu Omere karsilik alınabilir ama Para verilmemeli Cok fazla sure alacagini da zannetmiyorum gerçi..

Talisca sakatlanmadigi surece kolay kolay forma giyemez

Elimizde Tolgay - Ozi - Talisca - Inler varken gereksiz bir hamle olacağı görüşündeyim.

talisca bizim kadro yapısında ati ozzy ile birlikte 10 numara oynayabileciğini düşnyormusunnn  :alala:
talisca bizde ya ati-inler/necip ile  10 numara oynar ya da sağ kanatta ikinci forvet olarak..
ya da direk santrafor olarak....

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ekici 2.5 Milyon net istiyor bunun üstüne maç başılar ve prmiler vb var.Aranızda herhangi biri Ekici buna değer diyebilir mi?
gereği yok etmez bence.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi iyi söylüyorsun da hoca neden şut çekilmesini istemesin  :alala: pozisyon bitirmede ve bulmada sıkıntı yaşarken şut önemli bir silah.

iyide takımının yarısı şutörken sıfır şutla maç bitirmenin açıklaması varmı?

Çevrimdışı LuceGel

aslında bu tamamen yanlış bir düşünce ts de yapmış olması bizde yapacağı anlamına gelmez
terside yapamadıklarınıda bizdede yapamayacağı anlamına gelmez her takımın kendi gerçekleri
vardır. Bir on numaranın takıma oturması alışması için bir süre gerekiyor biz sosadan mesela gelir gelmez
verim aldıkmı. dembabayla sosanın daha verimli olması lazımdı. Anca geçen sene ikinci yarıdan sonra verimli oldu katkı verdi
Mantık da öyle diyor elimizde Ekici özelliklerinde oyuncu yok takıma uyar ama kağıt üzerinde
Ben olsam alır riske girerim yerli katagoride iyi bir seçenek yaşı genç uygun fiyatada gelir
yerli kadronun kalitesini yükseltir. Tutarsa 4-5 sene minimum mevkiyi kapatır.
Yerli kalitesini yükseltmek gerekiyor bu önemli.
Yerli olması önemli gerçek bir 10 numaramız yok bizde orta saha problemini çözebilecek adam. Trabzonda sene sonu bedava gideceğine ömeri istiyormuş stoperi yaza bırakıp Babel Ekici olursa kiralık golcü ile transferi tamamlamak gerek diye düşünüyorum.Babel Ekici Talisca ile hücumda bu takım çok iş yapar.Gelecek senenin planlamasınıda rahat yaparız.

Çevrimdışı alimm

tolgay live maçında bi vurdu pir vurduu... daha kaleyi tutturamıyor nerdeysee... artık şüpheleniyorum o şutu onun çektiğinden....
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2016, 15:38:33 alimm ]

Çevrimdışı alimm

zaten sorunda bu şutu çekmesi gereken oyuncular bekler 6 numara en fazla 8 numaradır.
10 numaranın işi şut çekmek değil o da şut çekmeye kalkarsa forvtleri oyundan düşürür.
kanatlar ve forvet arkası şut çekme olayını fazla kullanmaması lazım

zaten her aldığını kaleye vursun diyen yok... ayrıca ofansif olarak top kullanma miktarı 10 numaranın diğerlerine nazarn çoktur yani işi görme ihtmali daha çoktrr...

Etiketler: