2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393576 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı eaglekartal

bu agulir magulir nedir stoper adayı diyorlar aman abi francodan ağzımız yandı bıktık vasat stoperlere para ödemekten ya.yönetim sakın böyle bir hata yapma bu sefer stoper çöplüğüne döndük son 10 senede takım.bir tane üst düzey al toparla takımı işte.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu Manuel Mas'ın menajeri kim acaba...

Cevabımı buldum.

Trabzonspor'un kalecisi Esteban'ın ve Rize'nin stoperi Godfrey Oboabona'nın menajeriyle aynıymış.

Ayrıca sürekli transfer gündemine sokulan Borja'nın, Quintero'nun ve Ibarbo'nun menajeriymiş.

Türk spor medyasındaki bağlantılarını merak ediyorum bu adamın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Rakitsky içinde Shaktar 8 milyon Euro'ya bırakacak iddiası saçma geliyor bana kapıyı en az 10 milyondan açmışlardır. Devre arası transfer döneminde Glik içinde aynısı söyleniyordu 11 milyona Monaco'ya gitti. Glik ile Rakitsky aynı kalitede oyuncular.
Samet adam ayrılmak istiyorsa 7 8'e alınabilir, yoksa 10 ederi kafadan var; bence Glik'den daha iyi stoper.

Gözden kaçırdığınız bir nokta var:

Glik İtalya'da senelerce rüştünü ispat etti. Ona o paraları gözünü kırpmadan veirrsin.

Rakitskiy ise hiç Ukrayna dışına çıkmadı ve Ukraynalı oyuncuların yurtdışına uyum sağlama konusundaki sabıkası kötü. (En göz önünde örnekleri Barcelona'nın aldığı Chygrynskiy ve bizim Boyko).

Ayrıca Glik zor bulunan türde bir adam, hem 1.90 hem de ayaklarını çok iyi kullanabiliyor.

Polonyalı değil de Portekizli falan olsaydı, 25 milyona Real'deydi.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Mehmet Ekici ile ciddi anlamda ilgileniyor muyuz acaba ?

Ts başkanının teklifini reddetmiş .

Çevrimdışı worns

Ekici sezon sonunu beklerse Gs'ye imza atar. Gs bu tür oyunculara gereksiz yıllık ücretler vermeye bayılır biz daha düşük teklif ederiz.

Ama Ts oyuncu sözleşme imzalamazsa devre arası satmayı düşüneceğini söylemişti. Ömer Şişmanoğlu'yla da ilgileniyorlarmış. Sözleşmesi bitmek üzereyken cüzi bir para ve Şişmanoğlu teklifine muhtemelen ok derler.

Çevrimdışı mylife1903

Ekiciyi yil sonu alsinlar belese. Para verip alacaklarsa trabzondan birini gidip okayi alsinlar.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tuncaboylu

Türkiye'deki spor yazarlarının aklı başında olarak nitelendirilenlerinden birinin 10 ay önce yaptığı hesap:

http://www.cnnturk.com/spor/futbol/mehmet-demirkol-ersan-icin-alinan-bonservis-az?page=2
"Oyuncu astronomik bir teklifle karşılaşırsa normaldir. Gitmek istemesinde kötü bir durum yoktur. Bu kadar değerli ve bu kadar isteniyorsa, 'Bonservisi ne kadar eder?' sorusunu sormak lazım. Eskiden bunun oransal hesabı vardı. Genel hesap şöyledir: 1'e 5'tir. Bir oyuncunun bonservis bedeli, alacağı yıllık ücreti çarpı 5'tir. Benim de transfere bir itirazım yok. Fakat Ersan bu kadar isteniyorsa ve yıllık bu kadar para veriliyorsa ben o oyuncunun bonservis bedelini az bulurum. Oyuncunun iki yıl alacağı parayı Beşiktaş alamıyor. Demek istediğim bu. Ersan'ın transferi, UEFA'nın masaya koyduğu kriterlerden dolayı yapıldı. Ahmet Nur Çebi söyledi. Sadece almak yok."

Bu da bugün çıkan dair bir haber:
http://www.cnnturk.com/spor/futbol/carlos-tevez-yillik-42-milyon-dolar-alacak
"Arjantin basınında Tevez'in bonservisi için Boca Juniors'a 10 milyon dolar ödendiği iddia edildi. Shanghai Shenhua'dan yıllık 42 milyon dolar kazanacak Arjantinli futbolcunun, dünyanın en fazla maaş alan oyuncusu olacağı da öne sürüldü."

Boca Junios'ta hiç kafa çalışmıyor, 210 milyon dolara satmaları gerekirken 10 milyon dolara satmışlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ekiciyi yil sonu alsinlar belese. Para verip alacaklarsa trabzondan birini gidip okayi alsinlar.
kesinlikle ts'den bir adam alacak olsam, Okay'ı isterdim bende. bu arada gs siktursonu gönderme kararı almış abi  :evillol:

kesinlikle ts'den bir adam alacak olsam, Okay'ı isterdim bende. bu arada gs siktursonu gönderme kararı almış abi  :evillol:

eslem var :)

Bence ona şans vermeliyiz hiç oyuncu çıkartamıyoruz alt yapıdan :)

Çevrimdışı mylife1903

Sigtorson gitmesin ayip, sigtorson gidecekse de parasini alip gitsin. Boyle bir olay var mi yahu ayiptir. Diren sigtorson dik dur egilme

Sigtorson gitmesin ayip, sigtorson gidecekse de parasini alip gitsin. Boyle bir olay var mi yahu ayiptir. Diren sigtorson dik dur egilme

:D :zuhaha: :muhaha:

Çevrimdışı simocan

:super: :super: :super: :sevinc :sevinc

Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

boş ver gitsin alacağını alıp gidiyordur, yerine yeni bir adam gelir ekstra maliyetle bir de oradan kazık girer  :money:

Çevrimdışı sozkul

Asker'i ücrete 104 tl zamcık yapıldı :)

Çevrimdışı tuncaboylu

[/quote

400 bin euro'sunu almış, 815 bin euro'dan vazgeçmiş.

700 bin euro da kulübüne vermişlerdi.

1.1 milyon euro zarar, bir hiç karşılığında.

Çevrimdışı Mavi Tuna

[/quote

400 bin euro'sunu almış, 815 bin euro'dan vazgeçmiş.

700 bin euro da kulübüne vermişlerdi.

1.1 milyon euro zarar, bir hiç karşılığında.
Vay arkadaş paraya bak. Harcayacak 2 milyon doları olan takımın bu işlere girmesi de ayrı bir garabet. Beter olsunlar. Bu adamlar kendi şirketlerini de böyle mi yönetiyor acaba? İsmi  garip olan Grroutzke miydi o facianın aynısı olmuş.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2016, 13:04:08 Mavi Tuna ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mamadou Sakho diyorum,
1.90 adam yiyen cinsten.
Hayvandao bunu görse kaçar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mamadou Sakho diyorum,
1.90 adam yiyen cinsten.
Hayvandao bunu görse kaçar.
Bizim ihtiyacımız öyle bir stoper değil  :tabe: yerden kesici oyun kurabilen bir stoper  :tabe: Yani Rakitsky  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bizim ihtiyacımız öyle bir stoper değil  :tabe: yerden kesici oyun kurabilen bir stoper  :tabe: Yani Rakitsky  :D

adam sol ayaklı ve oyun kurabilen cinsten  :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ozzie ile Tolgay'ı konumlandırmada sıkıntı yaşarken Ekici kuru kalabalıktan başka hiç bir işe yaramaz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ozzie ile Tolgay'ı konumlandırmada sıkıntı yaşarken Ekici kuru kalabalıktan başka hiç bir işe yaramaz.
%100 katılıyorum :claps: :claps:

Transfere ihtiyacımız olmayan tek bolge orasi zaten Kalabalik birde Ekiciyi eklemeye gerek yok o kalabaligin içine :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sakho da olur oda olumlu ama Oncelik Raketci olmalı Ne yapip edip su adami alalim baska bisey istemiyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: