2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390920 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Akil Emre

Torres'in adı bizim forvetlere 3 gömlek fark koyar da adam kontra atak oyuncusu. Bize uyar mı emin değilim  :alala:

32 yaşındaki Torres bnce iyi bir seçim olabilir. Son yıllarda Atleticonun oyun anlayışına göre pek başarılı gözükmesede, bizde baya gol atacağına ve takıma ayrı bir hava getireceğine inanıyorum.

Çevrimdışı alimm

fernando torres'in ismi bizimle geçiyor.

muhteşemmm.... kim getirilmemeli listesine üst sıralardan girer..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı cursedofdragon

Torres'in sözleşmesi    30.06.2017 tarihinde bitiyor.

Çevrimdışı Jukebox

Torres bizde tekrar dirilir.

Çevrimiçi Necmi

Torres'in adı bizim forvetlere 3 gömlek fark koyar da adam kontra atak oyuncusu. Bize uyar mı emin değilim  :alala:
eminmisin :alala: fark koyacağına :D

Çevrimdışı sozkul

raketçi zorlanmalı abi sonuna kadar zorlanmalı günü kurtarma transferlerinden vazgeçelim artık.

Raketçi iyi topçuda arkadaşlar gözüme futbolcu için biraz şişman görünüyor, bide buraya gelecek kebab filan, ne olacak?

Çevrimdışı Jukebox

eminmisin :alala: fark koyacağına :D
Koyar abi.
Aboubacar ile Cenk nerede,Torres nerede.
Tabii ben isimden bahsediyorum ama Torres elimizdeki forvetlerden oyun olarak da daha fazla iş yapar bence.

Çevrimdışı alimm

eto'o, babel, rakitsky, m.ekici...  finitooo   :steamed: :steamed:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

eto'o, babel, rakitsky, m.ekici...  finitooo   :steamed: :steamed:

Sonuç: 15. Şampiyonluk  :halay: :halay: :halay:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Raketçi iyi topçuda arkadaşlar gözüme futbolcu için biraz şişman görünüyor, bide buraya gelecek kebab filan, ne olacak?

70 KG @sozkul abi. En fazla 75 olur  :biggrinking:

Çevrimdışı sametbagan

Ne rakistki gelir ne başkan o paraları verir.Lütfen hayal kurmayalım gerçekçi olalım.Eto konusunda yazmıştım aziz o işe taş koydu bile.
zaten ondan önce sağolsun efsanemiz Rıza hoca azizi aratmayacak bu gidişle.Eğer 1.sınıf stoper alamıyorsak ki öyle gözüküyor hiç almayalım
Bu kadro ile devam edelim 6 aylığına biliçten andy Caroll kiralayalım yazın da gomezi geri getirelim olay çözülsün.Zaten babeli aldık sanırım
Talisca da döndü fazla harcayacak bütçemizde yok  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Türk basınının hali. Aynı gazetenin aynı gün yaptığı 2 haber:

http://www.fanatik.com.tr/2016/12/27/quaresma-nin-kontrat-sarti-1269162
...
Kara Kartal’dan bu sezon 1.7 milyon Euro (6.2 milyon TL) kazanan yıldız oyuncunun, “Takımın en çok kazanan futbolcu Aboubakar. Umarım yeni sözleşmemde onun aldığı maaştan daha az bir miktar yazmaz” diyerek yönetime net mesaj gönderdiği bildirildi.

...

http://www.fanatik.com.tr/2016/12/27/quaresma-ya-22-milyon-tl-1269289
...
Bu gelişmenin ardından Portekizli yıldızın menaceriyle görüşen yönetim, tecrübeli kanat oyuncusunun yeni kontratında yazacak olan maaşı 2 milyon Euro (7.3 milyon TL) olarak belirledi. Bu öneriye olumlu geri dönüş yapan Q7’nin, ara transfer döneminde resmen bu kontrata imza atması bekleniyor.
...

Bu adamların haberlerini ciddiye alıp ihtimaller konuşuyoruz biz de, doğru mu @tangaz?

mr. polyanna, anlamamakta hala direniyorsun biz haber doğrudur demedik asla bir takımda vasat altı katkı sağlayan bir oyuncu 3,3 milyon maaş alıyorsa bu diğer oyuncular içinde kıstas olur bunu istemeleri ve emsal göstermeleri son derece doğaldır. menajeri 3,3 den pazarlığa başlar dedik. hatta rakam da verdim 2den aşağı uzatmaz dedim. kontrat imzalayınca görürsün senin o 1,8den otomatik uzatıyoruz dediğin oyuncunun kaça kontrat yenileyeceğini. okudugunu bir anlasan çok mesafe katedeceksin. biraz gayret etmen gerekli ama böle takılıp kalma obsesif davranışlar sana zarar veriyor  :bandit:  @tuncaboylu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş' ın eski futbolcusu Guti, vatandaşı olan ve şu aralar Beşiktaş' ın transfer gündeminde olan Fernando Torres'le yarın akşam özel bir yemekte biraraya gelecekler.

KAYNAK : DHA
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

torres gelsin hepten kanser olalım değil mi  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

sen kimi istiyon tangaz reis :)

Çevrimdışı tangaz

mehmet ekici hayali kurmayın derim arkadaş cinconda  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

sen kimi istiyon tangaz reis :)

cursed, ben sürekli tek isim yazıyorum biraz hayal ama gönlümden geçen PELLE  :iblush:

cursed, ben sürekli tek isim yazıyorum biraz hayal ama gönlümden geçen PELLE  :iblush:

bende mandzukic'i istiyorum abi :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Torres gelsin abi Gomez etkisi yaratir Cok NET konuşuyorum bu konuda ben kefilim :bandit: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Torres gelsin abi Gomez etkisi yaratir Cok NET konuşuyorum bu konuda ben kefilim :bandit: :busted_cop:

eyvah yunus kefilse boyko gibi çıkma ihtimali %99,9 :D

ilk baktığım şey şu oldu şimdi hemen : D

Google > Torres'in dövmesi varmı ?

Sonuç : Var :D

Çevrimdışı sametbagan

Ne torres ne manzukic ne pelle ne de jakson martinez hiçbiri ihtimal dahilinde bile değil.Eto belki belki transfer bile yapmayız forvete :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

mr. polyanna, anlamamakta hala direniyorsun biz haber doğrudur demedik asla bir takımda vasat altı katkı sağlayan bir oyuncu 3,3 milyon maaş alıyorsa bu diğer oyuncular içinde kıstas olur bunu istemeleri ve emsal göstermeleri son derece doğaldır. menajeri 3,3 den pazarlığa başlar dedik. hatta rakam da verdim 2den aşağı uzatmaz dedim. kontrat imzalayınca görürsün senin o 1,8den otomatik uzatıyoruz dediğin oyuncunun kaça kontrat yenileyeceğini. okudugunu bir anlasan çok mesafe katedeceksin. biraz gayret etmen gerekli ama böle takılıp kalma obsesif davranışlar sana zarar veriyor  :bandit:  @tuncaboylu
Seneryoyu yAzmistim dun ben abi. Quaresmanin menejeri haLa mendes ise o herif bizim baskani falan yani, neyse.

Abunun 3.3 almasi zaten skandal. Bu sene quaresma baslar seneye oguzhan baslar sonra tore baslar. Tek hamle ile kurdugun duzeni boZuyorsun.

Çevrimdışı sametbagan

Seneryoyu yAzmistim dun ben abi. Quaresmanin menejeri haLa mendes ise o herif bizim baskani falan yani, neyse.

Abunun 3.3 almasi zaten skandal. Bu sene quaresma baslar seneye oguzhan baslar sonra tore baslar. Tek hamle ile kurdugun duzeni boZuyorsun.

Bu sen yönetimin yaptığı en büyük hata bu hata anca tartışmasız bir forvet ve stoper transferi ile gözardı edilebilir.

Çevrimiçi Necmi

bence tores olayı antalya başkanına orta parmak gösterme olayı gibi duruyor.

Çevrimdışı Fatih_

Bu Tosic yerine adam gibi bir stoperimiz olsaydı şampiyonlar liginde gruplardan çıkmıştık.
Sayfalarca Quarezma, Abu ya guzellemeler okuyoruz. Tamam cogu dogru ama bu Tosic hepsinden beter bence.
Marcelo bile bizde oynuyacak kadar yeterli değilken Tosici izlemeye katlanamıyorum. Eto falan hikaye bu takımın önce adam gibi bir stopere ihtiyacı var. Gerçi devre arasında en baba stoperi alsan sana ne verebilir diyecem ama bu Tosic kadar zarar vermez en azından. 15 Ocak da lig tekrar başlıyor bu defans ile işimiz çok ama çok zor.

Etiketler: