2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375101 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

ekürimi yanlış anlıyorsunuz o diyor ki PR işlerine baksın saha içi büyük katkı beklemeyin en iyi sezonu 3 gol 8 asist diyor ama insanlar onu savunucu sanıyor öyle demiyor oysa bir de hocanın vazgeçemediği 4-2-3-1 dizilimi var ve bu dizilimde tahtaya 2 tane kanat yazması lazım bizim kanat rotasyonunda q7 aras olcay ve kerim war bu 4lüden hangisini yazacaksın mecbur q7 oynayacak bakın diğer kanat elemanı kalan 3lüden seçilmiyor yeri geliyor cenk yeri geliyor adriano oynuyor(caner sakatlanmadan önce) mevcut kanatlar arasında en iyisi gene quaresma. bu bizim aslında hücum anlamında kötü bir kadromuz olduğunu gösteriyor.

Elimizdeki en iyi kanat gerçekten de Quaresma.  :tabe:

Hocanın Kayseri deplasmanında denediği 4-1-2-1-2 bence daha çok denenmeliydi diğer maçlarda.

Babel'in gelmesiyle bu ihtimal iyice ortadan kalktı.

Çevrimdışı tangaz

haberleri copy paste yapmana gerek yok @tuncaboylu portoda 700bine oynarken bizden 1,7 koparan adamın rica minnet yarı paraya geldiğini yazdın sen bırak gazeteleri kendine bak öncelikle. şaka gibi şeyler yazıyorsun savunacağım die sonra gazete küpürleri falan filan ben ne haberi okudum ne de gördüm sadece diğer oyuncuların maaşına bakarak olabilir dedim. şayet kalırsa kontratının 2milyondan fazla olacağını hep birlikte görürüz. farkındaysan 3,3 veririz demiyorum. ama adamın menajerinin de pazarlıklara 3,3den başlaması ihtimal dahilinde diyorum bunu dahi idrak edemiyorsun.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@tangaz abi haklısın hücum olarak kötüyüz, ana sorunumuz bu forvetlerimiz yetersiz. Cenk ve Karijma kanadı olmuyor. Ben 3 5 2'ye dönmemiz gerektiğini düşünüyorum. Raketçinin geldiğini varsayarak 11'im böyle olur benim.
                                              Fabri
                                        beck marcelo raketçi
                                   gg Oğuzhan atiba inler adriano
                                            talisca abu

Çevrimdışı Çağatay

töre muhabbeti dönmüş dün gece,yok ihanet etti vesaire diye ben onları bilmem saha içine bakarım. Geçen sene 2 tane derbi aldırdı adam. Olimpiyattaki Fener maçında gomezin kafaya oturttu topu,Gs maçında sonradan oyuna girip gelişine koydu muzleraya. Yerin dibine sokulan adam 2 tane derbi aldırmış daha ötesi var mı ?

ihanet etti olm o
gol sevincinde bile yüzünü kapattı utancından
yok töreing miş

neyse sene sonu dönecek artık kesinleşti
geldiğinde gömeriz :D

bu arada cucak nerde la aklıma geldi mesela q7 ile sözleşme yenilemektense o herif gelsin
belki çağrı foruma geri döner
yada lavezzi vardı çinde
adam it köpek fare sıçan yemekten sıkılmıştır.
bizim türk mutfağından eşsiz örnekleri bi göster adam boş mukaveleye imza atar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tuncaboylu

haberleri copy paste yapmana gerek yok @tuncaboylu portoda 700bine oynarken bizden 1,7 koparan adamın rica minnet yarı paraya geldiğini yazdın sen bırak gazeteleri kendine bak öncelikle. şaka gibi şeyler yazıyorsun savunacağım die sonra gazete küpürleri falan filan ben ne haberi okudum ne de gördüm sadece diğer oyuncuların maaşına bakarak olabilir dedim. şayet kalırsa kontratının 2milyondan fazla olacağını hep birlikte görürüz. farkındaysan 3,3 veririz demiyorum. ama adamın menajerinin de pazarlıklara 3,3den başlaması ihtimal dahilinde diyorum bunu dahi idrak edemiyorsun.

Yahu ben de sana haberin balon olduğunu anlatıyorum.

"Kara Kartal’dan bu sezon 1.7 milyon Euro (6.2 milyon TL) kazanan yıldız oyuncunun, “Takımın en çok kazanan futbolcu Aboubakar. Umarım yeni sözleşmemde onun aldığı maaştan daha az bir miktar yazmaz” diyerek yönetime net mesaj gönderdiği bildirildi."

Bunun dün dalga geçtiğimiz Oğuzhan Quaresma haberinden ne farkı var?

Masabaşında uydurulmuş aptalca bir haber işte.

Ayrıca pazarlığa 3.3'ten başlaması da ihtimal dahilinde değil..

Adamın sözleşmesi zaten 1.8'den otomatik 1 sene daha uzayacak, 3.3 isterse yeni sözleşme imzalamayacaklarını bilmiyor mu?

Çevrimdışı tangaz

Dikkatimiz çok başka noktalara kaymaya başladı Samsun sezonu olmaya doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Durumumuz ne toz pembe ne de çok kötü başka konulara çekilmeye başladık. Hocanın elinde fena bi kadro yok 22 maçtır hala bi oyun şablonu oturmuş deği bizim asıl sıkıntımız burada buna yoğunlaşmak gerekirken biz hala para konuşuyoruz menemen döneminde bile kıpır kıpır olan pozisyona giren bi takım vardı o takımın on numarası fernandes forveti de almeidaydı bizim transferden çok oyun planına odaklanmamız gerekiyor

101. yılımız gibi güçlü bir oyunumuz yok üstelik o sene ilk devre yardırıyorduk resmen rakiplerin sahaya çıkarken dizleri titriyordu acaba kaç gol yiyeceğiz diyorlardı. ben hep söylüyorum günlerdir söylüyorum sene başından beri söylüyorum hoca formsuz die yönetim doğru transfer hamleleri yapamadı die. geçen sene leblebi gibi poziyon üreten ileri 4lüden 3ü gitti yerlerine bakar talisca aras geldi bir tarafta gomez sosa töre karşılarında bakar talisca aras. mukayese etmek için ulema olmaya gerek yok.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

ihanet etti olm o
gol sevincinde bile yüzünü kapattı utancından
yok töreing miş

neyse sene sonu dönecek artık kesinleşti
geldiğinde gömeriz :D

bu arada cucak nerde la aklıma geldi mesela q7 ile sözleşme yenilemektense o herif gelsin
belki çağrı foruma geri döner
yada lavezzi vardı çinde
adam it köpek fare sıçan yemekten sıkılmıştır.
bizim türk mutfağından eşsiz örnekleri bi göster adam boş mukaveleye imza atar

Sene sonu Töre geri dönerse, @Necmi abi'yi zor bir dönem bekliyor.   :evillol:

Cucak geleceğine Kono gelsin, sosyal de geldi hazır.  :D

Çevrimdışı mylife1903

Dogrusu o zaten menecer icin. Ben olsam menecer ayni sekil yaparim. Ulan bunlarda para cok abuya bile 3.3 veriyorlar benim oyuncum 200000 forma satmis 1.7 verecekler, yok oyle derim.
Abijim derim abu gibi adama 3.3 veriyonuz ilk gelip istediginizde ohtoyacimiz var paramiz yok dediniz o yuzden 1.7nin ustunu ben kendi cebimden rikordaya 2 ye tamamladim, derim.
Simdi uc yillik sozlesme yillik 2 milyon yuro ayrica 3 senedir rikardoya tamamladigimi da bana vericeksiniz derim.
Yonetim aglamaya baslarsa ya abu da kandirildik falan, dedim ben size gelin benimle calisin diye bak isterseniz portonun u17 takiminda superstar bir futbolcum vsr forvet 15 yasinda getireyim size, yatirim yapin ederi 7 milyon derim. Masa altindan da porto baskanina lan bizim avarel icin arayabilirler arayan olursa real madrid istiyor 12 milyon yuro, de diye sms atariz. Marca gazetesinden de kankami ararim 2-3 bin yuro basarim ona portonun genc yetenegi barselonanin radarinda haberi grdiririm

Ah be ah

Çevrimdışı tangaz

Yahu ben de sana haberin balon olduğunu anlatıyorum.

"Kara Kartal’dan bu sezon 1.7 milyon Euro (6.2 milyon TL) kazanan yıldız oyuncunun, “Takımın en çok kazanan futbolcu Aboubakar. Umarım yeni sözleşmemde onun aldığı maaştan daha az bir miktar yazmaz” diyerek yönetime net mesaj gönderdiği bildirildi."

Bunun dün dalga geçtiğimiz Oğuzhan Quaresma haberinden ne farkı var?

Masabaşında uydurulmuş aptalca bir haber işte.

Ayrıca pazarlığa 3.3'ten başlaması da ihtimal dahilinde değil..

Adamın sözleşmesi zaten 1.8'den otomatik 1 sene daha uzayacak, 3.3 isterse yeni sözleşme imzalamayacaklarını bilmiyor mu?

pekii

Çevrimdışı ekrembaser

101. yılımız gibi güçlü bir oyunumuz yok üstelik o sene ilk devre yardırıyorduk resmen rakiplerin sahaya çıkarken dizleri titriyordu acaba kaç gol yiyeceğiz diyorlardı. ben hep söylüyorum günlerdir söylüyorum sene başından beri söylüyorum hoca formsuz die yönetim doğru transfer hamleleri yapamadı die. geçen sene leblebi gibi poziyon üreten ileri 4lüden 3ü gitti yerlerine bakar talisca aras geldi bir tarafta gomez sosa töre karşılarında bakar talisca aras. mukayese etmek için ulema olmaya gerek yok.

Abi 101. yıl gibi güçlü oyunumuz olmasa da bişeyler oynayabilirdik kaos futbolu oynuyoruz resmen gomez töre ve sosayla kıyaslanmayacak olsa dahi oturmuş bir şablonumuz olsa ilk yarıdaki sıkıntıları çekmezdik hocanın kafası takımda değil bu çok net görülüyor sene başında yazmıştım hocanın 2.yıl sendromu var çalıştırdığı takımlarda bir düşüş yaşanıyor hocanın bunu toparlaması lazım

Çevrimdışı Çağatay

Sene sonu Töre geri dönerse, @Necmi abi'yi zor bir dönem bekliyor.   :evillol:

Cucak geleceğine Kono gelsin, sosyal de geldi hazır.  :D

Töreing akımını yeniden başlatacam bende töre fanboyu olacam yetti gari :D
cucak da arap yarımadasında bi yerlerdeymiş bu arada
en azından bursa adamı alıp satarken bile kar etmiş biz q7 de onu bile yapamadık...
kono gelirse sosyali düşünemiyorum sevinçten yanlışlıkla kendini bile yakabilir :D

Çevrimdışı tangaz

Abi 101. yıl gibi güçlü oyunumuz olmasa da bişeyler oynayabilirdik kaos futbolu oynuyoruz resmen gomez töre ve sosayla kıyaslanmayacak olsa dahi oturmuş bir şablonumuz olsa ilk yarıdaki sıkıntıları çekmezdik hocanın kafası takımda değil bu çok net görülüyor sene başında yazmıştım hocanın 2.yıl sendromu var çalıştırdığı takımlarda bir düşüş yaşanıyor hocanın bunu toparlaması lazım

bür türk insanı klasiği gibi görünüyor. son röportajında kayıp 13 puanın yarısını bana yazın derken kalan yarısını da yönetime yazın mesajı vardı kimse dillendirmedi bunu mesela satır arasında çok transfer yaptık ve bunları çok geç yaptık derken bunu ima ediyordu aslında.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kısmen katılıyorum, ama bir noktayı gözden kaçırıyorsun:

O bahsettiğin ileri 4'lünün sadece 3'ü beraber verimli oynadılar.

Geçen senenin ilk yarısında Sosa pek ortada yoktu, ikinci yarısında ise Töre hiç oynamadı.

Geçen sene fena katkı vermeyen Olcay bu sene hiç yok ortalarda mesela. Olcay'ın bu düşüşü olmasa, Töre gitse dahi kanatlarda bu derece yokluk çekmezdik.

Keza Talisca da erken sakatlandı, o da Sosa'nın skora yaptığı katkıyı sağlayacak gibi duruyordu. 2. yarı kendisinden çok umutluyum.

Geçen seneden yeri dolmayan tek oyuncu Gomez diye düşünüyorum, zaten çok da özel bir oyuncuydu.

Çevrimdışı Çağatay

Arası sayma abi adam birşey de oynamadı ki nötr o
ne iyisini ne kötüsünü gördük adamın doğru düzgün

kısacası bizim çalışan aksamdaki dişliler değişmek zorunda kaldı
ama çıkan dişlilerin benzerlerini değilde farklılarıyla bir şeyler deniyoruz
o da şimdiye kadar tutmadı henüz
burda hocanın da kabahati çok
yönetiminde kabahati çok
40 gün nasri ile ugrasıldı
41. gün adamın gelmeyeği belli olunca
ertesi gün talisca kiralandı
acaba nasri gelse talisca yinede gelecekmiydi ?
eğer gelmeyecekse o zaman da perhiz ve turşu diyorum
nasri ile talisca aynı tarz adamlar değiller ki ?
nasıl hamleler bunlar ???

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Töreing akımını yeniden başlatacam bende töre fanboyu olacam yetti gari :D
cucak da arap yarımadasında bi yerlerdeymiş bu arada
en azından bursa adamı alıp satarken bile kar etmiş biz q7 de onu bile yapamadık...
kono gelirse sosyali düşünemiyorum sevinçten yanlışlıkla kendini bile yakabilir :D
töreciyim bende abi, boğa gibi adam seviyorum  :D Çinliler 5 verip alsa lokma dağıtacağım  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Kısmen katılıyorum, ama bir noktayı gözden kaçırıyorsun:

O bahsettiğin ileri 4'lünün sadece 3'ü beraber verimli oynadılar.

Geçen senenin ilk yarısında Sosa pek ortada yoktu, ikinci yarısında ise Töre hiç oynamadı.

Geçen sene fena katkı vermeyen Olcay bu sene hiç yok ortalarda mesela. Olcay'ın bu düşüşü olmasa, Töre gitse dahi kanatlarda bu derece yokluk çekmezdik.

Keza Talisca da erken sakatlandı, o da Sosa'nın skora yaptığı katkıyı sağlayacak gibi duruyordu. 2. yarı kendisinden çok umutluyum.

Geçen seneden yeri dolmayan tek oyuncu Gomez diye düşünüyorum, zaten çok da özel bir oyuncuydu.

isim isim gidersen evet ama dönemsel sırtladılar ve bu finishte işe yaradı mesela ilk devre töre olcay gomez üçlüsü iş gördü ikinci devre gomez sosa ikilisine quaresma eşlik etti ve üçlüyü tamamladı oysa şuan bırak üçlüyü ikiliyi dahi tamamlayan maç sayımıs bir ikidir. ilave olarak geçen sene üçlülere daimi eşlik eden bir oğuzhan vardı ve dört etkili hücumcu hep sahadaydılar ama şuan bunların hiç biri olmuyor...

Çevrimdışı mylife1903

yönetiminde kabahati çok
Damdoy gomez gibi olmaz iste her transfer.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yönetiminde kabahati çok
ya tutarsa ya tutarsa olur'da bir gün denk gelirse hamleleri abi  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

yönetiminde kabahati çok

Kronolojik bir hatan var @Çağatay :

Talisca 22 Ağustos'ta alındı, sonra Nasri'yle uğraşılmaya devam edildi.

Nasri'nin gelmeyeceği 30'unda belli oldu.

Birbirlerinin yerine düşünülmediler.

Çevrimdışı Çağatay

töreciyim bende abi, boğa gibi adam seviyorum  :D Çinliler 5 verip alsa lokma dağıtacağım  :evillol:

Töre o çok istediği epl sine de gitti hevesini aldı
ne olduğunu da gördü
kimse almazsa paşa paşa dönüp oynayacak burda
ve oynaması da lazım
gerçi sözleşme süresi sıkıntılı onunda
bu sezon sonu geri dönse ocağa kadar da yenilemezsek önümüzdeki sezon sonu bedava gidebilir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Damdoy gomez gibi olmaz iste her transfer.
İsmail'i yollayıp Adriano ve Caner gibi adam alanda bu yönetim ortası yok bunların yahu  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

yönetiminde kabahati çok

Arası neden saymayalım sonuç olarak törenin yerine aldık başta hoca oynatmadı sonra sakatlandı ve sonuç olarak aldığımız katkı sıfır. talisca geldikten sonra da nasri transferi dewam etti onu yanlış hatırlıyorsun yerine alınmadı

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Talisca , Nasri transferinden önce halledildi, bitirildi.
Benfica başkanı çıkıp açıklama yaptı hatta.

Çevrimdışı ekrembaser

bür türk insanı klasiği gibi görünüyor. son röportajında kayıp 13 puanın yarısını bana yazın derken kalan yarısını da yönetime yazın mesajı vardı kimse dillendirmedi bunu mesela satır arasında çok transfer yaptık ve bunları çok geç yaptık derken bunu ima ediyordu aslında.

Abi o kötü fener bile bi oyun oturttu iyi oynadıklarını düşündüğümden değil ama bi oyunları var ben gerçekten her topun quaresmaya atılmasından sıkıldım hop oturup hop kalktığım geçen seneden sonra oyun çok yavan geliyor bişeylerin değişmesi lazım artık umarım 2 haftalık kısa periyotta toparlanırız

Çevrimdışı Çağatay

Kronolojik bir hatan var @Çağatay :

Talisca 22 Ağustos'ta alındı, sonra Nasri'yle uğraşılmaya devam edildi.

Nasri'nin gelmeyeceği 30'unda belli oldu.

Birbirlerinin yerine düşünülmediler.

benimde hatırladığım şuydu
nasri işi ufak ufak yatmaya başladı ve herkes de ümidini kesmişken
talisca bir gecede ortaya çıktı ve 2 gün sonra da geldi imzayı attı herif
yani anladığım nasri ilk öncelikti ve talisca da sıcak tutuluyordu
nasri olsaydı belki talisca gelmeyecekti, olmayınca da direk ona gittiler
yani en azından bizim yönetimin transfer politikasındaki stratejilerinden yola cıkıyorum
kono da da öyle olmuştu
adamla bir ay ugraştık sevillaya gitti
3 gün sonra q7 imzaya geldi

Etiketler: