Ben hocayı savunmuyorum ki yönetimi eleştiriyorum şuan. Ki yeri geldiğinde Şenol hocayı da eleştiriyorum. Ben geçen sezon ile bu sezonun kadrosunu yanyana koyduğumda fiyasko görüyorum. Biz taraftarız biz eleştirmek zorundayız. Eleştiricez ki yönetim ensesinde nefesi hissetsin ve ona göre davransın. Transfer döneminin kapandığı gün zaten hepimiz Polyanna elbisesini giymiş olarak burada oturuyor olacaz ben dahil.
neden eleştireyim sen fiyasko görüyorsun diyemi benimde fiyasko görmem gerekiyor.
bir kere giden ve yerine gelen oyunculara bir bak serdar gitti GG geldi fiyaskomu
ismail gitti adriano caner geldi fiyaskomu
boyko gitti fabri geldi fiyaskomu
Töre gitti yerine kimsede gelmese fiyasko değil
gomez gitti bu takımda oynamak istemedi takımı aşağıladı yerine abou alındı fiyaskomu
sosa gene oda bu takımda oynamak istemedi aşağıladı ülkemizide aşağıladı yerine talisca geldi 5 maç oynadı 4 gol bir asist fiyaskomu
atiba tekti yedeklenmesi gerekiyordu inler geldi fiyaskomu utku oğuzhan aras yatırım transferleri fiyaskomu

sen fiyaskonun bile ne olduğunu bilmiyorsun senin hocan şl önemli deyip ligi boşverdiyse bu senin transferlerini fiyasko
yapmaz takım kasımpaşada saçmalamasaydı na ağlup ilerliyordu geçen senenin 3 puan gerisinde sadece buda lige önem vermediğini
söyleyen hoca sayesinde oldu neresi fiyasko 16 maç hepsine rotasyonla çıktık. bumu fiyasko olayları önce doğru tahlil edeceksin
sonra böyle cümleler konuşacaksın fener maçına deplasmana rotasyon yaptık ya hemde dinlenmiş takım olduğu halde ötesi varmı
90 dakika küfür yiyeceğini bile bile GG yi sahaya sürdü iyi oldu GG yi kazandık ama tersde tepebilirdi şl peşinde koş bu nedenle yaptığın takım sürekli rotasyon olsun oturtama takımı sonra transferler fiyaskoymuş hadi canım burda herkes caner Gg istiyordu deliriyordu alınınca fiyasko oldu
takımı bırakıp kaçan oyuncuları burda yere göğe sığdıramıyorsunuz ya onada bravo töre resmen gitmek için tüm pazarlık şansımızı yok etti
şimdide elimizde patladı. şurda arkasından göz yaşı döktüğünüz oyunculara bakın senin geri kaldıysan geri bırakan oyuncular
aldıkların değil geçen senenin takımıolcayın ozinin tolgayın katkıları olmadığı için bu takım geçen seneyi yakalayamadı senin forvetlerin 15 gol atmış
geçen seneki katkıyı forvetten almışsın kimden alamamışsın konuşurken önce oturup oyuncuların verdiğine vermediğine bakacaksın senin beklerin
stoperlerinde vermiş katkıyı vermeyen orta saha ve kanatlar bunlarda eski oyuncular senin bir diğer yeni oyuncunda 4 gol atmış etti 19 gol 5 golde defansından geldi 24 gol 28 gol atmışsın orta sahanın katkısı 4 gol bunlarda ligin başında atıldı koskoca 11-12 hafta sıfır gol sıfır asist sen hala gelenler fiyasko de şu durumda olduysan iddianı sürdürüyorsan o fiyaskolara borçlusun bunu bir şeyi bilmek gerekiyor orta sahasının oyuna katkısı olmayan hiç bir takım şampiyon olamaz. ve senin orta sahanın katkısı koskoca ilk yarı sıfır. burda forvetler gömülürken sürekli orta saha dedim sosa gitmiş talisca 5 maçta sosanın yarım devrede verdiğinden fazla katkı vermiş hatırlayın sosa ilk yarı yoktu piyasada biz burda hataları tek tek yazarken forumda herkes abou gömme peşindeydi
o beğenmedikleri abonun tek başına tüm orta sahadan fazla oyuna ve skora katkısı var adam ligde 3 maç kazandırdı şl de atılan gollerin çoğunda bir şekilde katkısı var cenkin attığı penaltıları abou atsa şimdi hanesinde 8-9 gol olacaktı eskiler çökmüş geziyorlar yeniler oynuyor maç kazandırıyor ama geçen seneden fiyasko bir kadro oluyor. nasıl oluyor bu orta saha biraz çaba gösterseydi 6-7 gol fazla atar puan hanemizede en az 4 puan eklerdik ve geçen seneden daha iyi kapatırdık ama yeniler fiyasko birde bunu takım revire döndüğü halde yaptık. şu anki kadromuz geçen seneden iki gömlek üstün bir kadro bu kadro oturmadıysa bunun sorumlusu hoca takımı sürekli yatay oynamaya mahkum eden bir orta sahamız tek seçenekleri onlara atılan uzun topları değerlendirmek olan forvetlerimiz ve mükemmel savaş veren defansımız sayesinde hala yarışın içindeyiz yada uefada devam ediyoruz.