2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358700 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Herkes nasıl Necip gitsin bir şey olmaz anlamıyorum  :alala: GB maçında ota saha yedeğimiz olmadığı için sol bek ve orta sahayı devşirdik o bolgeye  :alala: Abuzittin falan Napoli maçında oynsaydı keşke 4-0 yenilip dönseydik evimize.

Çevrimdışı Tolga

3 kulvarda aynı anda gitmeyi planlıyorsak Necip'in gönderilmesi doğru olmaz.

Fakat hedef sadece lig ise gidebilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Eto'o biterse kalan parayı tamamen Rakitsky için gömsünler stoper açlığına son verelim. Gidip bütün parayı Manoel gibi bir adama vereceklerse şimdiden geçmiş olsun. Bu arada Yasaklı Link in demesine göre Babel ikinci devre için 1 milyon 250 bin € seneye 2.5 milyon € alacakmış. 1.4 milyon € imza parası verip onu maaşına yaymışız. Ben 2.2'i eleştirirken 2.5 oldu o yüzden susuyorum.
bence inanma sen o habere sabahda televizyonda ikinci yarı için 850 önümüzdeki sene içinde 1.5 olarak
anlaşma yapılmış deniyordu yani 1.5 yıllık anlaşma yapmışlar

Çevrimiçi Necmi

Rıza Necip'te ısrarcı yaklaşırsa sorun yapmamak lazım.

Kerim de UEFA'da yabancı sayılıyor, Ömer de.

Necip'in yerine de Eslem'i alırız kadroya UEFA maçlarında.
ben sorun yaparım esleme güvenipte tuvalete gitmem :bandit:
eslemin Beşiktaş a takımında kalabileceğinide düşünmüyorum o yaşta bir oyuncunun
a takıma geldiğinde yırtması lazım ama o mıymıntı mıymıntı top oynuyor. Bize öyle
oyuncu lazım değil. oyuncu o formayı istemeli söküpde almalı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bence inanma sen o habere sabahda televizyonda ikinci yarı için 850 önümüzdeki sene içinde 1.5 olarak
İnşallah abi yoksa maddi yönden yanlış bir transfer olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Necip bize yetersiz gelebilir ama en az Ozan kadar oynar diğer renklide Dejongtanda iyi oynar.

Çevrimiçi Necmi

3 kulvarda aynı anda gitmeyi planlıyorsak Necip'in gönderilmesi doğru olmaz.

Fakat hedef sadece lig ise gidebilir.
kerim giderse zaten kupadan eleniriz :D
tek başına götürüyordu orayı

Çevrimdışı Kalyoncu

Senin dediğin gibidir inşallah abi. Murat Özen'in daha yanıldığını görmedik çok emin yazmış. Bu ücretler verildiyse geçende söyledim bizim oyuncularımıza büyük saygısızlık. Neyse sen stoperden haber ver sende birşeyler varda söylemiyorsun abi. :)

Çevrimdışı Tolga

kerim giderse zaten kupadan eleniriz :D
tek başına götürüyordu orayı
Kerim kupa golcüsü oldu çıktı :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kalyoncu

Talisca kupa maçında oynayacak heralde döndüm yazmış.

Çevrimdışı Bishamon

Talisca kupa maçında oynayacak heralde döndüm yazmış.

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 18:28:16 Bishamon ]

Çevrimiçi Necmi

İnşallah abi yoksa maddi yönden yanlış bir transfer olur.
ya bırakın artık şu yanlış muhabbetini Başkanda gereksiz bir kuruş harcayacak göz varmı
her transfer her harcama belli bir plan çevresinde yapılıyor sen sol kanadın dolmasını düşünürsün onlar
seneye şl kadrosu kurmanın hesabını yapar biz büyük ihtimal yazın transfer yapmayacağız giden oyuncu olmazsa
sanki pazarlık masasına oturmuşsunuz gibi konuşuyorsunuz kardeşim artık Türkiyeye oyuncu getirmek imkansıza yakın
bakın renklilere nasıl getirebiliyorlar. aldıkları her oyuncu yüksek bedel ve ellerinde patlıyor.
akşama oynatacakları sağ bekleri yok soldada ismail var. siz yok pahalıymış yok bilmem neymiş bitti artık o devirler
rast gele oyuncu alınmıyor. hep doğru isimler üzerinde koşuluyor ama bazende almaya gücün yetmiyor.

Çevrimdışı levitate

Şu kolombiyalı forveti alalım adamın bu yıl 30'dan fazla golü varmış hemde 23 yaşında :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Çoğu kişi Rakitsky nin gelmesini çok istiyor.Shaktar ın seyredebildiğim 1-2 maçinda da alicı gozle izlemediğim için hiç dikkat etmedim.Videolarında ise attığı goller hariç defansif özelliklerini gösteren bir videoya rastlamadım.Dikkatli izleyen,oyuncuyu tanıyan arkadaşlar yorumlayabilir mi nasıl bir oyuncu?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Bishamon

Şu kolombiyalı forveti alalım adamın bu yıl 30'dan fazla golü varmış hemde 23 yaşında :D

38 golü var  :D

Çin'den 22 Milyonluk bir teklif gelmiş

Çevrimdışı tuncaboylu

Senin dediğin gibidir inşallah abi. Murat Özen'in daha yanıldığını görmedik çok emin yazmış. Bu ücretler verildiyse geçende söyledim bizim oyuncularımıza büyük saygısızlık. Neyse sen stoperden haber ver sende birşeyler varda söylemiyorsun abi. :)
Yahu 3 gün önce senelik 2.2 milyon verildi diyen de Murat Özen değil miydi?

Şimdi aynı adam için "senelik 2.5 dedi" diyorsun. Hala neden yanıldığını görmedim diyorsun, yanılmış işte.

Duyumcular falcı gibidir, yanıldığını unutur doğru çıkanları hatırlarsın.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Çoğu kişi Rakitsky nin gelmesini çok istiyor.Shaktar ın seyredebildiğim 1-2 maçinda da alicı gozle izlemediğim için hiç dikkat etmedim.Videolarında ise attığı goller hariç defansif özelliklerini gösteren bir videoya rastlamadım.Dikkatli izleyen,oyuncuyu tanıyan arkadaşlar yorumlayabilir mi nasıl bir oyuncu?
a klas stoper işte nasıl olacak tek handikapı ukrayna dışına hiç çıkmamış orda çuvallarsa fena

Çevrimdışı tuncaboylu

Orta gelmiş, @mylife1903 roveşetaya hazırlanıyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Rıza Çalımbay: Eto'o karşılığında Frei, Ömer ve Necip'i istedik.  :alala: :alala: :alala:
Bi laf var da terbiyem müsait değil söylemeye. Anladınız arkadaşlar siz onu. Yusuf Tekeli'yi çağıralım biz en iyisi.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bi laf var da terbiyem müsait değil söylemeye. Anladınız arkadaşlar siz onu. Yusuf Tekeli'yi çağıralım biz en iyisi.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kulak Arkasını'da isticek yakında Rıza Hocamız

Çevrimdışı 38life

Herkes nasıl Necip gitsin bir şey olmaz anlamıyorum  :alala: GB maçında ota saha yedeğimiz olmadığı için sol bek ve orta sahayı devşirdik o bolgeye  :alala: Abuzittin falan Napoli maçında oynsaydı keşke 4-0 yenilip dönseydik evimize.

Napoli maçını artık oynamayacağız.

Talisca iyileşti. Şuan Atiba'nın yanında oynabilecek 3 futbolcumuz + Eslem var.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 18:49:44 38life ]

Çevrimdışı alimm

reakitsky gelirse marcelo ile birbirlerini çok ii tamamlarlar diye düşünüyorummm.... marcelo üst düzey hava hakimiyeti ile rakitsky'nin bu eksiğini kapatcaktır...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Kalyoncu

ya bırakın artık şu yanlış muhabbetini Başkanda gereksiz bir kuruş harcayacak göz varmı
her transfer her harcama belli bir plan çevresinde yapılıyor sen sol kanadın dolmasını düşünürsün onlar
seneye şl kadrosu kurmanın hesabını yapar biz büyük ihtimal yazın transfer yapmayacağız giden oyuncu olmazsa
sanki pazarlık masasına oturmuşsunuz gibi konuşuyorsunuz kardeşim artık Türkiyeye oyuncu getirmek imkansıza yakın
bakın renklilere nasıl getirebiliyorlar. aldıkları her oyuncu yüksek bedel ve ellerinde patlıyor.
akşama oynatacakları sağ bekleri yok soldada ismail var. siz yok pahalıymış yok bilmem neymiş bitti artık o devirler
rast gele oyuncu alınmıyor. hep doğru isimler üzerinde koşuluyor ama bazende almaya gücün yetmiyor.
Kendimize renklilerimi baz alacağız? Yanlışa yanlış demek çok mu zor. Maaş dengesini övdüğün 100 tane mesaj bulurum abi. Nerde denge? Fikret Orman cebindenmi veriyor parayı. Transferin yanlışı olur onu anlarım transferde %100 başarıda olmaz burada oturup tutmayan transferleri sayacak değilim. Maaş dengesini oluşturmak senin elinde biz bu yönetimi överken ilk söylediğimiz bu değilmi? Çok zor değil yönetim bu maaşı vermekle yanlış yapmış demek.(2.2 veya 2.5 baz alarak yazdım)

Etiketler: