2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362334 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Trabzon bugün Fener'i kalaylarsa, Aziz'in pek ilgileneceğini sanmıyorum Eto'o ile falan.

Fener'in şampiyonlukla pek ilgisi kalmayabilir. Zirvenin 9 puan gerisinde devre arasına giriyorsun ve Beşiktaş - Gs deplasmanlarına gideceksin.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Eksikleri çok bu hafta: Skrtel, Hasan Ali, Van Persie ve Volkan Şen yok.

İsmail-Neustadter-Kjaer-Şener geri dörtlüsüne her takım zorluk çıkartır, gol tehdidi olarak ise sadece Sow ve Lens var.

Net puan kaybı yazarım ben bu maça, Trabzon galibiyeti yüksek ihtimal.

İnsallah abicim inşallah . gs maçında ki atarlar bir tane yaslanırlar geriye biter .

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Rıza Çalımbay: Eto'o karşılığında Frei, Ömer ve Necip'i istedik.  :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

Rıza Çalımbay: Eto'o karşılığında Frei, Ömer ve Necip'i istedik.  :alala: :alala: :alala:

olumlu.

Çevrimdışı mylife1903

Taliska, abu ve atibayi da isteseydin hocam. Sonra bana neden tepki veriyor besiktaslilar, yahu elin ukraynalisi bile daha makul bonservis belirliyor.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

olumlu.

Neresi olumlu kardesım yapma  :biggrinking: üstüne klubun anahtarını verelim  mi?  :biggrinking:

Taliska, abu ve atibayi da isteseydin hocam. Sonra bana neden tepki veriyor besiktaslilar, yahu elin ukraynalisi bile daha makul bonservis belirliyor.

Boşa demiyoruz , bu kartal hep kendi tüylerinden zarar görüyo diye.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kerim ve Necip kiralık gidecekse sorun olmaz, maaşlarını da onlar ödeyecekse uyar yani.

Gerçi Necip UEFA listesinde önemli bir yer tutuyor, göndermeyiz o yüzden.

Çevrimdışı mylife1903

Neresi olumlu kardesım yapma  :biggrinking: üstüne klubun anahtarını verelim  mi?  :biggrinking:

Boşa demiyoruz , bu kartal hep kendi tüylerinden zarar görüyo diye.
Tuyunu yolacam rizanin ama
Kursat, adem ve yulaya saysin. Boyle bisi var mi insan azicik utanir.
Kerim ve omeri veriyorlar ben aras ile olcayi istiyorum dese, sene sonuna kadar kiralik cenki versinler hepsini anlarim yani mantik cercevesinde olumlu.
Sana omeri, kerimi veriyorlar sen daha ustune necibi istiyorsun.

Yahsi bati filmindeki kizilderililer gibi, dermisi yuzmeseler bari

Çevrimdışı Gökhan Kurt

:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Meşaleleri hazırla abin semin raketçi raketini alıp geliyormuş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başka bir şeydi sanki bu

Çevrimdışı 38life

Ömeri bonservisiyle kerim ve Necipi kiralık olarak alsınlar. Böyle birşeyi kastediyorsa bize uyar. Yok kariyerinin son 4 ayını yaşayacak biri için bu 3 oyuncuyu da bonservisiyle istiyorsa yani bu teklife çok ağır cevaplar verilir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ömeri bonservisiyle kerim ve Necipi kiralık olarak alsınlar. Böyle birşeyi kastediyorsa bize uyar. Yok kariyerinin son 4 ayını yaşayacak biri için bu 3 oyuncuyu da bonservisiyle istiyorsa yani bu teklife çok ağır cevaplar verilir.

Ömer + frei (kiralık ) ok .

Necip , UEFA'da derler reddederler.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eksikleri çok bu hafta: Skrtel, Hasan Ali, Van Persie ve Volkan Şen yok.

İsmail-Neustadter-Kjaer-Şener geri dörtlüsüne her takım zorluk çıkartır, gol tehdidi olarak ise sadece Sow ve Lens var.

Net puan kaybı yazarım ben bu maça, Trabzon galibiyeti yüksek ihtimal.
Bırak beni boğulayım ihtimaller denizinde

Çevrimdışı sametbagan

Eto için ömer , aras kiralık çok makul adamın zaten sezon sonu sözleşmesi bitiyor parasını ödeyemiyorsun birde kalkmış necip  +para istiyorsun bu akılları azize vermiyorsa bende bişey bilmiyorum.Çıldıracağım yemin ederim.Renklilerden çıkma hocalar bu adam kadar bize zarar vermiyor.Beşiktaş çıkışlı olup ekstra motivasyonla oynatmayan bi İbrahim Üzülmez var gerisi traş.

Çevrimiçi Necmi

Tuyunu yolacam rizanin ama
Kursat, adem ve yulaya saysin. Boyle bisi var mi insan azicik utanir.
Kerim ve omeri veriyorlar ben aras ile olcayi istiyorum dese, sene sonuna kadar kiralik cenki versinler hepsini anlarim yani mantik cercevesinde olumlu.
Sana omeri, kerimi veriyorlar sen daha ustune necibi istiyorsun.

benimde ilk aklıma gelen o oldu bu işi yol yakınken kapatalım ipin ucu kaçacak gibi duruyor

Çevrimdışı mylife1903

Meşaleleri hazırla abin semin raketçi raketini alıp geliyormuş
Cok zor is o belki randevu vermislerdir. Tosicin yengeyi alip gitsinler, karisi sarkici

Çevrimdışı 38life

Ömer + frei (kiralık ) ok .

Necip , UEFA'da derler reddederler.

Altyapıdan biri dahil edilir birşey olmaz. Zaten bu ortasaha rotasyonunda necip olsa da abuzittin olsa da farketmez sıra gelmeyecek çunku.

Çevrimdışı mylife1903

Eto için ömer , aras kiralık çok makul adamın zaten sezon sonu sözleşmesi bitiyor parasını ödeyemiyorsun birde kalkmış necip  +para istiyorsun bu akılları azize vermiyorsa bende bişey bilmiyorum.Çıldıracağım yemin ederim.Renklilerden çıkma hocalar bu adam kadar bize zarar vermiyor.Beşiktaş çıkışlı olup ekstra motivasyonla oynatmayan bi İbrahim Üzülmez var gerisi traş.
Ekstra motivasyon olsun yahu oynasinlar, topuyla tufegi ile gelsinler

Ama bu bizim maclardan sonra aglamaya basliyor riza hoca beni benden aliyor. Gecen sezon yarim devre agladi kasimpasa macina. Efenim cucu orda penaltiyi vermeseymismis cok farkli yerlerde olurmusmus, bu sene ortada olan bir topa iki haftada agladi.

Ayni seyler bunlarin futbolculari icin de gecerli fbye gsye karsi hakeme itiraz bile edemiyorlar, bizim maclarda adama cift daliyor hala ne faulu diyo itiraz ederler

Çevrimdışı Tolga

Anlaşıldı bu Antalya yine zorluk çıkartacak bize.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Nakoulma zu Antalyaspor

Çevrimiçi Necmi

Kerim ve Necip kiralık gidecekse sorun olmaz, maaşlarını da onlar ödeyecekse uyar yani.

Gerçi Necip UEFA listesinde önemli bir yer tutuyor, göndermeyiz o yüzden.
nasıl sorun olmaz uefada kadromu daraltalım zaten aldığımızıda oynatamayacağız
uefayı tali plana atıyorsak olabilir. şl tatlı gelmiştir başkana adam kaç aydır sürekli para sayıyor :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

nasıl sorun olmaz uefada kadromu daraltalım zaten aldığımızıda oynatamayacağız
uefayı tali plana atıyorsak olabilir. şl tatlı gelmiştir başkana adam kaç aydır sürekli para sayıyor :evillol:

Rıza Necip'te ısrarcı yaklaşırsa sorun yapmamak lazım.

Kerim de UEFA'da yabancı sayılıyor, Ömer de.

Necip'in yerine de Eslem'i alırız kadroya UEFA maçlarında.

Çevrimdışı Kalyoncu

Eto'o biterse kalan parayı tamamen Rakitsky için gömsünler stoper açlığına son verelim. Gidip bütün parayı Manoel gibi bir adama vereceklerse şimdiden geçmiş olsun. Bu arada haber1903 in demesine göre Babel ikinci devre için 1 milyon 250 bin € seneye 2.5 milyon € alacakmış. 1.4 milyon € imza parası verip onu maaşına yaymışız. Ben 2.2'i eleştirirken 2.5 oldu o yüzden susuyorum.

Çevrimdışı 38life

Görmemişin Eto'o'su olmuş

Etiketler: