2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12349136 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

"Fotoğrafları çektirenin hiç mi suçu yok?" demiş Nasreddin hoca.  :evillol: :evillol:
Monteejj yahu o @sosyalkartal kandirilmis, gumpasa, kompleye kurban gitmis yoksa balotelli besiktasta

Çevrimdışı Kutay

Stoper geldi mi?

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne gezer  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Zuhahaha  :evillol: #bigblackkartal LaCroix muhabbetini gördü heralde.

Yav benim hatam mı kardeşim , @Bishamon yazmış googleladım yapmaz olaydım  :D
Googleye yazmana gerek yoktu bana sorsaydin söylerdim direk :evillol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Mehmet57

Ahaha @Mehmet57 senin kolun atibanin bacagi kadar yahu korkarlar almazlar seni

Yok yav ramazan tatil falan derken inceldim iyice

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903

ANTALYA KARTAL YUVASI ÇARŞI

Elmalı Mah. Hasan Subaşı Caddesi No:22/1 MURATPAŞA / ANTALYA Tel:0242 244 20 29 Çalışma Saatleri: Hafta içi 09:00-20:30 Cumartesi 09:00-23:00 Pazar 09:00-20:30

ANTALYA KARTAL YUVASI KONYAALTI

Adres : Pınarbaşı Mahallesi Atatürk Bulvarı No:1 Konyaaltı / Antalya (Antalya lunaparkı geçtikten sonra) Tel: 0242 2371903 Çalışma Saatleri : Hafta içi ve Cumartesi 09:00 - 21:00 Pazar : 09:00 - 21:00

ANTALYA KARTAL YUVASI LARA

İsmet Gökşen Caddesi Laura AVM kavşağı No:115 Muratpaşa LARA / Antalya Tel: 0242 238 1903 Çalışma Saatleri: Hafta içi 09:00-21:00 Cumartesi 09:00-21:00 Pazar 11:00-20:30

ANTALYA KARTAL YUVASI MERKEZ

Deniz Mahallesi Konyaaltı Caddesi Salur Apt. No:22 MURATPAŞA / ANTALYA ( Güllük Konyaaltı Caddesi) TEL: 0242 247 19 03 Çalışma Saatleri: Hafta içi 09:00-20:30 Cumartesi 09:00-23:00 Pazar 11:00-20:30

Gerisi sizinkilere kalmış abi, gps falan :)
Hah hanima gondereyim sunu, siyah uzun kollu forma alacam en cok onu begendim.
Ulan eto bak yazdiracam gelirsen, sen gelmezsen bu cingenin ismini yazdiracaz formaya, hadi gulum bas imzayi. Yarina kadar bekleyeyim en iyisi forma icin mactan sonra alir hanim.
Ben forma aldim ya artik musteriyim arkadas @Serhat Akkaya dan beter elestiririm :evillol:

Çevrimiçi Darkeagle

BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı tangaz

bu incelmiş halin mi  :o_o:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı solar

Lacroix zu Saint Etienne. Saglik kontrolu icin yola cikmis.

Bir kac sayfa önce verilen almanca linkte St-Étienne icin saglik kontrolünde haberlerine ragmen Besiktasa gidebilir diye geciyordu.

Çevrimdışı Kutay

Boyko'dan da kurtulduk  :ishock: umarım Malaga bonservisini alır
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

Oha incel de avcuma gir, inceldim diyo....
Yahu @tangaz goruyon mi ne gencler var bizim nesil hep kayip

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

:o_o: :o_o: :o_o:

Bu incelmiş halin mi :alala:

Çevrimdışı Berat

"Boyko'nun yolu açık olsun. 3 mac vasat oynadı diye vazgeçildi kendisinden. 3 yıldır vasat oynayanlar ise hala gözde." denmiş ne kadar Boyko'yu beğenmesem de doğru tespit.

Çevrimdışı tangaz

Oha incel de avcuma gir, inceldim diyo....
Yahu @tangaz goruyon mi ne gencler var bizim nesil hep kayip

@mylife1903 bizim nesil şanssız yetişti, şimdiki gibi sport centerlar yoktu ter kokulu kıllı abilerin gittiği body building salonları vardı minderleri yırtık pırtık falan, önünden geçerken burnuna mandal takman gerekirdi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı b.damatoglu

Stoprr olarak Etoo geliyor

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

@tangaz @mylife1903 valla mart ayinda 109 kiloydum su an 97 yani baya inceldim :D

Çevrimdışı Berat

LaCroix kollarda biraz şişkinlik mi yaratmış ne, maşallah :D

Çevrimdışı Zafer55

Stoper geliyor hissediyoruuuum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı happy_

Merhabalar,
Bazen forumu okurken gecen seneyi sampiyon tamamlamış bir takımın değil, ilk beşe bile girememis bir takımın forumu olduğu hissime kapiliyorum. Öyle bir umutsuzluk, öyle bir beğenmezlik, öyle bir küçümseme hali egemen ortama. Takimi ve oyunculari ne kadar küçük görürsek, futbol gorusumuz o denli buyuk olacakmis gibi bir yukardan hava var bazı arkadaşlarda. Ayni arkadaslar geçen yil da aynı havadaydi, yine ayni havadalar.

Eyvallah stoper konusunda beklenen olmadi ama elimizdekileri gommenin de alemi yok. Bu takım geçen sene ligin en az gol yiyen 3. Takımıydı, 14 maci gol yemeden kapatti. Üstelik daha az gol yiyen fb ve ks'nin aksine hücum futbolu oynayarak yaptı bunu, ligin en golcu takımıydık.

Bu sene de oyle olacak evet gol yiyeceğiz ama daha fazlasını atacağız ve yine sampiyon olacagiz. Stoperimizde vida da olsa böyle olacak atinc da...

Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MrtBlgc

Şu BTD sevdasından vazgeçin diye.

Ekran görüntüsünü kendi telefonumdan aldım adminleri silmeden.

Burda yerin dibine sokulan , inanmayın denilen raskolnikov bile transfer dönemi boyunca daha isabetli tahminlerde bulundu.
En azından adam bir şekilde detay veriyor doğru olsun olmasın ama BTD denilen sayfa sağdan soldan topladığı duyumları
sayfasında sanki kendisi ilk ağızdan öğrenmiş gibi haber yapıyor. Yalnız hepsinin arasında twitter'da parlayan başka bir duyumcu
daha vardı bana göre o da Tebdil-i Kıyafet. Sonuç olarak Murat Özen bitti demeden hiçbir transfer sonuçlanmadı bu dönemde. Onu da unutmamak lazım.

Etiketler: