2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368247 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BelekKartaLı

Şöyle Tolga'yi Cizrespor yada Licespora falan 6 aylığına kiralasalarya ara transfer dönemine kadar.maaşının tamamını biz ödeyebiliriz gerçekten.
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı OrhanAker

Leipzig tottenham maçındaki gibi oynayamadığı için kadroda tutmak istemedi bu sene diye düşündünüz mü hiç?
Veya önündeki adamlar daha iyi olduğu için sanş bulamayacağını düşünmüşlerdir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ben mrmiç i çok merak ediyorum.acaba hocaya rapor verirken 1. kaleci tolga olması lazım diyormu:)

tolga için karabük maçını bekliyorum.taraftar bu sefer kararlı gibi.
En yeteneklisi Boyko cok umitliyim demisti sanirim

Sambade ise Tolganin antrenmanlarin çoğunu kacirdigini söylemiş ve yeni kaleci alinmasini istemisti , Fabriyi de o önerdi kulube
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FedericoGiunti

Şöyle Tolga'yi Cizrespor yada Licespora falan 6 aylığına kiralasalarya ara transfer dönemine kadar.maaşının tamamını biz ödeyebiliriz gerçekten.
:claps: :tabe: :ok:
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ayrıca bu Tolga yi kim kaptan yapti bilen var mı?
Kulaklarını her seferinde çınlatıyorum kimin parmakları varsa bu işte. Bir insan bu kadar mı yakışmaz Beşiktaş kaptanlığına..
Korku akıl katilidir.

Kulaklarını her seferinde çınlatıyorum kimin parmakları varsa bu işte. Bir insan bu kadar mı yakışmaz Beşiktaş kaptanlığına..
1.ci kaptan Olcay

2.ci kaptan Atiba veya Ozzie ne dersin ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Veya önündeki adamlar daha iyi olduğu için sanş bulamayacağını düşünmüşlerdir.
Bu da onun Beşiktaş için yetersiz olduğunun başka bir ispatı. Leipzig bu sene Bundesliga ya çıkmış bir proje takımı öbür tarafta şampiyonlar liginde mücadele edecek köklü bir takım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1.ci kaptan Olcay

2.ci kaptan Atiba veya Ozzie ne dersin ?
Olcay 1 Ozzie 2 Atiba 3 derim ben.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bocchettiyi alcaktık 2m€ .. İyi de stoperdi..

Alamazdık 2 milyon euro'ya.

Olcay 1 Ozzie 2 Atiba 3 derim ben.
Ayni seyi düşünmüşüz

Tereddütsüz Olcay olmali kaptan

Çevrimdışı Ömer Kaan

Şu saatten sonra sadece Boyko'nun gidiş kap'ını görürüz bence. Eto'o'nun ihtimali var ama gelirse şaşırırım açıkçası, stoperi ise hiç beklemiyorum en yanılmayı dilediğim konu bu. :bandit:

Çevrimdışı sallapati

Stoper işine kızan veya hayal kırıklığı yaşayan arkadaşlar biraz duygusal davranıyor. Belinde ffp kamburu ile elde sıfır parayla transfer sezonuna girilip inanılmaz işler başarıldı. Ben rodolfho ve atınç ikilisinin bizi götüreceği kanısındayım.  rodolfho ve atınç konusunda içim rahat.

2.ligde kadroya giremeyen ve çapraz bağdan 7 aydır oynamayan 2 adamdan nasıl bu kadar emin konuşuyorsun?

Çevrimdışı Bishamon

Leipzig Leverkusen'den Papadapulos'u kiralamış.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Kardeşim, kartalım; çok tutkulusun bunun herkes farkında ancak bazen bu tutku bizi kör edebilir. Şuan ki görünüm 1. kaleci olarak Fabriyi işaret ediyor. Burada anket yapılırsa Fabrinin istendiğide görülür. Boykonun şuan için gitmesi en doğrusu olur. Boyko bizde olmadı, aşı tutmadı kabullen. Şenol hoca eğer tolgea inadından vazgeçerse umarım fabri bizi mutlu edecektir.
BEŞİKTAŞK

Kardeşim, kartalım; çok tutkulusun bunun herkes farkında ancak bazen bu tutku bizi kör edebilir. Şuan ki görünüm 1. kaleci olarak Fabriyi işaret ediyor. Burada anket yapılırsa Fabrinin istendiğide görülür. Boykonun şuan için gitmesi en doğrusu olur. Boyko bizde olmadı, aşı tutmadı kabullen. Şenol hoca eğer tolgea inadından vazgeçerse umarım fabri bizi mutlu edecektir.
Ben Utkuya bile raziyim Tolga oynamasinda yeter bana :bandit:

Çevrimdışı brkntcnr

Kaleci olarak hoca illa yerli istiyorsa bu sezon idare etsin Fabriyle seneye Babacan' ı alalım. Ama yeter ki şu lazrail oynamasın.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yigitcan1903

Tolga Türk olduğu ve sürekli 11'de olduğu için kaptanlık şartlarını sağlıyor
Vasfı olduğu için değil
Kaptanlık kurumu bizde deli ibrahimle beraber bitti,toraman kaptan falan değildi

Çevrimdışı wbishop82

Takima ve hocaya guveniyorum.ancak cokta gaza gelmemek gerek diye dusunuyorum.evet 3 kulvar icin rotasyon kinusunda iyi bir kadromuz olustu.kalite konusu merakla bekliyoruz.nedeni soyle;
Gecen yil ve bu yilki kiyasi yapalim 11 uzerinden

1)Tolga-tolga
2)Marcelo,tosic-marcelo,tosic
3)Beck,ismail-beck,adriano(g.g hala hazir degil.zor girecek gibi 11 e)
4)Atiba-atiba
5)oguzhan,sosa-oguzhan,talisca
6)olcay-olcay
7)q7,tore-q7,kerim veya aras
8)gomez-abubakar

Sol taraftakiler gecen yilin,sag taraftakiler bu senenin muhtemel 11 i.kalite ne durumda sizce ??

Çevrimdışı canU

Leipzig Leverkusen'den Papadapulos'u kiralamış.

AA böyle oyuncular mı varmış. Ama biz alamazdık canım ffp kamburu var :( Sosa da 500bin euroya gittiği için bütçe yoktu tabi mecbur. Ama mesela nasri inanılmaz gerekliydi stoperden gerekliydi ondan ffp riski almayı göze aldık.

Tebrik ediyorum yönetimi kar ettik stoper almayarak, haftaya lütfen rhodolfo çıksın basın toplantısına 2 haftaya yüzde yüz hazırım desin sorun bitsin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Stoper gelmese bile, Marcelo-Tosiç tandemi bu lig için idare eder.

Rhodolfo iyileşince Tosiç'in yerini alır, Atınç da 4. stoper olur.

Panikle yapılacağa benzeyen Manoel transferi içime hiç sinmemişti, whoscored rating'leri çok vasat bir adam.

Yine de son ana kadar kovalansın derim, bir fırsat olursa 1 saatte evraklar hazırlanır. Ama alınmış olsun diye almasınlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolga Türk olduğu ve sürekli 11'de olduğu için kaptanlık şartlarını sağlıyor
Vasfı olduğu için değil
Kaptanlık kurumu bizde deli ibrahimle beraber bitti,toraman kaptan falan değildi
Benim içinde değildi ama bu Tolga'nın kaptan olması için yeterli bir kriter değil, Burası Beşiktaş ve belli başlı ananeleri var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Devre arasında yine stoper kovalarız

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı eski inönü

Marcelo - Rhodolfo - Tosic - Atınç. güncel stoper rotasyonumuz.

Çevrimdışı OrhanAker

Bu da onun Beşiktaş için yetersiz olduğunun başka bir ispatı. Leipzig bu sene Bundesliga ya çıkmış bir proje takımı öbür tarafta şampiyonlar liginde mücadele edecek köklü bir takım.
Kendimizi dev aynasında görmüşsün. :tabe:
Aynı durum talisca ve aboubakar da var yalnız..
ikiside ülkelerinde şampiyonluğa oynayacak takımların oyuncuları , kiralık gönderdikleri için bu oyuncular yetersizmi.Neden kiralık gönderdiler.

Çevrimdışı doganay

Sambade ise Tolganin antrenmanlarin çoğunu kacirdigini söylemiş ve yeni kaleci alinmasini istemisti , Fabriyi de o önerdi kulube

Sonuc yeni kaleci antrenoru alindi   :D

Etiketler: