2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367431 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Stoper gelmezse cl grubundan çıkamayız ben söyleyeyim.
Çıkmayalımda zaten.. Gruplardakiler 5 lik yapamaz ama güçlü biri gelirse rahat yapar deplasmanda

Çevrimdışı Tolga

Neyse iyi yanından bakarsak 10 buçuk saat sonra transferi dönemi kapanıyor :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi sozkul

Şu transfer sezonunu stopersiz kapatmak : kahvaltılık almaya çıkıp,sucuk pastırma kaşar tulum falan alıp ekmek almadan dönmeye benzer.

Bende öyle yapıyorum, kahvaltı çok ekmek yediriyor, ekmeksiz yapıyorum kahvaltıyı, sıkıntı yok.. :)

Çevrimdışı FedericoGiunti

Stoper işine kızan veya hayal kırıklığı yaşayan arkadaşlar biraz duygusal davranıyor. Belinde ffp kamburu ile elde sıfır parayla transfer sezonuna girilip inanılmaz işler başarıldı. Ben rodolfho ve atınç ikilisinin bizi götüreceği kanısındayım.  rodolfho ve atınç konusunda içim rahat.
BEŞİKTAŞK

Neyse iyi yanından bakarsak 10 buçuk saat sonra transferi dönemi kapanıyor :D
Keşke bir hafta daha uzasa.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stoper işine kızan veya hayal kırıklığı yaşayan arkadaşlar biraz duygusal davranıyor. Belinde ffp kamburu ile elde sıfır parayla transfer sezonuna girilip inanılmaz işler başarıldı. Ben rodolfho ve atınç ikilisinin bizi götüreceği kanısındayım.  rodolfho ve atınç konusunda içim rahat.
Biri sakat doğru düzgün iyileşmedi takıma nasıl geri döneceği meçhul öbürü kendi takımında bile ilk 11 e giremiyor. Sana bol şans diliyoruz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Biri sakat doğru düzgün iyileşmedi takıma nasıl geri döneceği meçhul öbürü kendi takımında bile ilk 11 e giremiyor. Sana bol şans diliyoruz :)
Beşiktaş'a dile ihtiyacımız var  :D

Çevrimdışı Tolga

Yok uzamasın artık 3 aydır transfer bekleye bekleye helak olduk. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BelekKartaLı

Tamam uzasında Türkiyede uzar anca yani en fazla yeni transfer ligde oynar.Şampiyonlar ligi için gecerli olmaz avrupada oynatamazsın yarın alacağın adamı.
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Rodolfho bence konya maçında iyiydi ve hazır olması çok sürmez diye düşünüyorum. Atınç ise tottenham maçındaki gibi oynasa kafi.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Zafer55

Bende öyle yapıyorum, kahvaltı çok ekmek yediriyor, ekmeksiz yapıyorum kahvaltıyı, sıkıntı yok.. :)
Yok abi ya.Ben ekmeksiz makarna yiyemiyorum  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tolga biraz yorgun
Beli agriyordur , Maca gelince turp gibi masaAlalh :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Tolga'nın vücut dili hal ve hareketleri tamamen bitik durumda. Zaten sürekli kambur ve başı eğik duruyor nedense.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şu transfer sezonunu stopersiz kapatmak : kahvaltılık almaya çıkıp,sucuk pastırma kaşar tulum falan alıp ekmek almadan dönmeye benzer.

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Rodolfho bence konya maçında iyiydi ve hazır olması çok sürmez diye düşünüyorum. Atınç ise tottenham maçındaki gibi oynasa kafi.
Leipzig tottenham maçındaki gibi oynayamadığı için kadroda tutmak istemedi bu sene diye düşündünüz mü hiç?
Korku akıl katilidir.

Gokhan oldukca Fit :ok:

Atinc i soylemeye bile gerek yok :icool:

Caner uzgun , Caner mutsuz biz niye aldik bu adami :by2:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolga'nın vücut dili hal ve hareketleri tamamen bitik durumda. Zaten sürekli kambur ve başı eğik duruyor nedense.
Rıza, Şifo, İbrahim Üzülmez nere bu nere? Bu adama kaptanlık veren her kimse iki dünyada yakası bir araya gelmesin, cidden çok kızgınım o konuda..
Korku akıl katilidir.

Antrenmana gelince Beli agriyor , Maca gelince turp gibi beyfendi

Sambade demisti adam antrenmanlarin %60 ini kaçırmış ama bu adam hala 11 de , hocamız sağolsun :ok:

Rıza, Şifo, İbrahim Üzülmez nere bu nere? Bu adama kaptanlık veren her kimse iki dünyada yakası bir araya gelmesin, cidden çok kızgınım o konuda..
Katılıyorum :ok:

Leipzig tottenham maçındaki gibi oynayamadığı için kadroda tutmak istemedi bu sene diye düşündünüz mü hiç?
Arkadaşım ben atınç konusunda umutluyum ve başarılı olacağı kanaatindeyim. Ayrıca Pepe geldi de istemedik mi? Elde atınç var ve bence gayet iyi performans sergileyecek.
BEŞİKTAŞK

1.ci kaptan Olcay

2.ci Kaptan Atiba veya Ozzie nasil ?

Çevrimdışı Forza.55

ben mrmiç i çok merak ediyorum.acaba hocaya rapor verirken 1. kaleci tolga olması lazım diyormu:)

tolga için karabük maçını bekliyorum.taraftar bu sefer kararlı gibi.

Ayrıca bu Tolga yi kim kaptan yapti bilen var mı?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaşım ben atınç konusunda umutluyum ve başarılı olacağı kanaatindeyim. Ayrıca Pepe geldi de istemedik mi? Elde atınç var ve bence gayet iyi performans sergileyecek.
Ben de eldeki verilerle göstereceği gayet iyi performansın Beşiktaş için yeterli olmayacağını düşünüyorum.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: