2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373328 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben Alexis'i Necib'e tercih ederim.
Yazik oldu iyi bir yedekti aslinda

Tolga , Necip ve Ismaelin ortaklaşa hatalari Alexisisin başına patladı..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sallapati

vidayı niye alamadık?? hem rakibimizi de zayıflatmış olurduk.. 2 maçta yensek kievi parasını çıkarırdı

Çevrimdışı cessolupus

hazırlık maçından itibaren kaleye fabrinin geçmesi lazım

Çevrimdışı sallapati

alexis le pedro iyiydi aslında :lol: :lol: ... yeni sevgili bulamayınca eski sevgiliye methiye düzmek  :D

Akhisar macinda herkes Alexise kizmisti ve yüklenmişti

Simdi Ismail zor pozisyonda bomba gibi Alexis ve Tolganin tam ortasina atıyor topu Rodellega nin baski yaptığını goren Alexis Rodellega ya perdeleme yapıyor Tolga cikip vursun diye ama Tolga topu iskaliyor ve rodellega bos kaleye golu yapıyor

Simdi burada Alexisisin ne sucu vardi ? Ha Tolganin cikip vurmasini beklemek yerine topu taca vurabilirdi buda bi secenek ama o pozisyonda en masum adam Alexisti..

Sen o topa çıkıyorsan vuracaksın kardesim bu kadar basit

Çevrimiçi Savaş

Simdi Ismail zor pozisyonda bomba gibi Alexis ve Tolganin tam ortasina atıyor topu Rodellega nin baski yaptığını goren Alexis Rodellega ya perdeleme yapıyor Tolga cikip vursun diye ama Tolga topu iskaliyor ve rodellega bos kaleye golu yapıyor

Simdi burada Alexisisin ne sucu vardi ? Ha Tolganin cikip vurmasini beklemek yerine topu taca vurabilirdi buda bi secenek ama o pozisyonda en masum adam Alexisti..

Ben o maçta Tolga'ya topu bırakmasına kızmıştım. Gerçi adam da haklı nerden bilsin Tolga'yı? Vurabileceğini sanmıştır garibim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

way be stoper die sezonu açtığımız bir transfer dönemi daha stoper alınmadan geçti gitti. ben böyle dram görmedim...

Eto'o yu da geçtim hala stoper ile ilgili bir gelişme yok.

Stoper alınmazsa Ş.Ligi'nde çok büyük sıkıntı yaşarız.

Bu stoperlerle çok patlarız gibi
Allah yardımcımız olsun

Çevrimdışı yigitcan1903

Orada yine çıkabildi
Error verip tereddütte kalma opsiyonu da var
Ama her türlü yapacak hatayı kaçışı yok
Karşı karşıya pozisyonlarda Allah korumazsa kesin gol

Çevrimdışı tuncaboylu

stoper almazsak zaten tommen gibi atlayacam pencereden  :kop:

Spoiler vermeyin gençler.  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı tangaz

alexis le pedro iyiydi aslında :lol: :lol: ... yeni sevgili bulamayınca eski sevgiliye methiye düzmek  :D

:kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Dr.Zeck

Transferi Son günlere birakmazsa böyle transferler yapamaz..para vardida yapmadımı

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim ona sozum oldu mu abicim

ben mesajlarımda zaten olan butceden soz ettim zamanında.

öncelik stoper değilmiydi. öncelikli transferi yapmadı diye elestirdim zamanında stoper alsaydı simdi rahat rahat gecirecektik ki oyle ahım sahım paralar harcanmadı sosa satıldı tore kiralandı yani para mevcuttu cogu zaten kiralık aldıklarımızın bi aboubakara fazla maliyet cıktı.

merak etme sen bende yonetimi savunuyorum zaten tek elestirim o olur zaten dedim.

Çevrimdışı 38life

gerçekleri söyle söyleme demiyorum ama bunu yaparken adam gibi yap görüşlerini belirt
sen ve senin gibiler usturuptan üslup bozukluğundan kaybediyor kaybetmeye de mahkumdur
alaycı yaklaşımlardan ti'ye almalardan hoşlanıyorsan sen bilirsin sonuçta kaybeden sen olursun
misal Atalay kardeşimiz bu konuda gerçekten öncü bir yaklaşıma sahip bu konuda büyük takdirimi kazanıyor
bu tür yaklaşımlar ile gelin bizlerde keyifle takip edelim.
Alaycı birşey yazmadım. Elestirimi de adam gibi yapıyorum.

Saygılar.

Çevrimdışı berkotistis

Alexisi çok sevmiştim çok pozitif takım içinde neşeli bi adamdı. Hayatında İspanyadan çıkmamış adam Türkiyeye gelmiş yeni bir kültür üç beş maçta biletinin kesilmesini hak etmemişti.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben Alexis'i Necib'e tercih ederim.

Bence 5. stoperimize 1 milyon euro maaş bağlamak lüks olurdu abi.

Yine linç edecekler, ama stoper alınmyacaksa 5. stoper olarak Omeruo'yu kiralasak makul bir çözümdü.

Çevrimdışı fatih e.

Alexis fazlasıyla yetersizdi. Sürekli rakibinin gerisindeydi. Geri pasta koşamayıp sadece rakibi yavaşlatmaya çalışmak acizliktir. Yaptırdığı penaltı pozisyonunu kim savunabilir. Amatör ligde yapılmayacak hatalar. Akhisarın yaptığı ortaya koşmayıp beklemek ve ofsayt beklemek de, aklıma geldikçe sinir oluyorum. Milo ya da pedro ağır olsalar da amatörce hata yapmadılar.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Başkan transfer sıcak bnakmıyorsa neden görüşme yapılıyor adamla ve Antalyaspor'la.  :alala:

Bence maddi anlaşmazlıklar var.
Aynen.  Başkan madem soğuk transfere görüşme yapılmaz, alın hayrını görün der. Çok büyük fırsat yakaladık.  Kaçarsa çok üzülürüm gerçekten.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Ön taraf ister messi suarez neymar olsun stoperin ve kalecin kötüyse takımın kötüdür.. Kağıt üzerinde 3 tane 2. Sınıf stoperin var ve arkalarında da tolga.. Ön tarafın iyi olması bişey değiştirmiyor.. 9 ayda bi kaliteli stoper alamıyorsak valla yazık..

Çevrimdışı tangaz

Ön taraf ister messi suarez neymar olsun stoperin ve kalecin kötüyse takımın kötüdür.. Kağıt üzerinde 3 tane 2. Sınıf stoperin var ve arkalarında da tolga.. Ön tarafın iyi olması bişey değiştirmiyor.. 9 ayda bi kaliteli stoper alamıyorsak valla yazık..

+1
acı ama gerçek
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Orada yine çıkabildi
Error verip tereddütte kalma opsiyonu da var
Ama her türlü yapacak hatayı kaçışı yok
Karşı karşıya pozisyonlarda Allah korumazsa kesin gol
Çıktıktan sonra topu dışarıda eline alip kirmizi kart ta görebilirdi yapmadığı sey degil yani :D

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Katiliyorum,gene isi yarimyamalak yaptik !!
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı Berat

Belki ilk defa size katılıyorum ben de, Nasri yerine stoper odak olmalıydı onca zaman boyunca.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimiçi Samet Demir

Şunu tolga ile deneseler ya

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: