2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358169 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Bu saatten sonra ne kadar para varsa stopere yatırmayanın kellesi vurula  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Güne çok hızlı başlamışız iki kap gelmiş harika olmuş hayırlı olsun,  ama bizim başkan akıllı adam. Transferin son günü öyle erkenden bitirmez işi yaptığı işin konuşulmasını ister akşama doğru çok klas bi stoper bekliyorum ben
Klas derken KALAS da gelebilir yalniz :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sonunda necipi türkiye kupası haricinde işallah kadroda görmeyeceğiz.

Yıldım bu adamın tüm büyük maçlarda yaptığı bariz hatalardan
Muhteşem dengesiz ve sakar, bir insan her maçta sarı kart görür mü? Bu adam görüyor üsteliik oyuna sonradan girdiği maçlarda daha ilk beş dakikada sarı kart görüyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı İhsan

Bilmiyorum belki yanılıyorumdur. Geçen yıl oyun sıkıştığında yedek kulübesinden
kim girecek de oyun dönecek diyordum. Bu sezon Şenol hocanın hamle şansı arttı.

Geçen sezon şablon oturmuştu:
Q17 , Kerim , Cenk veya Töre in -> No problem

Bu sezon çok şey Talisca ve Ebubekirin formuna bağlı olacak.
Kanat forvette bir sorunumuz ilerleyen zamanlarda olabilir. Aras yetersiz kalacak gibi
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kanat forvette bir sorunumuz ilerleyen zamanlarda olabilir. Aras yetersiz kalacak gibi
Aras yeterli gibi ama forma şansı vermezsen ilerleyemez, oyuncu özgüveni önemli. Kerim'e verilen şans bu çocuğa verilebilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı İhsan

adam 8 numaranın dibi. Koyacan merkeze nakış gibi işleyecek orayı. 10 oynatırsan kaybolur.

Oğuzhanımı kesecek ?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı FedericoGiunti

Uçmuyorum

Su kadronun Uefa da final görmesi Surpriz olmaz cok Normal olur hicbir sebep yok

Yahu 2 sene once nerdeyse Yari final oynuyorduk o kadar kisitli ve Vasat kadro ile hatırla , Necip - Pedro tandemi ile..

Tek sikinti Finalde MANU gelmesi olur

Zlatan vs Tolga düşünmek bile istemiyorum :by2:
Zlatan vs Tolga kabus gibi ALLAH muhafaza.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tuncaboylu

Muhteşem dengesiz ve sakar, bir insan her maçta sarı kart görür mü? Bu adam görüyor üsteliik oyuna sonradan girdiği maçlarda daha ilk beş dakikada sarı kart görüyor.

Aynen öyle. Adam usturuplu faul yapmayı öğrenemedi arkadaş. Hakemlere de kzıamıyorsun, maçı ben yönetsem ben bile Necip'in pek çok faulüne kart göstermek zorunda kalırım.

Gördüğü kart/yaptığı faul oranı en yüksek futbolcu olabilir.

Çevrimdışı sallapati

Atinc bizim oyun sisteminde badem olur... Agir bir oyuncu.. 2. Ligde kadroya giremedi bu adam...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu saatten sonra ne kadar para varsa stopere yatırmayanın kellesi vurula  :biggrinking:

Sakho-Mangala- Abdennour-Rojo  . Ne varsa razıyım . Yeter ki şu defans sorunumuz düzelsin  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eveeet zurnanın zırt diyeceği güne geldik :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı İhsan

Sakhoyu nasıl bilirsiniz?

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şakaysa :  :vur
değilse:  :-*
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynen öyle. Adam usturuplu faul yapmayı öğrenemedi arkadaş. Hakemlere de kzıamıyorsun, maçı ben yönetsem ben bile Necip'in pek çok faulüne kart göstermek zorunda kalırım.

Gördüğü kart/yaptığı faul oranı en yüksek futbolcu olabilir.
Maç içindeki sertlikle faul arasındaki dengeyi herif bariz bilmiyor. Birisi şuna italya ligi maçlarını izletsin oturtup, bu kas yapmadan önce daha iyiydi bi ara kas yaptı iyice odun oldu, Türk futbolcusu o kadar dengesiz ki bir şeyi yaparken diğer tarafı törpüleniyor..
Korku akıl katilidir.

Etoo gibi winner bir adama ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Özellikle derbilerde çok lazım olacak. Umarım Etoo gelir.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tuncaboylu

Klas derken KALAS da gelebilir yalniz :D

Yalnız bugün gerçek anlamda fırsat günü.

Başkan gerçekten transfer yapmak istiyorsa, eli boş çıkmaz buradan. Ve muhtemelen de acayip bir düşeş patlatabilir.

Başkanı son güne bırakmakla tasvir ederler genelde, ama daha önce yaz transferinin son gününe (Sosa dışında) oyuncu arayarak girmemişti diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eveeet zurnanın zırt diyeceği güne geldik :D
Aynen bitiyor 3 4 ay rahatız

Çevrimiçi Samet Ç

Açtım KAP sayfasını gelmeyeceğini bile bile stoper bekliyorum.

Çevrimdışı ilhan mansız

kesinlikle katılıyorum. Uyum sağlanırsa rahatça hedefe ulaşırız. Fakat uyum sağlayamazsak sezonu çok kötü kapatırız. Açıkçası yönetimin bu sezon transferde çok başarılı OLDUĞUNU düşünmüyorum. Bir plan dahilinde yapılmadı işler. İnşallah zaman beni yanıltır

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Açtım KAP sayfasını gelmeyeceğini bile bile stoper bekliyorum.
Çaresiz bekliyorsun yani

Çevrimdışı tuncaboylu

Maç içindeki sertlikle faul arasındaki dengeyi herif bariz bilmiyor. Birisi şuna italya ligi maçlarını izletsin oturtup, bu kas yapmadan önce daha iyiydi bi ara kas yaptı iyice odun oldu, Türk futbolcusu o kadar dengesiz ki bir şeyi yaparken diğer tarafı törpüleniyor..

İş oyun zekasında bitiyor biraz da, yoksa idmanlarda Atiba'yı izlese öğrenirdi kart görmemeyi.

Ersun Yanal'ı çok sevmem, ama oyuncularını bu konuda iyi eğitiyordu. Gençlerbirliği ve Ankaragücü zamanında bile 40 faul yaptıkları maçı kart görmeden tamamlıyordu takımları, kimse de kızamıyordu. Çünkü harbi kart gösteirlmeyecek fauldü çoğu.

Ben transfer dönemi bittiği için sevinenlerden değilim. Heyecanlı oluyordu be.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Etoo gibi winner bir adama ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Özellikle derbilerde çok lazım olacak. Umarım Etoo gelir.

Tahminim Etoo bugün açıklanır. Forvet arkası oynatırlar belkı son 20-25 dk.
Adam o kadar haber yolladı bize.

Tahminim Etoo bugün açıklanır. Forvet arkası oynatırlar belkı son 20-25 dk.
Adam o kadar haber yolladı bize.
Harika olur.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

4 5 tane futbolcu hayalim var ilerleyen yıllarda alabiliriz umarım; 1) ospina 2) juvedeki asamoah 3) matuidi 4) walcott 5) bony  ilk 2'sini çok istiyorum.

Çevrimdışı sallapati

Etoo ve 1 stoper gelsin artik

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: