2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347344 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı forzatunga

Şu olaya hiç katılmıyorum çok yaşlandı kadro falan.. genç yada yaşlı futbolcu yoktur iyi yada kötü vardır...ben sahadaki icraata bakarım işini yapıyorsa sıkıntı yok gençmiş yaşlıymış gün sonunda bakarım tabelaya olmuş mu olmamış mı o zmn konuşulur bence...

Genç alınınca da bize olacak değil olmuş futbolcu lazım, falan filan deniyor zaten.
İnsanları memnun etmek mümkün değil.

Çevrimiçi Mehmet57

Büyük kulübüz eyvallahta bence birazda haddimizi bilmeliyiz.Talisca ile Ebubekir şu koşullarda başlı başına transfer başarısıdır bence.
Nasri de olsa über bir transfer dönemi olurdu
Ama olmayınca olmuyor.Artık forumu da germemek lazım alınan futbolcular kötü futbolcu değil.

:pray:

Aynen. Sorun taraftarda. Transfer donemi basinda Glik dediler, mumkun olmayan transferdi. Ayni kisiler "Glikten Manoel'e" diyorlar.

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

Haber1903'ün edindiği bilgiye göre; Manoel'in Kulübü Cruzeiro'dan henüz resmi evrakların gelmemesi transferi zora sokarken, transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala bu transferi çıkmaza soktu.

Çevrimdışı OrhanAker

Atınç ın gelmesiyle manoel ve inler den vazgeçilebilir bence.

Çevrimdışı 38life

Stoper alın stoper!!

Çevrimdışı 38life

Yasaklı Link'ün edindiği bilgiye göre; Manoel'in Kulübü Cruzeiro'dan henüz resmi evrakların gelmemesi transferi zora sokarken, transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala bu transferi çıkmaza soktu.

Bu nasıl birşey ya? Bukadarını da mı beceremediler?

Çevrimdışı Savaş

Atınç'ın yanına sağlam bir stoper alaydık iyiydi. Sakho yada Mangala..

Bu Manoel hiç içime sinmiyor benim. Hadi be başkan al gel şu Sakho'yu be!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Omerou hayırlı olsun Manoel olmadığına göre alternatifi Omerou'du.

Çevrimiçi Mehmet57

Sacmalik. Nasil olur? Mail var, fax var, transfer doneminin kapanmasina daha 24 saatten fazla var. Evraklar nasil yetisemez? Millet son gun ne transferler yapiyor.

Bence bahane.

Çevrimdışı wbishop82

atınç şampiyonlar ligi için mantıklı hamledir.Umarım Almanya da kendisine yeni şeyler katmıştır.Stoper konusunda bu senede mutlu olamayacağımızı düşünüyorum.Caner başarılı hamledir.beklerimiz çok iyi oldu.Gomez ve Sosa nın tecrübesini doldurmasak ta yetenekli 2 oyuncu kattık kadroya.İnler gelirse atiba için güzel bir alternatifimiz oldu

Ancak beni en çok düşündüren oyuncuların sözleşme süreleri.Gökhan Gönül,Tolga Zengin,Gökhan İnler,Atiba.Önümüzdeki 1-2 yıl içinde nasıl kurtulsak diyeceğimiz bir gerçek.He derseniz bu seneye bakalım,önümüzdeki sene Allah kerim.doğru söylersiniz derim :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Atınç ın gelmesiyle manoel ve inler den vazgeçilebilir bence.

Rhodolfo-Marcelo-Atınç-Tosic  yeter mi bence yetmez.

İnler'in manoelle alakası yok ki orta saha için alıyoruz onu :)

Atiba-Necip-Gökhan inler-Tolgay-Talisca-Oğuzhan.

Velinin sözleşmesini dondurmak lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

Sacmalik. Nasil olur? Mail var, fax var, transfer doneminin kapanmasina daha 24 saatten fazla var. Evraklar nasil yetisemez? Millet son gun ne transferler yapiyor.

Bence bahane.
Cruzerio sıkıntı ağırdan alıyormuş. Brezilyalı bunlar ne bekliyorsun fiyat yükseltmeye çalışıyorlar.

Çevrimdışı RevivaL

En önemli bölgeye transfer yapamadan kapatırsak yazık bize

Bence bahane.

oyuncu sağlık kontrolünden geçmiyecek mi ?

Çevrimdışı brkntcnr

Joe Hart Torino' ya kiralanmış. Allahım sen bize sabır ver.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mrred

Yasaklı Link'ün edindiği bilgiye göre; Manoel'in Kulübü Cruzeiro'dan henüz resmi evrakların gelmemesi transferi zora sokarken, transfer döneminin bitmesine sayılı saatler kala bu transferi çıkmaza soktu.
En başından belliydi evrak gelmiyor diye transferden mi vazgeçilir demekki en başta hiç olmamış
The great gig in the sky

Çevrimdışı Jukebox

Geçmiş olsun manoel bile gelmiyor..

Çevrimiçi Samet Ç

Atınç'ı da alıp hemen ilk on bire koymuşuz. Takımda şu anda doğru dürüst tek stoper var Rhodolfo o da sakatlıktan yeni çıktı hazır değil.

Çevrimiçi Mehmet57

oyuncu sağlık kontrolünden geçmiyecek mi ?

Saglik kontrolunu baska yerde yaptirirsin? Turkiye'ye degil Londra'ya ucurursun.

Tuhaf seyler bunlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Şu an  Caceres'e bile razıyım.

ne alaka güzel kardeşim ?

Çevrimdışı anilsevim

Tolga (tr) - Fabri - Utku (tr)
Gg (tr) - Beck
Rhodolfo - Manoel - Marcelo - Atınç (altyapı)
Adriano - Caner (tr)
Eslem (altyapı) - Necip (altyapı) - Atiba - Tolgay - Talisca - Oğuzhan - Q7 - Aras - Olcay
Etoo - Aboubakar - Cenk

Benden kesik yiyenler 😬
Tosic, inler, ömer, kerim

Yalnız bu liste işi hocanın kafasını ağrıtır. Ben Kerim'e yer açamadım mesela. Gerçi hoca Aras'ı yazmayıp Kerim'i yazabilir. İnler'e yer zaten yok, almasalardı ya zaten yaşı var. Hocanın Allah yardımcısı olsun.
Transfer sezonu bitmeden liste işine girerek zaten macera yaptım da hakkaten zor iş.
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

evet, ve yillik ücretinin tamamini city karsilayacakmis diye söyleniyordu.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Atınç olduğu için omeruo olmaz.Sağlam bi solak stoper alabilsek sakho yada mangala ama hayal gibi

Etiketler: