2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347416 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 02:32:21 atalay ]

Çevrimdışı Berat

Sezona en iyi başlayanlardan biri Beck , hayırdır @Uğur Uğurlu

Çevrimdışı ismail

Sattığı futbolcuyu geri kiralayan başkan olarak tarihe gectimi?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi mayguntr

Bir soru
Listeye 4 türkiye yetişme (tolga, utku, gg, caner)
3 de altyapı (atınç, nacip, eslem) yazıldı diyelim ki.
Eto ve manoel de geldi

Kalan 16 ya kimleri yazardınız
Ya da kimleri keserdiniz
Fabri
Adriano
/Tosic/Marcelo/Manoel/Rhodolfo
Beck

Atiba/Oğuzhan/Tolgay
Talisca
Olcay/Kerim/Q7/Aras
Cenk/Ebu-Bekir/Ömer

Eto gelirse Ömer'in yerine yazılır, Atınç ve İnler de gelirse büyük ihtimal Rhodolfo kesik yer hazır olmadığı için.

Çevrimdışı Alper1903

Caner (ok), İnler, Stoper, Eto'o. Bunlara fitim. Kadro yaşlanır ama ligin tek hakimi oluruz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Atınç için a spor alt yazı geçti şuan ntvspor'da geçiyor.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu sow işini medyada soran yok.. Adam 17 ye gitti geri beleşe 1 yıl kiralayacaklar..adamın kulübündeki en iyi performans yaşında fenere veriyorlar.. Hiç araştıran yok .. 2.5 m€ transfer bütçesi ile kaç transfer yapacaklar bakalım

Çevrimdışı OrhanAker

Atinc'in nesini gordunuz de bukadar gomuyorsunuz? Tek hatasi Bakambuyu kacirmak ve Yasinin calimini yemek. Ondan ziyade kusursuza yakin oynayan genc bir yetenek vardi. Renkliler adama hayran. Birakin gelsin. Senol hoca bu, gelistirir.

Ki, bunu soylemisken Leipzigi kucumsemeyin. Adamlar daha gecende Psg'i 4-2 yiktilar. Bundesliganin ilk 5ine oynaycak takim ve arkada Klostermann ve Orban gibi iki cok buyuk Alman yetenek oynuyor Atincin mevkisinde.

Alt yapimizdan cikti, Almanya kesinlikle pozisyon alma konusunda ogrendikleri vardir. Fizigi iyi, hava toplarinin hemen hemen hepsini alan Turk futbolcu. Birakin milli takima bir Besiktasli kazandiralim.
Bende olumlu bakıyorum bu transfere kendi değerlerimizi acımadan gömüyoruz maalesef.
Tottenham maçında oynayan çocuk üstüne biraz koyabildiyse...

Çevrimdışı 38life

Manoel KAP'ı gelmediği sürece mutlu olmayacağım.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Sezona en iyi başlayanlardan biri Beck , hayırdır @Uğur Uğurlu
Veli tosiçten sonra yazılmaz dedim. O ikisini yazmasak yeter zaten.. Kaç transfer yapcazki :))

Çevrimdışı brci

Nasıl yani ? Koyu bjk'lı diyorlardı bileklikle falan resimleri vardır yanlışlık olmasın

Kuzenimin aynı mahallede yaşamış söylediği kadarıyla baya koyu Fenerliymiş ben onun yalancısıyım araştırmak lazım :)

Çevrimdışı RevivaL

Sattığı futbolcuyu geri kiralayan başkan olarak tarihe gectimi?

Sezonda 10 maça bile çıkmayan oyuncuyu 6 milyon euroya da satan başkan. Ve bu oyuncu bahsettiğiniz oyuncu

Çevrimdışı o2bucak

Son zamanlarda yediğimiz gollerin bir çoğu hava topu bence Atınç buna çare olur ama defans da bulunan yavaşlık sorunu çözülmemiş olur.

Çevrimdışı 38life

Eto'o ve Manoel...

Bekliyorum!!

Çevrimdışı Çağatay

iki saat yoktum atınç ve caner gelmiş :evillol:
ayrıca
atınç=bir daha necip tandemde olmayacak
bir de böyle düşünün eleştirmeden önce

ayrıca
caner=bir daha tosic solbekte olmayacak

bence win-win bir durum
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Nasılsınız gençler :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı RevivaL

Kadronun genişliği için her gelen oyuncu bizim için ekstra olacaktır. Seviyesi yüksek olsun yeter

Çevrimdışı caner.eryigit

Şu olaya hiç katılmıyorum çok yaşlandı kadro falan.. genç yada yaşlı futbolcu yoktur iyi yada kötü vardır...ben sahadaki icraata bakarım işini yapıyorsa sıkıntı yok gençmiş yaşlıymış gün sonunda bakarım tabelaya olmuş mu olmamış mı o zmn konuşulur bence...

Çevrimdışı Orhan

Büyük kulübüz eyvallahta bence birazda haddimizi bilmeliyiz.Talisca ile Ebubekir şu koşullarda başlı başına transfer başarısıdır bence.
Nasri de olsa über bir transfer dönemi olurdu
Ama olmayınca olmuyor.Artık forumu da germemek lazım alınan futbolcular kötü futbolcu değil.

Çevrimdışı RevivaL

Çevrimdışı brkntcnr

Manoel' le Atınç güzel ikili olur.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı b.damatoglu

Stoper lütfen... stoper alın yarın iş güç var uykumuzdan etmeyin

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

yalnız bugun iyi kap yaptı  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst