2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12344707 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Aboubakar/Eto/Cenk/Ömer

Olcay/Aras/Caner/Adriano Talisca/Ozi  Quaresma/Frei

Atiba/İnler/Necip       Ozi/Tolgay

Adriano/Caner/Tosic     Marcelo/Tosic Rhodolfo/Manoel/Necip        Gökhan/Beck

Fabri/Tolga/Utku
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı matias_27

Eyvallah güzel açıklama için.

Samimi olduğuna inanıyorum.

Ki kaç tane kurum yalancı çıktı, salla.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rica ederim..
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı mmeteris

Ulaştırma bakanı come to besiktaks(aboubakar aksanıyla)

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı Ersoy

Eto'o boş transfer boşa para onun yerine o para Caner ve stoper için kullanılsa keşke.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı matias_27

Caner ve Gökhan inler konusunda ise oyuncularla ile anlaşıldı.rakamlar konusunda kulüplerine resmi teklifler yapıldı kulüplerinden onay geldiği an kap yapılacak.şu an için bi geri dönüş yapılmadı

Kişisel tahminim onay verilecek kulüplerinde,kadrolarında düşünmüyor iki takımda

Çevrimdışı Gokhan-

Etoo'nun lüks veya gereksiz olduğuna katılmıyorum.

Herkesin söylediği gibi Ebubekir'in son vuruşlarda etkili olmadığı bir gerçek.Etoo forvet arkası da oynasada iş görür son yarım saatte oyuna girip Ebubekir'in hırpaladığı defans hattınıda deler geçer..

Bir de Winner istiyordunuz, Etoo'dan iyi winner mı var şu an alabileceğimiz?
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bence Aboubakar ve Eto ikilisi cl ve özellikle ligde ciddi gol sayılarına ulaşır ve geçen seneki gol sayımızı geçeriz. Saha içi dizilim ve formasyon olaylarını çok anlamam. Ama herşeye rağmen Eto'yu bir sezon da olsa Beşiktaş formasıyla görmeyi çok isterim.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı KadirA

Ömer-Etoo takası diyor yasaklı site.

Çevrimdışı b.damatoglu

Takımda profil karakter olarak Etoo gibi biri eksik. Taliscaya alternatif de eksik.

Etoo iki noktayı da doldurur.

Seneye ne doldurur merak ediyorum tabii.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

Bugün yapılacak görüşme sonrası Antalyaspor ve Beşiktaş Kulübü'nün anlaşması beklenilirken Antalyaspor'un Eto'o'ya karşılık Ömer Şişmanoğlu'nu istediği bildirildi.

Gelişmeler gün içerisinde Haber1903'te olacak.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Tvdeki isimler İnler'i Sosa'nın yerine alacağımızı zannediyorlar, yok böyle cahillik.

Çevrimdışı Yalçın

Hataydi, planlamasizlikti oydu buydu derken bir transfer donemi daha kapandi. Artan borc trendi, bir milyon tasarruf edecegiz derken daha pahaliya cikan maliyetler (bkz: Boyko+ Fabricio: Bir David Ospina parasi gibi) ozetle negatif emareler cok. Takimin gosterecegi performans cok onemli. Allah utandirmasin. Ozellikle yonetim ayagi topun ucundaki kisim. Bakacagiz ve gorecegiz.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı yusufş

ETOOOOOO işte buu transfer döneminin en çok sevindiren haberi

Çevrimdışı Çağatay

bir ara jermain lens ismi dolaşıyordu sahi ne oldu ona ?
nasri yerine onla ilgilensek ya

ilgilensek iyiydi...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı matias_27

Eto konusunda net edindiğim bilgi yönetim 1+1 bi antlaşma eto nun ise 2 yıl antlaşma istediği tek sıkıntı burda. Eto son 2 yıl oynayıp futbolu bırakmak istediğini belirtti. Yönetim ise 1 yıllık istiyor doğal olarak yaşından dolayı

Bu konuda anlaşabilirlerse transfer gerçekleşecek

Çevrimdışı Berat

Eto'o maaşından feragat edecek mi bakalım, gelmesini en başta istemeyenlerdendim açıkçası ama takıma ayrı bir hırs katacağını düşünüyorum artık. Ona da absürd bir para verilir mi göreceğiz.

Çevrimdışı Tolga

Eto'o ile ilgili gelişme yok yazdık bir anda haberler düşmeye başladı :D

Maliyetini de görmek lazım tabi ama Eto'o bence güzel transfer olur.

Özellikle derbiler ve Ş.Ligi maçlarında tecrübesinden çok faydalanırız. Ömer'i de beğenen biriyim aslında gitmesini de istemezdim ama anlaşma böyle yapılacaksa da diyecek birşey yok tabi. :)

Bazı maçlarda Aboubakar kanat, Eto'o ise forvet oynayabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yalçın

Eto'o herseyde ote arti deger katar. Sahada saha disinda hurmet gorur. Saygi gorur. En azili rakipten bile gorur. Seviyoruz bu da var. Ben gelmesine Nasri'den daha cok sevinirim. Eto'o bu.. Tv basinda agzimiz acik seyrederdik..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eto'o ile ilgili gelişme yok yazdık bir anda haberler düşmeye başladı :D

Maliyetini de görmek lazım tabi ama Eto'o bence güzel transfer olur.

Özellikle derbiler ve Ş.Ligi maçlarında tecrübesinden çok faydalanırız. Ömer'i de beğenen biriyim aslında gitmesini de istemezdim ama anlaşma böyle yapılacaksa da diyecek birşey yok tabi. :)

Bazı maçlarda Aboubakar kanat, Eto'o ise forvet oynayabilir.
adamın adı yeter ve bitirici bu çok önemli cenk heyecandan ölüyor :D stresli derbileri kazanmalıyız.

Çevrimdışı KadirA

Cenke yazık olur...

Çevrimdışı matias_27

Kişisel yorumum eto bu sene özellikle bu sene çok ama çok ihtiyacımızı görecek takıma winner karakter özelliğiyle çok şey kalacağını düşünüyorum.altını çiziyorum özellikle bu sene için çok ama çok elzem bi oyuncu bizim için ve inanın o kadar gelmek istiyor ki.bu büyük taraftarın bu muhteşem stad da futbol hayatının finalini yapmak istiyor

Çevrimdışı sozkul

Eyvallah güzel açıklama için.

Samimi olduğuna inanıyorum.

Ki kaç tane kurum yalancı çıktı, salla.

@KadirA, sanırım herkes nerdeyse benzer kaynaklardan beslenip Nasri bitti demişti, mesela Necmi, abdusta, mathias da bizim forumda benzer şeyler söylediler.
Benim merak ettiğim kimin yalancılığından, kimin samimiyetinden söylediğini nasıl anlıyorsun? Bende anlayabilmek istiyorum ondam soruyorum.

Çevrimdışı Tolga

adamın adı yeter ve bitirici bu çok önemli cenk heyecandan ölüyor :D stresli derbileri kazanmalıyız.
Ön tarafta 3 tane kaliteli oyuncuya sahip olacağız bu transfer gerçekleşirse :icool:

Şenol Hoca istediği gibi değiştirip değiştirip kullanır 3 oyuncuyu da :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Caner ve iyi bi stoper gelecekse Eto'o kabul.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı yusufş

Aboubakarın patlayıcılığı ve yıpratıcılığı  ile Eto nun tecrubesi ve bitiriciliği birleştiğinde nasıl bir forvet hattımız olucak tahmin edemiyorum :halay: :ishock:

Etiketler: