2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363988 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı aspireless

Sonunda stoper almışız. İyi ki uyumamışım. Geceden beri PDF dosyasını Autocad'te açmaya çalışıyorum en sonunda buldum.  :bandit:

Monael mi

Çevrimiçi Samet Ç

Monael mi
Kulübüyle anlaşmışız. Oyuncuyu ikna etmeye çalışıyorlarmış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Günaydın. Hala bıraktığım halde forum moral olarak. Bugün dedikleri  büyük gün geldi. Artık dünü unutun

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Bir tane Ada'm gibi bir stoper alamayanlarada yazıklar olsun belli oldu abuk sabuk biri gelecek yine şapkadan tavşan çıkaracaklar!yazık valla çok yazık sınıfta kaldınız kusura bakmayın.her mevki için anlarımda stoper hayati idi bizim için!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geçen seneye göre net güç kaybettik. Derbilerde çoluk çoçuktan performans bekleyeceğiz, şansımız bol olsun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tekrar ameliyat olacakmış , Buyuk oranda futbol hayati bitti
Yazdık bunu zamanında şimdi dediğim noktaya gelmiş ama Beşiktaş Darülaceze kurumu olarak Veli'ye de bakar 2 sene
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burada dalga geçer gibi Pepe yazanlara ise söyleyecek söz bulamıyorum. Nerde çeliştiklerini düşünmelerini rica ediyorum biraz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Devre arası transfer döneminde:stoper,sağ yada sol kanat bir adette on numara ararız. Ligi yine kazanacağız.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

Manoel ikna edilemezse gözler Chelsea forması giyen keneth omeorou transferine çevrilecek. Murat Özen
Plansızlığa bak. 1 senedir bir mevki halledilemezmi son güne kalmış acaba  hangi çöp gelecek diye düşünüyoruz. Geldikten sonra dünyanın en iyi stoperi derim

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bjk4ever

Adi., Kariyeri , Sahadaki duruşu yeter

De Jonk dan bahsediyoruz ona bile kilif uyduruyorsunuz

Birader adamin adini once dogru yaz da sonra oversin. Adamin adi yeter diyorsun adini bile bilmiyorsun.....

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı T.Yapici

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı bjk4ever

Pirlo ile Gerrard'i mi kiyasliyon De Jong ile?

De Jong Amerika'da bile son donemde negatif sekilde medyaya haber oldu. Eski temposu yok ama sertligi var. Hollandanin en buyuk sitesi Voetbalzone'da bile Hollandalilar "Galatasarayda ligin temposunu kaldiracagini sanmiyorum" diye yorumlar yaparken, De Jong milli takima alinmayip orta Clasie ve 6 olmayan Klaassen oynatilirken, senin iddian neye gore?

De Jong eski halinden cok uzakta. Fizik acidan gerileme yasayan De Jong'un temposu inanilmaz derece dususte. Bunu soylemisken, toplu oyunda herzaman kotuydu. Sen ligin pas yuzdesi en yuksek oyuncuyu, pas oyununda kotu olan De Jong ile mi degistirecen?

Iyi ki hoca degilsin :)

Abicim bizim insanimiz kadar isime merakli, analitik ozelligi dusuk insan yok. Yemin ediyorum pele (kavruk olan) gundeme gelse insanlar 'oouvvvv super isim, 1942 dunya kupasinin gol krali, gelirse butun dunya bizi tanir konusur, superrrrrr' der, o derece.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yine birileri gelişmeler gelişmelerr yazmış Bir gelişip sonuca bağlayamadık...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Oktay

gazete ve televizyonların bir magazin servisi iki spor servisi bu servislerde sen eğerki hergün  haber geçmezssen müdür kıçına tekmeyi atar kendini kapı önünde bulursun.. spor sayfasında okuyucu transfer okumak istiyor sistem ister istemez seni yalan haber yazmaya... alinin küllahını veliye velinin küllahınıda aliye giydirmeye mahkum ediyo.. bunu niye yazdım , ben islak imzacıyım imza atılmadan babam transfer yapsa inanmam
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 09:12:24 Oktay ]

Çevrimdışı Yankee

Caner Erkin ve Gökhan İnler Beşiktaş'ta...!

(Kaynak: Murat Özen)
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 09:20:27 Yankee ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

1903'ün edindiği bilgiye göre; Inter Kulübü ile anlaşan Beşiktaş Yönetimi'nin Caner Erkin'i 1 yıllığına kiralaması beklenirken sözleşmelerin hazırlandığı bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan Leicester City forması giyen Gökhan İnler ve kulübü ile de her konuda anlaşan siyah beyazlı yönetimin bu transferi de kısa süre içerisinde bitirmesi bekleniyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Anlaşılan bugün KAPkara bir gün olacak...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

Nasri olayı büyük fiyasko oldu bazı arkadaşlar yönetim aldık diye açıklama yapmadı falan diyolar tüm kanallar haber yapmış kiralık anlaşmaya varıldı diye niye çıkıp yalanlanmadı o zaman onu geçtim nasri gibi isim ne diye basına sızdırılırki anlaş imzaları attır sonra ver piyasaya hepimiz sevinelim iki aydır transfer bekliyoruz zaten iki gün daha beklerdik. Nasri gomez sosa kaybında eksilen prestijide geri kazandıracaktı takımın jokeri olacaktı.

Başkanın tutumu can sıkıcı yarın tutup nasri+mangala transferiylede gelse bu düşüncem değişmez pazarlık yapılır elbette ama işi uzatmak illa en uygunu en olmazı kovalamak yordu artık gerek yok bu kadar nasri nin gelme ihtimali varsa ya maaşını karşılarsın yada büyük kısmını karşılarsın zaten kiralama parası ödemiyosun bide maaşın büyük kısmını takımına ödetirsen imzalar atılmadan transfer patlar tabi sonuçta nasrinin maaşını karşılasan bile büyük transfer yapmış olacaksın sen bide maaşının büyük kısmını ödeterek çok çok büyük iş yapmaya çalışıyosun sonra fiyasko hayal kırıklığı.

Gayet de aciklama yapti. Kura cekiminden sonra a spor'a katildi ve nasri soruldu, bitmesi soz konusu degil olursa kapa bildiririz dedi. Siz boktan duyumculari takip edeceginize dogru yerleri takip edin. Bu kulubun resmi komunikasyon kanallari kap ve resmi site, bu kadar basit.

Ayrica adam niye yalanlasin birkac boktan duyumcu dedikodu cikardi diye? Adamin isi gucu yok cikan her transfer haberini mi yalanlayacak? Siz resmi kanallari takip etseniz daha mantikli olmaz mi?

Bence yonetimde beceri eksikligi yok, taraftarda beyin ve irade eksikligi var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Caner'de Opsiyon yok diye duyduk. ( via Murat Özen )

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Oktay

Birader adamin adini once dogru yaz da sonra oversin. Adamin adi yeter diyorsun adini bile bilmiyorsun.....

neymiş doğrusu..sen türkceyi dört dörtlük konuşlabiliyomusunki bu arkadaşta hollandacayı düzgün yazsın yada hollandalı birinin ismini düzgün telaffuz etsin..

bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ..söyle bakim şimdi bu futbolcunun doğru ismini bizde ögrenelim hep beraber

Çevrimdışı emrecakmak

Brezilyalı Kompany bitmiş :)

Çevrimdışı Ergin1903

Uyandim ve hemen twitter'a baktm. Gökhan, caner ve manoel'in gelecegi söyleniyor. Bu haberler beni hic heyecanlandirmadi. Bari stoperimiz nitelikli olsun dedim. O da olmamiş. Gecen seneden beri kaliteli bir stopere ihtiyacmiz varken son günde gidip manoel'i aliyoruz. karamsar bir adam degilimdir ama gercekci bir sekilde baktigimizda tatmin edici transfer yapamadik.

Çevrimdışı Deniz Kızıltaş

Vincent Aboubakar'ın satınalma opsiyonu varmı? Gelecek sene sözleşme sona erdiği zaman tekrar golcü mu aranacak?

Çevrimiçi Samet Ç

Birde Manoel - Caner - İnler bittikten sonra son dakika Niasse sürprizi yapsak mükemmel olur.

Çevrimdışı OrhanAker

Caner - inler kadroya derinlik katacak lig için yerinde ve iyi transferler.
Manoel ihtiyacı karşılarmı bilmiyorum çünkü hiç izlemedim :D

Etiketler: