2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 11733835 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Caner + Sakho + İnler

Bu 3'ü gelsin yeter. Yemişim Nasri'yi.

Ha olur da son gün bir Niasse falan çıkar şapkadan hayır demem.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AmaralGürses

Özet :

Nasri yattı.
Ebubekir 2.5 kiralama 3.3 yıllık 4.000 puan başı opsiyonu muallakta
Caner'den ses yok.
Stoper'den ses yok.

eyvahlar olsun açıyorum buzluktakini o zaman  :saeek: :saeek: :saeek:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Haydi Başkan, bak Nasri işide olmadı, Nasrinin parasınıda ekle, uçak da hazır, git bize raketçiyi getir

@mylife1903 'ün bugünlerde keyfini yerine getirecek en önemli haber olurdu bu. Başkan belki ters köşe yapar millet Nasri'ye odaklanmışken Raketçi'yi getirir. Başkan Orman ve ekibinin sağı solu belli olmaz.

Çevrimdışı Kalyoncu

Aboubakar haricinde bu oyunculardan sadece Adriano ilk maçta forma giydi o da sakatlandı. Madem oynatmayacaksın neden hazır olan adamı almıyorsun ya da transferde neden bu kadar geç kalıyorsun diye sormazlar mı adama. Sen buna transfer politikası diyorsan iyi.
Fabri,gökhan ve marcelo sezon başında adriano Ağustos 2 de geldi. Paran yok hepsini neyle alacaksın diye sormazlarmı adama? Ben hepsinden önce stoper transferi bitmeliydi diyorum adam akıllı eleştirimi yapıyorum. Sen nasri olmadı diye ergen ergen triplere giriyosun insanları zan altın bırakıyosun

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AmaralGürses

Caner + Sakho + İnler

Bu 3'ü gelsin yeter. Yemişim Nasri'yi.

Ha olur da son gün bir Niasse falan çıkar şapkadan hayır demem.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

baba sakho diyosun ya

Çevrimdışı KadirA

Caner Sakho İnler olursa bende yeterli olur valla.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

baba sakho diyosun ya
Rica etsem şu avatarı değiştirebilirmisin? Moralim bozuluyor bana gülüyormuş gibi geliyor. Bende alayınız gelse eldivenlerimi alamaz etkisi yaratıyor

Çevrimdışı autopsy

Yönetim Londra'da iyi tatil yaptı bu sene. Seneye de bir İspanya turu atarlar artık.

Senin Beşiktaş'lı olduğuna dair en ufak bir inancım yok . Son mesajların olması olası .

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Erto'nun programını açayımda keyfim yerine gelsin biraz :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Galatasaray Olcan Adın'ın sözleşmesini feshetmiş.

Caner'den daha ekonomik ve daha risksiz bir çözüm olabilir solbek için.

Ne dersiniz?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MrtBlgc

Sakho falan olmaz şu saatten sonra, keşke olsa ama sanmıyorum. Gil veya Manoel'den birisini getirecekler. Umarım yanılırım ama içimden bir ses malesef böyle olacağını söylüyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AmaralGürses

Vincent Aboubakar'a 3.3 milyon veren başkandan söz ediyorsan yanılıyorsun sanırım :) Yarında stoper için Kenneth Omeruo KAP'ı gelir. Kanatlarda Olcay ve savunmada Necip kabusuna devam.

olcay ligin en çok gol atan kanat oyuncusu hala, geçen sezon formsuzdu eyvallah fiyat verim endeksi en iyi oyuncumuzdur olcay. Kabusluk bir durum göremiyorum.

necip hem rhololfo hem adriano sakat hem de caner daha bitmedi diye oynadı anca türkiye kupasında oynar az düzelince işler

aynı yönetim dünyanın en iyi santraforunu bedavaya aldı, sosa yı 1.5, ozzie yi 1.4, q7 yi 1.6 ya oynattı yıllarca...
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 23:13:14 AmaralGürses ]

Çevrimdışı DenizAnt

"Kalbur üstü yapmak" diye bir deyim yok Türkçemizde, önce onda anlaşalım. Sosa ve Gomez'in boşalttıkları mevkilere takviyeler yapıldı ki bu takviyeler Türkiye ligi standartlarının çok üzerinde (Talisca + Aboubakar) dolayısıyla en kötü ihtimalde dahi (vasat bir stoperin transferi) Süper ligin mutlak favorisiyiz.

"Elek yaptılar" demek istiyor galiba. Yalnızca bir kez yenildik, o da taş gibi top oynadığımız Lizbon deplasmanında, saçma sapan hatalarla yediğimiz goller sonucu. Avrupa'da uzun yıllar boyunca en iyi futbol oynadığımız maçtı. Ne elek olması acaba?

Çevrimiçi Samet Ç

Ne dersiniz?

Abi şaka mı yapıyorsun ?

Çevrimdışı Georgetown

Herkese selamlar,
güzel muhabbetler.

direk olaya gireyim Nasri'nin geleceğine pep açıklamasından sonra Zlatan yüzünden inanmıştım. hala az da olsa umudum var. Ama olmazsa da yapacak bişey yok. Bende çoğunluk gibi savunma oyuncusu olsun taş gibi olsun yeter diye düşünüyorum. (umarım çoğunluk öyle düşünüyodur  :lol: )

sezon sonu şu durumda olalım yeterli  :ishock:
GURURLAN!

Çevrimdışı Kalyoncu

Ne dersiniz?

Aman aman tü tü asla asla hayır öyle birşey olmasın istemiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Olcay'a laf atan taş olur. Fiyat performans açısından verdiği katkı mükemmel. Daha ne istiyorsunuz 1 milyonluk adamdan Neymar performansı mı bekliyorsunuz ?

Çevrimdışı ProjectOrigin

Sakho falan olmaz şu saatten sonra, keşke olsa ama sanmıyorum. Gil veya Manoel'den birisini getirecekler. Umarım yanılırım ama içimden bir ses malesef böyle olacağını söylüyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Necip'i izlemektense bu arkadaşları izlemeye tavım  :D

Pozisyonunda ''STOPER'' yazsın yeter.Beklentimi dibe çektim böylece moralim bozulmaz   :bandit:

Çevrimdışı AmaralGürses

Ne dersiniz?

herşeyi kabullenirim, emre belöz, lugano deseler okey ama her golden sonra gs arması öpen adam uzak dursun

Çevrimdışı s4rc4stic

Ben nasri konusunda hala ümitliyim..gülmeye başlayan olursa bizde çok sakat var dersiniz :bandit:

Çevrimdışı Dr.Zeck

Herkese selamlar,
güzel muhabbetler.

direk olaya gireyim Nasri'nin geleceğine pep açıklamasından sonra Zlatan yüzünden inanmıştım. hala az da olsa umudum var. Ama olmazsa da yapacak bişey yok. Bende çoğunluk gibi savunma oyuncusu olsun taş gibi olsun yeter diye düşünüyorum. (umarım çoğunluk öyle düşünüyodur  :lol: )

sezon sonu şu durumda olalım yeterli  :ishock:

:hosgeldin

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Ne dersiniz?

Bize uzak allaha yakın olsun mümkünse.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Georgetown

:hosgeldin
hoşbulduk
stad başladığından beri çılgınlar gibi okuyorum ama artık dayanamadım biraz muhabbete gireyim dedim çünkü şu son 2 gün bildiğiniz askerlik gibi oldu geçmiyo bitmiyo =//
GURURLAN!

Çevrimdışı artena_condari

Olcay'a laf atan taş olur. Fiyat performans açısından verdiği katkı mükemmel. Daha ne istiyorsunuz 1 milyonluk adamdan Neymar performansı mı bekliyorsunuz ?

Katılıyorum. Olcay, kısıtlı yetenekten sıkı çalışma ile nasıl maksimum verim alınacağının timsalidir. Takımın yıldızı hiçbir zaman olmayacak ama kaç senedir vazgeçilmezi...

Çevrimdışı ProjectOrigin

Ben nasri konusunda hala ümitliyim..gülmeye başlayan olursa bizde çok sakat var dersiniz :bandit:

Bende de var ümit ama dile getirmek istememiştim  :lol:

Etiketler: