2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369687 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

MehmetKörfez'i aratmıyorsun tebrik ediyorum seni.

Bu arada Nasri falan boş iş, gelmemesi bir bakıma iyi bile oldu sadece dillendirilip sonra alınmaması insanaları bozdu bunun dışında bence hayırlısı oldu.

Caner-Stoper ve kesinlikle Etoo'nun alınması lazım esas ihtiyacımız olan transferler bunlar, Nasri işin şov kısmıydı..

Onun forumdan atılmasıyla gelmesi çok şüpheli değil mi ?

Çevrimdışı Tolga

Hernanes gercekten yarardı işimize yalan değil. Nasri'den daha çok istedim bu adamı ben.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam Nasri önemli bir oyuncu ama Hernanes daha gerçekçi bir hedefti.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı KadirA

Ya Nasri gelirse? Ya bir pazarlık yöntemi ise?

İşte o zaman ortalık duman olur.

Caner-2stoper-Nasri

Her geçen saniye umudum azalıyor.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı emrecakmak

gelmeyecegi belliydi zaten. butun duyumcular yerin dibine batti suan. beddua etmek istiyorum insanlarin umutlariyla oynadiklari için.
Gelmeyeceği zaten belliydi de o yüzden mi son 2 3 haftadır ingiltereye gidiliyor jetlerle? Başkan boşuna mi beğendi Nasri fotoğraflarını?

Çevrimdışı Tolga

Nasri gelmedi diye de ümitsizliğe de kapılmamak lazım.

Eldeki kadroya hala güveniyorum.

Çevrimdışı brkntcnr

Caner ve adam akıllı kaliteli bi stoper alınmalı. Bir de Atınç gelirse hiç fena olmaz, kadro kayıt bakımından elimiz çok rahatlar. Ama şunun herkes farkında olmalı bu takımın hücumdan çok savunmaya takviyeye ihtiyacı var. Saçma sapan goller yiyoruz stoperlerimiz ayakta uyuyor. Hücumda yine iş yapıyoruz. Konya maçında bir tane adam gibi stoper olsa o iki golü de yemezdik. Hücumdan çok savunmaya takviye yapmamız şart şu anki kadroda.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 22:16:35 brkntcnr ]

nasri neden gelmemiş bilgi var mı?

Çevrimdışı Dr.Zeck

Eldeki kadro su an için yeterli tek eksiğimiz daha dogrusu öncelikli eksiğimiz STOPER.

Onuda aldıkmı yeterli goruyorum.. He Nasri gelse üst düzey olurdu ilerisi saglık olsun neden olmadı dye kimseyi suclayamam..

Stoper Caner Eto'o yapsak gayet guzel olur.

Çevrimdışı artena_condari

Nasri alınabilirdi ve alınıyordu da lakin ucundan dönüldü; her büyük girişimde olduğu gibi bunda da bir risk vardı ve risklerin alınması (başarısızlık vuku bulsa dahi) ilerleme katedilmesi için zorunlu. Transferinin gerçekleşme ihtimali %50 olan 100 puanlık bir adamı (Nasri), transfer edilme ihtimali %100 olan 50lik bir adama (ortalama bir açık oyuncusu) yeğlersin - yeğlemelisin.

Yönetim, Talisca+Aboubakar'a iyi bir stoper ve Caner'i eklerse iyi bir transfer sezonu geçirdiğimizi söylebiliriz. Tek şikayet Aboubakar'ın maaşı olabilir.

Nasri olmadan bir stoper takviyesiyle şampiyonluğun en büyük adayıyız. ŞL'de de 2.liği zorlarız.

Çevrimdışı Efe

takımın son dakika takıntısı yönetimede geçti son dakikaya kadar bize can çekiştirecekler

ama nasri olmadı o gerçek artık stoper ve sol bek gelsin yeterli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağatay

Nasri gelmedi diye de ümitsizliğe de kapılmamak lazım.

Eldeki kadroya hala güveniyorum.

Bir stoper birde atiba yedegi ile cok daha fazla güvenirim.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Gokhan-

City kıvırmış, parasının tamamını siz ödeyin diyormuş.

Hakan Gündoğar böyle söyledi telefon bağlantısında..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Tolga

Bir stoper birde atiba yedegi ile cok daha fazla güvenirim.
Manoel, Caner ve G.İnler gelecek bence.

Bir de Eto'o gelirse güzel olur.

Çevrimdışı kartal190321

anlamadıgım  nasri genç tanınmamış bir futbolcu degildi, piyasa degeri belli bir futbolcu, 30 dakika oynadı diye degeri artacak bir futbolcumu yada m.city  oynatıp degerini artırayım diye düşünecek  kadar küçük bir takım mı...üstelik kiralık alıyorsun bu futbolcuyu ücret ödemiyorsun, ücretinin bir kısmınıda city kulübü karşılıyacak. burda artan fiyat ne, bu kadar saçma bir şeyi ortaya atan şahsiyetin aklından şüphe duyarım..
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Efe

dünkü maç ve açıklamalar aklı çelindi bence yapacak bişey yok talica tolgay ve oğuzhana Allah kolaylık versin Atibaya ise makina kuvveti
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kapkarakartal

Caner ve savunmaya Manoel veya Atınç bekliyorum yanında da olursa belki Eto'o bu saatten sonra bu isimler dışında transfer beklemek gerçekçi olmaz.

Çevrimdışı Kutay

West Ham maçına çıktığında kıllanmıştım ben zaten ama yinede umudum vardı olmadı sağlık olsun caner ve stoper alıp kapatırız inşallah transferi
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Orhan

@Necmi abi Nasri gelecek dedi. Hani ya gelmemiş  :biggrinking:
Baya komikmiş.

Çevrimdışı Çağatay

Manoel, Caner ve G.İnler gelecek bence.

Bir de Eto'o gelirse güzel olur.

Durdurulamaz oluruz lig zevksiz bir hal alir ama :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ers_an

Duyumu geçtim artık ben ıslak imzayı görmeden hiç bir transfer bizimdir demem bundan sonra. Duygu durum bozukluğu bende Bipolar hastalığı yarattı. Ffp diye kalp damar uzmanlarında kuyruk oluşturur bizim taraftar. Vay halimize.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimiçi Kapkarakartal

Duyumu geçtim artık ben ıslak imzayı görmeden hiç bir transfer bizimdir demem bundan sonra.

Bence bunu formayı giyip topa vurmadan inanmama çevirmelisin :)

Çevrimdışı MrtBlgc

stoper+caner+ eto'o üçlüsü beni anca kendime getirir

Çevrimdışı Orhan

Büyük ihtimal pep lw görüşmesinde kadro için garanti aldı.

Etiketler: