2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363716 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

Aboubacar icin odenen 2.5 +3.3 nedir yaaa  ve sadece 1 yil icin ??
Bu paralara kiralık mandzukiç oynardı sanmıyorum bu rakamların gerçek olacağını kendini kanıtlamamış oyuncuya 3.3 milyon verilmez başkanın doğasına aykırı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Fuat

Yani simdi bu kadar gorusmeye bu kadar ugrasmaya adamlar bozdumu. Hani hem oyuncu hem kulubuyle anlasilmisti? Hani Nasrinin adina ucaklar kiralanmisti.
Yani bu is yattiysada yapacak birsey yok artik bu saatten sonra baska transferin olma ihtimalide yok. Gecen sene Leiva olayindan sonra yonetim bizim oz evlatlarimiz tolgay ve veli var demisti. Maalesef bu senede boyle olur. Artik caneri alirlarsa adriano sol acikta oynar olcayla donusumlu. Herseyin hayirlisi.

Çevrimdışı Kartalice

Her duyduğuna inanan taraftar profili.

Caner 15.30 da gelmiş diyorlar.

Sen burada neye inandın ki @LuceGel ?

Çevrimdışı Jukebox

kendimi alıntılayım:) nasri işi hedef şaşırtmasıydı hiç bi zaman gerçekleşmicekti :busted_cop:
Nasri hedef şaşırtmaysa kim geliyor abi Ronaldo mu allasen ?  :evillol:
3 ayı çöpe attık resmen hatta ben Nasri'yi ilk başta da istememiştim yatmasına üzüldüm tabii ama daha mühim sorun Stoper.
 :money:

Çevrimdışı brkntcnr

Sevilla Nasri' yi ne yapacak ki? Oynayabileceği tüm mevkiler dolu. Vitolo,Krohn-Dehli,Konoplyanka,Sarabiya,Kiyotake,Ganso ve Sarabia var. Çok ilginç olur gerçekten.

Edit: Konoplyanka zu Schalke oluyormuş galiba. O zaman mantıklı. Geçmiş olsun ne diyelim.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 22:00:18 brkntcnr ]

Çevrimdışı onur_U

Onceligimiz kesinlikle on numara tas gibi bir stoper olmaliydi...gunlerdir hatta aylardir alinamiyor. Olmayacak islere kilitlenip kaliyoruz.elimizdeki parayla coktan bir stoper alinmliydi..caner ayrica bi de etoo gelirse hucum zaten yeterli olur arkadaslar..

Çevrimdışı BelekKartaLı

Nasri ile hedef şaşırtıyorsak messi geliyor herhalde ?
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı Tolga

Hernanes'i alacaktık işimize bakacaktık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kim ne diyor acaba hiç görmedim merak ettim ? Ama biri Diarra yı alamadı diğeride Ziyechi

Diarra daha belirsiz bari onu alamasınlar diye dua ediyorum. Nasri gelmeyince çeneleri açıldı zaten

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Lens'ı kacirmasaydik bari. Fener kesin aldi mi bu adami?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aldı, Dick sayesinde.

Çevrimdışı legendmaster

h@ber1903 nasri defteri kapandı dedi hadi geçmiş olsun beklenen gelişme

Çevrimdışı Jukebox

Yalçın Ayhan'ın ahı mı Erdal Torunoğulları mı? Nasıl bir günah işledik.... :ebebe:

Çevrimdışı Kartalice

@Necmi abi Nasri gelecek dedi. Hani ya gelmemiş  :biggrinking:

Çevrimdışı LuceGel

Sen burada neye inandın ki @LuceGel ?
Espri olarak yazdım ama genel olarak pesimistliğin kitabını yazıyorsun yani.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı legendmaster

ilk duyduğumda beyhude çabalarla zamanı harcıyor yönetim demiştim belliydi türkiyeden hiç kimse nasriyi alamaz

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
SERDAR SARIDAĞ
‏@serdarsaridag
Sevilla'nın istediği Oğuzhan BJK'de kaldı. Sevilla hem kanatta hem orta sahada oynayacak bir joker arıyor. Bu nedenle Nasri.

Şimdide ben sorayım.
Sevilla Oğuzhanı alamayınca Nasriye yöneldiyse,Bizim İngilteredeki Nasriyle ne işimiz var,Daha degerlisi Oguzhan elimizin altındaymış..!!

Sevilla Nasriyi kiralayamaz,Bonservisiyle hiç alamaz,geçin bunları..
Nasri ya Yönetim istediği için kalacak,yada yönetimi istediği için Beşiktaşa yollanacak
Belliki Fikret Başkanın amansız pazarlığı Manchesteri 3-5 gün felç etmiş,yeni uyanıyorlar..

Saygılar

Çevrimdışı brkntcnr

Eldeki kadro lig için yeterli. Ama öyle saçma bir transfer dönemi geçiriyoruz ki millet artık karamsarlığa kapıldı.

Çevrimdışı talha

ilk duyduğumda beyhude çabalarla zamanı harcıyor yönetim demiştim belliydi türkiyeden hiç kimse nasriyi alamaz

İş bu kadar uzamasaydı bizdeydi belki de.

Kimse kusura bakmasın ama yönetim zor diyebileceğimiz hiçbir transferin sonunu getiremedi. Diego, Nasri,Konop vsvs.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Artık tek isteğim Abdennour'u almamız. Tek odaklanmamız gereken konu Abdennour .

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer Sezonunun Bitmesine 2 gün 1 saat 50 dakika kaldı...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Savaş

Hernanes'i alacaktık işimize bakacaktık.
Hernanes gercekten yarardı işimize yalan değil. Nasri'den daha çok istedim bu adamı ben.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gokhan-

@Necmi abi Nasri gelecek dedi. Hani ya gelmemiş  :biggrinking:

MehmetKörfez'i aratmıyorsun tebrik ediyorum seni.

Bu arada Nasri falan boş iş, gelmemesi bir bakıma iyi bile oldu sadece dillendirilip sonra alınmaması insanaları bozdu bunun dışında bence hayırlısı oldu.

Caner-Stoper ve kesinlikle Etoo'nun alınması lazım esas ihtiyacımız olan transferler bunlar, Nasri işin şov kısmıydı..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şimdide ben sorayım.
Sevilla Oğuzhanı alamayınca Nasriye yöneldiyse,Bizim İngilteredeki Nasriyle ne işimiz var,Daha degerlisi Oguzhan elimizin altındaymış..!!

Sevilla Nasriyi kiralayamaz,Bonservisiyle hiç alamaz,geçin bunları..
Nasri ya Yönetim istediği için kalacak,yada yönetimi istediği için Beşiktaşa yollanacak
Belliki Fikret Başkanın amansız pazarlığı Manchesteri 3-5 gün felç etmiş,yeni uyanıyorlar..

Saygılar

@abdusta  Abi sen Nasri olsan kimi ne için tercih edersin ? Duygularınla cevap verme lütfen . Tabi ki city hem maliyet hemde eski günlerine dönüş için Sevilla'ya onay verecektir.

Çevrimdışı Oktay

Nasri ile hedef şaşırtıyorsak messi geliyor herhalde ?
nasri yerine barotelli trasferi deselerdi inanırdım...nasrinin ilk adı söylenmeye başladığında yeminle zerre ihtimal vermedim

Çevrimdışı Efe

Nasri, Sevilla'ya giderse çok takılmam da M.City de kalırsa bence kendisi için yanlış bir iş yapar.

O kadro da çok fazla süre alamaz.
aynen öyle ne nasri şuanki durumda bize gelirse kendisi için iyi iş yapar ama pek gönüllü değil anlaşılan
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: