2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12366297 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

Caner+ stoper yabancı+Etoo olursa 1 yabancı hakkımız kalıyor Nasri olmazsa İnler ile transferi kapatırız bu kadar beklentiden sonra Nasriyi isterim olmazsada ligi domine edecek ş.ligini zorlayacak takım oluruz düşüncem.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı brkntcnr

Şahsen Gomez ve Sosa gidince bi tane adam gibi stoper, bi tane orta saha, bi tane de santrafor alınmasını istiyordum. Buraya da yazmıştım. Ama nasri haberi çıkınca herkes gibi ben de istedim çünkü bu adam boş bi adam değil yani gelirse katkı vereceğini düşünüyordum. Gelmediyse geçmiş olsun ne diyelim. Bi tane sağlam stoper alsınlar kâfi benim için. Manoel falan değil.

Çevrimdışı Ersoy

Müthiş planlama yapılmış harbiden helal olsun.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Jukebox

@sosyalkartal  yazınca yattığını anlamıştım zaten.Üstüne bir de Ertem Şener yazdı bitti tamamen.

Çevrimdışı Kartalice

Caner+ stoper yabancı+Etoo olursa 1 yabancı hakkımız kalıyor Nasri olmazsa İnler ile transferi kapatırız bu kadar beklentiden sonra Nasriyi isterim olmazsada ligi domine edecek ş.ligini zorlayacak takım oluruz düşüncem.

Stopere kim gelecek sanıyorsun olacak en fazla bu saatten sonra Kenneth Omeruo. Onunla da artık yok olmaz. Kalede Tolga olduktan sonra stopere ihtiyaç yok bence

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi Jovetic mi konuşacağız sabah akşam ?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağatay

burada böyle herşeyi uçlarda yaşayıp yazan arkadaşlar
günlük hayatlarında da böyleler mi acaba ???
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Nasri'nin geleceğini düşünüyordum ama olmadı maalesef.

Artık kalan 2 gün içinde Manoel, Caner, G.İnler ve hala gündemdeyse Eto'yu alıp transferi kapatalım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı RevivaL

İnler transferi kesinlik kazandı artık

Çevrimdışı Savaş

Bu durumda yarın Caner ve stoper açıklanır.

Son gün ise Eto'o ve Atınç bekliyorum.

Fabri

Gokhan Rhodolfo Stoper Caner

Atiba     Talisca

Quaresma   Oguzhan  Adriano

Aboubacar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı EagleForce

Bari stoper ust duzey biri olsun. En onemli eksik o.

Çevrimdışı bjk4ever

Renkliler makaraya bağladı bizi Nasri. Yine elalemin diline düştük.

Abartmaya gerek yok. Belhanda, ziyech, lucas, shaqiri dersin susarlar. Dunyada tek gundeme gelip bitmeyen transfer degil nasri....

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı Kartalice

Ali Ece, Samir Nasri'nin Sevilla'ya gittiğini söyledi.

Çevrimdışı caner.eryigit

Harbiden ne güzel A-B-C planlarımız varmış valla helal olsun..Bir sıkıntı olduğu aşikar bu sıkıntının da Erdal torunoğulları gittikten snr olması da manidar!stada katkıları olur eyvallah umut Güner beyin ama herkes işini yapsa ehli olduğu işi mesela!Hiç kimse de plandan programdan bahsetmesin son 2 gün bakalım zar atıcaz ne gelecek her zaman da düşeş gelmez ama!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yine mi Sevilla

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BelekKartaLı

Bence hayırlısı oldu abuabakar gibi hava topuna hakim bir forvetin kanatlardan beslenmesi daha iyi oldu. Nasri ortada oynamak istetecekti kanat 2. Tercihi olacaktı Özi ve talisca oradan kesilmeyecek futbolcular. Ben kendi görüşüm Caner daha iyi olur. Adriano ile birlikte defansa hızlı dönen sol bek özellikleri olan ama ikiside orta açma yüzdeleri yüksek olan futbolcular alternatifleri Aras. Diğer kanat q7 Olcay. Kerim kiralanmalı sezon sonuna kadar.sağ bek ve sol bekte problem yok forvet 3 tane ki onlar kanatta oynayabiliyor aboubakar forvet arkasıda oynuyor. En önemlisi bütçenin tamamı kapı gibi bir stoper sadece iyi bir stoper kara bulutları dağıtmaya yeter..
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı Kartalice

Abartmaya gerek yok. Belhanda, ziyech, lucas, shaqiri dersin susarlar. Dunyada tek gundeme gelip bitmeyen transfer degil nasri....

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bu saydıkların isimlerle Nasri'yi kıyaslamak ilginç olmus. İbra deseydin anlardım da :)

Çevrimdışı Culpable

@brci  bak asagida  T sener denen sahsin  twitlerinin ekran goruntusunu aldim

Fikret Baskan a  yakin bir insanin bunu yazmasi kadar yazma bir sey yok
neden diye sorarsan :  Besiktas halka acik bir sirket ve bu yazdiklari insider oluyor ve  buyuk suc

bu yuzden  bu sekilde bir yazi yazamazsin akli basinda bir insan yazmaz yonetime yakin bir insan yazmaz  egitimli birisi yazmaz
 cunku bu yaziyi yazdiginda  o transfer gerceklessin yada gerceklesmesin Yasal Suc islemis olur

bu forumda  birileri bu sekilde yaziyorsa bunlari paylasiyorsa  Forum ve yonetimin bu mesajlara izin vermesi de Yasal degildir

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 21:52:41 Culpable ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Herşeyi geçtim şu renklilerin diline düşmek beni benden alıyo. İşyerinde- okulda- sosyal hayatta. Nefret ettim artık ....

Çevrimdışı Oktay

açık konuşayım ,nasrinin beşiktaşa geleceğine inanmıyorum

hemde başından beri inanmıyodum

kendimi alıntılayım:) nasri işi hedef şaşırtmasıydı hiç bi zaman gerçekleşmicekti :busted_cop:

Çevrimdışı LuceGel

Her duyduğuna inanan taraftar profili.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı BlackEagle26

Herşeyi geçtim şu renklilerin diline düşmek beni benden alıyo. İşyerinde- okulda- sosyal hayatta. Nefret ettim artık ....

Kim ne diyor acaba hiç görmedim merak ettim ? Ama biri Diarra yı alamadı diğeride Ziyechi

Çevrimdışı Savaş

Lens'ı kacirmasaydik bari. Fener kesin aldi mi bu adami?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Nasri, Sevilla'ya giderse çok takılmam da M.City de kalırsa bence kendisi için yanlış bir iş yapar.

O kadro da çok fazla süre alamaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: