2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12370491 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Nasri son dönemde en çok kafa karıştıran transfer oldu bence. Sonu leiva gibi olmaz inşallah.

Çevrimiçi Samet Ç

Linç edemeyecekler. Çünkü Nasri geliyor son dakika pürüzü çıkmazsa. Çok güvendiğim biri yazdı. Zaten yukarıda paylaştım
Metin abi baskette iyidir transfer konusunda da futbolda bilemiyorum.  :) :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Olmamış.

Geçmiş olsun hepimize.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kartalice

city fiyat yükseltti yada sevilla devreye girdi haberlerinden sonra
bizim başkanımız, dursun yada yıldırım olsaydı parayı iki kat arttırıp alırdı
dua edin de biz o dönemleri geçtik...

Vincent Aboubakar'a 3.3 milyon veren başkandan söz ediyorsan yanılıyorsun sanırım :) Yarında stoper için Kenneth Omeruo KAP'ı gelir. Kanatlarda Olcay ve savunmada Necip kabusuna devam.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Metin abi baskette iyidir transfer konusunda da futbolda bilemiyorum.  :) :)
Kaç senedir tutturamadığını görmedim. Şu an basketbola küstü paylaşmıyor. Yönetime yakın olduğu için pek yanılacağını düşünmüyorum

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı RevivaL

Çevrimdışı Kartalice

Nasri son dönemde en çok kafa karıştıran transfer oldu bence. Sonu leiva gibi olmaz inşallah.

Biz o sonları daha önce Ronaldinho ve Nene ile de yaşadık. Alışkınız  :ebebe:

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer dönemi bitmiştir.

Çevrimdışı anilsevim

Defans bloğumuz

Gg beck
Rhodolfo marcelo manoel atınç tosic
Adriano caner

Sadece tahmin benimkisi tabii
Yeterli olurmu acep..
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Kartalice

Renkliler makaraya bağladı bizi Nasri. Yine elalemin diline düştük.

Çevrimdışı brkntcnr

Der demez olmadı haberi geldi. Geçmişler olsun. Bari adam gibi bi stoper alalım ben ona da razıyım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağatay

nasri işi olmamışsa artık gönül rahatlığı ile stoper konuşabiliriz sanırım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı Factatum

Taraftar mutlu son istiyor!  :D

Samir Nasri transferi taraftarı adeta hipnotize etti. Şayet bu transfer mutlu sonla bitmezse, taraftar kesinlikle hayal kırıklığı yaşayacak.

Çevrimdışı Alper1903

Transfer döneminden çok sıkıldım artık. Kapansa da lige şampiyonluğa odaklansak.

Çevrimdışı yusufş

Nasri zaten şişmandı bitmişti  :s20: :iblush: :ebebe:  oooooofffff offff içim yanıyor dostlar

Çevrimdışı Kartalice

Kenneth Omeruo gelsin yıllık 3 milyon Euro versin yönetim. Seneye de Oğuzhan'ı satıp ona buna 3-4 milyon Euro kiralık oyunculara verirler artık.

Çevrimdışı Savaş

Sonunda sonuca bağlandı.

Sıkmayın canınızı bana göre lüks bir transferdi. Piyangodan çıktı olsaydı güzel olurdu ama olmadı.

Caner alınır gerekirse Adriano önde oynar Caner ile arkalı önlü.

Stopere odaklanın.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Son 2 gün hala takım için yapı taşları beklemek kabul edilemez.

Başarısızlık benim gözümde. Plan program sıfır.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kartalice

Sonunda sonuca bağlandı.

Sıkmayın canınızı bana göre lüks bir transferdi. Piyangodan çıktı olsaydı güzel olurdu ama olmadı.

Caner alınır gerekirse Adriano önde oynar Caner ile arkalı önlü.

Stopere odaklanın.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jose Sosa'nın boşluğunu kim dolduracak. Tolgay mı? Oğuzhan mı? Talisca mı? Hangisi!

Çevrimdışı RevivaL

El Kaddouri'yi getirsek bari. Tam bizlik oyuncu

Çevrimdışı Kartalice

Yönetim şampiyonluk kutlamasında olduğu gibi transfer planlamasında da SIFIR çekmiştir. NET

Çevrimiçi Sinan66

gelmeyecegi belliydi zaten. butun duyumcular yerin dibine batti suan. beddua etmek istiyorum insanlarin umutlariyla oynadiklari için.

Etiketler: