2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12357060 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Nasri gelmeyecek. Günlerdir bunu söylüyorum. Çünkü senaryo çok tanıdık ve adım adım aynısı yaşanıyor. Yönetenler aynı, yaşananlar aynı.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 20:10:46 38life ]

Çevrimdışı Kuntz

Bizim taraftarın kafa yapısı değişecek gibi durmuyor. Adam yeni gelmiş yaşı genç, potansiyelli bir oyuncu, önümüzdeki sezon göstereceği performansa göre büyük olasılıkla bonservisi alınacak. (FFP zaruretleri)

Demediğiniz kalmamış adama. Gomez iyiydi hoştu. Keşke kalsaydı. Ama adam gitmek istedi. Ne yapacaktık adamı bağlayıp zorlamı tutacaktık. Kırın artık şu kaybetmeye aday umutsuz taraftar psikolojisini. Adriano, Talisca ve Ebubekir transferleri önemli transferlerdir.

Bu adam bizim sistemde iş yapacak. İşler tıkırında giderse herkes Gomez gibi geri vites yapmaya başladığında yine hepimizi bir gülme alacak.

Eleştirilecek şeylerle taktir edilecek şeylerin ayrımını yapamamak kötü şey. Şu an bu takımda eleştirilecek iki mevzu var. Stoper transferi neden bu kadar gecikti ve Tolga bey neden hala eldivenlerini çıkarmadı.

Bunlar haricinde yine şampiyonluğun en büyük adayı bu takım. Biraz büyük takım taraftarı gibi davranın derim. Ama pardon Eren gibi büyük bir golcü almış rakibin var. Ciddi de para harcamış. Dünyanın en potansiyelli golcüsü. Onu unutmuşum. Haklısınız.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Çok anlık yaşıyoruz çok..  :)

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Aboubakar iyi futbolcu ama asıl sıkıntı şurda. Cenk 1.7 alıyor Aboubakar neredeyse 2 katı 3.3.Peki Aboubakar Cenk'ten 2 kat iyi futbolcu mu ?
yonetim bu transferle cok buyuk risk aldi. gomez gibi adama verilir bu rakamlar adam kendini kanitlamis, ama aboubacar gibi buyuk soru isareti olan bir adama 3.3 verirsen takim ici dengeler bozulabilir.
Besiktask!

Çevrimdışı OrhanAker

City şark kurnazlığı yapacak bir klüp değil :D
Bozarsa sevilla nın vereceği bonservis bozar bu transferi..onlarda ne kadar ciddi bilmiyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok anlık yaşıyoruz çok..  :)
2 gün sonra buralar dutluk olacak. Bu anın keyfini çıkar. Bu sene transfer dönemi çok acılı ve yavaş ama forum için keyifli geçiyor...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı RevivaL

Mazhar Alanson: Benim Hala Umudum Var

Çevrimdışı anılnr

Arkadaşlar nasri işi 3 gün önce halledildi.antlaşma tamam hem nasri hem city ile. Pep aslında ben göndermedim takımda görmek istemiyorum demiyorum mesajını verdi.kalmasını isteseydi nasri bizim oyuncumuz ve ona ihtiyacımız var derdi. Nezaket örneği gösterdi

Hayırlı olsun civciv kafamız rahat olun.daha talisca ve abouebakar basına düştüğünde hem oyuncularla hem de kulüpleriyle anlaşıldığını belirtmiştim.

Nasri ve Caner erkin hayırlı olsun.iyi işler yapacaklar
:D :D

Çevrimdışı legendmaster

sevilla mevilla hikaye bjk nasriyi alamazdı zaten

Çevrimdışı brci

ne olursa olsun eğer gelseydi çok büyük katkısı olacaktı öyle ya da böyle biraz üzülmeye gideyim bari .

Çevrimdışı DenizAnt

Anglo-Sakson ülkelerinde insanların tatiline dokunmak cıs. Bugün evrak zart zurt işleri için adam çalıştırmak zor olurdu. Nasri gelecek bence. Ama gelmese de mühim değil, çünkü Nasri ile CL'de gruptan çıkacağın garanti değil, Nasrisiz de ligde şampiyon olabilirsin. Geçen sezon da Leiva diye tutturdu millet, sanırsın bana Claude Makalele adam. Avrupadan bizim ligde şampiyon olmak için iyi para harcayıp futbolcu getireceksem, ya santrafor olmalı, ya da kaleci. Benim fikrim tabi.

Aboubakar'ın yıllık ücreti bana da çok geldi ancak bu ülkeye futbolcu getirmenin maliyetinin giderek arttığını, bunun kısmen ülke koşullarından, kısmen de Avrupa'nın 5 Liginde dönen paranın acayip seviyelere gelmesinden kaynaklandığını akılda tutalım. Beni asıl düşündüren opsiyon vb detaylar. Aklı başında yorumlar da bu noktada mutabık zaten. Parayı atana harcadığımıza göre sıkıntı yok. Asıl sıkıntı kaleciye para da harcamış olmamıza rağmen tutanı halledememiş olmakta.

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş taraftarını görünce aklıma prestij filmindeki replik geliyor. 'Siz gerçeği bilmek değil, kandırılmak istiyorsunuz!'
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 00:30:44 atalay ]

Çevrimdışı worns

Ben halen Caner ve Nasri'nin birlikte alınmayacağını düşünüyorum. Zaten alınırsa tek taraflı bir şişkinlik yaşayacak kadro. Ben elbette Nasri'nin gelmesini isterdim ama şartlar zorluyorsa yönetimin geri adım atmasına şaşırmam. Ama, Nasri'nin gelmediği durumda Caner'i alırlar. Bonservisiyle gelse de fena olmaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Acil iki tane stoper alınması lazım. Boşverin Nasri'yi falan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu yazlıkçılar gitse de kafa dinlesek. Eskiden buralarda 15-20 kişi olurdu. @MUSTAFA_
Az kaldı sabret

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Dr.Zeck

burdaki arkadasları bazen anlamıyoruım

resmen bazıları pusuya yatıyor bi olumsuzluk olsunda cıkıp biraz kelime yazalım diye ...

Transfer olur veya olmaz bunda hiç birsey yapamazsınız ki konustugumuz adam NASRİ. yani alınması oyle kolay olmayan birisi. bnm umudum hala var acıkcası ama olmazsada sasırmam neden olmadı diye..

ama burdaki bazı arkadaslara cok kotu konusucam olmayacak.

Çevrimiçi sozkul

sevilla mevilla hikaye bjk nasriyi alamazdı zaten

Siz bjk limisiniz? yani alamazdık gibisinden demediğiniz için merak ettim.

Çevrimdışı Orhan

fenerede paye çıkartmışlar. bir yerden bulaştırmasalar olmaz.
on numara arıyorlar belki çökmek istemişlerdir teklif götürmüşlerdir o reddedilmiştir :D
Abi fenerin 10 numara ihtiyacı oldugunu duyup fiyat yüksektecek olabilirler. Tipik menejer oyunu.

Çevrimdışı anılnr

resmen bazıları pusuya yatıyor bi olumsuzluk olsunda cıkıp biraz kelime yazalım diye ...

Transfer olur veya olmaz bunda hiç birsey yapamazsınız ki konustugumuz adam NASRİ. yani alınması oyle kolay olmayan birisi. bnm umudum hala var acıkcası ama olmazsada sasırmam neden olmadı diye..

Nasri'nin alınmasının zor olduğu gayet açık.Sıkıntı olan insanlara umut verilmesi.Adam evden yazıyor biz burdan inanıyoruz.Murat Özen de haberci ama kimse nefret beslemiyor adama.Adam olanı söylüyor çünkü.Bitti kelimesinin anlamını bilmiyorlar mı acaba ? Bir transfer bittiyse bitmiştir.Bu bukadar basit aslında.

Çevrimdışı Alper1903

Aboubakar hakkında oynamadan önce son yorumum;

-20 gol ve üstü + derbi golleri = Mario Gomez itibarı.
-Sadece 18-20 gol ve üstü = Demba Ba itibarı
-18 gol altı + derbi golleri = İkisi gibi iyi değil ama yine de idare etti itibarı.
-Sadece 18 gol altı = Almeida itibarı. (gerçi Almeida derbilerde atardı ama pek sallamadık fazla gol kaçırdığı için)

Şimdi bu görüşüme katılmayanlar olabilir ama zamanla katılım artacaktır  :bandit:

Çevrimdışı OrhanAker

Yeni stoperimizde manoel olacak büyük ihtimal..Bu güney amerika sevdası nedir onuda anlamadım :D nasıl bir oyuncu acaba hiç izlemedim.

Çevrimdışı cisse557

Bu Pepe'yi falan medya mi atıyor önümüze hayal kırıklığı yaratmak için çözemedim henüz. Aboubakar, Nasri, Pepe falan acayip havaya soktu beni her ne kadar temkinli yaklaşmaya çalışsam da
Baya hayal kırıklığına uğramış durumdayım şu an. Bitsin artık şu transfer dönemi.

Çevrimdışı brci

beni heycanlandıran transfer Nasriydi bir kaç gündür onun için forumu takip ediyordum nereden geliyor bu insanları yönetme sevdası ? Görüş bildirmek için belirli bi katılım ya da ileti sayımızın mı olması gerekiyor foruma ? Uslubunca olduğu sürece insanlar neden farklı görüşlerden , düşüncelerden rahatsız oluyorlar bu forumda ? bu başlıkta ?

Çevrimdışı Dr.Zeck

Nasri'nin alınmasının zor olduğu gayet açık.Sıkıntı olan insanlara umut verilmesi.Adam evden yazıyor biz burdan inanıyoruz.Murat Özen de haberci ama kimse nefret beslemiyor adama.Adam olanı söylüyor çünkü.Bitti kelimesinin anlamını bilmiyorlar mı acaba ? Bir transfer bittiyse bitmiştir.Bu bukadar basit aslında.

Allah akıl vermiş ben onların hepsini okurum ama hiç birisine inanmam. İst.a gelene kadar bu boyledir. Burda Abdusta abi Necmi abi bi kişi daha vardı sanırım onlar dısında kimseye inanmam. onlarda inanmasın

Zaten sıkıntı orda birisi bi isim atıyor digeri inanıyor sonra o transfer gerceklesmeyince yonetime sallıyor :) boyle komik bi olay varmı ya :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Unutmadan, şu Aboubakar'a birisi adam gibi BEŞİKTAŞ demeyi öğretsin. "Beşiktaks" nedir arkadaş :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: