2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362190 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Aboubacar icin odenen 2.5 +3.3 nedir yaaa  ve sadece 1 yil icin ??
Besiktask!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Nassri söz verdiyse bize gelir son anda vazgeçmez normal şartlar altında, eğer teklifimizi kabul etmediyse sevilla alır maalesef...

Çevrimiçi sozkul

bildigim 10milyon opsiyon kullanılırsa 3,3milyon kira bedeli düşülecek..
Fikret Ormanın Fairplay Finance izlediği yol doğru aslından 10milyon bonservisle alacagı oyuncuyu elimizin rahatlacagı 1 yıl sonra alacak..
Bak Şimdi diğer takımlara nasıl transfer yapılırı tarif ettik !!

Saygılar

@abdusta, bu 10 miyon yüzde 30 a mı denk geliyor?

Bendende saygılar sevgiler..

Çevrimdışı abdusta

Aboubacar icin odenen 2.5 +3.3 nedir yaaa  ve sadece 1 yil icin ??

Yukarıda acıkladım.
Lutfen okuyunuz

Bilmeden yönetimi suçlamayınız..

Saygılar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Aboubakar denilen yetersiz₁? Kendine iyi bak bida görüşemeyiz :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

transfer döneminin abv delirtecekler bizi bu gidişle.....

Çevrimdışı Culpable

Kap Kap  diyenler  hala sunu anlamamis

Besiktas yonetimi  suana  kadar yaptigi transferlerde kap haberlerini  ne zaman gonderdi

KAP in anlami ne : Kamuyu aydinlatma platformu
peki burda Kamu kim:  besiktas taraftari degil 
yani besiktas taraftarini aydinlatma platformu degil

Nasri ile ilgili suan Kap yapacak olsalar sadece sunu yapabilirler  Nasri ile gorusmelere baslanildi gibisinden  ama diger transferlere bakarsaniz  yonetim bunu yapmiyor

simdi %100 anlasti hersey imzaya  kaldi Besiktas su sekilde kap yapamaz : Nasri ile anlasildi diye
olasi bir ters durumda manipulasyona  girer ve ceza alirlar SPK dan
Yonetim gosrustugu yada islak imzayi atmadigi futbolcuyu  kap a bildirmiyor

Kap a her transferi bildirmek zorunda degilsin  yanlis hatirlamiyorsam bonservisi 5m euro dan asagi transferi kap a aciklamak zorunda degilsin

Duyumculara yada taraftarlara gelince

Hicbir duyumcu yada taraftar  ben yonetimden duydum haber aldim  A ismini bitirdik diye yazi yazamaz  buna SPK musade  etmez  bu insider a  girer ve  yasal yaptirimi ve hapis cezasi var

Yani piyasada  yok sundan duydum su oldu yok bundan duydum bu oldu diye yazanlar aslinda hicbir sey duymamistir duyan insan kaynak gostermez heleki yonetimi kesinlikle  kaynak gosteremez  Yasal suc islemis olur duyan kisi ve yonetim

sunu unutmayalim Besiktas halka acik bir sirket 

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 19:58:25 Culpable ]

Yonetim aboubacari gomez ayari bir golcu zannetti herhalde bu odenen 6 milyon  euro 1 yil icin gercekten inanilmaz bir rakam hala soktayim .. bu paraya bonservisiyle genc bir yetenek alinirdi be :ebebe:
Besiktask!

Çevrimiçi sozkul

Aboubakar'ın hala büyük takımlarda oynama umudu olduğu için onu buraya normal koşullar altında 2,5 -2,7 bandında getirebilirdik en az.
800K fark darbecilerin katkısıyla oldu. Feto'nun hediyesi.

Çevrimdışı brci

NASRİ DEFRETİ KAPANMIŞ HAYIRLI OLSUN

Çevrimdışı brci

City West Ham maçının ardından fiyat yükseltti. Beşiktaş transferden vazgeçti. (Bipspor)

Çevrimdışı Berat

Tamam piyasadaki bilet fiyatları yüksek de , bizim biletler 50-60 TL bandından başlasa daha iyi olacak.

Çevrimdışı klubnika01

City West Ham maçının ardından fiyat yükseltti. Beşiktaş transferden vazgeçti. (Bipspor)
o zaman kesin transfer bitmiştir.hayırlı olsun herkese  :)

Çevrimdışı Culpable

Sunuda eklemekte fayda var Bugun Ingiltere'de resmi  tatil

Çevrimdışı brci

o zaman kesin transfer bitmiştir.hayırlı olsun herkese  :)

Ben olumsuz düşünüyorum NTV de haber yapmış sevilla istiyor diye offff  :s20:

Nasrinin gelecegine bastan beri inanmiyordum zaten .
Besiktask!

Çevrimdışı Bishamon

Stoperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Çevrimdışı anılnr

Aboubakar iyi futbolcu ama asıl sıkıntı şurda. Cenk 1.7 alıyor Aboubakar neredeyse 2 katı 3.3.Peki Aboubakar Cenk'ten 2 kat iyi futbolcu mu ?

Çevrimdışı Kalyoncu

transfer döneminin abv delirtecekler bizi bu gidişle.....

Ben delirdim. Özel dersi iptal ettim, stoperi bekliyorum. Sürekli sigara yakıyorum strestten ya gelmezse diyorum necip aklıma geliyor yok ya benim gördüğümü onlarda görüyodur diyorum başkanın veli ve tolgay iki haftaya döner açıklamaları geliyor aklıma.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı emrecakmak

Sevilla nin teklifinden sonra biz maaşını ödemeyiz isterseniz maaşıyla kiralayın demiştir kesin city

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dün de bitmişti Nasri Basının inandırıcılığı kalmadı...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı klubnika01

sevilla gibi sistemi saat gibi işleyen takımın transferi son 48 saate bırakacağını pek tahmin etmiyorum ben

Çevrimdışı Kalyoncu

sevilla gibi sistemi saat gibi işleyen takımın transferi son 48 saate bırakacağını pek tahmin etmiyorum ben
Konoplyanka kadro dışı kaldı o yüzden olabilir

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben olumsuz düşünüyorum NTV de haber yapmış sevilla istiyor diye offff  :s20:
Basın fransız gazetesinin haberlerini aktarıyor. Fransız gazetesi de sanki hesap kasıyor. Şimdi de gs için haber yapmış

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı brci

Dün de bitmişti Nasri Basının inandırıcılığı kalmadı...

Murphy kanunu hep en kötü olasılık olur .   Çok istemiştim ciddi anlamda olmadı sağlık olsun 3. yıldızı takalımda unuturum ben .

Etiketler: