2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12365291 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı bjk4ever

Oluşturulur emin ol oluşturulur. Ben Gomezi zaten yermiyorum ama Gomeze de takılmaya gerek yok. Onun gibisi zor gelir. Kim gelecekti; Mandzukic, Benzema, Higuain, Bony, Benteke?? Keşke etoo alsaydık da dk 50 den sonra Cenk gelişseydi. Benim lafım Aboubakarı gömenlere.

Bize uygun değil demişsin neye göre diyorsun? Hava topu var, patlama gücü var, dar alan pas oyununda iyi, duvar olabilen, dribling özelliği iyi. Bitiricliği Almeida Emenike gibi olsaydı ne işi var Portoda? Evet maliyet yüksek ama aldığın oyuncu da kaliteli, Gömmeyin.

Gomezden çok farklı bir oyuncu bu kesin.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eto'oyu bende cok isterdim ve isterdim, o ayri konu. Yeterince opsiyon bence var. Saydigin isimler zor ama bu paralara bony zorlanabilirdi. Olmadi huntelaar, luiz adriano gibi oyuncular denenebilirdi. Bu maliyeti gozden cikardiysak luiz adriano cok rahat alinabilirdi

O saydigin ozelliklerden bence hava topu haric hicbiri onemli degil bizim icin. Gomezde hicbiri yoktu ve takimimizla muthis uyumu ve ligi cozmus olmasi ortada. O ozellikleri bulunduran, adamin belki bir alt versiyonu emenike ligimizde oynuyor ve performansi ortada. 5 mac arka arkaya kapanan anadolu takiminin kilidini acacak oyuncu degil aboubakar. Ha, cl icin ozel olarak patlayici hizli bir forvet ariyorsan git doumbia'yi al. Bonservissizdi ve basel'e gitti, yillik 1.5m euro'ya kosa kosa gelirdi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı Orhan

Herkes yazdığını not alsın. Biz nasri konusunda aldığımız bilginin arkasindayiz

BTD

Çevrimdışı Kalyoncu

Çok fazla belirsizlik meydana geldi, hayırlısı olsun hakkımızda.
Transfer sürecinin tamamı belirsizdi sosa-gomez tamam onları bilemezsin ama stoper transferi son iki güne kalmamalıydı.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MrtBlgc

Herkes yazdığını not alsın. Biz nasri konusunda aldığımız bilginin arkasindayiz

BTD

BTD bilgiyi artık twitter'dan ordan burdan alıyor. Eskisi kadar iyi değiller.

Çevrimdışı Karabay

Ya iyide sevgili duyumcu abiler niye gelmiyor bu nasri. Uçak niye rötar üstüne rötar yapıyor??

Çevrimdışı tangaz

nasri hayırlı olsun  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Ç

Nasri'nin teklifi kabul ettiği falan yok. 1 Haftadır Nasri teklifi kabul etti diyorlar ardından son bir görüşme olacak sonra tekrar teklifi kabul etti sonra son bir görüşme daha olacak. 

Çevrimdışı Bishamon

Ya iyide sevgili duyumcu abiler niye gelmiyor bu nasri. Uçak niye rötar üstüne rötar yapıyor??
Uçak yarın dönüyor çünkü.

Çevrimdışı Yasin02

nasri hayırlı olsun  :bandit:

Bugünde hayrını göremedik abi :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı iilkerr

Duz mantikla cl den alacagimiz 7 puan ucretinin yarisindan fazlasina yetecektir. Bunu yapacak potansiyele sahip mi? Evet. Yapar mi? Takimla uyum saglarsa bence rahat yapar. Maasi takim ortalamasinin biraz fazla ustunde oldugu icin tepkiler var ama adama da ( bir arkadas guzel ornek vermis) youla muamelesi yapmak yanlis olur. Porto gibi bir futbolcu fabrikasindan cl de 10 macta 6 gol atmis, tr ligi icin fazlasiyla yeterli, daha 24 yasinda olan bir forvet aliyoruz. 2- 2 bucuk milyona gelmesini de beklemeyin zaten.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Transfer dönemi bitse de kurtulsak ya vallahi bunalım iyice.

Twetterda takip ettigim tüm haberci duyumcu zartcı zurtcuyu birakicam.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Eclips

Bugune kadar bu Aboubakari hic izlememistim, simdi youtube'da en cok izlenen videosunu actim,  Adamin son vurusu berbat, bence Cenk bile bundan daha iyi.
Vay Fikret Orman vay Demba Ba, Gomez getirmis adamsin.. nasil bu kazigi yedin  :s20: :s20:

Çevrimdışı Orhan

Birde şöyle bir durum var

Çevrimiçi Necmi

Oyuncunun maaş pazarlığını neden başkanlar yapsın?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

başkan seviyesinde görüştüğümüz için porto başkanı ben görüşeceğim demiş
bir nevi saygı gösterme sanırım ama oyuncu ücreti buna dahil değildir. bonservis kiralama opsiyonları
konuşup detaylandırmayı hukukçulara bırakmışlardır. oyuncuya verileni ben yargılamam
başkan pinti değil inanıyorsa oyuncuya veriyor. Burda sorun aslında opsiyonu ne kadar
bu oyuncu elimizde büyürseki bunun olma ihtimali yüksek işte alabileceğimiz sınırlarda olmalı
talisca gibi bir durum olmamalı yada nasri gibi 24 yaşında iyi kalite bir santrafordan bahsediyoruz
riski vardır ama pastasıda büyük olur. Oyuncunun bugünkü konuşmasını duydunuzmu Beşiktaşın oyuncu
parlattığını duydum dedi. Biz artık çemberin içindeyiz izlenen kulübüz. Oyuncuya değer katıyoruz
atılan her doğru adım bizi bir adım daha yukarı çıkarır. portoda parlamamış bir oyuncuyu parlatacağınızı düşünün
bunun bize katacağı değeri anlamada yardımcı olur biz porto gibi olalım diyorduk iki üç yıl önce şimdi
portodan parlatmak için oyuncu alıyoruz :)

Çevrimdışı mmeteris

Geçen yutup da canlı antilobu yiyen sırtlanların videosuna denk gelmiştim. O antilobun çektiği acıya benzer bi acı bu belirsizlik. Bitsin artık ne etimiz kaldı ne kemik

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı ProjectOrigin

Acıdan zevk almak iyi bir şey değildir arkadaşlar.Ben kendimi karamsar zannederdim vallahi helal olsun  :D

Aboubakar'ın ismi bile renklileri 3.5 attırmaya yetti  :bandit: Başlarına gelecekleri biliyorlar.
Kapalı savunmaya karşı iş yapamaz masalını kim uydurdu bilmiyorum ama  Aboubakar bir forvet olmasına rağmen çalım-dribbling konusunda ligimiz için oldukça üst seviyede.Stoperi sırtına alıp atmadığı az gol yok.Lütfen oyuncu hakkında bilgi olmadan üstün körü şeyler söylememeye çalışın.
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 19:14:44 ProjectOrigin ]

Çevrimdışı Alper1903

Aboubakar 3.3 Nasri - Sevilla haberleri. Muhteşem haberler...

Çevrimdışı indie

Nasri bizim ligimizin ve kalibremizin üzerinde bir profil. Para, hedef ne verirsek verelim bizden daha iyisini verebilecek talipler çıkabilir. Bu transfer olursa sancısız olmasını istemek ya da geç kalındı demek haksızlık olur. Adam gördük sakat değil, bitik değil, kulübü hedefsiz değil. Buna rağmen belli bir aşamaya gelebilmişiz. Sabretmek lazım.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Birde şöyle bir durum var
Bu adam gerizekalının önde gideni.
Fb yok demiş nasri de o zaman ben Beşiktaş a giderim mi demiş yani hahaha :D
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Bishamon

Bugune kadar bu Aboubakari hic izlememistim, simdi youtube'da en cok izlenen videosunu actim,  Adamin son vurusu berbat, bence Cenk bile bundan daha iyi.
Vay Fikret Orman vay Demba Ba, Gomez getirmis adamsin.. nasil bu kazigi yedin  :s20: :s20:
Hiç izlemeden bir video ile buna kanaat getirdin yani vay be.Seni scout yapmak gerek.

Çevrimiçi Necmi

neden yapsın benim bildiğim uçak salı günü 15.30 da gelecek ben dört gündür salı diyorum
yarın 15.30 da gelmezse işte o zaman rötar yapmış olur :)

Çevrimdışı Berat

Karabük maçı

Bilet Fiyatları
1. Kategori : 345TL
2. Kategori : 275TL
3. Kategori : 195TL
4. Kategori : 170TL
5. Kategori : 150TL
6. Kategori : 135TL
7. Kategori : 90TL
8. Kategori : 80TL

Çevrimdışı tangaz

neden yapsın benim bildiğim uçak salı günü 15.30 da gelecek ben dört gündür salı diyorum
yarın 15.30 da gelmezse işte o zaman rötar yapmış olur :)

ben de 15:39:48 die duydum  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

ben de 15:39:48 die duydum  :bandit:
Abi senin duyumlar olmuyor  :D

Çevrimdışı Eclips

Hiç izlemeden bir video ile buna kanaat getirdin yani vay be.Seni scout yapmak gerek.

Evet kardesim, sende galiba her hafta Porto izliyorsun, var mi baska Porto'dan alinacak adam?

Etiketler: