2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367414 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı bjk4ever

Arkadaşlar dünyaya dönün .
Bakın transfer doğrudur ya da yanlıştır demiyorum çünkü daha oynamadı .
Sizin gibi 3 dakikalık videolara bakarak futbolcu yorumlayacak kadar bilgi sahibi değilim   :)
Yalnız şunu hatırlatayım. Bu adamın transferi Demba Ba ile ya da Gomez ile kıyaslanamaz.
Aboubakar bazı arkadaşların yazdığı gibi adı duyulmamış bir adam falan değil .
Diğer ikisinden farklı olarak kariyeri yukarı doğru giden bir adam ve Porto'un birinci forvetiydi .
Ve en önemlisi yaşı henüz genç .
Bu adamı dandik ligimize ucuza getiremezsin .
Adamı gömmeyin demiyorum hobi olarak gene gömün ama izledikten sonra gömün .
Kötü oynarsa ben de katılırım size .

Yasinin genc olmasinin bize avantaji ne? Bonservis bedeliyle mi aldik arkadasi? Parlarsa kaymagini porto yer, biz verdigimiz 6m euro ve 1 yillik oyunuyla otururuz assaaaa.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı Çağatay

bu sevilla bizimde mi bug ımızı buldu la yoksa
geçen sene kono bu sene nasri
lakin nasriyi alamazlar bence
hadi bizim durumumuz yok adamın yıllık ücretinin bir kısmını city e ödetecez
ama aynı imkanı city sevilla için göstermez
adamlarda para var

ayrıca biz şl de gruptan çıkıp dewam etmeye çalışacaz
sevilla 3. olup uefa yı almaya çalışacak
şl mi uefa mı şimdi  :evillol:

artı, hadi oldu da gitti diyelim bizde kono ya çökebiliriz  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı MrtBlgc

Bu Sevilla Oğuzhan için teklif yapmamış mıydı ? Demek ki olumsuz yanıt alınca direk Nasri için teklif yaptılar.
Ulan harbi nefret ettim şu kulüpten !

Çevrimdışı autopsy

Konu hakkında son söyleyeceklerim ;
Adamın alacağı maaşı şu an Oğuzhan'ın ya da Q7'nin alacağı maaşla kıyaslamak çok anlamsız.
Oğuzhan o sözleşmeyi yaptığında henüz bu derece kendini göstermemişti .
Bilic zamanında yedekte oturuyordu çoğunlukla .
Eğer bu performansı sürdürürse 1,5'e oynayacağını mı sanıyorsunuz bir dahaki sözleşmesinde .
Sözleşmenin yapıldığı zamandaki şartlar önemli .
Q7 'nin ilk gelişinde aldığı maaşı hatırlayın bir de şimdikini .
Şartlar çok farklıydı , maaşlar da farklı oldu dolayısıyla.
Aboubakar için 2,5 - 3 arası birşey bekliyordum açıkçası .
Beklediğimden biraz fazla çıktı.
Eğer makul bir satın alma opsiyonu varsa çok takılmam bu detaya .
Umarım iyi performans verir .
Bu kadar tezcanlı olmamak lazım . 
Atiba alındığında da "vizyon" muhabbetleri falan yapanlar vardı .
Kim bu ya vs diyen sayısız adam hatırlıyorum .
Yargısız infaz kötüdür . Düşük performans gösterirse eleştiririz hep birlikte .

Çevrimdışı Savaş

mendes değil menejeri pazarlığıda başkanlar yaptı menejerler değil bizzat porto başkanı
menejerleri devre dışı bırakmış diye açıkladılar.

O zaman tamam abi. Yine menajerlere yedirmeye başlamayalım da.

Çevrimiçi Sinan66

madem bu kadar para veriyorduk, neden eto'o alinmadi ?

Çevrimdışı Yasin A.

mesai bitti di mi kap gelmez daha bugün?   :s20:

Çevrimdışı Fatih_

Bundan sonra Aboubakarin gollerini siralayip herkesi susturmasi lazim. Bu potansiyele fazlasi ile sahip.
Ins. asi tutar kazanan Besiktas olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

mendes değil menejeri pazarlığıda başkanlar yaptı menejerler değil bizzat porto başkanı
menejerleri devre dışı bırakmış diye açıkladılar.
Oyuncunun maaş pazarlığını neden başkanlar yapsın?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı anılnr

Nasri gelecek içim çok rahat duyumculara güveniyorum kötü niyetli değiller :D Sevillla kimmiş bizi tercih edecek adam :D

Çevrimdışı Eclips

Nasri olayi Falcao olayina dondu, bu adam gelmez.. Bu duyumcularinda nekadar bos adam olduklarini bi zahmet gorun artik.. Alayi kolpaci, neyse bende ne instagram var ne twitter, sikinti yok benim icin.. Su adamlara kendilerini onemli hissettirmeyin.

Çevrimdışı Orhan_

Konu hakkında son söyleyeceklerim ;
Adamın alacağı maaşı şu an Oğuzhan'ın ya da Q7'nin alacağı maaşla kıyaslamak çok anlamsız.
Oğuzhan o sözleşmeyi yaptığında henüz bu derece kendini göstermemişti .
Bilic zamanında yedekte oturuyordu çoğunlukla .
Eğer bu performansı sürdürürse 1,5'e oynayacağını mı sanıyorsunuz bir dahaki sözleşmesinde .
Sözleşmenin yapıldığı zamandaki şartlar önemli .
Q7 'nin ilk gelişinde aldığı maaşı hatırlayın bir de şimdikini .
Şartlar çok farklıydı , maaşlar da farklı oldu dolayısıyla.
Aboubakar için 2,5 - 3 arası birşey bekliyordum açıkçası .
Beklediğimden biraz fazla çıktı.
Eğer makul bir satın alma opsiyonu varsa çok takılmam bu detaya .
Umarım iyi performans verir .
Bu kadar tezcanlı olmamak lazım . 
Atiba alındığında da "vizyon" muhabbetleri falan yapanlar vardı .
Kim bu ya vs diyen sayısız adam hatırlıyorum .
Yargısız infaz kötüdür . Düşük performans gösterirse eleştiririz hep birlikte .

"Ozzie isyan çıkartmakta haklıdır" diye bir şey okudum. Bu acayip bir tutum. Eleştirmek değil niyet, sadece gömmek.

Çevrimiçi Samet Ç

Lens'i de kaçırdık elden. Son gün Opare kalibresinde bir stoper alırız belki ve transferi kapatırız.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sezon sonunda konuşacağımız şey Aboubakar'ın kötü performansı olmayacak muhtemelen. Aboubakar gelişigüzel seçilen bir isim değil. Hocanın oyun planına uygun patlama yapmaya oldukça müsait bir isim.

Sene sonunda konuşulacak şey yine savunmamız , savunma stratejilerimiz olacak. İlk 2 hafta bize bu işaretleri verdi. Hücum planlamaları savunmamızda arızalara yol açacak . Hoca özellikle hücumda dinamik bir takım istiyor ama dinamik takım isterken takımın saha dizilişindeki bozulmayı göz ardı ediyor.

Çevrimdışı bjk4ever

Yok arkadaş bizim taraftar garip. Adamlar gider 4m erene verirler yıllık da 2.2m garanti, ki bu oyuncu kronik sakat, adam akıllı sezon geçirmemiş hayatında. 3 yıllık maliyeti Erenin 11M EURO bonussuz, parlatılabilir mi çok zor, Olcanın Tarıkın penguen Umut Gündoğanın bitirici forvet Umut Bulutun vs vs hallerini görüyoruz.

Ama Ereni keşke alsaydık, o rakamlara alsaydık ulan niye aldık.

Garipsiniz vesselam.

3m maaş verildi diye adamı Youla yaptınız, Ereni de İbrahimovic.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baskasinin yaptigi hata bizim hatalarimizi ortmez. Eren'i almayalim, ama aboubakar da bu paralara olmaz.
Gecen sene ve ondan evvelki seneki en onemli farklardan biri demba ba'ya nazaran gomez'in winner kimligi, derbi performansi ve ekstradan attigi 7-8 gol. Bu forvet farki 3.luk be 1.lik arasindaki fark iste.
Forvet olarak bu seviyeye gelmisken inmek olmaz. Gomez'i beklerken baba forveti dusunmeliydi yonetim, buna yeterince zaman vardi. Hadi butcen yetmedi, pazar ve zaman daraldi, baba forvet bulamadin. Madem daha dusuk profilli bir oyuncu bakilacak; keskenscout ekibinin buldugu, 3-4 milyon euro bonservisli, potansiyeli cenki asacak bir forveti alip onu parlatmayi deneseydik. Hadi talisca neyse, belki istisna, ama ustune aboubakari kiralayip parlatmak neyin nesi? Besiktas amac degil aractir demisti baskan, ama bu 2 transfer bu cumleyle celisiyor. Portekiz kuluplerinin pilot takimimiyiz biz?

Çevrimiçi Necmi

Biz videodan baktik da sen sanki portekiz liginin 40 macini canli izledin de konusuyorsun. Portonun 3-4 macini izledim gecen sene, videolarini ayrica seyrettim. Zaten attigi gollerin sekline semaline bakinca az cok oyuncu tipi hakkinda bir fikir elde edersin. Adamin potansiyeline lafim yok, potansiyel olarak gomez'e yakin olabilir. Ama mevcut seviyesi ve tecrubesiyle gomez'in yanindan gecemez ve oyuncu tipi itibariyle hic ihtiyacimiz olmayan tipte bir oyuncu bence.

Gomez'in kacirdiklarindan 2 saatlik video cikar yorumu cok talihsiz ve ezbere bir yorum olmus. Dakika/gol istatistigi ile son yillarda kariyer olarak messi ve ronaldodan sonra 3. Oyuncu avrupada. Whoscored'dan bak, gecen sene gol/pozisyon orani 0.5 olan bir oyuncudan bahsediyoruz. Bu bir forvet icin muthis bir ortalama. Bunun ustunu istikrarli bir sekilde yapan oyunculari biz hayal bile edemeyiz. Bitiriciligi, sogukkanliligi ve gol vurusu bu kadar tartisilmayacak, cogu macta kritik gol atarak kilidi acmis, sezonu 26 golle kapamis bir adama kacirdigi gollerden 2 saatlik video cikar yorumu cok cok komik olmus.

karıştırdın sanırım 0,5 olan gomez değil etooydu
gomez girdiği 4-5 pozisyondan birini gole çevirdi.
bence oyun stiliyle tamda ihtiyacımız olan forvet tipi
kutu içinde patlama özelliği olan hızlı ısıran bir forvet
haraketli gomez daha durağandı yavaşlığını çok iyi yer tutmasıyla kapatıyordu.
yeri kolay dolmaz. ama gideninde arkasından ağlanmaz
sende oynamamış sahaya bir kere bile çıkmamış birinide eleştirmek ilginç oluyor
sen diyorsun gomeze yakın kalitesi var diye gomezi bile 3-4 maç izleyerek değerlendiremezsin
baktığında hiçte tatmin edici gelmez hangi maçı izlediğine bağlı gomez saha içinde kendini
unutturan bir oyuncuydu. gomezle abubakar mukayesesi yapılmazki oynayacak kendi
içinde değerlendireceğiz. Gördüğün gibi seninkide biraz ezbere bir yorum olmuş
eğer abubakarın portekizdeki iki senesiyle gomez mukayesesi yapıyorsan o zaman gomezinde bize gelmeden önceki iki yılına bakacak
öyle mukayese edeceksin yada abubakarı bir sene bizde izleyip sene sonu mukayese edeceksin
onun dışındaki her yorum sallama olur. birini ezbere yorum yapmakla suçlarken ezbere yorum yapmakta bence
çok talihsiz bir açıklama olmuş

Çevrimdışı atalay

Oyuncunun haklarının 3'de ikisi FON'da. Oyuncunun bir yıllık maliyeti asgari €5,8 M. Oyuncunun opsiyonu belirsiz, varsa yüzde kaçı için olacağı yine belirsiz.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 05:16:48 atalay ]

Çevrimdışı Eclips

Keske Eto'o gelseydi be, bu yasta bile bizi sampiyon yapardi.

Çevrimdışı Berat

Keske Eto'o gelseydi be, bu yasta bile bizi sampiyon yapardi.

Daha yeni başladık,sakin.

Çevrimiçi Necmi

Baskasinin yaptigi hata bizim hatalarimizi ortmez. Eren'i almayalim, ama aboubakar da bu paralara olmaz.
Gecen sene ve ondan evvelki seneki en onemli farklardan biri demba ba'ya nazaran gomez'in winner kimligi, derbi performansi ve ekstradan attigi 7-8 gol. Bu forvet farki 3.luk be 1.lik arasindaki fark iste.
Forvet olarak bu seviyeye gelmisken inmek olmaz. Gomez'i beklerken baba forveti dusunmeliydi yonetim, buna yeterince zaman vardi. Hadi butcen yetmedi, pazar ve zaman daraldi, baba forvet bulamadin. Madem daha dusuk profilli bir oyuncu bakilacak; keskenscout ekibinin buldugu, 3-4 milyon euro bonservisli, potansiyeli cenki asacak bir forveti alip onu parlatmayi deneseydik. Hadi talisca neyse, belki istisna, ama ustune aboubakari kiralayip parlatmak neyin nesi? Besiktas amac degil aractir demisti baskan, ama bu 2 transfer bu cumleyle celisiyor. Portekiz kuluplerinin pilot takimimiyiz biz?

gomezin winner kimliği derbilerde gol atması ekstra 7-8 gol atması alırken o kadar para verirken biliyormuyduk. :alala:
bir riskti girdik kazandık şimdide bir risk giriyoruz kazanıp kazanamayacağımızı sene sonunda göreceğiz.

Çevrimiçi Mehmet57

Nasri Sevilla'ya gidecekse, acilen Sevilla'dan ayrilmak isteyen Konoplyanka'ya yonelmeliyiz.

Çevrimdışı Kalyoncu

Nasri Sevilla'ya gidecekse, acilen Sevilla'dan ayrilmak isteyen Konoplyanka'ya yonelmeliyiz.
10-15 arası bonservis isterler :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Çok fazla belirsizlik meydana geldi, hayırlısı olsun hakkımızda.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Mechul Haberci @mechulhaberci 2 dk.2 dakika önce
Nasri beşiktaş'ın teklifini kabul etti. http://M.City Beşiktaş'ın teklifini kabul etti. Konu kapandı. Nedir bu kaos merakı?!

Bunlar olduysa niye getirmiyoruz arkadaş o zaman diye sorarlar adama ne bekleniyor mevcut kombine sahiplerinden birkaçını kaybetmemizmi gerekiyor anlamadımki.

Etiketler: