2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368242 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Aboubakar'ın gelmesine seviniyordum ama yıllık ücretinde kesin bir olaylar dönüyor.Ayrıca adamın bonservisinin sadece %30'u Porto'da bunu 3M€'ya aldılar.Umarım Porto'nun haklarını almışızdır yoksa sadece kira için çok fazla.

Çevrimdışı Dr.Zeck

4.5 milyon € aldığımız töreyi 3 milyon € kiralarken nerdeydiniz ?

biz verince iyi zaten alınca sıkıntıya giriyorlar.

biriside edin visca demiş :) ne diyeyim ..

Çevrimiçi Samet Ç

Yıllık ücreti çok ya tamam iyi oyuncu da 1 yıllık 5.8 m euro maliyet bir hayli fazla...

Fazla olduğunu bende söylüyorum ama adamın potansiyeline oyunculuğuna Youla muamelesi yapanlar var. Ki bunları söyleyenler Youtube'a Aboubakar yazıp videolarını izleyip buraya gelip yorum yapanlar.

Çevrimdışı atalay

Aboubakar'ın oyuncu haklarının 3'de 2'si fon'da. Bence oyuncunun tiplemesi, kalitesi dışında ana problem bu.

Porto, iki sene önce oyuncu haklarının %30'u için €3 M ödedi.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 17:19:51 atalay ]

Çevrimdışı D-MAN

şu an da geleceği kesin olsa hangisini istersiniz ?

vida mı ?
rakitsyky mi ?
indi mi ?

Çevrimdışı autopsy

vida mı ?
rakitsyky mi ?
indi mi ?

Tartışmasız Rakitsky .

Çevrimdışı klubnika01

törenin kiralık olarak 3e gittiği evrenede Aboubakar 13e yine gider.

Çevrimdışı D-MAN

Tartışmasız Rakitsky .
katılıyorum bence de rakitsky

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

vida mı ?
rakitsyky mi ?
indi mi ?
Rakitsky kağıt üzerinde en iyisi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

vida mı ?
rakitsyky mi ?
indi mi ?
Rakitsky ( Raketci ) :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı brkntcnr

Ayrıca bi konudan da bahsetmek istiyorum. Gökhan Töre' yi 3.5 milyon € ya kiraladıklarında bir kesim çıktı yok böyle bi kiralama bedeli falan filan diye bi güzel övdü. Şimdi çok yakın bi bedeli sen veriyorsun kiralık topçu için kulübüne. Demekki verilebiliyormuş öyle değil mi? Yani her yapılan şeyi abartmaya gerek yok onu söylüyorum. İyiyi de, kötüyü de. Maalesef bizim camiamızda bu çok var. Kötülemek isteyenler çok fazla abartıp saçmalarken, övmek isteyenler de aynı şekilde abartıp saçmalıyorlar.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Gökhan Töre West Ham'a rotasyon oyuncusu olarak gitti ama biz Vincent Aboubakar'ı 1. forvet olarak aldık. 3.3 milyon Euro'dan bahsediyoruz. Quaresma Atiba ve Oğuzhan'ın aldığı yıllık ücrete eşit neredeyse. Kim bu Vincent Aboubakar Higuain falan mı?
Yazdıkların çok çelişkili.

Çevrimdışı brkntcnr

Porto, iki sene önce oyuncu haklarının 3'de 1'i için €3 M ödedi.
Abi peki başka bi kulüp gelip fondaki o kalan 3 de 2 sini alabiliyor mu?

Çevrimdışı D-MAN

Ayrıca bi konudan da bahsetmek istiyorum. Gökhan Töre' yi 3.5 milyon € ya kiraladıklarında bir kesim çıktı yok böyle bi kiralama bedeli falan filan diye bi güzel övdü. Şimdi çok yakın bi bedeli sen veriyorsun kiralık topçu için kulübüne. Demekki verilebiliyormuş öyle değil mi? Yani her yapılan şeyi abartmaya gerek yok onu söylüyorum. İyiyi de, kötüyü de. Maalesef bizim camiamızda bu çok var. Kötülemek isteyenler çok fazla abartıp saçmalarken, övmek isteyenler de aynı şekilde abartıp saçmalıyorlar.

demek istediğim bu övgünün de eleştirinin de sınırı bilmeliyiz

Çevrimdışı OrhanAker

Sıkıntı olan da aslında kiralama bedeli değil yıllık ücreti neden bu kadar fazla verildi ?

Çevrimdışı tangaz

vida mı ?
rakitsyky mi ?
indi mi ?

kesinlikle Vida
raketçi ülkesi dışında oynayamaz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Bizim toplum analitik düşünme özürlü. Birbirinden bağımsız iki şeyi tek bir düzlemdeymiş gibi kıyaslamalar; X bir ekibin oyuncuya talebini, ödediği bedeli, performansını direkt ölçü kabul edenler; sanal marketing değerlerini real hayata oturtmaya çalışanlar... Menajerlik oyunu değil bu. 

Çevrimdışı brkntcnr

Aboubakar' ın bonservisini alamazsak yaklaşık 6 milyon para harcamış olacağız sırf bir sezon oynatmaya. Aynı şekilde Gomez' de bu kadar para aldı. Ve bu hiç transfer başarısı gibi durmuyor.

Çevrimdışı bjk4ever

Adamı videodan izleyip gelip burada yorum yapıyorsunuz.

Gomezin geçen yıl kaçırdıkları ile 2 saatlik video yapılır hala Gomez kadar bitirici değilmiş. Ulan senin forvetin Gomez martta başladı takımını küçümsemeye hala Gomez diyorsunuz.

Hata Fikret Ormanda. Gidip ne işi var Dembaba ile Gomez ile. Yok arkadaş Yula müstehak bize.

Hele bi gelsin herkes ağzı açık izleyecek bu forveti, aha da bu kadar net konuşuyorum.

Bitiriciliği de milletin sandığı gibi Almeida falan değil. Forvetsen ve Porto seni alıp 1.forvet yapıyorsa bil ki o golcü golü kokluyordur bitiriciliği de üst düzeydir. Madem izlemediniz bari bunu dikkate alarak yorum yapın.

Yönetimi buradan tebrik ediyorum, böyle oyuncuları böyle yaşlarda ülkemizde gördüğümüz için. 3 milyon alacakmış, alsın, ama katkı versin.

Hoşgeldin Aboubakar!!!

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz videodan baktik da sen sanki portekiz liginin 40 macini canli izledin de konusuyorsun. Portonun 3-4 macini izledim gecen sene, videolarini ayrica seyrettim. Zaten attigi gollerin sekline semaline bakinca az cok oyuncu tipi hakkinda bir fikir elde edersin. Adamin potansiyeline lafim yok, potansiyel olarak gomez'e yakin olabilir. Ama mevcut seviyesi ve tecrubesiyle gomez'in yanindan gecemez ve oyuncu tipi itibariyle hic ihtiyacimiz olmayan tipte bir oyuncu bence.

Gomez'in kacirdiklarindan 2 saatlik video cikar yorumu cok talihsiz ve ezbere bir yorum olmus. Dakika/gol istatistigi ile son yillarda kariyer olarak messi ve ronaldodan sonra 3. Oyuncu avrupada. Whoscored'dan bak, gecen sene gol/pozisyon orani 0.5 olan bir oyuncudan bahsediyoruz. Bu bir forvet icin muthis bir ortalama. Bunun ustunu istikrarli bir sekilde yapan oyunculari biz hayal bile edemeyiz. Bitiriciligi, sogukkanliligi ve gol vurusu bu kadar tartisilmayacak, cogu macta kritik gol atarak kilidi acmis, sezonu 26 golle kapamis bir adama kacirdigi gollerden 2 saatlik video cikar yorumu cok cok komik olmus.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

Sıkıntı olan da aslında kiralama bedeli değil yıllık ücreti neden bu kadar fazla verildi ?

çünkü oyuncu daha aşağı rakamları kabul etmedi. bizim ülkede kasımpaşalı erenin 2,5 milyon kazandığını bu menajerler oyuncular pazarlık masasına otururken bilmiyor olabilirler mi sizce? olaya böyle bakın burası ortadoğu maaşlı bir futbol ülkesi 3,3 normal rakam. adam daha azına gelmezdi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı bjk4ever

Adamı videodan izleyip gelip burada yorum yapıyorsunuz.

Gomezin geçen yıl kaçırdıkları ile 2 saatlik video yapılır hala Gomez kadar bitirici değilmiş. Ulan senin forvetin Gomez martta başladı takımını küçümsemeye hala Gomez diyorsunuz.

Hata Fikret Ormanda. Gidip ne işi var Dembaba ile Gomez ile. Yok arkadaş Yula müstehak bize.

Hele bi gelsin herkes ağzı açık izleyecek bu forveti, aha da bu kadar net konuşuyorum.

Bitiriciliği de milletin sandığı gibi Almeida falan değil. Forvetsen ve Porto seni alıp 1.forvet yapıyorsa bil ki o golcü golü kokluyordur bitiriciliği de üst düzeydir. Madem izlemediniz bari bunu dikkate alarak yorum yapın.

Yönetimi buradan tebrik ediyorum, böyle oyuncuları böyle yaşlarda ülkemizde gördüğümüz için. 3 milyon alacakmış, alsın, ama katkı versin.

Hoşgeldin Aboubakar!!!

Biz videodan baktik da sen sanki portekiz liginin 40 macini canli izledin de konusuyorsun. Portonun 3-4 macini izledim gecen sene, videolarini ayrica seyrettim. Zaten attigi gollerin sekline semaline bakinca az cok oyuncu tipi hakkinda bir fikir elde edersin. Adamin potansiyeline lafim yok, potansiyel olarak gomez'e yakin olabilir. Ama mevcut seviyesi ve tecrubesiyle gomez'in yanindan gecemez ve oyuncu tipi itibariyle hic ihtiyacimiz olmayan tipte bir oyuncu bence.

Gomez'in kacirdiklarindan 2 saatlik video cikar yorumu cok talihsiz ve ezbere bir yorum olmus. Dakika/gol istatistigi ile son yillarda kariyer olarak messi ve ronaldodan sonra 3. Oyuncu avrupada. Whoscored'dan bak, gecen sene gol/pozisyon orani 0.5 olan bir oyuncudan bahsediyoruz. Bu bir forvet icin muthis bir ortalama. Bunun ustunu istikrarli bir sekilde yapan oyunculari biz hayal bile edemeyiz. Bitiriciligi, sogukkanliligi ve gol vurusu bu kadar tartisilmayacak, cogu macta kritik gol atarak kilidi acmis, sezonu 26 golle kapamis bir adama kacirdigi gollerden 2 saatlik video cikar yorumu cok cok komik olmus.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı KadirA

Yok arkadaş bizim taraftar garip. Adamlar gider 4m erene verirler yıllık da 2.2m garanti, ki bu oyuncu kronik sakat, adam akıllı sezon geçirmemiş hayatında. 3 yıllık maliyeti Erenin 11M EURO bonussuz, parlatılabilir mi çok zor, Olcanın Tarıkın penguen Umut Gündoğanın bitirici forvet Umut Bulutun vs vs hallerini görüyoruz.

Ama Ereni keşke alsaydık, o rakamlara alsaydık ulan niye aldık.

Garipsiniz vesselam.

3m maaş verildi diye adamı Youla yaptınız, Ereni de İbrahimovic.

Çevrimdışı atalay

Abi peki başka bi kulüp gelip fondaki o kalan 3 de 2 sini alabiliyor mu?

FON oyuncu haklarını satarsa alabilir. Velhasıl kelam çetrefilli iş. 

Çevrimdışı D-MAN

1 eylüle kadar foruma girmeme kararı aldım bu sene transfer ömrümden ömür yedi 1 eylülde görüşmek üzere

Çevrimdışı KAP

Söylesene bize hocam Tolga niye oynatılıyor
[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 18:30:00 KAP ]
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Etiketler: