2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12346342 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı matias_27

Talisca ve abouebakar demiştim gerçekleşti bugün aldığım bilgi doğrultusunda caner erkin de Beşiktaşa hayırlı olsun

Nasri de ufak pürüzler varmış bu arada henüz tam net değil
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tolganın vodafone arenada taraftarın kendisini sahanın ortasında tartaklamasıyla gitme ihtimali çok yüksek.şenol güneşin sonu tolga yüzünden olacak.kendini bitiriyor farkında değil.Kaleci konusunda kayırma yaptığını alemi cihan anladı artık.aldırdığı kaleciler hep düşük profilli sırf tolga yedek kalmasın diye.tolgaya kaleci diyen futboldan anlamıyordur.iyi veya kötü bile demem..adamın mesleği kalecilik değil. Tolga şenol hocaya rağmen bu kulüpte barınamayacak. Artık taraftar gerekeni yapacak!

:bye: :busted_cop:

Son 13 sezonda 13 kaleci transferi yapmışız. Murat Şahin, Volkan Ünlü, Vedran Runje, Hakan Arıkan, Rüştü Reçber, Atilla Özmen, Ramazan Özcan, Cenk Gönen, Allan McGregor, Tolga Zengin, Günay Güvenç, Denys Boyko, Fabricio Agosto. Şurada kaç tane güven aralığı yüksek, kaliteli kaleci var?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Librarius

Birincisi Akhisar bize karşı daha diri ve daha iyi oynuyor, ikincisi biz 10 sene de bir şampiyon oluyoruz diye serzenişte bulunmayız, ancak matematik yoksunu bir renkli bunu ifade eder. Son olarak negatif hava?

Ohoo sen baya gerceklerden kopmussun. get updated as soon as possible...
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı AmaralGürses

Birincisi Akhisar bize karşı daha diri ve daha iyi oynuyor, ikincisi biz 10 sene de bir şampiyon oluyoruz diye serzenişte bulunmayız, ancak matematik yoksunu bir renkli bunu ifade eder. Son olarak negatif hava?

Akhisar'la gs arasında kirli birşeyler döndüğünü düşünenlerdenim ben de tamam ancak bu maçı muslera'nın tek başına aldığı gerçeğini de değiştirmiyor. Aynısı kupa maçı için de geçerli.

Şampiyon takım birebir aynı kadroyla ligdeki 2.maçına çıkıyor dünyada yoktur herhalde böylesi, aynı şampiyon takımın hocası daha 1 hafta kadar önce medyanın önünde başkanına ayar veriyor, kalaylıyor, taraftar ise kim gelirse gelsin kalede tolga'yla bir yere kadar gibi haklı bir düşüncede.. yani negatif hava yoktur demek, vardır demekten daha manasız geliyor bana..

Çevrimiçi Kapkarakartal

Talisca ve abouebakar demiştim gerçekleşti bugün aldığım bilgi doğrultusunda caner erkin de Beşiktaşa hayırlı olsun

Nasri de ufak pürüzler varmış bu arada henüz tam net değil

Savunmanın ortasına ortalarda dolaşan bir isim yokmu hocam ?

Çevrimiçi Samet Ç

Transfer dönemi bitmedi mi hala ?  Bu arada Tolga akımına bende katkı vereyim dedim. :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

Tolga kaleden çıkana kadar meydanları boş bırakmayın.

Çevrimdışı AmaralGürses

demokrasi nöbeti gibi bir iştir bu da.. Beşiktaş işgal altındadır nöbete devam yoldaşlar!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ov forumda infial çıkmış :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Bir önceki sezonun analizini, eksikliklerini doğru kurgulayamazsınız ve problemlere uygun çözüm üretemezseniz, kurulu düzene ve şampiyonluk apoletine rağmen yarışa geride başlarsınız. Bu transfer dönemini sağlıklı geçirmek diğer sezonlardan çok daha önemli.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 19:58:01 atalay ]

Çevrimdışı 38life

Tolga ve Nasri yüzünden uyuyamıyorum.

Çevrimdışı 38life

Yalnız berbat kaleci planlamasına bir rötuş yapmak gerek. Fabricio'nun sakatlık geçmişi ve performansı + Tolga'nın taraftar ile olan diyaloğu ve kalitesi + yerli teşvik sistemi kuralı düşünülürse, Boyko'yu gözden çıkarmak veya +1 yerli isim daha kadroya katmamak uzun vadede sıkıntı yaratabilir.

Ali Şaşal'ın hazırda bekletildiğini söyleyenler var.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Yıllardır her forumda hiç değiştirmeden kullandığım avatarımı ilk kez değiştiriyorum...

Tolga zengin seni is-te-mi-yo-ruz!
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı alimm

atiba için alternatif bi isim düşünülüyor mu acaba...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı talha

2009 şampiyonluğu bir protesto sayesinde gelmiştir

Her protesto moralleri bozacak anlamına gelmez Arda ispanya maçında ayarı yemeseydi çek maçında bir tarafını yırtmazdı

Tolga ve Şenol hocaya gereken tepki verilmeli kocaman bir camia ve çınar burası Tolga nın elinde oyuncak olamaz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı fatihbjk

Çevrimiçi mayguntr

Ben de katıldım size :D Tolga gidene kadar rahat bir sezon yok bize o kesinleşti yine

Çevrimdışı Orhan_

Ohoo sen baya gerceklerden kopmussun. get updated as soon as possible...

Ciddiye almak istiyorum seni ama olmuyor. Sen normatif takıl :D. Belki rasyonel empirizm falan yakalarsın :D. Bu arada Türkçe ile ilgili sıkıntıların var galiba.

Akhisar'la gs arasında kirli birşeyler döndüğünü düşünenlerdenim ben de tamam ancak bu maçı muslera'nın tek başına aldığı gerçeğini de değiştirmiyor. Aynısı kupa maçı için de geçerli.

Şampiyon takım birebir aynı kadroyla ligdeki 2.maçına çıkıyor dünyada yoktur herhalde böylesi, aynı şampiyon takımın hocası daha 1 hafta kadar önce medyanın önünde başkanına ayar veriyor, kalaylıyor, taraftar ise kim gelirse gelsin kalede tolga'yla bir yere kadar gibi haklı bir düşüncede.. yani negatif hava yoktur demek, vardır demekten daha manasız geliyor bana..

Muslera'yı kötüler ya da Tolga'yı över bir şey söylediğimi hatırlamıyorum! Şenol Hoca'nın kadro seçimini de doğru bulduğumu ifade etmedim ayrıca! Negatif hava dediğiniz şey sizin içine düştüğünüz bir şey olsa gerek. Transferin gecikmesini eleştir, Tolga'yı kaleciliğinden dolayı eleştir, Hoca'yı seçiminden dolayı eleştir ama elinde sahip olduğun takımın önemini ve gücünü unutma! Öyle bir hava yaratıyorsunuz ve buna peşinen öyle inanıyorsunuz ki sanki takımda her şey olumsuz ilerliyormuş gibi. Ligin en değerli Hocası bizde, ligin en iyi takımı bizde, ligin en iyi stadı bizde, rakiplerine oranla düzlüğe çıkmış ve bir ivme yakalamış kulüp bizde, transferlerde ve mali işlerde en iyi yapılanma bizde ama olur mu! Her şey Tolga'dan ibaret. Hem de daha ligin 2. haftasında bu kadar kararlısınız. Sadece biraz daha sakin olmak gerekiyor.
 O yüzden negatif hava vardır demek çok daha manalı bir şey değil. Sakin!
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2016, 05:14:41 Orhan_ ]

Çevrimdışı 38life

Yapilacak transferlerde lisans sorunu yaşanacak diye korkuyorum. Transferin bitmesine 3 gün var. Ve biz hala yarın asla kap gelmeyeceğine dair eminiz. Bu nasıl bir çılgınlıktır? Geçen sene Gs'nin yaşadığını biz yazarsak büyük rezillik olur. Düşünsene Nasriyi, Caneri, Sakhoyu aliyorsun ama lisans cikartamadigin için oynatamiyorsun.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 15:55:09 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

son 12-13 sayfayı okuyarak geldim. tolga konusunda hiç şansınız yok hoca oynatmaya dewam edecektir ancak rezil ötesi bir maç sonrası fabriyi oynatır oda harika bir performans sergilerse eldivenler el değiştirir aksi halda tolga oynamaya dewam eder. bu arada tolga iyi kaleci değil ama belirttiğiniz kadar da kötü değil...

sivok zapo konusu geçmiş; sivok 4,7 zapo 4,5 olmak üzere vadeli toplam 9,2ye alındı işin garip tarafı udinese başkanı ikisine toplam 4,5 fiyat çekiyor yd peşin olmaz vadeli kaça olur diyor adam pazarlık olur nasılsa die 9,2 sallıyor. yd elini uzatıp antlaştık diyor. udinese başkanı şaşkın şaşkın gülümseyerek masadan kalkıyor... @mylife1903

son olarak ben 2 stoper alınacağını duydum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

sezon başı hemen hiç kampda olmayan sosa milanda son 10 dk sahaya çıktı bizim transferler ortalıkda yok. çok takıntılısın şenol hocam...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan

Super kupa ve ligte ki 2 maçın kahramanı Muslera.Spor basını 9 puanı gs ye değil Musleraya yazarken
Tolga nın 3 maçını başta Şenol hocanın sonra yönetimin daha sonra Alanya maçında Tolga diye tezahurat taraftarımızın vicdanına bırakıyorum.

Çevrimdışı Orhan

Yalnız berbat kaleci planlamasına bir rötuş yapmak gerek. Fabricio'nun sakatlık geçmişi ve performansı + Tolga'nın taraftar ile olan diyaloğu ve kalitesi + yerli teşvik sistemi kuralı düşünülürse, Boyko'yu gözden çıkarmak veya +1 yerli isim daha kadroya katmamak uzun vadede sıkıntı yaratabilir.
Ali şaşal ismi fazla geciyor tweeter de.Hakkında olumlu musun?

Çevrimdışı Egos

transferin son gününe kadar tolga boykotu anlamlı olabilir, belki yeni bir kaleci alınması için -yeterli olmasa da- iyi bir yöntemdir; ama transfer dönemi kapandıktan sonra tolga'nın takımda kalması halinde, daha doğrusu ilk 11'deki yerini koruması halinde oyuncuya yöneltilecek olumsuz tezahüratın anlamı yok. beşiktaşlılık diye yere göğe sığdıramadığımız değerlere de zerre kadar uymuyor. süleyman seba'ya da küfretmişti bu taraftar, seba dönemini başarısız transferlerle, avrupa'daki facialarla dolu olduğu malum; kendi ligindeki güçlü durum da yıkılırken şimdi fotoğrafı karşısında önünü ilikleyenler arasında başkana tribünlerden sövenler de var.

kaleci transferlerinde başarısız olduğumuzu söyleyen arkadaşların dışındakilere soruyorum: hangi kalecinin daha iyi olduğunu neye göre karar veriyorsunuz? içinizden kaç kişi boyko'yu ya da fabri'yi buraya gelmeden önce takip ediyordu, kaç kişi geldikten sonra antremanları izledi. boyko geldiğinde de ilk maçtan boyko yazılıyordu kaleye, sonraki sessizliğin nedeni unutulmuş gibi. fabri hakkında bir şey bilmiyorsunuz - necmi ağabey hariç diyelim - söyledikleriniz "tolga'dan kötüsü olamaz"dan öteye geçmiyor, ama size söyleyeyim: olur. galatasaray derbisinde günay ile yaşadık bunu, daha sonra boyko ile aynı şey oldu, şimdi sanki hiçbiri gerçekleşmemiş gibi sizin sözünüzle - transfer dönemi bittiğinde tolga'yı protesto edeceğini söyleyenlere bu laflarım - tek antremanını bile izlemediğiniz fabri'yi 11'de istiyorsunuz. fenerbahçe başkanı kadroya karışınca alay konusu edip kendi takımının kadrosunu değiştirebileceğini düşünmek büyük aymazlık. diyelim ki gerçekten söyledikleriniz gerçekleşti ve fabri ya da boyko harikalar yarattı, eleştirenlerden kaç kişi 5 antremandan fazlasını izleyip bu fikri ortaya attı söylesin. boş atıp dolu tutturmaya çalışmaktan başka bir şey değil yapılan.

.beşiktaş'ın defansı uzun süredir çok iyi değil.
.tolga, kötü beşiktaş defansını toparlayabilecek kişi değil.
.tolga'nın yeni anlaşması moral bozucuydu, ama kimse zahmet edip de bu durumun detaylarını araştırmadı, boş sallama bu konuda da sürdü.
.birkaç kişi dışında fabri, boyko, tolga üçlüsünden hangisinin daha iyi olduğunu söyleyebilecek nitelikte insan yok.
.bu insanlardan en niteliklisi şu an teknik direktörümüz.

tolga yüzünden alınan her mağlubiyet yönetime ve teknik direktöre mal edilebilir; ama unutulmaması gereken üzerimizdeki kısıtlamaların bazı öncelikler belirlememizi gerektirdiği. daha aciliyet sırasında en üste yazılan stoperi transfer etmemişken, sosa ve gomez'in gidişiyle son sıraya gerilemiş yabancı kaleci transferi hayal; tecrübeli, yetenekli yerli kaleci transferi ise imkânsız. derseniz ki "bu protesto ile imkânsızı, mümkün yapacağız." inanırım, bu taraftar daha zor şeyleri de inat edip gerçekleştirdi, çekincem duracağı yeri bilmediğine dair kuşkularımdan kaynaklanıyor.

şenol güneş'i adam kayırmakla suçlayan herkes bunun delilini göstermediği sürece yalancıdır. delil olarak da ağzından laf alıp kaydetmenize gerek yok. gidin, antremanları izleyin ve deyin ki: "fabri ya da boyko tolga'dan şu kadar üstün, fakat hoca onlara yer vermiyor!"

eğer beşiktaş taraftarı tek bir pürüz için bu kadar fazla ses çıkartıyorsa şımarıklık sınırı aşılmış demektir. ismail ve pekdemek kadrodayken şampiyon oldu bu takım, şimdi gomez ve sosa sayesinde demek kolay. her şeyi en iyi siz bilmiyorsunuz, yanlış söylediklerinizin cezasını çekseydiniz şu ana kadar yaptığınız hatalı değerlendirmeler nedeniyle ömrünüz boyunca hiçbir takımın taraftarı olamazdınız. bugün sağdan soldan okuyup tolga üzerinden beşiktaş'ın huzuruna kastedenler, dün falcao transferine seviniyordu. lütfen kalabalığa uymaktan vazgeçip beşiktaşlılığın hakkını verin. şampiyonlar ligi'nde başarı bu sene olmaz, seneye olur; daha zor rakiplere karşı olur.

eleştiri her zaman olsun, bunun için statlar da en etkili yerler; ama 31 ağustos'tan sonra yapılacak olumsuz tezahüratların beşiktaş'a sevdanız ile alakalı olmadığını şimdiden kabullenin. önümüzdeki üç gün eğer kaleci transferi yapılmazsa ve şenol güneş'in tercihi tolga'dan yana olursa tolga beşiktaş kadrosundaki en iyi kalecidir.
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2016, 07:33:13 Egos ]

Etiketler: