2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12346602 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Tolga yı yuhalamak yanlış
onun yerine fabri diye tezahürat daha mantıklı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 38life

Ne alakası var ya? Aldığın adam Samir Nasri tabi ki görüşmeler uzayabilir. Kaldı ki Fikret Orman'ı hepimiz biliyoruz. Yaptığı anlaşmayı en ince detayına kadar kulübün menfaatleri doğrultusunda sözleşmeye koydurmaya çalışıyor. 35'lik Eto'o bile Türkiye'ye gelirken bin dereden su getirdi. Öyle kolay değil bu işler. Yani duyumcusundan gazetecisine kadar herkes olumluyken senin bu kadar pesimist olmanı anlayamadım. Talisca geliyor dendi burda yine imkansız havası yaratıldı, aynı şekilde aboubakar'da da benzer şeyler yaşandı. Bu kadar karamsar olmanın, daha henüz ikinci haftada şampiyon olamayacağız demenin hiç bir getirisi yok.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes olumlu değil işte. Güvenilir olmayanların hepsi olumlu.

2.ci haftada şampiyon olamayacağız derken? Daha 1 ya da 2 sayfa geride "Biz her türlü şampiyonuz transferli ya da transfersiz" yazdım. Okumuyorsun sanırım.

Çevrimdışı Orhan_

1 Mac takima ve futbolculara zarar versin ben raziyim

Aksi takdirde En az 10 Mac ta Tolga yuzunden puan ve puanlar kaybedeceğiz , Tolga onlarca macta takima ve bize zarar vermeye devam edecek

Hangisini tercih edersin ?

1 Nasihat 1000 musubetten iyidir

Bu şekilde 1 mac zarar vereceğiz ama Tolgadan kurtulacağız ins

Öncelikle Tolga'nın oynamamasını tercih ederim. Kulübede kalsın mümkünse. Orası için iyi. "Bir musibet bin nasihattan iyidir" aslında :D.
Bu protestonun yeri maç değildir ve taraftarın 1 maç dahi zarar verme hakkı yok. Böyle bir hakkın olduğunu düşünmen de doğru değil.

Çevrimdışı AmaralGürses

bu da bir seçenek tabi...

zaten illa yuhalanmasına gerek yok, yuhalamak akla ilk geleni ama başka tepki yolları da düşünülmeli.. ama birşey yapılmalı !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boyko diye bagirsak olmazmi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Yapılabilirse aynı sonucu verir.

Çevrimdışı ekrembaser

Fazla zorlama fabri iyidir iyi😄

Çevrimdışı ProjectOrigin

Takimin morali bozulmasın Şampiyonluğa gidiyoruz dedik sustuk , yuttuk ama artik yeter bicak kemige dayandi hatta kemiği bile zorluyor artik

Katılıyorum, üstelik daha 2. haftayı yeni geçtik.Tepki gösterilecekse bundan daha iyi bir zaman olamaz.

Sporting Lisbon maçı sonrası taraftar tavrını ortaya koyduktan sonra Tolga nasıl paşa paşa yedek bekledi ? Günay gibi bir kaleci varken üstelik  :lol:

Hazırlık maçlarında gördüğümüz Fabri'nin neyi eksik Tolga'dan ? Boyko'nun biletini neden 3 maçta kestik ? Ne eksiği var bu kalecilerin Tolga'dan hala görmüş ve anlamış değilim.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2016, 01:19:10 ProjectOrigin ]

Öncelikle Tolga'nın oynamamasını tercih ederim. Kulübede kalsın mümkünse. Orası için iyi. "Bir musibet bin nasihattan iyidir" aslında :D.
Bu protestonun yeri maç değildir ve taraftarın 1 maç dahi zarar verme hakkı yok. Böyle bir hakkın olduğunu düşünmen de doğru değil.
Orasi yanlis olmus ya

Doğrusu senin yazdigin 1 musubet 1000 nasihatten iyidir olacaktı

Kafa allak bullak ulan Tolga :akuma:

Çevrimdışı Librarius

Premier League ozetlerini izledim icim sisti. Hele hele Tottenham-Liverpool macinda her iki tarafin kalecileri neleri cikarmis Allah askina izleyin. Birisinin kalesinde Tolga olsa diger taraf farkli kazanirmis. Bakin Akhisar bize karsi daha hirsli oynuyor diyen arkadaslar malesef yaniliyorsunuz. Akhisar bize karsi GS maclarindakinden daha az pozsiyon buluyor ama hepsini atiyor. GS maclarinda ise Muslera engelliyor. Bugun Muslera'nin kurtardigi toplar Tolga icin "kurtarilmasi imkansiz" toplar kategorisinde. Yemin ediyorum Tolga bende nese falan birakmiyor. Bunca iyi transfere ragmen butun camiada bir negatif hava var. Bu havanin tek sorumlusudur Senol hocamizin canim hemsehrisi Tolga'dir.

Besiktas Zago-Ronaldo'dan beri iyi bir stoper tandemi, ayrica Cordoba'dan beri de iyi bir kaleciye sahip olamadi malesef. Forvette'de ayni trend vardi Demba Ba'ya kadar. Forvette kalitenin tadina vardi yonetim ama anlasilan kale icin ayni tadi aramiyorlar. Sonra niye 10 yilda bir sampiyon oluyoruz diye serzeniste bulunuyoruz.

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Çağatay

Bi faydası olacağını düşünmüyorum  :bandit:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Sinan66

Bir ara  Nene'yi aliyorduk. ozel uçak gondermistik de bos donmustu :bandit:

Çok çirkin tezahürat yapıyorlar... @Yunus Emre Dökmeci

Bence alınacak cevap bu olur.
:alala:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tolga vücut olarak bitik bir kaleci . Vücut olarak bitik bir kaleciyi kaleye koymak ve bunda ısrar etmek asıl sorun . Tepkiyi koyarken doğru noktalara parmak basmalı.

İyi geceler Arkadaşlar :bye:

Gun ola hayrola..

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Orhan_

Premier League ozetlerini izledim icim sisti. Hele hele Tottenham-Liverpool macinda her iki tarafin kalecileri neleri cikarmis Allah askina izleyin. Birisinin kalesinde Tolga olsa diger taraf farkli kazanirmis. Bakin Akhisar bize karsi daha hirsli oynuyor diyen arkadaslar malesef yaniliyorsunuz. Akhisar bize karsi GS maclarindakinden daha az pozsiyon buluyor ama hepsini atiyor. GS maclarinda ise Muslera engelliyor. Bugun Muslera'nin kurtardigi toplar Tolga icin "kurtarilmasi imkansiz" toplar kategorisinde. Yemin ediyorum Tolga bende nese falan birakmiyor. Bunca iyi transfere ragmen butun camiada bir negatif hava var. Bu havanin tek sorumlusudur Senol hocamizin canim hemsehrisi Tolga'dir.

Besiktas Zago-Ronaldo'dan beri iyi bir stoper tandemi, ayrica Cordoba'dan beri de iyi bir kaleciye sahip olamadi malesef. Forvette'de ayni trend vardi Demba Ba'ya kadar. Forvette kalitenin tadina vardi yonetim ama anlasilan kale icin ayni tadi aramiyorlar. Sonra niye 10 yilda bir sampiyon oluyoruz diye serzeniste bulunuyoruz.

Birincisi Akhisar bize karşı daha diri ve daha iyi oynuyor, ikincisi biz 10 sene de bir şampiyon oluyoruz diye serzenişte bulunmayız, ancak matematik yoksunu bir renkli bunu ifade eder. Son olarak negatif hava?

Çevrimdışı AmaralGürses

Tolga vücut olarak bitik bir kaleci . Vücut olarak bitik bir kaleciyi kaleye koymak ve bunda ısrar etmek asıl sorun . Tepkiyi koyarken doğru noktalara parmak basmalı.

Vücut olarak bitik olduğuna kesinlikle katılıyorum. Bir de hangi online oyun oynarken arkadan video açarsın pc lag yapar ya.. aynı o şekil lag var tolga'da.. adam bildiğin 3sn gecikmeli reaksiyon veriyor bütün toplara

Çevrimdışı MrtBlgc

Herkes olumlu değil işte. Güvenilir olmayanların hepsi olumlu.

2.ci haftada şampiyon olamayacağız derken? Daha 1 ya da 2 sayfa geride "Biz her türlü şampiyonuz transferli ya da transfersiz" yazdım. Okumuyorsun sanırım.
Kim olumlu değil? Fransız basınından tut da İngiliz basınına kadar herkes transferin gayet olumlu olduğunu yazıyor çiziyor. Serdar Sarıdağ bile olumsuz, problem var derken, sorun kalmadı diye twitler atmaya başladı. Şampiyon olmayacağız kafası direk sana söylenmiş bir şey değil ama genel olarak benzer karamsarlık var. Burda o tür mesajlar atanlar kendilerini biliyorlar. Şurada 1 hafta 10 gün evvel Nasri falan konuşulmuyordu bile, hatta Sosa gidecek mi kalacak mı belli bile değilken 2 güzel transfer yapıldı. Belki geç kaldık ama Nasri gelecekse transferin son saniyesine kadar beklemeye razıyım. Ha gelmezse o zaman dilediğiniz gibi gömersiniz yönetimi.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Librarius

Fikret Orman Nasri'yi bitirebiliyorsa Şenol Hocaya falan sormaz. Bu deli saçmalarına inanmayın Allah aşkına iyi misiniz siz?

Kardesim musadenle senin avatari kullandim. Tolga'ya karsi farkindalik olusturmak adina bu avatari kullanmayi dusunuyorum uzun bir muddet.

Çevrimdışı 38life

Kardesim musadenle senin avatari kullandim. Tolga'ya karsi farkindalik olusturmak adina bu avatari kullanmayi dusunuyorum uzun bir muddet.

Ben de @Yunus Emre Dökmeci den çaldım zaten :) ama şimdi değiştirdim. farklı yaptım :)

Çevrimdışı Librarius

Yazdıklarını çok tehlikeli buluyorum.
Hoca nasıl doğru olduğunu düşünüyorsa öyle oynatmalıdır.
Taraftar hocayı yönetiyorsa, hoca takımı yönetemez.

Bende Tolgayı beğenmem ama ıslıklamak aklımın ucundan geçmez. Tolga nefreti hiçbir zaman Beşiktaş sevgisinin üzerine çıkamaz. Takımın hocanın yönetimin moralını bozmak, Beşiktaşı satmak gibi birşey bence...

Abi kusura bakma ama cok amator bir bakis acisi bu. Peki Besiktas taraftarinin morali ne olacak? Milyonlarca insan Tolga'yi gormek istemiyor. Tolga milyonlarca insani mutsuz ediyor. Hoca'da bir zahmet soyle dusunsun: milyonlarca insan mutsuz olacagina zaten kalitesi yerlerde olan Tolga'yi oynatmam daha iyi.

Kimse kusura bakmasin. Burasi profesyonel bir kulup ve Besiktas'ta hakeden forma giyer. Nasil ki ozel sirketler kritik pozisyonlar icin torpil degilde liyakata onem verir, Besiktas'ta aynisini yapmalidir. Senol hocanin hemsehrisi olmaktan baska hic bir ozelligi olmayan, Besiktas gibi bir kulubu Avrupa arenasindan ust uste 2 yil mahrum birakan, Akhisar macinda bir sezonluk emegi hic etme cabasi gosteren bir kaleciyi sirf hocanin morali bozulur diye Besiktas kalesine koymak kusura bakmayin ama Besiktas'a ihanettir. Durum bu kadar net.

Çevrimdışı Forza.55

Tolganın vodafone arenada taraftarın kendisini sahanın ortasında tartaklamasıyla gitme ihtimali çok yüksek.şenol güneşin sonu tolga yüzünden olacak.kendini bitiriyor farkında değil.Kaleci konusunda kayırma yaptığını alemi cihan anladı artık.aldırdığı kaleciler hep düşük profilli sırf tolga yedek kalmasın diye.tolgaya kaleci diyen futboldan anlamıyordur.iyi veya kötü bile demem..adamın mesleği kalecilik değil. Tolga şenol hocaya rağmen bu kulüpte barınamayacak. Artık taraftar gerekeni yapacak!

Çevrimdışı Librarius

Assagidaki videoda 1:30'da Tolga'nin Melodan yedigi gol var. Bakin o mac mukemmel oynamistik, ama adamlar tek pozsiyonla isi bitirdiler. Peki Tolga'nin yedigi bu golu iyi bir kaleciyi gectim vasat bir kaleci yer mi? Senol Gunes Tolga'dan vazgecene kadar Tolga konusunu isleyecegim. Yeter artik. Kalemize gelen her tehlikeli atagin golle sonuclanmasindan biktim, usandim.

Çevrimdışı Librarius

:claps:

Senol hocamizi duymadini herhalde: "taraftar bir futbolcu lehine bagirirsa o futbolcunun oyuna girecegi varsa da giremez." Yani bana oyuncu dayatmayin, oynatma niyetim varsa bile oynatmam bu durumda diyor. Fabri demeyin siz, direk Tolga'yi hedef almak lazim.

Etiketler: