2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347923 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

@atalay Büyük bir sabırla, kupalı mesajını alıntılamak için bekleyeceğim , beklemek çok zor olsa da. 4 gün sonunda artık ummaktan bıksam da gerekli hamlelerin yapıldığını görürüz ve emin yolda ilerleriz.

Umarım. 😂

Düşüncelerime tercuman olmuşsun...

Eyvallah.

Çevrimdışı AmaralGürses

+1903 taraftarin olaya el koyma vakti coktan geldi ve geçiyor

Eger Hoca almıyorsa kaleden biz alacağız kimse Beşiktaştan buyuk degil kimse Egosunu kullanamaz !

Taraftar istemiyorsa o adam oynamayacak !

Aynen öyle... bir Tolga Zengin milyonluk camia, yüzyıllık çınar Beşiktaş'tan büyük değildir, olmamalıdır, izin verilmemelidir..

Çevrimdışı 38life

Döver misin, sabaha mı bırakırsın?

Bukadar saçma şeyleri yazmayı nasıl beceriyorlar gerçekten bilmiyorum. 3 gün sonra transfer dönemi bitiyor zaten. Neyin kafası bu?

http://twitter.com/Hakan_gundogar/status/769650506046275584

Çevrimdışı Berat

Kendi adıma istediğim transferler.

Gökhan İnler->Kiralık
Sağlam stoper Vida/Rakitsky ->Bonservis
Eto'o
Caner -> Kiralık

Boyko ->Kiralık-Takas
Ömer Ş ->Kiralık-Takas
Veli ->Kiralık

FFP ve elimizde gerekli para olmadığı için yapamasak da 2 kaliteli stoper alıp Marcelo ile imzalamazdım.
Tolga'nın sözleşmeyi hayatta uzatmazdım şüphesiz.
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2016, 01:02:05 #Berat ]

Çevrimdışı MrtBlgc

Akıl - Mantık

http://twitter.com/Muratozen1903/status/769650360327802880
İyi de eğer mantık yürütecek olursak Nasri transferi çok olumsuz yönde gidiyor olsaydı Murat Özen görüşmeler devam ediyor demezdi. Sonuçta şurada transfer sezonun kapanmasına 3-4 gün kaldı. Olmayacak şeyi yönetim niye kovalasın?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Açık söylemek gerekirse taraftar Tolga Zengin konusunda gereğinden fazla bile müsama gösterdi. Gereğinden fazla olgunluk (sakinlik) gösterildi.

Çevrimdışı 38life

İyi de eğer mantık yürütecek olursak Nasri transferi çok olumsuz yönde gidiyor olsaydı Murat Özen görüşmeler devam ediyor demezdi. Sonuçta şurada transfer sezonun kapanmasına 3-4 gün kaldı. Olmayacak şeyi yönetim niye kovalasın?

Bir transfer bütüüüüünn medyaya "NASRİ BEŞİKTAŞTA" şeklinde düştükten sonra durgunluk durumuna geçiliyor ise, görüşmeler "bir türlü son bulamıyor" ise o transfer olumsuzluğa doğru gidiyor demektir. Bu senaryoyu defalarca yaşadık. Unuttunuz mu?

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2017, 23:48:56 atalay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Açık söylemek gerekirse taraftar Tolga Zengin konusunda gereğinden fazla bile müsama gösterdi. Gereğinden fazla olgunluk (sakinlik) gösterildi.
Takimin morali bozulmasın Şampiyonluğa gidiyoruz dedik sustuk , yuttuk ama artik yeter bicak kemige dayandi hatta kemiği bile zorluyor artik
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Orhan_

Tolga'yı oyun içinde yuhalamak sadece takıma zarar verir. Bunun mantıklı bir açıklaması yok.

Son 13 sezonda 13 kaleci transferi yapmışız. Murat Şahin, Volkan Ünlü, Vedran Runje, Hakan Arıkan, Rüştü Reçber, Atilla Özmen, Ramazan Özcan, Cenk Gönen, Allan McGregor, Tolga Zengin, Günay Güvenç, Denys Boyko, Fabricio Agosto. Şurada kaç tane güven aralığı yüksek, kaliteli kaleci var?
1

Ben 25 yasindayim 2 tane adam gibi kaleci gordum Beşiktaşin kalesinde

1.CORDOBA

2. Myre denen kova yuzunden Kulubeye mahkum edilen ASPER !
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2016, 01:08:49 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı 38life

Nasri transferinde tüm detaylarda anlaşıldı. Hoca ve yönetim son onayı verdiği taktirde transfer tamamlanacak. (A Spor)

Hangi kimyasalı kullanıyor acaba bunu yazanlar?

Çevrimdışı Orhan_

Son 13 sezonda 13 kaleci transferi yapmışız. Murat Şahin, Volkan Ünlü, Vedran Runje, Hakan Arıkan, Rüştü Reçber, Atilla Özmen, Ramazan Özcan, Cenk Gönen, Allan McGregor, Tolga Zengin, Günay Güvenç, Denys Boyko, Fabricio Agosto. Şurada kaç tane güven aralığı yüksek, kaliteli kaleci var?

Rakamla mı yazıyla mı? Neyse "0"... Bu trajikomik bir durum aslında. Bir yanım şampiyonluğu oynuyor, bir yanım küme de kalmaya.

Çevrimdışı 38life

En iyisi Rüştü. Güven? O ne demek?

Çevrimdışı emrecakmak

Tolga'yı oyun içinde yuhalamak sadece takıma zarar verir. Bunun mantıklı bir açıklaması yok.

1 maç takıma zarar verir doğru ama tolga oynadığı sürece zaten takıma zarar veriyor, takım bunun farkında değil ya da bazı nedenlerden farkında oldukları halde konuşmuyorlar

Çevrimdışı Orhan_

1

Ben 25 yasindayim 2 tane dam gibi kaleci gordum Beşiktaşin kalesinde

1.CORDOBA

2. Myre denen kova yuzunden Kulubeye mahkum edilen ASPER !

Ah Toschak, ah Asper. Yediler güzelim kaleciyi.

Çevrimdışı 38life

Tolga da takıma zarar verir.

Koca bir sezon boyu.

Ya da 3 sezon boyunca...
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2016, 01:09:06 38life ]

1 Mac takima ve futbolculara zarar versin ben raziyim

Aksi takdirde En az 10 Mac ta Tolga yuzunden puan ve puanlar kaybedeceğiz , Tolga onlarca macta takima ve bize zarar vermeye devam edecek

Hangisini tercih edersin ?

1 Nasihat 1000 musubetten iyidir

Bu şekilde 1 mac zarar vereceğiz ama Tolgadan kurtulacağız ins

Çevrimdışı Orhan_

"Beşiktaş'ta Pazartesi(2)-Çarşamba gecesi arası 2'si yabancı 4 KAP olacak.. +1 ihtimali de var.. Ayrıntıya girmeyelim, iyi geceler."  Fatih Doğan

Çevrimdışı Berat

Asper'in sadece sarı olan saçlarını hatırlıyorum, güzel zamanlardı.

Bu arada bütün medyadaki Tolga'yı koruma algısını da gözden kaçırmayın.

Çevrimdışı MrtBlgc

Bir transfer bütüüüüünn medyaya "NASRİ BEŞİKTAŞTA" şeklinde düştükten sonra durgunluk durumuna geçiliyor ise, görüşmeler "bir türlü son bulamıyor" ise o transfer olumsuzluğa doğru gidiyor demektir. Bu senaryoyu defalarca yaşadık. Unuttunuz mu?
Ne alakası var ya? Aldığın adam Samir Nasri tabi ki görüşmeler uzayabilir. Kaldı ki Fikret Orman'ı hepimiz biliyoruz. Yaptığı anlaşmayı en ince detayına kadar kulübün menfaatleri doğrultusunda sözleşmeye koydurmaya çalışıyor. 35'lik Eto'o bile Türkiye'ye gelirken bin dereden su getirdi. Öyle kolay değil bu işler. Yani duyumcusundan gazetecisine kadar herkes olumluyken senin bu kadar pesimist olmanı anlayamadım. Talisca geliyor dendi burda yine imkansız havası yaratıldı, aynı şekilde aboubakar'da da benzer şeyler yaşandı. Bu kadar karamsar olmanın, daha henüz ikinci haftada şampiyon olamayacağız demenin hiç bir getirisi yok.

Çevrimdışı 38life

"Beşiktaş'ta Pazartesi(2)-Çarşamba gecesi arası 2'si yabancı 4 KAP olacak.. +1 ihtimali de var.. Ayrıntıya girmeyelim, iyi geceler."  Fatih Doğan

Gökhan İnler Beşiktaşta diyor kısaca.

+1 de Eto'o

İşlerine geliyor küfür yasaklarin :akuma:

Ts macinda , Kontrpiyede kalmasina ragmen Muazzam bir refleskle ters ayakta kaldigi koseye uçarak cizgiden cikardigi topu hayatim boyunca unutmam
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2016, 01:13:44 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı AmaralGürses

Aynı algının zamanında İsmail için yaratıldığını da unutmayın !!!

Etiketler: