2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348179 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
Guardiola; "Nasri gidebilir de kalabilir de. Bu sorunun cevabını West Ham maçının ardından daha rahat verebileceğim. Neler olacağını göreceğiz. Aynı durum Mangala ve Bony için de geçerli." diye konuştu.

Pep in bunları söylemesinin bir nedeni var,oyuncusunun degerini düşürmek istemiyor

Hatırlayın Şenol hoca ve Fikret Başkan ne diyordu?"Mustafa Pektemek bizim evladımızdır,onu çok seviyoruz,bizim için çok değerlidir"

Pazarlıkda kimse malını defolu,degersiz diye ucuza satmak istemez..olay budur

Nasri gelecek aksine bir yazı demeç yok yabancı basında.

ABOUBAKAR Milliyet gazetesi öne çıkarmış ve ETO nun varisi diye yazmış,bu dogru..ABOUBAKAR ın bir eto ve Q7 hayranı oldugunu biliyoruz
yarın ETO ile buluşurlarsa sürpriz olmaz

Saygılar

Çevrimdışı Savaş

Erman Toroğlu : Fikret Orman, Nasri için Şenol Hoca onay verirse olacak şeklinde bir işaret yaptı.
Bunu da anlamıyorum. Haftalardir adamla görüşüyoruz. Hocaya hiç sormadık mı Hocam biz bu adamla görüşüyoruz ama ne diyosun olmaz dersen boşuna zaman kaybetmeyelim diye.

O kadar zaman kaybettin hoca simdi olmaz derse almayacak misin yani? Baştan sona saçmalık.

Ya yemin ederim saçmalık. İnanmayın hiç kimseye bekleyin sadece.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

"Nasri'nin alınıp alınmamasına Hoca karar verecek" diyen bir meczupu ciddiye almıyorum. Murat Özen'i "nispeten" daha fazla ciddiye alıyorum. @tuncaboylu

http://twitter.com/Muratozen1903/status/769648396680429568

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Mumkunse Hocaya birsey sormasin

Hocaya kalsaydi : Ozan , Serdar ve Ereni alip 15 milyon € Kazik yemiştik :bandit:

Ahahah sen beni güldürdün Allahta bu camiayı güldürsün...

Çevrimdışı atalay

Bir yıldır sürekli düşenleri kaldırıyoruz. Nitelikli eleştirilerinizi sonuna kadar yapın. Fakat umutsuz olacak, ağlaşacak, kırılacak bir durum yok. Sezonu bu kadar erken açmayın. O yüzden erkenciyim. @Çağatay @Yusuf Tekeli @Ömer Kaan @DenizAnt

Çevrimdışı AmaralGürses

Yahu sonuna kadar haklısın belki hatırlarsın sporting maçından sonra burda senle beraber ağladık bu herif yüzünden ama yine de biz iyi bir takımız Tolga ya kalmaz kale merak etme o kaleden eninde sonunda çıkacak hocanın da bahanesi kalmadı belki 2 puana mal oldu ama hoca onu kaleye koyarken 2 kere düşünecek artık

Lafım özellikle size değil yanlış anlaşılmasın, sizin gibi düşünen bütün kardeşlerime..

Lakin yandaki videodaki bütün maçlardan sonra benzer şeyler söylendi, yazıldı çizildi...

Taraftar tepkisinin aşırı boyuta ulaştığı Lizbon maçından sonraki gs maçı hariç hangi maçta bahsettiğiniz durum gerçekleşti acaba?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alanya maçında TOLGAnin Tribünlere cagilirip sevgi gosterileri yapıldığında Gozlerime ve kulaklarima inanamamıştım ve kendi kendime Bu adam Sene sonuna kadar kaleyi garantiledi demistim..

Boykoya 3 mac Dayanamayan ve sabredemeyen ve Tolgadan kotu kaleci diyen HOCA ve TARAFTAR

Tolga ya 100 kusur mactir dayanıyor ve sabrediyor İBRETLİK :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AmaralGürses

Alanya maçında TOLGAnin Tribünlere cagilirip sevgi gosterileri yapıldığında Gozlerime ve kulaklarima inanamamıştım ve kendi kendime Bu adam Sene sonuna kadar kaleyi garantiledi demistim..

Boykoya 3 mac Dayanamayan ve sabredemeyen ve Tolgadan kotu kaleci diyen HOCA ve TARAFTAR

Tolga ya 100 kusur mactir dayanıyor ve sabrediyor İBRETLİK :bandit:

Sorma kardeşim eline, diline sağlık. Ben de ne yapacağımı şaşırdım.. cefakarlık, çilekeşlik bu büyük taraftarın ruhuna işlemiş.. ne desek anlatamıyoruz durumu

Çevrimdışı 38life

Fikret Orman Nasri'yi bitirebiliyorsa Şenol Hocaya falan sormaz. Bu deli saçmalarına inanmayın Allah aşkına iyi misiniz siz?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Berat

@atalay Büyük bir sabırla, kupalı mesajını alıntılamak için bekleyeceğim , beklemek çok zor olsa da. 4 gün sonunda artık ummaktan bıksam da gerekli hamlelerin yapıldığını görürüz ve emin yolda ilerleriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir yıldır sürekli düşenleri kaldırıyoruz. Nitelikli eleştirilerinizi sonuna kadar yapın. Fakat umutsuz olacak, ağlaşacak, kırılacak bir durum yok. Sezonu bu kadar erken açmayın. O yüzden erkenciyim. @Çağatay @Yusuf Tekeli @Ömer Kaan @DenizAnt
Düşüncelerime tercuman olmuşsun...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı İhsan

Tolga Zengin her maç 6 tane topu çataldan uçarak çelse de artık onu İS-TE-Mİ-YO-RUZ! İstemiyoruz arkadaş zorla mı ya? Islıklayıp takımın huzurunu mu bozalım? Bunu yaparsak suçlu biz değiliz. Bizi buna mecbur bırakan sizzlersiniz. Hoca - Yönetim...

Yazdıklarını çok tehlikeli buluyorum.
Hoca nasıl doğru olduğunu düşünüyorsa öyle oynatmalıdır.
Taraftar hocayı yönetiyorsa, hoca takımı yönetemez.

Bende Tolgayı beğenmem ama ıslıklamak aklımın ucundan geçmez. Tolga nefreti hiçbir zaman Beşiktaş sevgisinin üzerine çıkamaz. Takımın hocanın yönetimin moralını bozmak, Beşiktaşı satmak gibi birşey bence...
Come to Beşiktaş

Sorma kardeşim eline, diline sağlık. Ben de ne yapacağımı şaşırdım.. cefakarlık, çilekeşlik bu büyük taraftarın ruhuna işlemiş.. ne desek anlatamıyoruz durumu
Tribünde olduğum yere yığılıp kaldim ve bize mustehak abi Tolga dedim..

Keza Küfürlü tezahuratlarda da ayni şekilde..

Yazik gunah degilmi abi bir dunya para verip Kombine aliyorsun sonra kufur edip bir sonraki maca giremiyorsun hem maddi kayip hemde takimini yalniz bırakıyorsun

Çevrimdışı Çağatay

Ben aslında sezonu erken açmadım sorun da puan kaybı değil @atalay
asıl sorun yumurtanın kapıya dayanması
son 3 transfer sezonunda hep son dakikaları oynuyoruz
ve bundan hala ders çıkarmıyor olmamız endişelenme sebebim
neyse bakalım şunun şurasında 3 gün kaldı 3 de transfer kaldı
olursa ne ala
olmazsa da...ne yapalım değil mi :)
sonuçta biz burada bir şeyleri değiştiremiyoruz
yazarız çizeriz yine :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Şahsi fikrim Nasri'nin geleceği yönünde ama bakalım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ekrembaser

Lafım özellikle size değil yanlış anlaşılmasın, sizin gibi düşünen bütün kardeşlerime..

Lakin yandaki videodaki bütün maçlardan sonra benzer şeyler söylendi, yazıldı çizildi...

Taraftar tepkisinin aşırı boyuta ulaştığı Lizbon maçından sonraki gs maçı hariç hangi maçta bahsettiğiniz durum gerçekleşti acaba?

Doğru söylüyosun kardeşim ama o maçlar Vodafone da oynanmadı diyeceksin ki geçen sene Akhisar maçından sonra Kayseri maçında Nasıl geçti o dönem takım şampiyonluğa gidiyodu taraftar sustu camia sustu kriz çıkmasın diye artık taca vuracağı geri paslarda bile yoğun tepki alır hoca oynatmak istese bile kendi çıkmak istemez orada senin benim oynayan herkesin emeği var bu saatten sonra hocanın intihar etmeyeceğini düşünüyorum

Ha ben cok mulayim bir adammiyim ? Degilim

Hem stadda hemde tv başında mac izlerken kufur ediyorum elimde degil ama stadda bireysel küfür ediyorum bir tane bile küfürlu tezahürata katilmiyorum eslik etmiyorum , Edenlere tepki gosteriyorum kaale alinmasamda elimden geleni yapıyorum engel olabilmek için

Çevrimdışı MUSTAFA_

BTD den duyumlar...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Yazdıklarını çok tehlikeli buluyorum.
Hoca nasıl doğru olduğunu düşünüyorsa öyle oynatmalıdır.
Taraftar hocayı yönetiyorsa, hoca takımı yönetemez.

Bende Tolgayı beğenmem ama ıslıklamak aklımın ucundan geçmez. Tolga nefreti hiçbir zaman Beşiktaş sevgisinin üzerine çıkamaz. Takımın hocanın yönetimin moralını bozmak, Beşiktaşı satmak gibi birşey bence...

İş o noktayı çoktan geçti. o dediğin şeyleri yaşadık. sabrettik. Takımın menfaatini düşündük. 2 tane UEFA Avrupa Ligi turuna mâl oldu.

Ve hiçbirşekilde açıklaması olmadığı halde kalede bu arkadaş var. İş artık o senin dediğin noktayı çoktan geçti. Bugün takımın menfaatini düşünen tepki gösterir.

Çevrimdışı atalay

Zaten senin için yazmadım. Seni mentionlama sebebim cevap verdiğin için. @Çağatay

Çevrimdışı Orhan_

Artık transfer sezonunun kapanmasına da bir şey kalmadı. Burada önemli olan bu kadar beklemeye değer bir kapanışın olması. Az daha sabretmemiz lazım. Ne kaldı ki zaten.

Çevrimdışı Çağatay

Zaten senin için yazmadım. Seni mentionlama sebebim cevap verdiğin için. @Çağatay

hmmm ok  :ok:
Hope for the Best, Plan for the Worst

İş o noktayı çoktan geçti. o dediğin şeyleri yaşadık. sabrettik. Takımın menfaatini düşündük. 2 tane UEFA Avrupa Ligi turuna mâl oldu.

Ve hiçbirşekilde açıklaması olmadığı halde kalede bu arkadaş var. İş artık o senin dediğin noktayı çoktan geçti. Bugün takımın menfaatini düşünen tepki gösterir.
+1903

Taraftarin olaya el koyma vakti coktan geldi ve geçiyor

Eger Hoca almıyorsa kaleden biz alacağız kimse Beşiktaştan buyuk degil kimse Egosunu kullanamaz !

Taraftar istemiyorsa o adam oynamayacak !
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2016, 00:58:18 Yunus Emre Dökmeci ]

Etiketler: