2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350768 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

"Nasri Beşiktaşta" haberlerini sızdıran yönetim. Onlar istemese kesinlikle böyle bir haber yapılmazdı. Ancak sonrasında yaşanan bu durum. Resmen ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

Çevrimdışı 38life

Iyi tarafindan mi baksam acaba
Artik forvetimiz var yani en azindan 1 ay sonra filan maclara cikmaya baslar sanırım

İyi yanı buysa ölelim ozaman biz...

Çevrimdışı FARUK

transfer penceresi bugün 24 te mi kapanıyor gece 01:00 ' de mi  :alala:

Çevrimdışı 38life

John Carew attı 2-1 oldu. Beşiktaş 2 - 1 Athletic Bilbao.

Bu arada Ramazan Kurşunlu Tolga Zenginden daha iyi.

BjkTv seyredin.

Çevrimdışı Tolga

31 Ağustos gecesi kapanıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Zafer55

Yok yok cidden Nasri gelmicek o kadar heyecan , umut, hersey boşa gitti. Yönetim bu sefer Cidden sınıfta kaldı transfer konusunda. Bazı mesajlarımda yönetimi savundum , bir bildikleri vardır dedim. Özür dilerim

Dur be kardeşim,75 gün durdun 5 gün daha bekle.Transfer dönemini bir dönem ödevi olarak düşün.Bir bitsin görelim sadece zamanında teslim edilmediği için puan kırarız.Sıfır verecek halimiz yok ya.Zamanı verimli kullanamadıkları için 100 de alamayacaklar orası malum.

Çevrimdışı Berat

31 Ağustos 23:59

Çevrimdışı Savaş

Çarşambaya kadar sabır. Ondan sonra duruma göre konuşuruz. Muhtemelen forumun yarısı moderasyona girer ama bakalım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inanmayın şöyle duyumculara allahını severseniz. şafak malatya gomez %99 beşiktaş'da kalacak diyordu. prim vermeyin. bekleyip göreceğiz kim gelecek.

bu arada kötü kaleci muslera 3 puan aldırmak üzere takımına. biz ne kadar oyuncu alsak da farketmez. kaleye gelen her şut gol oluyor nasıl olsa.

Çevrimdışı DenizAnt

İyi yanı buysa ölelim ozaman biz...

Tüm sağlam kaynaklar, talisca ve aboubakar dışında, bir sol bek, bir stoper ve bir kanat alınacağını söylüyor. Forumun endişe kaynağı transfer olmasın. Caner, X Stoper ve Nasri gelse bile bunların takıma adaptasyonu, oynayacağımız düzenin oturması derken ligin 8-10. haftası gelir. 5. hafta Galatasarayla içerde oynayacağız, nasıl olacak bu işler?

Benim asıl endişem bu sezon yarışın içinde hem fener hem de gs'nin son haftalara kadar olması. Öyle bir şey olursa şu nefretim olan camiadan şampiyonluğu almak çok zor olur. Bunlarda bu yıl garip bir sakinlik ve özgüven var, kaynağını çözmeye çalışıyorum, Yusuf Namoğlu mu, rakiplerden daha iyi kadro kurduklarını mı düşünüyorlar bilemedim. Maçları bitmeden yazayım da, berabere filan kalıp puan kaybetseler de fikrim değişmeyecek. 2014-2015 sezonunda yok yere şampiyon oldular, bu sezonla ilgili de hiç hoş hislere sahip değilim. O yüzden bu sezona takımı bu kadar geç yapmak iyi olmadı.

Çevrimdışı Zafer55

Bu bir transfer başarısızlığıdır. Berbat bir transfer sezonu geçirmeye devam ediyoruz... Yapılamayan stoper transferi. Ve bütün medyaya "Nasri Beşiktaşta" haberini sızdırıp sonra eline yüzüne bulaştırmak transferi bitirememek. Boş kaleye gol atamamak.

"En iyisini en uyguna almak için transferi bekletiyoruz" derken kastedilen bu muydu?
Nasri den vazmı geçmişiz?Başka takıma mı gitmiş?Neolmuş ki? Anlamadım  :alala:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Nasri gelmeyecek.
Daha kac kez söylemeyi düşünüyorsun ?

Gunde en az 5 kez aynı seyi yazip duruyorsun amac ne ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Dur be kardeşim,75 gün durdun 5 gün daha bekle.Transfer dönemini bir dönem ödevi olarak düşün.

Ya Zafer abicim nasıl üzülmeyelim, kendimizi o kadar hazırladık, sevindik hayal kurduk, herseyi planladık. Yeri geldi savunduk yönetimi ama bu kadar da beklenmez cidden abi. Üç, beş kuruşun lafını yapmıcak yönetim zaten kalmıs sayılı zaman ver al rahatlasın camia. O Nasri gelmesse bak gör dalga konusu olacaz renkliler dilinde. Nasri bu Nasri adı bile yetti renklilere, bide o siyah beyaz forma ile Arenaya çıktığını hayal et.

Nasri caner ve üst düzey bir stoper gelmeyecek bence de. Standart bir stoperle kapatacaklar transferi belki boyko gidebilir
Boyko kalsın , Tolga bir şekilde Kaleden alınacak ve Boyko kaleye geçecek gibi bir his oluşmaya başladı bende

Yok hoca düşünmüyorsa Cidden Gitsin yazik adama Çürüyor Tolganin arkasinda..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Emre adam gercekleri söylüyo amacı felan yok. Şu saatten sonra Nasri gelmez artık bende düşünüyorum.

Iyi tarafindan mi baksam acaba
Artik forvetimiz var yani en azindan 1 ay sonra filan maclara cikmaya baslar sanırım
Abubakakar a cok güvenmiyorum ama Nasri. , Stoper ve Caner gelmezse Sampiyonluk zor görünüyor

Ah Sosa Ah , Ah Gomez ah :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu olumsuz hava ne daraldım. Biri KAPıları açsın. Şu olumsuz hava ancak öyle dağılır...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

inanmayın şöyle duyumculara allahını severseniz. şafak malatya gomez %99 beşiktaş'da kalacak diyordu. prim vermeyin. bekleyip göreceğiz kim gelecek.

bu arada kötü kaleci muslera 3 puan aldırmak üzere takımına. biz ne kadar oyuncu alsak da farketmez. kaleye gelen her şut gol oluyor nasıl olsa.

Abi , paylaşmayın o zaman şu duyumları lütfen valla gece gece herkesin morali bozuldu ya. Herkes büyük şeyler beklerken, elimizde koca bir sıfır oldugunda cidden moral kalmıyo .

Çevrimdışı 38life

Tüm sağlam kaynaklar, talisca ve aboubakar dışında, bir sol bek, bir stoper ve bir kanat alınacağını söylüyor. Forumun endişe kaynağı transfer olmasın. Caner, X Stoper ve Nasri gelse bile bunların takıma adaptasyonu, oynayacağımız düzenin oturması derken ligin 8-10. haftası gelir. 5. hafta Galatasarayla içerde oynayacağız, nasıl olacak bu işler?

Benim asıl endişem bu sezon yarışın içinde hem fener hem de gs'nin son haftalara kadar olması. Öyle bir şey olursa şu nefretim olan camiadan şampiyonluğu almak çok zor olur. Bunlarda bu yıl garip bir sakinlik ve özgüven var, kaynağını çözmeye çalışıyorum, Yusuf Namoğlu mu, rakiplerden daha iyi kadro kurduklarını mı düşünüyorlar bilemedim. Maçları bitmeden yazayım da, berabere filan kalıp puan kaybetseler de fikrim değişmeyecek. 2014-2015 sezonunda yok yere şampiyon oldular, bu sezonla ilgili de hiç hoş hislere sahip değilim. O yüzden bu sezona takımı bu kadar geç yapmak iyi olmadı.

Ben vasat bir stoper transferi dışında transfer yapılacağını sanmıyorum. Caner belki... Ama Nasri olayı büyük bir fiyaskodur milyonlarca taraftara umut satıp sonra o umudu geri alıyorsun...

Çevrimdışı 38life

İnsanların acı gerçeği kabullenmesine yardımcı oluyorum. İnsanların umut tacirlerine aldanmasını engellemeye çalışıyorum.

Muslera gibi kalecimiz olsun 5 yil ust üste Şampiyon olur bu ligin Juventus u oluruz ne çekiyorsak kaleciden çekiyoruz

Bilicin son sezonunda iyi bir kalecimiz olsaydi ve 2 mac alsaydı Sampiyonduk..

Çevrimdışı Çağatay

Abubakakar a cok güvenmiyorum ama Nasri. , Stoper ve Caner gelmezse Sampiyonluk zor görünüyor

valla hepsinden önce, tercihleri sebebiyle şenol hoca güven vermiyor
yada var bir bildiği fakat biz çözemiyoruz ??
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 38life

Dostlar öncelik Nasri mi, lütfen.

Bu öncelik meselesi değil. Taraftarların duygularıyla oynanması meselesi.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ben vasat bir stoper transferi dışında transfer yapılacağını sanmıyorum. Caner belki... Ama Nasri olayı büyük bir fiyaskodur milyonlarca taraftara umut satıp sonra o umudu geri alıyorsun...

Çevrimdışı 38life

Bana diyorsun kendine bak. Biz her türlü şampiyon oluruz. Transferli - transfersiz.

Etiketler: