2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356184 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Hayatımda  ilk defa Kalecinin hat-trick yaptıgını gördüm

Bisi yapamaz o ya sakatlanir

Çevrimdışı Gökhan Kurt

bu adamda oynamıyor bizim takımda nasri gelse oda oynamıcak.

Yahu bu Aras neymiş?? Valla ilk defa izledim Helal olsun. Q7 out - Aras İn

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bisi yapamaz o ya sakatlanir

Abi, bizi güldürdüğünde kötü şeyler oluyo bi daha yapma sakın

Çevrimdışı mylife1903

Yahu bu Aras neymiş?? Valla ilk defa izledim Helal olsun. Q7 out - Aras İn

Rusyaya ilk geldiginde yardirip gidiyordu, motoru bozuldu sonra nedense, sakatlandi falan unutuldu gitti cocuk. Cok yeteneklidir aslinda.

Çevrimdışı talha

Bu lucescu sonrasi transferlerde acayip bombalar patlattik yahu, ydnin transferlerini bir irdelemek lazim aslinda. Bos bir zamanimizda acalim o defterleri bu milli takim arasinda harika olur. Genc arkadaslar neler cektigimizi hatirlar. Offf tayfur havutcunun ibrahim akini istemesi kadar buyuk yetersizlik₁ hala olmadi, yanlis transferler, tutmayan transferler falan oldu ama ibrahim akini transfer etmek isteyen bir tdye besiktas teslim edilir mi? Onu da yd basardi

Genç olarak biz de sayılıyor muyuz 30'a merdiven dayamasakta asansör diktim ben abi.

Benim aklıma gelen en rezil transfer sanırım, şu Brezilya'lı oğlan ismini unuttum. Mendes'in çaktığı adam oynamadı bile yahu.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı s4rc4stic

Bu lucescu sonrasi transferlerde acayip bombalar patlattik yahu, ydnin transferlerini bir irdelemek lazim aslinda. Bos bir zamanimizda acalim o defterleri bu milli takim arasinda harika olur. Genc arkadaslar neler cektigimizi hatirlar. Offf tayfur havutcunun ibrahim akini istemesi kadar buyuk yetersizlik₁ hala olmadi, yanlis transferler, tutmayan transferler falan oldu ama ibrahim akini transfer etmek isteyen bir tdye besiktas teslim edilir mi? Onu da yd basardi
yd deme dostum tüylerim diken diken oluyor.. :akuma:

Çevrimdışı mylife1903

Abi, bizi güldürdüğünde kötü şeyler oluyo bi daha yapma sakın

Gsye yapacaz simdi kotu seyler, maca baglaniyorum hakemi izleyecem. Bakalim cucunun bizi bictigi gibi gsyi bicebiliyorlar mi? Feto bitti bitecek yakinda gsnin selasini da duyariz

Çevrimdışı mylife1903

Genç olarak biz de sayılıyor muyuz 30'a merdiven dayamasakta asansör diktim ben abi.

Benim aklıma gelen en rezil transfer sanırım, şu Brezilya'lı oğlan ismini unuttum. Mendes'in çaktığı adam oynamadı bile yahu.  :evillol:
Yok sen hayal mayal hatirlarsin, karsiliksiz sevgi zamanlarin. 2004 yillari. Sonra araya bir sampiyonluk sikistirdik mustafa denizli sag olsun onun da gorup gorebilecegi son sampiyonluktur o.
Senelerce holoskoyu bekledik ya sonra holosko arti bir miktar cikti.
Mendesin caktigi alves vardi bidibidi bir cocuk kayboldu gitti
Bi tane morinho diye bir adam hatirliyorum fizikli, sert azicik oynadi dondu berazilyaya iyi topcuydu sonrasi yula, kursat, adem, fahri,diatta falan gidiyor juanfran, ailton falan var offf

Çevrimdışı s4rc4stic

Yok sen hayal mayal hatirlarsin, karsiliksiz sevgi zamanlarin. 2004 yillari. Sonra araya bir sampiyonluk sikistirdik mustafa denizli sag olsun onun da gorup gorebilecegi son sampiyonluktur o.
Bi tane morinho diye bir adam hatirliyorum fizikli, sert azicik oynadi dondu berazilyaya iyi topcuydu sonrasi yula, kursat, adem, fahri,diatta falan gidiyor juanfran, ailton falan var offf
morinho iyi topçuydu harbiden ama 3-4 maç fln oynadı sonra gider yaptı..mukaveleyi fesh fettiler diye hatırlıyorum

Çevrimdışı OrhanAker

Bu adam oynamadan ayrılmıştı diye hatırlıyorum. Bunu bize geleceğin yıldızı diye Sinan itelemişti. Ulan ne çekilecek çilemiz varmış. Halen daha çekiyoruz. Şöyle Zago Ronaldo gibi adam alamadık bir türlü.
Oynadı oynadı sonra göremiyor diye yolladık :D

Çevrimdışı Zafer55

Bu adam oynamadan ayrılmıştı diye hatırlıyorum. Bunu bize geleceğin yıldızı diye Sinan itelemişti. Ulan ne çekilecek çilemiz varmış. Halen daha çekiyoruz. Şöyle Zago Ronaldo gibi adam alamadık bir türlü.
8-9 maç oynamıştı.Zaten yarın sezon kalmıştı.Gözü görmüyor kör adam aldılar lafları çıkmıştı ama herif bizden sonra paok panatinaioks d.moskova da falan oynadı şuan d.zagreb de imiş ve hırvat milli takımında da epeyce oynadı son euro2016 da da milli takım kadrosunda idi.

Çevrimdışı mylife1903

Oynadı oynadı sonra göremiyor diye yolladık :D
Skala muamelesi yaptik adama gozu kor hesabi gonderdik yillarca hirvat milli takiminda oynadi.
Zapo ile sivoku kaca almistik hatirlayan var mi? Sinan engin eseri

Çevrimdışı OrhanAker

Skala muamelesi yaptik adama gozu kor hesabi gonderdik yillarca hirvat milli takiminda oynadi.
Zapo ile sivoku kaca almistik hatirlayan var mi? Sinan engin eseri
Toplam 7 milyondu yanlış hatırlamıyorsam ama bi bakmak lazım.

Çevrimdışı talha

Ailton şu dombili değil miydi. Geldiğin de sanki 3 forvet yemiş gelmiş gibiydi adam. Bir de Youla ve 6 aylık sakatlanarak orta açan Bebe vardı. Sidnei ve Tabatta ta unutulmaz tabi.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı OrhanAker

Toplam 7 milyondu yanlış hatırlamıyorsam ama bi bakmak lazım.
9.2 milyon.. :bandit:

Çevrimdışı mrred

Napoli Milan maçından haberi olan yoksa izlesin Napoli geçen seneki gibi çıkışlarda hızlı ve üretken değil tabi tek maç değerlendirmek yanlış ama ben biraz umutlandım
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

9.2 milyon.. :bandit:
O paraya fikret orman takim kuruyor her sene ustune bir okadar da satiyor adam.

Çevrimdışı Berat

O paraya fikret orman takim kuruyor her sene ustune bir okadar da satiyor adam.

+Kanser payı.

Çevrimdışı mylife1903

Napoli Milan maçından haberi olan yoksa izlesin Napoli geçen seneki gibi çıkışlarda hızlı ve üretken değil tabi tek maç değerlendirmek yanlış ama ben biraz umutlandım
Sosa oynuyor mu?
Taktigi sormak lazim sknra sosaya

Çevrimdışı s4rc4stic

higuan olmasa bile hücumcuları çok çabuk ama napoli'den ziyade şenol hoca nasıl bir anlayışla çıkacak bu çok önemli

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Abi nerden izliyosun ben bulamadım nette bir link?

Çevrimdışı Oktay

ibrahim akın kötü futbolcumuydu ? farklı bişeyden bahsediyosan bilemem ama eğer futbolculuğundan bahsediyosan kötü futbolcu değildi

Çevrimdışı onder23

Gustovo gomez de oynuyor milan da.
İlk izlenimim pek beğenmedim gibi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gustavo Gomez'e bak adam neler yapıyo bizde agzımız acık izliyoruz. Kademe anlayışı biraz zayıf gibi.

Çevrimdışı anilsevim

Napoli geçen yıl gibi değil demek hafif kalır
Aynı şekilde çok iyiler
2-0 öndeler
Milan kalecisi Donarumma da 2 gol çıkardı
Bizde tolga var
Şu an maç 4-0 dı
Bilginize
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Etiketler: