2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360633 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Tolga Zengin'in top kayıpları sadece ön alan baskısından dolayı değil ki, topa en ihtiyacımız olan dakikalarda degajlar ile ve aut atışları ile gönderdiği toplar mevcut durum daha da vahim, daha baskı görmeden bizim kalecimiz topu dikiyor Şampiyonlar liginde defanstan çıkarken Tolga'ya verilecek her top duvara çarparak geri gelecek ayni senaryoyu Akhisar maçındada izledik, ne zaman ki topu ayağımızda tutmamız gerekiyor, pas yaparak rakibin dengesini bozup kendi kalesine doğru itmemiz gerekiyor kaptanımız (!) bir degaj yapıyor bir aut sonrası topu öyle dikiyor ki bir anda kendi başlattığımız oyunda savunma arkasına adam kaçırıyoruz. Problem o kadarda taktiksel değil problem ZEKA !
Tolganin degajlari bana hababam sinifinda inek sabanin attigi ciriti hatirlatiyor

Çevrimdışı yusufş

bu akşam caner ve Nasri kesinleşicek içim de öyle bi his var  :halay:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O ne bicim kelime yahu ayiptir, karnim acikti gece gece.

Hanim kelimesi var, boyle vurgulu soyleyeceksin haaanim

Eyy turkler ben batur han ben hanim ha bu arkamda gordugunuz de benim hanim

Neresi ayıp abi halis muhlis Türkçe :D

Pardon Arapçadan geliyümüş :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mrred

Tolganin degajlari bana hababam sinifinda inek sabanin attigi ciriti hatirlatiyor

:evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

iyi akşamlar arkadaşlar  :bandit:

Bu ne mantıksız bi fotoğraf ya :D

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı s4rc4stic

abdennour paravan görevi görüyor..pepe gelecek.

Çevrimdışı mrred

aboubakarın yanında ceylan çalışkan mı vardı ben mi yanlış gördüm
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

abdennour paravan görevi görüyor..pepe gelecek.
Insallah insallah
Pepe gelirse sadece bir uzuntum olacak o da ismailin gitmesi. Kalsaydi icimizin yaglari erirdi ilk bozdugu ofsaytte, soyunma odasinda melovol2

Çevrimdışı mylife1903

Bu ne mantıksız bi fotoğraf ya :D
Tolgaya sorsan, kizlar oooo besiktass golkipirr tooyga sengin, dediler foto istediler olur

Çevrimdışı wbishop82

Aslinda sert,manevrali.kumasi falan iyi.yoksa o kadar para vermezlerdi.ama nasi anlatsam.bir besiktasli stoperin bombaci olup olmadigini hissediyor diyelim.mac basladi bisey olacagi belliydi :) bahtsiz adamlar mi desem bu tip oyunculara...adini koyamiyorum.muslum baba adini sen koy :)

Çevrimdışı talha

iyi akşamlar arkadaşlar  :bandit:

Ya habibi maşallah maşallah , ya allah allah allaaah yallah yallah.

Abi bir tanesi yanımda otursa sesim soluğum kesilir adamın yanında üç tanesi. Ben erir biterim orada be hayatlara bak.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Aslinda sert,manevrali.kumasi falan iyi.yoksa o kadar para vermezlerdi.ama nasi anlatsam.bir besiktasli stoperin bombaci olup olmadigini hissediyor diyelim.mac basladi bisey olacagi belliydi :) bahtsiz adamlar mi desem bu tip oyunculara...adini koyamiyorum.muslum baba adini sen koy :)

Yılların el emeği göz nuru bombacıyı 100 metreden çakarız hemen. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı mylife1903

Dün kendisi dedi eski gücüme ulaşamadım diye

@sozkul abi sen rodolfonun disleri gordun mu abi? Eski gucunde degil belki ama disler on numara bes yildiz, kar beyaz, bembeyaz yapilmis.

Adam kendine bakan biri demektir iki uc aya toparlar

Çevrimdışı wbishop82

dediğim kadar var dimi iyi topçu  :evillol:
Aslinda sert,manevrali.kumasi falan iyi.yoksa o kadar para vermezlerdi.ama nasi anlatsam.bir besiktasli stoperin bombaci olup olmadigini hissediyor diyelim.mac basladi bisey olacagi belliydi  bahtsiz adamlar mi desem bu tip oyunculara...adini koyamiyorum.muslum baba adini sen koy :)

Çevrimdışı Berat

Güntekin Onay da programda Tolga'yı savundu ya , bravo.

Bir de koruma sebebi, UEFA 4+4 muhabbeti, ulan tamam kadroda yedekte olsun oynamak zorunda mı bu adam?

Çevrimdışı s4rc4stic

Insallah insallah
Pepe gelirse sadece bir uzuntum olacak o da ismailin gitmesi. Kalsaydi icimizin yaglari erirdi ilk bozdugu ofsaytte, soyunma odasinda melovol2
merak etme Q7 ismail'in içinden geçerek bütün çakralarını açacak...

Çevrimdışı mylife1903

merak etme Q7 ismail'in içinden geçerek bütün çakralarını açacak...
Ismaile fb macinda gangam stayl olacak bir devre nasri bir devre q7 sonra aras sonra olcay kornerde hepsi ismaile

Çevrimdışı AigleBordeaux

Güntekin Onay da programda Tolga'yı savundu ya , bravo.

Bir de koruma sebebi, UEFA 4+4 muhabbeti, ulan tamam kadroda yedekte olsun oynamak zorunda mı bu adam?
Besiktasli muhabirler zarardan baska birsey degil
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı atalay

Ampirik dusunduklerinden emin misin? Ampirik dusunen biri ilk gozlemde bertaraf eder hatalari. Ampirik dusunmekten ziyade normatif dusunuyorlar. Normatif dusundukleri icin rasyonel bir emprisizmden uzaklar malesef.

Levha sürekli boş kalınca ampirik düşünce oluyor işte...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı abdusta

Pepe 11 de değil. Pazartesi kap.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senol hocanın onaylamama sebebi..

Saygılar

Çevrimdışı cursedofdragon

abubakar'a bu video izletilsin hatta yeni gelen bütün oyuncularımıza izletilsin takımdakiler zaten biliyorlarda.

Ona göre yakaladıkları pozisyonları kaçırmayalım.

O değilde dün maç için şait oldum beck marceloya ben sıkışık bir pozisyondayım neden bana atıyorsun dedi marcelo kaleciye atmak istemiyor belli.

bir sonraki pozisyonda topu tolgaya attı top kalenin önüne kadar düştü.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tespitin dibi :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AigleBordeaux

Senol hocanın onaylamama sebebi..

Saygılar
Senol hoca transferlere hic karismasin
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Etiketler: