2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359893 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Tolgaya bak yahu 12 top kaybetmis. Yuh kaleciler icin bir rekor olabilir bu, ben teknik direktor olsaydim odunu kapio sahaya girerdim bu kadar top kaybedilir mi ya var mi boyle bisi. Buyuk takim burasi

Abi ya Fabri hergün ot tiner balli çekiyor haberimiz yok ya da Tolga Şenol hocanın FETÖ ile ilgili istihbarat var tehdir ediyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:44:26 atalay ]

Çevrimdışı s4rc4stic

abdennour görüşmesinin aslı var mı?bonservis alınıp transfer edilse anlarımda yasaklı sitede kiralık olarak bahsedilmesi tuhaf geldi..Şuan eibar maçında ilk 11'de kendileri..

Çevrimdışı mylife1903

abdennour görüşmesinin aslı var mı?bonservis alınıp transfer edilse anlarımda yasaklı sitede kiralık olarak bahsedilmesi tuhaf geldi..Şuan eibar maçında ilk 11'de kendileri..
Yalan haber o ya hic mantikli degil

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Daha ŞL'de kaliteli ön alan baskıları izleyeceğiz. Asıl rakamları o zaman görmek lazım.

Herkes dil altı haplarını, tansiyon aletlerini şimdiden hazırlasın .
Tolga mevzusu büyüyecek gibi gözüküyor.Şampiyonlar Ligi'nde oynaması katalizör görevi görecek tepkinin daha erken çıkmasına neden olacak. Bir yolunu bulup bunun önüne geçmeliler. İşin hazin başka bir tarafı İsmail ile sözleşme imzalansaydı onu da ilk 11'de görecektik . Hoca bazı konularda çok muhafazakar.
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2016, 20:21:55 Onur Küçük ]

Çevrimdışı s4rc4stic

Çevrimdışı cursedofdragon

bana inandırıcı gelmiyor.

saygılar

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Tolga Zengin'in top kayıpları sadece ön alan baskısından dolayı değil ki, topa en ihtiyacımız olan dakikalarda degajlar ile ve aut atışları ile gönderdiği toplar mevcut durum daha da vahim, daha baskı görmeden bizim kalecimiz topu dikiyor Şampiyonlar liginde defanstan çıkarken Tolga'ya verilecek her top duvara çarparak geri gelecek ayni senaryoyu Akhisar maçındada izledik, ne zaman ki topu ayağımızda tutmamız gerekiyor, pas yaparak rakibin dengesini bozup kendi kalesine doğru itmemiz gerekiyor kaptanımız (!) bir degaj yapıyor bir aut sonrası topu öyle dikiyor ki bir anda kendi başlattığımız oyunda savunma arkasına adam kaçırıyoruz. Problem o kadarda taktiksel değil problem ZEKA !

Çevrimdışı s4rc4stic

abdennour'a nazar değdirdim..eline çarptı penaltı oldu..şimdi gelme ihtimali var  :lol:

Çevrimdışı atalay

Bizim "üst akıl" ampirik düşünüyor. Yaşayarak öğrenirler. @Onur Küçük @#Berat
[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2016, 20:41:10 atalay ]

Çevrimdışı Berat

Milosevic 90dk. oynamış, yenile yenile pişsin bari.

Çevrimdışı Librarius

Dun macta Senol hocaya Necip’I cikarsin diye resmen milyonlarca Besiktas’li uyari yolladi. Gerek Twitter da gerekse burda hocam Necip’i cikar kirmizi gorecek uyarilari doluydu. Hocamiz malesef bunu goremedi ve Necip kirmizi aldi.

Simdide butun Besiktas taraftari diyor ki Tolga bizi yine yakacak en kritik maclarda. Ama hoca Tolga’nin mukemmel bir kaleci oldugunu dusunuyor. Hemsehricilik sevdasindan yakacaklar Besiktas’i.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Berat

Acı acı.

Çevrimiçi sozkul

Şenol güneş dünkü maçtan sonra iki stoper istiyorum demiş
Kaynak:Murat özen

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İki stoper istiyorsun ama orta sahanın yegane hamle oyuncusunu ya da tek yedeğini stoperde oynatıp. Hem seyirciyle arasını açıyorsun hemde sonrasında yıpranmış halde orta sahaya alıyorsun,  tosiç veya beck i stoper oynatıp sağ ve sol beke yama yapmak çok daha mantıklıydı.
Biliçde sağbek oynatıp harcamıştı Necibi, dünün en masum adamı Neciptir

Çevrimdışı Librarius

Bu arada Tolga’nin top kaybi yapmasi icin rakibin baski yapmasina gerek yok. Kendisine atilan her geri pasta eli ayagina dolaniyor, suuru kayboluyor, takati tukeniyor ve bir bakiyorsun yanlarda bombos bekleyen arkadaslari olmasina ragmen topu ya taca atmis veya rakibe yollamis. Vallahi de billahi de bu cocugun Besiktas kalesinde oynama yetenegi yok. Yani yetenekli oldugu icin degil, bir sekilde hemsehricilik ayagina kalede tutuluyor. Ve bu cok kotu kaleciye 36 yasina kadar sozlesme verildi. Yazik kere yazik.

Çevrimdışı wbishop82

Valencia macini izliyorum.valencia bu adami gondermek ister,bana artik mantikli geliyor :)bence bu hbr dogru. tam bizlik.elinde bomba takilio 😂

Çevrimiçi sozkul

Katilmiyorum. Rhodolfo 2 aydir nasil hazir duruma gelemez? Yarim saat koc gibi oynamadi mi? Gokhan zaten 2 haftadir antrenmanlara cikiyordu, nasil hazir degil? Necip-tosic olmadigini alanyaspor macinda bile gorduk, nasil bu oyunculardan biri rotasyona sokulup defans duzeltilmez?

Ha, madem risk almiyoruz ve konyaspor macini onemsemiyoruz, o zaman bari kimseyi oynatmasaydik. Cenk yerine omer, quaresma yerine frei, oguzhan yerine aras, atiba yerine eslem oynasaydi.

Gokhan, rhodolfo hazir degil diyip quaresma'yi oynatmak ayri bir sacmalik. Dun de alanya macinda da hic hazir olmadigi net gozuktu.

Ben necipin stoper oynamasinin nedeninin takinti veya mesaj kaygisi oldugunu dusunuyorum. Gecen sene de 2. Yarida bir ara baska stoperler varken necipi stoper oynatmisti. Iki-uc mac berbat oynayinca tosic-marceloya mecburen gecmistik ve savunma duzelmisti, simdi aynisi oluyor.

Birsey diyim mi; stoper alindiktan sonra bile bu hazir degil takima almismadi diyip karabuk ve benfica maclarina da neciple cikarsa sasirmayin derim. Laz inadi var adamda.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Dün kendisi dedi eski gücüme ulaşamadım diye

Çevrimdışı Librarius

Ampirik dusunduklerinden emin misin? Ampirik dusunen biri ilk gozlemde bertaraf eder hatalari. Ampirik dusunmekten ziyade normatif dusunuyorlar. Normatif dusundukleri icin rasyonel bir emprisizmden uzaklar malesef.

Çevrimdışı wbishop82

Penalti yaptirdi,kornerde bos pozisyonda golu yapamadi.pas hatalari,guvensiz hareketler,yer almada bi acaip.valencia bu adami gondermek istiyordur.ben ikna oldum.buda gelirse arka taraf mayin tarlasi olur.her mac birinden seksek digerinden patlariz 300 500 😂😂

Çevrimdışı KadirA

Pepe 11 de değil. Pazartesi kap.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

İki stoper istiyorsun ama orta sahanın yegane hamle oyuncusunu ya da tek yedeğini stoperde oynatıp. Hem seyirciyle arasını açıyorsun hemde sonrasında yıpranmış halde orta sahaya alıyorsun,  tosiç veya beck i stoper oynatıp sağ ve sol beke yama yapmak çok daha mantıklıydı.
Biliçde sağbek oynatıp harcamıştı Necibi, dünün en masum adamı Neciptir

Abi necip kendine çeki düzen vermeli hiç mi ilerleme olmaz bir insanda oturup izlemiyormu acaba kendini neler yapmışım ben demiyormu. Hocada bence mesaj veriyor inatla abi yönetime taraftara.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Valencia macini izliyorum.valencia bu adami gondermek ister,bana artik mantikli geliyor :)bence bu hbr dogru. tam bizlik.elinde bomba takilio 😂
Bombaclıysa tam bizlik :D şaka şaka vurmayın :D

Çevrimdışı Yasin A.

iyi akşamlar arkadaşlar  :bandit:

Çevrimdışı s4rc4stic

Penalti yaptirdi,kornerde bos pozisyonda golu yapamadi.pas hatalari,guvensiz hareketler,yer almada bi acaip.valencia bu adami gondermek istiyordur.ben ikna oldum.buda gelirse arka taraf mayin tarlasi olur.her mac birinden seksek digerinden patlariz 300 500 😂😂
dediğim kadar var dimi iyi topçu  :evillol:

Çevrimdışı Savaş

iyi akşamlar arkadaşlar  :bandit:

Ya arkadaş yapmayın şunu ya. Ulan tam sakinleşiyorum...

Şu adamın şu hayatı yaşamasında bir kuruş hakkım varsa helal etmiyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: