2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12357677 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Jukebox

Pepe Gelsinmi?

saygılar
Hayır diyecek tek kişi necip'tir. :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TURKahvesi

forumdan bir kaç gün uzaklaştırıldım hem de transferin en cafcaflı zamanında arka arkaya geldi bombalar demek bende bir sorun var
nasri bjk de diyip yakayım mı transferi  :lol:

Çevrimdışı abdusta

Ana Sofia Moreira kız arkadaşını ikna etmek gerekecek?Kız çocukları var ve Madridde mutlu yaşıyorlar
bu açıdan bakınca biraz zor

saygılar

Çevrimdışı Bishamon

Belki hiç stoper almayız.
Necip cok iyi bir cocuk severim

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı mylife1903

Pepe Gelsinmi?

saygılar
@abdusta yapma bunu abi, yapma bunu
Dun cocugu uyandirdim pepe geliyor hemen keseyim diye, ne pepe geldi ne bisi ustune necip yuzunden kendimi kesmeye basladim.
Kamuoyu yoklamasi mi yapiyorsun abi?

Besiktas taraftarinin nabzini tutan @abdusta pepe transferinin olumlu sonuclanmasi icin gerekli bilgileri besiktas yonetimine ulastirdi.
Senol gunesten pepe transferi konusunda olumlu geri donus alamayan siyah beyazlilar, yonetime yakin kaynaklardan @abdusta yi besiktas taraftarinin tepkisini olcmek icin gorevlendirdi.
Hatirlanacagi uzere real madridli oyuncu fi tarihindeki getafe macinin sonlarina dogru rakip oyuncuyu once dusurup sonra da saha icinde tekmelemis ve dunya futbol camiasindan buyuk tepki gormustu.
Ayni macta daha sonra besiktas formasi giyecek olan guti harika bir gol atmis ve mac sonuna dogru eski besiktasli oyuncu higuanin kardesim real madridli higuan son dakika golu atarak macin skorunu belirlemisti 3-2.
Bu maci hafizasindan cikartamayan ve peppe transferine olumlu yaklasmayan senol gunesi etkilemek icin besiktas camiasinin onde gelen forumlarinda @abdusta tarafindan peppe yoklamasi yapilmakta

Gelen ilk tepkiler olumlu

Besiktas taraftarinin buyuk bolumu bu maci ve pepenin agresifligini unutmazken, portekizli futbolcunun cok iyi bir stoper oldugu ve besiktas savunmasina guc katacagi gorusunde birlestiler.
Besiktas taraftari pepenin uzerine hakemler ve rakip takimlar tarafindan oyun oynanacagi konusunda ve algi operasyonlari konusundaki cekincelerinimde @abdusta ya bildirdiler.

Katil mi agresif mi?

Peppe konusunda buyuk tepki gosterilmesine ragmen oyuncuya yakin kaynaklar, peppenin getafe maci ile hatirlanmaktan cok mutsuz oldugunu katil degil azicik agresif bir futbolcu olarak hatirlanmasi gerektigini soyledigini belirttigi kulislerde konusuldugunu konustularmistimuslar.

8 kirmizi

Kariyerinde 400den fazla resmi mac oynayan ve cok agresif bir futbolcu olan peppenin ise kariyerinde sadece ve sadece 8 kirmizi kart gormesi uzmanlari sasirtti.

Besiktas forumlarindan toplanan olumlu gorusler senol gunese iletilerek, sampiyon teknik adamin gorusu tekrar sorulacak.

Besiktasarena ozel haber

Çevrimdışı TURKahvesi

Ana Sofia Moreira kız arkadaşını ikna etmek gerekecek?Kız çocukları var ve Madridde mutlu yaşıyorlar

saygılar
yine mi eş mevzusu  :o_o: (gerçi kız arkadaşı ama farkedermi  :s20: )

Çevrimdışı Kalyoncu

saygılar
Adamın tipi ben stoperim diye bağırıyor :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Bir mesajin da nagatif olmasin.Bu kadar karamsarlik iyi degil

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
Gerçekçilik diyelim.

Çevrimdışı mylife1903

Adamın tipi ben stoperim diye bağırıyor :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz kucukken he-man diye bir cizgi film vardi sonradan cok dandik bir filmi de cekilmisti.

Golgelerin gucu adina guc bendeee artik, diye bagiran bir super kahraman cizgi filmiydi. Bunun general bir arkadasi, generalin kizi, tas gibi bir hatun olan buyucu vardi, buyucu ayrica kartala falan evriliyordu.

Neyse bu hemanin bir dusmani vardi sikeletor diye hah bu peppe o sikeletora benziiii

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pepe Gelsinmi?

saygılar
Kafama Huni takip sokaklarda dolaşırken video veya resim cekip buraya atmazsam adam değilim :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Rakitsky,Vida,Pepe hangisi olursa.
Stopeeeeeeeeer

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

BEŞİKTAŞ Var! ‏@ForzaSenBenYok  34 dk.34 dakika önce
Caner Erkin İstanbul'a geldi! Beşiktaş ile görüşmeye geldiği söyleniyor.
Physical Education Teacher

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yine mi eş mevzusu  :o_o: (gerçi kız arkadaşı ama farkedermi  :s20: )

Avrat diyelim direk :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

stoper transferide en kısa sürede biter inşallah :)

saygılar

Çevrimdışı brkntcnr

Pepe gelsin

Saygılar

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

stoper transferide en kısa sürede biter inşallah :)

saygılar
:pray: :pray: :pray:

Çevrimdışı mylife1903

Avrat diyelim direk :evillol:
O ne bicim kelime yahu ayiptir, karnim acikti gece gece.

Hanim kelimesi var, boyle vurgulu soyleyeceksin haaanim

Eyy turkler ben batur han ben hanim ha bu arkamda gordugunuz de benim hanim

Çevrimdışı atalay

Tolgay, dünkü maçta Cenk'ten sonra Beşiktaş adına topla en az buluşan isim. (36) Tolga'dan bile daha az. (37) Hatalı paslarda ilk üçte Beck, Marcelo ve Tolga var. (15, 14, 12) Oyun merkezini geride kurgulayan, ön alan baskısı ve high press uygulamayan Konya'ya karşı...

İlk yarı %48, ikinci yarı ise %52 ile sol kanattan hücum etmişiz ki Tosic'in maç boyunca 12 orta denemesi var. Bu da Beşiktaş'ın hücum pratiğinin ne kadar dışında olduğunun göstergesi. Maç boyunca Beşiktaş adına öne çıkan tek şey; topun arkasına iyi geçen, alan daraltan, kompakt Konyaspor'a karşı sürekli ters toplar ile oyuna genişlik kazandırılması. 

Rakip futbolcular korkudan kaleye bile gelemez o derece bir adam PEPEEE

Muhteşem , Muazzam , Harika , Super olur :super:

Çevrimdışı mylife1903

Tolgay, dünkü maçta Cenk'ten sonra Beşiktaş adına topla en az buluşan isim. (36) Tolga'dan bile daha az. (37) Hatalı paslarda ilk üçte Beck, Marcelo ve Tolga var. (15, 14, 12) Oyun merkezini geride kurgulayan, ön alan baskısı ve high press uygulamayan Konya'ya karşı...

İlk yarı %48, ikinci yarı ise %52 ile sol kanattan hücum etmişiz ki Tosic'in maç boyunca 12 orta denemesi var. Bu da Beşiktaş'ın hücum pratiğinin ne kadar dışında olduğunun göstergesi. Maç boyunca Beşiktaş adına öne çıkan tek şey; topun arkasına iyi geçen, alan daraltan, kompakt Konyaspor'a karşı sürekli ters toplar ile oyuna genişlik kazandırılması.
Tolgaya bak yahu 12 top kaybetmis. Yuh kaleciler icin bir rekor olabilir bu, ben teknik direktor olsaydim odunu kapio sahaya girerdim bu kadar top kaybedilir mi ya var mi boyle bisi. Buyuk takim burasi

Çevrimdışı Mehmet K

Çağrı abi nerelerde ya hiç yazmıyor. Okuyup okuyup kaçıyor mu acaba..

Çevrimdışı tangaz

pepe şuan dünyanınen iyi stoperidir...

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: